Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
JB 2016-04 Namibië Safari 044
Home
Alle reizen
Treinreizen
Dune Express: Swakopmund - Pretoria of v.v.

Spectaculaire treinreis met de Shongololo Express

treinreizen

Dune Express: Swakopmund - Pretoria of v.v.

Een spectaculaire treinreis van de kust van Namibië naar Pretoria in Zuid-Afrika

Uiterst comfortabel reizen
Kolossale uitgestrektheid van Namibië
Wild spotten in Etosha National Park
Volgend vertrek
--
Reisduur
16 dagen
Vertrekpunt
Swakopmund/Pretoria
Destin
Vanaf 9.698,-
Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.
Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Programma en excursies Uw trein Verleng uw reis Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Privé treinreis door zuidelijk Afrika

Deze spectaculaire 16-daagse treinreis voert u van de kust van Namibië, een zonovergoten land van onweerstaanbare schoonheid met een schijnbaar onbeperkte ruimte, door steeds wisselende landschappen naar het in Zuid-Afrika gelegen Pretoria.

Uw avontuur begint in het Etosha National Park, alvorens u kennismaakt met de hoofdstad van Namibië, Windhoek. In het Namib-Naukluft Park overnacht u temidden van de imposante zandduinen, met als ‘hoogtepunt’ de 170 meter hoge Dune 25. De Shongololo Express bereikt vervolgens de uitgestrekte Kalahariwoestijn, waar gedurende de volgende dagen een bezoek aan de historische plaatsen Keetmanshoop, Kolmanskop en Lüderitz op het programma staat. Maar u maakt ook kennis met de Fish River Canyon, na de Grand Canyon de tweede in grootte. Eenmaal in Zuid-Afrika kunt u in Upington genieten van de uitstekende wijnen van deze streek, waarna u in Kimberley een bezoek brengt aan de ‘Big Hole’ en het diamantmuseum. De laatste etappe voert over het Highveld naar het eindpunt van uw treinavontuur door Zuidelijk-Afrika, Pretoria.

U reist in een internationaal gezelschap met de comfortabele privétrein, de Shongololo Express. Deze reis is ook in omgekeerde richting te maken, Pretoria naar Swakopmund. Deze reis duurt 15 dagen.

JB 2010-09 Namibië 239
Sossusvlei
Shongololo Express dining (1)
Restaurant aan boord
Shongololo Emerald Double (1)
Emerald cabin
Shongo girls
Personeel tijdens thema avond
Namibië - Etosha National Park (1)
Etosha National Park
JB 2016-04 Namibië Safari 017
Big hole bij Kimberly
Namibië - Etosha National Park (3)
Te zien tijdens uw safari
JB 2016-04 Namibië Safari 144-1
Zandduinen in de Namib woestijn
Namibië - Fish River Canyon
Fish River Canyon
RVR-StationBuilding1b-HRes
Station van Rovos Rail in Pretoria
Veeg naar links

Programma en excursies

Dag 1 - Amsterdam - Johannesburg

's Ochtends vertrek per KLM van Amsterdam naar Johannesburg, waar u 's avonds arriveert. Overnachting in het City Lodge OR Tambo, dat op de luchthaven ligt.

city-lodge-hotel-or-tambo - Johannesburg

Dag 2 - Johannesburg - Swakopmund

Vandaag vliegt u door naar Walvis Bay. Na aankomst transfer naar het Swakopmund Hotel in Swakopmund, waar u 1 nacht verblijft.

JB 2016-04 Namibië Safari 297

Dag 3 - Swakopmund + Otjiwarango

Transfer van uw hotel naar het station waar om 11.00 uur vertrekt uw trein, de ‘Shongololo Express’, voor de eerste etappe van een onvergetelijke treinreis door het onovertroffen natuurschoon van Namibië en Zuid-Afrika naar Otjiwarongo. Overnachting aan boord van de trein. (D)

