Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Golden Eagle Imperial Suite (3)
Home
Alle reizen
Treinreizen
Golden Eagle Trans Siberië Express: Vladivostok - Moskou

 Vladivostok - Moskou per luxe privétrein

treinreizen

Golden Eagle Trans-Siberië Express: Vladivostok - Moskou

De Trans-Siberië, de ultieme treinreis voor elke treinliefhebber

Uiterst comfortabel reizen
Compartiment met privé badkamer
Boeiende verhalen en lezingen onderweg
Volgend vertrek
01-01-2025
Reisduur
16 dagen
Vertrekpunt
Vladivostok
Trein
Golden Eagle
Destin
Vanaf 16.989,-
Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.
Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Programma en excursies Uw trein Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Dé ultieme treinreis

De Trans-Siberie Express is de droom van elke treinliefhebber van bijzondere treinreizen en tevens 's werelds langste aaneengesloten treintraject. U doorkruist 7 tijdzones, een heel bijzondere ervaring. De beroemdste route ter wereld is 9.000 kilometer lang, verbindt Vladivostok met Moskou.

U reist in een internationaal gezelschap met de comfortabele privétrein, de Golden Eagle Trans Siberië Express, uw ‘rijdende hotel’ tijdens deze reis. Deze reis is ook in omgekeerde richting mogelijk. 

Golden Eagle Gold Cabin (3)
Golden Eagle
Golden Eagle Restaurant team
Personeel aan boord
KAZAN PG21 1
Kazan
Cathedral - Yekaternburg
Kathedraal Jekaterinburg
Lake Baikal - Listvyanka
Baikalmeer, Listvyanka
Oelan Oede
Oelan Oede
Lenin - ULan Ude
Lenin
MoscowRedSquare6753
Het Rode Plein Moskou
Veeg naar links

Programma en excursies

Dag 1 t/m 2 - Amsterdam - Moskou - Vladivostok

Vlucht van Amsterdam via Moskou naar Vladivostok. U vliegt met KLM en Aeroflot. (toeslag op de reissom).  Na aankomst op de luchthaven ontvangst en transfer naar het Lotte Hotel Vladiwostok (of gelijkwaardig), waar u de komende nacht logeert. Tijdens de welkomstcocktail en het diner in een restaurant in de stad maakt u kennis met de medepassagiers van dit 16-daagse avontuur.

shutterstock_1210067059 - Vladivostok

Dag 3 - Vladivostok

Tijdens de stadstour maakt u kennis met de belangrijkste militaire bezienswaardigheden van deze destijds ‘gesloten’ stad, inclusief een rondleiding aan boord van een gerestaureerde onderzeeër. In de namiddag gaan we aan boord van onze privé-trein; de Golden Eagle Trans-Siberian Express. Alvorens te gaan dineren, heeft u de tijd om u rustig te installeren in uw comfortabele compartiment.

Golden Eagle Vladivostok

Dag 4 - Chabarovsk

Op 25 kilometer van de grens met China ligt, aan de oevers van de rivier de Amoer, de plaats Chabarovsk. Chabarovsk werd opgericht als een militaire post in 1858. De regio werd vele eeuwen bewoont door verschillende inheemse Oosterse volkeren. Tegenwoordig is het een drukke stad.
U bezoekt o.a. het gedenkteken aan Yerofey Pavlovich Khabarov, de ontdekkingsreiziger waar de stad zijn naam aan te danken heeft en het indrukwekkende Tweede Wereldoorlog Monument ter nagedachtenis aan de gevallen soldaten. Het regionale museum, vertelt over de lokale geschiedenis en beschikt over een rijke collectie kunstvoorwerpen.

shutterstock_501369106 - Khabarovsk

Dag 5 t/m 6 - Aan boord van de Golden Eagle

Deze dagen zijn aan boord van de trein. Volop gelegenheid om te genieten van het comfort, de ruimte en de service aan boord. Of neem deel aan een Russische les.

