Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
GEDE exterior (2)-1

Golden Eagle Danube Express 

Met de Golden Eagle Danube Express maakt u een luxe rondreis door Centraal-Europa 

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Maak een treinreis door de Balkan, Hongarije en Transsylvanië

De Golden Eagle Danube Express is een luxe hotel op rails. U logeert aan boord in een comfortabel compartiment en u hoeft uw koffer maar één keer uit te pakken om te genieten van een boeiende rondreis door Centraal-Europa. Uw cabin steward is altijd in de buurt en zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt. 

Tijdens uw reis met de Golden Eagle Danube Express maakt u de mooiste treinreis door de Balkan, Hongarije, Italië, Zwitserland en Transsylvanië. Maak kennis met oude culturen en prachtige landschappen. Reis met de Danube Express langs steden als Ljubljana, Sarajevo en Belgrado en ontdek de oude stad van Ploviv in Bulgarije. Hier vindt u onder andere Middeleeuwse muren en Ottomaanse baden.

4f426c2b-5758-43ee-a7d1-5b09d9c7ae2e
Golden Eagle Danube Express
Deluxe Class (8)-1
Compartiment - Deluxe class
GEDE Restaurant (6)
Luxe restaurant
075
Welkom aan boord!
GEDE Food (1)
Culinair genieten aan boord
Bar Lounge Car (2)
Lounge car
GEDE Restaurant (2)
Het personeel staat voor u klaar!
GEDE Restaurant (4)
Luxe restaurant
GEDE exterior (6)
Golden Eagle Danube Express
Veeg naar links

Het verblijf aan boord van de Danube Express van Golden Eagle

De Golden Eagle Danube Express beschikt over compartimenten in twee categorieën: deluxe class en superior deluxe. Hieronder vindt u een toelichting over beide compartimenten.

Deluxe Class (7,7 m²)

Elk ‘Deluxe Class’-slaaprijtuig bestaat uit 5 comfortabele compartimenten, elk met een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. Ieder compartiment beschikt over apart regelbare airconditioning, stopcontacten, een haardroger, leeslampjes en een kluis.  Voor overdag zijn er twee comfortabele fauteuils en een aparte stoel. De kastjes en een kledingkast bieden voldoende opbergruimte terwijl de grote ramen en de spiegel het ruimtelijke gevoel verhogen. De steward brengt u ’s ochtends thee of koffie en wellicht later op de dag, een lekker drankje.

Superior Deluxe (8,6 m²)

De Golden Eagle Danube Express beschikt over een rijtuig met 4 'Superior Deluxe'-compartimenten. Overdag uw heerlijke privésalon met een grote zitbank en 2 extra stoelen met tafeltje. ‘s Avonds verandert de cabin-steward uw compartiment in een slaapkamer met een groot tweepersoonsbed. Er is voldoende kastruimte met hang- en leggedeeltes. Uw badkamer is uitgerust met een douche, toilet en een wastafel met haardroger. Airconditioning en verwarming zijn apart regelbaar. Verder zijn er in de cabin WiFi en USB-poorten, stopcontacten en een kluisje. 

Restaurantrijtuigen en barrijtuigen aan boord van de Danube Express Golden Eagle

In het midden van de Golden Eagle Danube Express bevinden zich twee sfeervol ingerichte restaurantrijtuigen. Alle maaltijden worden in één zitting geserveerd. Bij de lunches en diners worden wijnen, vruchtensappen, bier en water geschonken. Zo kunt u tijdens uw treinreis door Hongarije en de Balkan genieten van de beste service en de heerlijkste maaltijden.

In het gezellige bar-/loungerijtuig van de Golden Eagle Danube Express kunt u van een drankje genieten en uw reiservaringen delen met medepassagiers. Het is ook de plaats voor muzikale voorstellingen. Soms worden er lezingen gehouden over de historie en cultuur langs de Golden Eagle Danube Express route. 

Reis samen met Destin Travel met de Golden Eagle Danube Express

De Golden Eagle biedt bijzondere reizen dwars door Centraal-Europa. Ontdek verschillende landen zoals Hongarije, Roemenië, Bulgarije en Italië. Benieuwd hoe uw ideale reis eruit ziet? Neem contact op met een van onze Travel Consultants. Zij helpen u graag met het plannen van de perfecte reis.

Incento_Lien_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies!

Wilt u meer weten over onze beroemde treinen of heeft u advies nodig over uw volgende treinreis?

Bel +31 (0)88 - 13 07 320
Brochure Destin Treinreizen 2024_Mockup
Luxe brochure
De mooiste treinreizen ter wereld
  • Ruim 100 pagina's treinreisinspiratie
  • Beroemde en nostalgische treinen
  • Gratis bij u thuisbezorgd 

 

Brochure aanvragen