JB 2016-04 Namibië Safari 036-1

Dag 4 - Etosha National Park

Vanochtend volgt de transfer naar onze lodge in het Etosha National Park, waarna u kunt genieten van een safari. Etosha is met bijna 150 verschillende diersoorten een van de belangrijkste wildparken van Afrika. Olifanten, leeuwen, neushoorns, luipaarden en giraffen behoren tot de fascinerende bewoners, maar ook struisvogels, zebra’s en hyena’s. U overnacht ook in de lodge in het park. (O/D)

JB 2016-04 Namibië Safari 220

Dag 5 - Etosha National Park - Kranzberg

De ochtend staat opnieuw in het teken van een safari, waarbij u de kans krijgt een aantal wilde dieren te spotten die u misschien de vorige dag gemist heeft. Aan het begin van de middag gaat u weer aan boord van de ‘Shongololo Express’ voor het vervolg van de treinreis naar Kranzberg. Overnachting aan boord van uw trein. (O/D)

Namibië - Etosha National Park (2)

Dag 6 - Kranzberg - Windhoek - Mariental

Rond het middaguur komt uw trein aan in de op ruim 1.600 meter hoogte gelegen hoofdstad van Namibië, Windhoek. De middag staat hier in het teken van een stadstour met als hoogtepunten het Trans-Namib Transportmuseum, de ‘Alte Feste’ (het Oude Fort), de Evangelisch-Lutherse kerk - een markant bouwwerk - en het Namibia Craft Center gevestigd in een voormalig brouwerijgebouw. Eind van de middag gaat u weer aan boord van de trein voor het vervolg van uw reis naar Mariental en de overnachting. (O/D)

shutterstock_726070378_Windhoek, Afrika, Namibië

Dag 7 - Sossusvlei & Namib-Naukluft National Park

Na het ontbijt in de trein volgt transfer naar de Sossusvlei Lodge in het Namib-Naukluft Park waar u vannacht verblijft. Het park omvat een deel van de Namibwoestijn en het Naukluftgebergte. Na aankomst staat een bezoek aan de nabijgelegen Sesriem Canyon op het programma. De kilometer lange en 30 meter diepe canyon is soms slechts luttele meters breed en werd gedurende miljoenen jaren in het rotsplateau uitgesleten door de Tsauchabrivier. (O/D)

Oryx - Sossusvlei, Namibie

Dag 8 - Namib-Naukluft National Park - Keetmanshoop

Vanochtend kunt u vanaf de 170 meter hoge ‘Dune 25’ genieten van de zonsopgang in dit onaardse landschap met door de wind gevormde, oranjekleurige zandduinen. De tot 300 meter hoge duinen zijn de hoogste op aarde. Na een brunch in uw lodge kunt u nog genieten van een rondrit door dit grootste wildpark van Afrika, waar o.a. gekko’s, hyena’s en gemsbokken weten te overleven in het droge klimaat van de Namibwoestijn. Aan het eind van de middag vertrekt uw trein weer met als volgende doel Keetmanshoop. U overnacht ook weer aan boord. (BR/D)

JB 2016-04 Namibië Safari 144-1

Dag 9 - Keetmanshoop - Aus

Tijdens een stadstour maakt u kennis met de belangrijkste bezienswaardigheden van de streek zoals de ‘Giant’s Playground’ (Speeltuin van de Reuzen) met een verzameling grotesk gevormde rotsen en het Quiver Tree Forest (Kokerboomwoud) met ruim 300 exemplaren van deze unieke bomen met hun holle boomstammen. De Bosjesmannen gebruikten de holle stammen als koker voor hun pijlen. Rond het middaguur neemt de ‘Shongololo Express’ u mee op de volgende etappe van uw treinreis naar Aus. (O/L/D)

shutterstock_2086949524_Keetmanshoop, Afrika, Namibië

Dag 10 - Kolmanskop - Lüderitz

Vandaag staat een dagexcursie naar de ‘ghosttown’ Kolmanskop en de havenstad Lüderitz op het programma. Kolmanskop was begin vorige eeuw een welvarend mijnstadje, maar werd in de vijftiger jaren verlaten toen de diamantaders uitgeput raakten. Door het oprukkende woestijnzand zijn van de meeste huizen alleen nog de bovenverdiepingen te zien, hetgeen het stadje een spookachtig aanzien geeft.