Bar Lounge Car (5)

Dag 7 - Ulaanbaatar

Uw Trans-Siberische avontuur neemt u mee naar Mongolië, waar u Ulaanbaatar bezoekt. De hoofdstad van Mongolië was ooit het centrum van een enorm rijk onder leiding van Genghis Khan. Mongolië is beroemd om zijn eindeloze groene steppes, grazend vee en nomadische Gers (Yurts) verspreid over het hele platteland.
De excursie begint bij het Gandan Klooster, één van de belangrijkste boeddhistische kloosters van het land met een gemeenschap van meer dan 500 monniken. De volledige naam van het klooster is ‘Gandantegchinlen’. Dit betekent; de grote plaats van complete vreugde. Op het Sukhbaatar plein vindt u het monument van Genghis Khan, ongetwijfeld de meest gevreesde en vereerde Mongoolse heerser. In het National Museum leert u meer over de intrigerende geschiedenis van het land. Ook is er de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan een traditionele Gers en een nomadische familie.

Het Freedom Choice programma biedt u ook de optie om in de stad te blijven. Na het Gandan klooster en het Sukhbaatar plein bezoekt u het Museum, waar u meer te weten komt over de intrigerende geschiedenis van Mongolië. Tevens staat er een bezoek aan het Bogd Khan Winter Palace Museum op het programma. Dit was de winterresidentie van Bogd Khan, de laatste Mongoolse keizer, gebouwd tussen 1893 en 1903. Vervolgens heeft u nog wat vrije tijd om de stad op eigen gelegenheid te verkennen en te winkelen.

Tot slot wordt u uitgenodigd voor een optreden waarbij o.a. de traditionele Mongoolse keelzang ten gehore wordt gebracht.

shutterstock_1321457696 - Ulan Baatar

Dag 8 - Oelan Oede

Aankomst in Oelan Oede, hoofdstad van de semi-autonome republiek Boerjatië. Een fascinerende variatie van mensen en gezichten begroeten ons als we door deze streek rijden. Per bus reizen we naar een dorp van de Old Believers. Hier leren we meer over de lokale cultuur en geschiedenis van dit unieke volk en worden we onthaald op een traditionele maaltijd en genieten van een optreden verzorgd door plaatselijke dansers en muzikanten.

_P5Z5324 - Ulan Ude

Dag 9 - Bailkalmeer

Vandaag vormt één van de vele hoogtepunten van uw reis; we volgen onze spectaculaire tocht door tunnels en over kliffen langs de kust het van Baikalmeer, het grootste zoetwatermeer ter wereld. Het landschap is overweldigend en de met sneeuw bedekte bergtoppen vormen het perfecte decor voor dit immense meer. Onderweg stoppen we voor een barbecuelunch op de oever. ’s Middags bezoeken we Listvyanka, een klein dorpje gelegen aan de voet van de omringende heuvels.

BBQ Baikal foto pag 16 dag 8

Dag 10 - Irkoetsk

We komen ’s morgens aan in Irkoetsk, het “Parijs van Siberië”. Onze stadstour omvat de belangrijkste bezienswaardigheden van deze fascinerende stad. U zult genieten van de klassieke architectuur met de vele houten gebouwen. Ook zijn we uitgenodigd om een privé-concert bij te wonen in het Decembrist House, een museum dat is opgedragen ter nagedachtenis aan de verbannen aristocraten, die gedwongen waren te verhuizen naar deze destijds verlaten plek na een mislukte revolutie in 1825. Deze intellectuelen worden geëerd vanwege het feit dat ze in Siberië de cultuur geïntroduceerd hebben.

Wooden house - Irkutsk

Dag 11 - Aan boord van de Golden Eagle

Een hele dag in de trein. Ter hoogte van Krasnoyarsk bevinden we ons ten noorden van Myanmar, Thailand en Maleisië.

Golden Eagle Restaurant team

Dag 12 - Novosibirsk

Vandaag verblijven we in Novosibirsk, een moderne Sovjet-stad waar we het beroemde Operagebouw en het Lenin-plein zullen bezoeken en een wandeling maken langs de rivier Ob, die van bron tot monding in de Noordelijke IJszee ca. 5.000 km lang is.

