Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
GEDE exterior (2)-1

Golden Eagle Danube Express 

Met de Golden Eagle Danube Express maakt u een luxe rondreis door Centraal-Europa 

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Ontdek de Golden Eagle Danube Express

De Golden Eagle Danube Express is een luxe hotel op rails. U logeert aan boord in een comfortabel compartiment. U hoeft uw koffer maar één keer uit te pakken om te genieten van een boeiende rondreis door Centraal-Europa. Uw cabin steward is altijd in de buurt en zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt. 

De luxe Golden Eagle Danube Express slaaprijtuigen met compartimenten in 2 categorieën, twee restaurant-rijtuigen en een bar/loungerijtuig. Er is plaats voor maximaal circa 65 gasten.

4f426c2b-5758-43ee-a7d1-5b09d9c7ae2e
Golden Eagle Danube Express
Deluxe Class (8)-1
Compartiment - Deluxe class
GEDE Restaurant (6)
Luxe restaurant
075
Welkom aan boord!
GEDE Food (1)
Culinair genieten aan boord
Bar Lounge Car (2)
Lounge car
GEDE Restaurant (2)
Het personeel staat voor u klaar!
GEDE Restaurant (4)
Luxe restaurant
GEDE exterior (6)
Golden Eagle Danube Express
Veeg naar links

Uw verblijf aan boord van de Golden Eagle Danube Express

De Golden Eagle Danube Express beschikt over compartimenten in twee categorieën: deluxe class en superior deluxe. 

Deluxe Class (7,7 m²)

Elk ‘Deluxe Class’-slaaprijtuig van de Golden Eagle Danube Express bestaat uit 5 comfortabele compartimenten, elk met een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. Ieder compartiment beschikt over apart regelbare airconditioning, stopcontacten, een haardroger, leeslampjes en een safe. 

De houten lambrisering en messing fittingen zijn afgekleed met bijpassende stoffen. Twee comfortabele fauteuils en een aparte stoel zijn er voor overdag. De kastjes en een kledingkast bieden voldoende opbergruimte terwijl de grote ramen en de spiegel het ruimtelijke gevoel verhogen. Van de 2 ramen kan er een deels worden geopend voor frisse lucht en om die ene mooie foto te maken!
Elke avond tijdens het diner verandert de cabin-steward uw compartiment in een slaapkamer met twee comfortabele benedenbedden. De steward brengt u ’s ochtends thee of koffie en wellicht later op de dag, een lekker drankje.

Bedafmetingen - twee benedenbedden: elk 190 cm lang en 80 cm breed 

Superior  Deluxe (8,6 m²)

De Golden Eagle Danube Express beschikt over een nieuw rijtuig met 4 'Superior Deluxe'-compartimenten. Overdag uw heerlijke privé-salon met een grote zitbank en 2 extra stoelen met tafeltje. ‘s Avonds verandert de cabin-steward uw compartiment in een slaapkamer met een groot tweepersoonsbed. Van de 2 grote ramen kan er een worden geopend voor frisse lucht en natuurlijk om die ene mooie foto te maken!

Er is voldoende kastruimte met hang- en leggedeeltes. Uw badkamer is uitgerust met een douche, toilet en een wastafel met haardroger. Airconditioning, verwarming zijn apart regelbaar. Er zijn dimmers en leeslampjes, in cabin WiFi en USB-poorten, stopcontacten en een kluisje. De houten lambrisering en messing fittingen zijn afgekleed met bijpassende stoffen. Een van de meest luxe accommodaties op het Europese spoor!

Bedafmetingen – 1 tweepersoonsbed: 190 cm lang en 152 cm breed

Restaurantrijtuigen aan boord van de Golden Eagle Danube Express 

In het midden van de Golden Eagle Danube Express bevinden zich twee sfeervol ingerichte restaurantrijtuigen. Alle maaltijden worden in één zitting geserveerd. Bij de lunches en diners worden wijnen, vruchtensappen, bier en water geschonken.

Bar/loungerijtuig

In het gezellige bar-/loungerijtuig van de Golden Eagle Danube Express kunt u van een drankje genieten en uw reiservaringen delen met medepassagiers. Het is ook de plaats voor muzikale voorstellingen. Soms worden er lezingen gehouden over de historie en cultuur langs de route.

Reizen met de Golden Eagle Danube Express

De Golden Eagle biedt bijzondere reizen dwars door Centraal-Europa. 

Incento_Lien_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies!

Wilt u meer weten over onze beroemde treinen of heeft u advies nodig over uw volgende treinreis?

Bel +31 (0)88 - 13 07 320
Brochure Incento 2023 - mockup
Luxe brochure
De mooiste treinreizen ter wereld
  • Ruim 100 pagina's treinreisinspiratie
  • Beroemde en nostalgische treinen
  • Gratis bij u thuisbezorgd 

 

Brochure aanvragen