Het aan de kust gelegen Lüderitz is een fraai voorbeeld van Duits-koloniale architectuur, uit de tijd dat Namibië een Duitse kolonie was. De Felsenkirche, het Goerkehaus en de Bergstrasse zijn hiervan goede voorbeelden. In de vroege avond gaat de treinreis verder naar Holoog. (O/D)

shutterstock_494313451_Kolmanskop, Namibië, Afrika

Dag 11 - Fish River Canyon - Nakop

Na een vroeg ontbijt staat een bezoek aan de grootste canyon van het zuidelijk halfrond, de Fish River Canyon op het programma. Met een lengte van 160 km, een breedte van 27 km en een diepte van ruim 500 meter overtreft alleen de machtige Grand Canyon deze canyon in grootte. De door de kloof stromende Fish River bevat in de droge periode nauwelijks water. Na dit wonder der natuur gaat de reis per trein verder naar Ariamsvlei en Nakop voor de grensformaliteiten en overnachting aan boord. (O/L/D)

Namibië - Fish River Canyon

Dag 12 - Upington - Oranjerivier

Uw eerste kennismaking met het land Zuid-Afrika is een stadstour in Upington, gelegen aan de Oranjerivier. De vruchtbare grond rondom Upington brengt een aantal uitstekende wijnen voort. Hier staat een activiteit op het programma. Aan het eind van de ochtend gaat u weer aan boord van de ‘Shongololo Express’ voor het vervolg van uw reis naar Modderrivier. Overnachting is weer aan boord van de trein. (O/L/D)

JB 2016-04 Namibië Safari 073

Dag 13 - Kimberley

Onze volgende stop is de stad Kimberley, waar de Engelsen eind 19e eeuw met succes naar diamanten gingen graven, met als gevolg ‘the Big Hole’ (die Groot Gat) met een omtrek van anderhalve kilometer en een diepte van ruim 200 meter. Uiteraard bezoekt u de voormalige open mijn en het bijbehorende Diamond Museum. De William Humphreys Art Gallery en het McGregor Museum completeren uw bezoek aan Kimberley, waarna in de loop van de middag de voorlaatste etappe van uw treinreis u naar Potchefstroom brengt. (O/D)

JB 2016-04 Namibië Safari 017

Dag 14 -Aankomst Pretoria

Aan het eind van de ochtend komt u aan op het Rovos Rail treinstation in Pretoria. Einde van uw ontdekkingsreis per trein door de fascinerende landschappen van Zuidelijk-Afrika.  Na aankomst (rond 17.00 uur) volgt de transfer naar uw hotel in Johannesburg. Overnachting Johannesburg. (O/L)

RVR-StationBuilding2-HRes-1

Dag 15 & 16 - Johannesburg - Amsterdam

Dag ter vrije besteding. Indien gewenst organiseren wij voor u een stadstour Johannesburg, inclusief bezoek aan het indrukwekkende Apartheidsmuseum (niet inbegrepen). In de loop van de avond dient u in te checken voor uw vlucht naar Nederland, waar u de volgende dag aankomt. (O)

shutterstock_1356164693
Lees meer
Lees minder

Shongololo Express

Toen inheemse mensen in Afrika in de verte voor het eerst een trein zagen, die als een lang lint door het landschap trok, noemden zij deze Shongololo - de duizendpoot. De Shongololo Express maakt het reizen over langere afstanden in Zuidelijk Afrika tot een bijzonder aangename ervaring.
De Shongololo Express is een ‘hotel op rails’ met plaats voor maximaal 72 gasten die logeren in comfortabele privécompartimenten, elk voorzien van een eigen badkamer. Compartimenten zijn er in 2 categorieën: Emerald en Gold. Er zijn twee historisch ingerichte restaurantrijtuigen. Gasten kunnen voorts ontspannen in het barrijtuig en in het observatierijtuig met grote ramen en een open balkon aan de achterzijde van de trein. 