Novosibirsk_Opera_Theatre_07-2016

Dag 13 - Jekaterinburg

Jekaterinburg, laatste stad in Azië en hoofdstad van de Oeral. We bezoeken de plek waar de laatste tsaar en zijn gezin geëxecuteerd werden en het Mineralogisch Museum. Kort na het vertrek passeren we de grens tussen Azië en Europa.

Yekaterinburg1

Dag 14 - Kazan

Na aankomst in de morgen, heeft u de gehele dag de tijd om Kazan te bezoeken, de pittoreske hoofdstad van Tatarstan aan de Wolga. Eén van de hoogtepunten vandaag is een bezoek aan het Kremlin-fort, als cultureel erfgoed opgenomen op de Unesco-lijst, bestaande uit een adembenemend mozaïek en een Russisch Orthodoxe kathedraal. Na het diner aan boord van de trein, kunt u onder genot van het pianospel van een lokale pianist een drankje drinken in het barrijtuig.

Jose Felix photos Naadam 2005 100

Dag 15 - Moskou

’s Ochtends aankomst in Moskou. Dagexcursie langs hoogtepunten van deze bruisende stad inclusief het Rode Plein en Kremlin. Transfer naar het 5-sterren Four Seasons Hotel Moscow (of gelijkwaardig) waar u 1 nacht logeert. 's Avonds afscheidsdiner en receptie.

MoscowRedSquare6753

Dag 16 - Moskou - Amsterdam

Na het ontbijt is er tijd om Moskou op eigen gelegenheid te verkennen. Daarna transfer naar de luchthaven voor uw terugvlucht met KLM naar Amsterdam.

Moscow2
Lees meer
Lees minder

 

De Golden Eagle 

De Golden Eagle is de meest comfortabele privé-trein van heel Rusland en omringende landen. Elk privé-compartiment in deze trein beschikt over een moderne complete badkamer, een unicum in dit deel van de wereld. In het midden van de trein bevinden zich 2 sfeervolle restaurantrijtuigen waar u kunt genieten van uitstekende maaltijden. In het gezellige barrijtuig bent u welkom voor een heerlijk drankje, een gesprek met reisgenoten en kunt u luisteren naar muziek van de meereizende pianist. Dit ook de plaats waar op bepaalde tijden lezingen over historie en cultuur langs de reisroute worden gegeven. 

Aan boord van de trein kunt u verblijven in 3 typen privécompartimenten: Silver Class (5,5m2), Gold Class (7m2) en de Imperial Suite (11,1m2)

  

Golden Eagle (1)
Golden Eagle
Golden Eagle Silver Class (5)
Silver Class
Gold Class - Day Golden Eagle
Gold Class
Golden Eagle Imperial Suite (7)
Imperial Suite
Golden Eagle
Restaurant rijtuig
Golden Eagle exterieur Lake Baikal (10)
De Golden Eagle bij het Baikalmeer
Bar Lounge Car (3)
Bar Lounge Car
Veeg naar links

Reisinformatie

Uw hotels

Tijdens deze reis verblijft u, naast uw nachten aan boord van de Golden Eagle, in het 5-sterren Four Seasons Hotel (of gelijkwaardig) in Moskou en het 5*  Lotte Hotel (of gelijkwaardig) in Vladivostok.

Praktische informatie

Reisdocumenten
U dient te beschikken over een paspoort dat na vertrek nog minimaal 6 maanden geldig is. Voor een aantal reizen dient u te beschikken over geldige visa voor de betreffende landen die u bezoekt. Incento is u graag behulpzaam bij het verkrijgenvan de visa. De voertaal tijdens de reizen is Engels.

Gezondheid
Hoewel de reizen met onze privé-treinen uiterst comfortabel zijn, dienen de reizigers over een normale mentale en fysieke gezondheid te beschikken. Zij dienen goed ter been te zijn om tijdens excursies gangbare afstanden te kunnen lopen cq. te kunnen traplopen. Wij houden ons het recht voor om een reiziger van (voortzetting van) de reis uit te sluiten indien deze naar de mening van de tourmanager of de meereizende dokter niet in staat is om de reis te volbrengen en/of onacceptabele vertragingen oplevert voor de overige deelnemers aan de reis (zie ook Artikel 15, lid 2 van de ANVR Reis-voorwaarden). Neemt u bij twijfel contact met ons op, zodat wij u nader kunnen informeren.

Voorbehoud
Hoewel alles in het werk wordt gesteld om elke reis soepel te laten verlopen kunnen zich soms onderweg situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het betreffende land en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Wij vragen uw begrip en geduld als bepaalde programmapunten hierdoor moeten worden aangepast. Omdat de exacte vertrek- en aankomsttijden pas 1 tot 4 weken voor vertrek door de spoorwegen worden bevestigd, kunnen sommige excursies worden gewijzigd ten opzichte van de oorspronkelijke beschrijving in deze brochure. Onderweg kunnen zich soms situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het land waar u zich op dat moment bevindt en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Golden Eagle en Incento zijn niet aansprakelijk als de trein door onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen niet volgens schema dienstregeling kan rijden. We doen ons best om volledig te voldoen aan onze verplichtingen maar met de vele logistieke beslommeringen is het niet ongewoon om onderweg vertraging op te lopen. Excursies kunnen daardoor niet altijd worden gegarandeerd en kunnen alleen worden uitgevoerd als de tijd en omstandigheden dit toelaten. Golden Eagle behoudt zich het recht voor om af te wijken van de oorspronkelijke programmabeschrijving op onze website/brochure als de omstandigheden dit noodzakelijk maken.

Persoonlijke headsets
Voor de excursies ontvangt u een lichtgewicht headset waarop u kunt luisteren naar de gids zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat u iets zult missen van zijn/haar uitleg. Bespaar als alleenreizende. Betaal geen toeslag voor alleengebruik; als u bij boeking aan-geeft een tweepersoons cabin/accommodatie te willen delen, kijken wij of we aan deze wens kunnen voldoen. Vanzelfsprekend gaan we hierbij uit van een mede-alleenreizende van hetzelfde geslacht. Indien deze mogelijkheid er niet is, dan heeft u de accommodatie voor alleengebruik en rekenen wij geen toeslag.

Lees meer
Lees minder

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
16-daagse reis Golden Eagle Trans-Siberië Express van Vladivostok naar Moskou
Op aanvraag

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

De reissom is er persoon. Aan boord van de trein kunt u verblijven in 3 typen privécompartimenten: Silver Class, Gold Class en de Imperial Suite. 

Deze reis wordt tot nader order niet uitgevoerd. 

Vertrekdata 2023
Prijs per persoon in Silver Class
NNB
Op aanvraag
Vertrekdata
Prijs per persoon in Gold Class
NNB
Op aanvraag
Vertrekdata
Prijs per persoon in een Imperial Suite
NNB
Op aanvraag

Toeslag 2-persoons Silver Class compartiment voor alleengebruik: v.a. 8.400,-
Toeslag 2-persoons Gold Class compartiment voor alleengebruik: v.a. 13.700,-
Toeslag 2-persoons Imperial Suite voor alleengebruik: v.a. 34.100,-

Toeslag vluchten Amsterdam - Moskou - Vladivostok en Moskou - Amsterdam: op aanvraag 
Toeslagen voor vluchten in Business Class: op aanvraag. 

 • Accommodatie aan boord van de trein
 • Hotelaccommodatie volgens programma
 • Alle maaltijden vanaf het diner op de eerste dag t/m het ontbijt op de laatste dag van de reis inclusief wijn, lokaal bier, frisdrank en water bij lunch en diner, tenzij anders vermeld
 • Luchthaventransfers bij aankomst en vertrek op de data volgens programma
 • Alle beschreven excursies** o.l.v. Engels sprekende gidsen
 • Diensten van ervaren tourmanagers en van lokale gidsen tijdens de geplande excursies
 • 24 uur per dag thee, koffie en mineraalwater in de trein
 • Alle fooien
 • Bagageservice in de hotels en op de stations
 • Gedetailleerde routegids, programma en informatiepakket
 • Een Engels sprekende arts aan boord tijdens de gehele reis

** Alle excursies volgens programma zijn inbegrepen. In enkele grote steden kunt u tijdens de reis zonder meerkosten kiezen uit diverse alternatieve excursies onder de noemer 'Freedom of Choice'. Wij informeren u graag nader.