SHongololo express club
Club rijtuig
On board service
Emerald cabin
Shongololo Emerald Double (1)
Emerald cabin
Shongololo express emerald bath (2)
Emerald cabin badkamer
Shongololo Emerald Double (4)
Emerald cabin
Shongololo express gold (3)
Gold cabin
Shongololo Express dining (1)
Restaurant rijtuig
Bagageservice Shongololo Express
Bagageservice
Shongololo Bar-1
Uw barkeeper
Shongololo Express gold (4)
Gold Cabin met twin bedden
Veeg naar links

Reisinformatie

Uw hotels

Tijdens deze reis verblijft u, naast uw nachten aan boord van de Shongololo Express trein, in luxe 3 of 4-sterren hotels op prachtige locaties:

- 2 overnachtingen in het 3 sterren City Lodge OR Tambo Hotel op de luchthaven van Johannesburg 
- 1 overnachting in het 4 sterren Sossusvlei Lodge
- 1 overnachting in een 4-sterren Lodge bij Etosha National Park
- 1 overnachting in het 4 sterren  hotel Swakopmund 

JB 2016-04 Namibië Safari 125
Sossusvlei Lodge
city-lodge-hotel-or-tambo - Johannesburg
City-Lodge Hotel Or Tambo Airport Johannesburg
Veeg naar links

Praktische informatie

De trein
U reist aan boord van de 'Shongololo Express' van Rovos Rail. Geniet van het comfort en de nostalgie aan boord, die oude tijden doet herleven. 

Informatie over paspoort en visum
U heeft voor deze reis een paspoort nodig dat nog minstens 6 maanden geldig is na afloop van de reis en voldoende lege pagina's bevat. Voor sommige landen heeft u een visum nodig. Wij informeren u hier graag over.

Het spoortraject
Het spoortraject waarover de trein rijdt, wordt niet consequent onderhouden. Mocht u ‘s nachts wakker worden in de veronderstelling dat de trein met hoge snelheid rijdt, wees er dan van verzekerd dat die indruk wordt veroorzaakt door de staat van het spoortraject. De snelheid van de trein is beperkt tot 60 km per uur; op minder goede delen wordt de snelheid verminderd tot 20 km per uur. Als u het te lawaaiig vindt, zijn er oordopjes beschikbaar.

Voorbehoud
Onderweg kunnen zich soms situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het land waar u zich op dat moment bevindt en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Rovos Rail/Shongololo Express en Incento zijn niet aansprakelijk als de trein door onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen niet volgens schema dienstregeling kan rijden. We doen ons best om volledig te voldoen aan onze verplichtingen maar met de vele logistieke beslommeringen is het niet ongewoon om onderweg vertraging op te lopen. Excursies kunnen daardoor niet altijd worden gegarandeerd en kunnen alleen worden uitgevoerd als de tijd en omstandigheden dit toelaten. Rovos Rail/Shongololo Express behoudt zich het recht voor om af te wijken van de oorspronkelijke programmabeschrijving op onze website/brochure als de omstandigheden dit noodzakelijk maken.

Gezondheid
Laat u zich door uw huisarts of de GGD ruim vóór vertrek informeren omtrent de benodigde vaccinaties.

 

Lees meer
Lees minder

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
16-daagse reis Dune Express: Swakopmund - Pretoria
Vanaf 9.698,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

Deze reis kunt u maken op basis van een Gold of een Emerald Compartiment aan boord van de trein.

Genoemde prijzen zijn richtprijzen in Euro per persoon op basis van een 2-persoonscompartiment.
Deze prijzen kunnen, afhankelijk van de actuele valuta-wisselkoersen, afwijken van de definitieve prijzen op het moment van boeken.

Vertrekdata 2023
Prijs per persoon o.b.v. een Gold Compartiment
15 november
v.a. 9.698,-
Vertrekdata 2023
Prijs per persoon o.b.v. een Emerald Compartiment
15 november
v.a. 12.498,-

Toeslag 2-pers. Gold compartiment (7 m2) voor alleengebruik: v.a. 3.998,-
Toeslag 2-pers. Emerald compartiment (11 m2) voor alleengebruik: v.a. 5.498,-

Toeslagen voor KLM-vluchten per Business Class zijn op aanvraag. 