 • Vluchten Amsterdam - Vladivostok - Moskou en Moskou - Amsterdam in economy class of business class
 • Uitgaven van persoonlijke aard (telefoon, bar, wasserij, fotografie in bepaalde musea etc.)
 • Optionele excursies alsmede verlengingen voor of na de reis
 • Drankjes in het barrijtuig
 • Visumkosten
 • Kosten van lokale vertrekbelastingen op luchthaven
 • Verzekering (een adequate reisverzekering is verplicht)
 • à 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen

De Algemene Voorwaarden ( ANVR-Reizigersvoorwaarden plus de aanvullende reisvoorwaarden van Incento) zijn van toepassing.
Op deze reis zijn, in afwijking van de aanvullende reisvoorwaarden de volgende betalings- en annuleringsvoorwaarden van toepassing.

Betaling:

 • bij boeking dient een aanbetaling van 25% van de totale reissom te worden voldaan
 • het restant dient uiterlijk 60 dagen voor vertrek te zijn voldaan

Annuleringskosten:
Ingeval de boeking wordt geannuleerd, zijn de volgende annuleringskosten verschuldigd:

 • bij annulering tot 60 dagen voor vertrek: de aanbetaling (25% van de reissom)
 • bij annulering op 60 dagen of korter voor vertrek: de volledige reissom

Voorbehoud
Hoewel alles in het werk wordt gesteld om elke reis soepel te laten verlopen kunnen zich soms onderweg situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het betreffende land en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Wij vragen uw begrip en geduld als bepaalde programmapunten hierdoor moeten worden aangepast. Omdat de exacte vertrek- en aankomsttijden pas 1 tot 4 weken voor vertrek door de spoorwegen worden bevestigd, kunnen sommige excursies worden gewijzigd ten opzichte van de oorspronkelijke beschrijving in deze brochure. Onderweg kunnen zich soms situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het land waar u zich op dat moment bevindt en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Golden Eagle en Incento zijn niet aansprakelijk als de trein door onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen niet volgens schema dienstregeling kan rijden. We doen ons best om volledig te voldoen aan onze verplichtingen maar met de vele logistieke beslommeringen is het niet ongewoon om onderweg vertraging op te lopen. Excursies kunnen daardoor niet altijd worden gegarandeerd en kunnen alleen worden uitgevoerd als de tijd en omstandigheden dit toelaten. Golden Eagle behoudt zich het recht voor om af te wijken van de oorspronkelijke programmabeschrijving op onze website/brochure als de omstandigheden dit noodzakelijk maken.

Reissom
16-daagse reis Golden Eagle Trans-Siberië Express van Vladivostok naar Moskou
Op aanvraag

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

De reissom is er persoon. Aan boord van de trein kunt u verblijven in 3 typen privécompartimenten: Silver Class, Gold Class en de Imperial Suite. 

Deze reis wordt tot nader order niet uitgevoerd. 

Vertrekdata 2023
Prijs per persoon in Silver Class
NNB
Op aanvraag
Vertrekdata
Prijs per persoon in Gold Class
NNB
Op aanvraag
Vertrekdata
Prijs per persoon in een Imperial Suite
NNB
Op aanvraag
Toeslagen

Toeslag 2-persoons Silver Class compartiment voor alleengebruik: v.a. 8.400,-
Toeslag 2-persoons Gold Class compartiment voor alleengebruik: v.a. 13.700,-
Toeslag 2-persoons Imperial Suite voor alleengebruik: v.a. 34.100,-

Toeslag vluchten Amsterdam - Moskou - Vladivostok en Moskou - Amsterdam: op aanvraag 
Toeslagen voor vluchten in Business Class: op aanvraag. 