 • Treinreis van Walvis Bay naar Pretoria met de ‘Shongololo Express’ van Rovos Rail; 9 nachten accommodatie in een prive-compartiment met douche/toilet in de gekozen categorie
 • Vluchten Amsterdam - Johannesburg en v.v. per KLM economy class* inclusief luchthavenbelastingen en brandstofheffingen, t.w.v. € 305-
 • Vlucht van Johannesburg naar Walvis Bay per economy class inclusief luchthavenbelastingen en brandstofheffingen, t.w.v. € 156,-
 • 2 overnachtingen in de genoemde lodges
 • 2 overnachtingen in het middenklasse City Lodge OR Tambo op de luchthaven van Johannesburg
 • Overnachting in het luxe Swakopmund Hotel in Swakopmund
 • Alle maaltijden binnen en buiten de trein
 • Alle wijnen en overige (alcoholische) dranken aan boord van de trein
 • Koffie, thee en mineraalwater tijdens de maaltijden buiten de trein.   
 • Excursies o.l.v. een Engelssprekende gids conform programma
 • Entreegelden van te bezoeken bezienswaardigheden
 • Gelimiteerde was service 
 • Government taxes

* Het KLM Economy Class tarief is gebaseerd op de laagste boekingsklasse. Indien deze niet meer beschikbaar is, kunnen wij tegen meerprijs een hogere boekingsklasse reserveren.

 • Lunches buiten de trein
 • Alcoholische en non alcoholische dranken tijdens de maaltijden buiten de trein
 • Fooien en uitgaven van persoonlijke aard
 • Reis/ en-of annuleringsverzekering (desgewenst door Incento af te sluiten)
 • à 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

De Algemene Voorwaarden (ANVR-Reizigersvoorwaarden plus de aanvullende reisvoorwaarden van Incento) zijn van toepassing.
Op deze reis zijn, in afwijking van de aanvullende reisvoorwaarden de volgende betalings- en annuleringsvoorwaarden van toepassing:

Betalingen:

 • Bij boeking dient een aanbetaling van 25% van de totale reissom te worden voldaan.
 • Het restant dient uiterlijk 60 dagen voor vertrek voldaan te zijn.

Annuleringskosten:

Ingeval de boeking wordt geannuleerd, zijn de volgende annuleringskosten verschuldigd:

 • bij annulering tot 91 dagen voor vertrek; 10% van de reissom
 • bij annulering tussen de 90 en 61 dagen voor vertrek; 25% van de reissom
 • bij annulering tussen de 60 en 31 dagen voor vertrek: 50% van de reissom
 • bij annulering vanaf 30 dagen voor vertrek; de volledige reissom

Voorbehoud
Onderweg kunnen zich soms situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het land waar u zich op dat moment bevindt en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Rovos Rail en Incento zijn niet aansprakelijk als de trein door onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen niet volgens schema dienstregeling kan rijden. We doen ons best om volledig te voldoen aan onze verplichtingen maar met de vele logistieke beslommeringen is het niet ongewoon om onderweg vertraging op te lopen. Excursies kunnen daardoor niet altijd worden gegarandeerd en kunnen alleen worden uitgevoerd als de tijd en omstandigheden dit toelaten. Rovos Rail behoudt zich het recht voor om af te wijken van de oorspronkelijke programmabeschrijving op onze website/brochure als de omstandigheden dit noodzakelijk maken

Reissom
16-daagse reis Dune Express: Swakopmund - Pretoria
Vanaf 9.698,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

Deze reis kunt u maken op basis van een Gold of een Emerald Compartiment aan boord van de trein.

Genoemde prijzen zijn richtprijzen in Euro per persoon op basis van een 2-persoonscompartiment.
Deze prijzen kunnen, afhankelijk van de actuele valuta-wisselkoersen, afwijken van de definitieve prijzen op het moment van boeken.

Vertrekdata 2023
Prijs per persoon o.b.v. een Gold Compartiment
15 november
v.a. 9.698,-
Vertrekdata 2023
Prijs per persoon o.b.v. een Emerald Compartiment
15 november
v.a. 12.498,-
Toeslagen

Toeslag 2-pers. Gold compartiment (7 m2) voor alleengebruik: v.a. 3.998,-
Toeslag 2-pers. Emerald compartiment (11 m2) voor alleengebruik: v.a. 5.498,-

Toeslagen voor KLM-vluchten per Business Class zijn op aanvraag. 