Inbegrepen
 • Accommodatie aan boord van de trein
 • Hotelaccommodatie volgens programma
 • Alle maaltijden vanaf het diner op de eerste dag t/m het ontbijt op de laatste dag van de reis inclusief wijn, lokaal bier, frisdrank en water bij lunch en diner, tenzij anders vermeld
 • Luchthaventransfers bij aankomst en vertrek op de data volgens programma
 • Alle beschreven excursies** o.l.v. Engels sprekende gidsen
 • Diensten van ervaren tourmanagers en van lokale gidsen tijdens de geplande excursies
 • 24 uur per dag thee, koffie en mineraalwater in de trein
 • Alle fooien
 • Bagageservice in de hotels en op de stations
 • Gedetailleerde routegids, programma en informatiepakket
 • Een Engels sprekende arts aan boord tijdens de gehele reis

** Alle excursies volgens programma zijn inbegrepen. In enkele grote steden kunt u tijdens de reis zonder meerkosten kiezen uit diverse alternatieve excursies onder de noemer 'Freedom of Choice'. Wij informeren u graag nader.

Niet inbegrepen
 • Vluchten Amsterdam - Vladivostok - Moskou en Moskou - Amsterdam in economy class of business class
 • Uitgaven van persoonlijke aard (telefoon, bar, wasserij, fotografie in bepaalde musea etc.)
 • Optionele excursies alsmede verlengingen voor of na de reis
 • Drankjes in het barrijtuig
 • Visumkosten
 • Kosten van lokale vertrekbelastingen op luchthaven
 • Verzekering (een adequate reisverzekering is verplicht)
 • à 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen
Voorwaarden

De Algemene Voorwaarden ( ANVR-Reizigersvoorwaarden plus de aanvullende reisvoorwaarden van Incento) zijn van toepassing.
Op deze reis zijn, in afwijking van de aanvullende reisvoorwaarden de volgende betalings- en annuleringsvoorwaarden van toepassing.

Betaling:

 • bij boeking dient een aanbetaling van 25% van de totale reissom te worden voldaan
 • het restant dient uiterlijk 60 dagen voor vertrek te zijn voldaan

Annuleringskosten:
Ingeval de boeking wordt geannuleerd, zijn de volgende annuleringskosten verschuldigd:

 • bij annulering tot 60 dagen voor vertrek: de aanbetaling (25% van de reissom)
 • bij annulering op 60 dagen of korter voor vertrek: de volledige reissom

Voorbehoud
Hoewel alles in het werk wordt gesteld om elke reis soepel te laten verlopen kunnen zich soms onderweg situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het betreffende land en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Wij vragen uw begrip en geduld als bepaalde programmapunten hierdoor moeten worden aangepast. Omdat de exacte vertrek- en aankomsttijden pas 1 tot 4 weken voor vertrek door de spoorwegen worden bevestigd, kunnen sommige excursies worden gewijzigd ten opzichte van de oorspronkelijke beschrijving in deze brochure. Onderweg kunnen zich soms situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het land waar u zich op dat moment bevindt en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Golden Eagle en Incento zijn niet aansprakelijk als de trein door onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen niet volgens schema dienstregeling kan rijden. We doen ons best om volledig te voldoen aan onze verplichtingen maar met de vele logistieke beslommeringen is het niet ongewoon om onderweg vertraging op te lopen. Excursies kunnen daardoor niet altijd worden gegarandeerd en kunnen alleen worden uitgevoerd als de tijd en omstandigheden dit toelaten. Golden Eagle behoudt zich het recht voor om af te wijken van de oorspronkelijke programmabeschrijving op onze website/brochure als de omstandigheden dit noodzakelijk maken.

Incento_Lien_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies!

Wilt u meer weten over onze beroemde treinen of heeft u advies nodig over uw volgende treinreis?

Bel +31 (0)88 - 13 07 320
Brochure Destin Treinreizen 2024_Mockup
Luxe brochure
De mooiste treinreizen ter wereld
 • Ruim 100 pagina's treinreisinspiratie
 • Beroemde en nostalgische treinen
 • Gratis bij u thuisbezorgd 

 

Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere luxe treinreizen aan boord van bijzondere en nostalgische privétreinen