Inbegrepen
 • Treinreis van Walvis Bay naar Pretoria met de ‘Shongololo Express’ van Rovos Rail; 9 nachten accommodatie in een prive-compartiment met douche/toilet in de gekozen categorie
 • Vluchten Amsterdam - Johannesburg en v.v. per KLM economy class* inclusief luchthavenbelastingen en brandstofheffingen, t.w.v. € 305-
 • Vlucht van Johannesburg naar Walvis Bay per economy class inclusief luchthavenbelastingen en brandstofheffingen, t.w.v. € 156,-
 • 2 overnachtingen in de genoemde lodges
 • 2 overnachtingen in het middenklasse City Lodge OR Tambo op de luchthaven van Johannesburg
 • Overnachting in het luxe Swakopmund Hotel in Swakopmund
 • Alle maaltijden binnen en buiten de trein
 • Alle wijnen en overige (alcoholische) dranken aan boord van de trein
 • Koffie, thee en mineraalwater tijdens de maaltijden buiten de trein.   
 • Excursies o.l.v. een Engelssprekende gids conform programma
 • Entreegelden van te bezoeken bezienswaardigheden
 • Gelimiteerde was service 
 • Government taxes

* Het KLM Economy Class tarief is gebaseerd op de laagste boekingsklasse. Indien deze niet meer beschikbaar is, kunnen wij tegen meerprijs een hogere boekingsklasse reserveren.

Niet inbegrepen
 • Lunches buiten de trein
 • Alcoholische en non alcoholische dranken tijdens de maaltijden buiten de trein
 • Fooien en uitgaven van persoonlijke aard
 • Reis/ en-of annuleringsverzekering (desgewenst door Incento af te sluiten)
 • à 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

Voorwaarden

De Algemene Voorwaarden (ANVR-Reizigersvoorwaarden plus de aanvullende reisvoorwaarden van Incento) zijn van toepassing.
Op deze reis zijn, in afwijking van de aanvullende reisvoorwaarden de volgende betalings- en annuleringsvoorwaarden van toepassing:

Betalingen:

 • Bij boeking dient een aanbetaling van 25% van de totale reissom te worden voldaan.
 • Het restant dient uiterlijk 60 dagen voor vertrek voldaan te zijn.

Annuleringskosten:

Ingeval de boeking wordt geannuleerd, zijn de volgende annuleringskosten verschuldigd:

 • bij annulering tot 91 dagen voor vertrek; 10% van de reissom
 • bij annulering tussen de 90 en 61 dagen voor vertrek; 25% van de reissom
 • bij annulering tussen de 60 en 31 dagen voor vertrek: 50% van de reissom
 • bij annulering vanaf 30 dagen voor vertrek; de volledige reissom

Voorbehoud
Onderweg kunnen zich soms situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het land waar u zich op dat moment bevindt en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Rovos Rail en Incento zijn niet aansprakelijk als de trein door onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen niet volgens schema dienstregeling kan rijden. We doen ons best om volledig te voldoen aan onze verplichtingen maar met de vele logistieke beslommeringen is het niet ongewoon om onderweg vertraging op te lopen. Excursies kunnen daardoor niet altijd worden gegarandeerd en kunnen alleen worden uitgevoerd als de tijd en omstandigheden dit toelaten. Rovos Rail behoudt zich het recht voor om af te wijken van de oorspronkelijke programmabeschrijving op onze website/brochure als de omstandigheden dit noodzakelijk makenIncento_Lien_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies!

Wilt u meer weten over onze beroemde treinen of heeft u advies nodig over uw volgende treinreis?

Bel +31 (0)88 - 13 07 320
Brochure Destin Treinreizen 2024_Mockup
Luxe brochure
De mooiste treinreizen ter wereld
 • Ruim 100 pagina's treinreisinspiratie
 • Beroemde en nostalgische treinen
 • Gratis bij u thuisbezorgd 

 

Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere luxe en bijzondere treinreizen door zuidelijk Afrika