Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
India - Khajuraho Tempel (2)

Roze stad en
heilige plaatsen

treinreizen

The Indian Panorama

Vanuit Delhi reist u met de luxe Maharajas' Express door veelzijdig en indrukwekkend India, langs o.a. Jaipur en Varanasi.

Tijgersafari in Ranthambore National Park
Excursies inbegrepen
Volgend vertrek
26-09-2024
+2 vertrekdata
Reisduur
11 dagen
Vertrekpunt
Delhi
Trein
Maharajas' Express
Destin
Vanaf 10.098,-
Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.
Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Programma en excursies Uw trein Verleng uw reis Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Beleef kleurrijk India per trein

Reis mee aan boord van de luxe trein Maharajas' Express en laat u meevoeren door het prachtige India. Tijdens deze uitgebreide reis bezoekt u onder andere de roze stad Jaipur, de verlaten stad Fatehpur Sikri, de Taj Mahal in Agra en reist u naar de heilige stad Varanasi. Aan het eind keert u terug naar Delhi. Het personeel van de Maharajas' Express doet er alles aan om u tijdens uw reis te ontzorgen en te voorzien van alles wat u nodig heeft. Geniet van een bijzondere ervaring per privétrein door een bijzonder land!

India - Delhi - Humayuns Tomb
Humayun's Tomb in Delhi
India - Delhi
Delhi
India - Jaipur (1)
Jaipur
India - Jaipur - Jantar Mantar Observatory
Jantar Mantar Observatory in Jaipur
India - Ranthambore National Park Tijgers (2)
Tijgersafari in Ranthambore National Park
India - Fatehpur Sikri (1)
Fatehpur Sikri
Taj Mahal, India
Taj Mahal
India - Agra - Agra Fort
Agra Fort
India - Orccha
Orccha
India - Khajuraho Tempel (2)
Khajuraho Tempel
India - Varanasi - Arti ceremonie
Arti ceremonie in Varanasi
Veeg naar links

Programma en excursies

Dag 1 en 2 - Aankomst Delhi

Rechtstreekse vlucht Amsterdam-Delhi per KLM (niet inbegrepen). Aankomst Delhi op dag 2 rond 02.00 uur (lokale tijd). Bij aankomst in Delhi wordt u opgewacht voor de privé-transfer naar het 5-sterren Imperial Hotel, waar u 3 nachten (incl. vroege aankomst dag 2) verblijft in een luxe ‘Heritage’-kamer. 

New delhi

Dag 3 - Stadstour Delhi

Vandaag maakt u een stadstour met een privégids door Delhi. ’s Ochtends bezoekt u het fraaie 17e eeuwse Rode Fort. Tegenover het Rode Fort ligt de Jama Masjid, de grootste moskee van India, opgetrokken uit rood zandsteen en wit marmer. Ook bezoekt u de Raj Ghat op de oevers van de Yamuna-rivier, de plaats waar Mahatma Gandhi werd gecremeerd.

De lunch wordt geserveerd in een lokaal restaurant. 

‘s Middags is New Delhi aan de beurt en ziet u de India Gate en de parlementsgebouwen. U bezoekt Humayun’s Tomb en tenslotte de Qutub Minar, een indrukwekkende toren uit de 13e eeuw.

Jama Masjid, Delhi
Jama Masjid Moskee
India - Delhi - Raj Ghat
Raj Ghat
India - Delhi - Qutub Minar
Qutub Minar
Veeg naar links

Dag 4 - Vertrek Maharajas' Express

Ontbijt in het hotel. ‘s Morgens privétransfer naar het station. U wordt op traditionele wijze verwelkomd bij de Maharajas’ Express. Maak het u gemakkelijk in uw comfortabele compartiment, terwijl de trein koers zet richting Jaipur. Brunch aan boord van de trein. We bezoeken de City Palace Galleries en genieten van een diner op een bijzondere locatie in Jaipur, het Rambagh Palace Hotel. Overnachting aan boord.

India - Jaipur (2)

Dag 5 - Jaipur

Uw bezoek aan de Roze Stad, Jaipur, begint met een bezoek aan het hooggelegen Amber Fort met zijn beroemde spiegelzaal. U keert terug naar de trein voor de lunch. De rest van de middag is vrij om te relaxen in de trein. Eventueel kunt u er ook voor kiezen om een Spa te bezoeken of deel te nemen aan de stadsexcursie. Het diner is in de trein.

India - Jaipur - City Palace Museum

Dag 6 - Ranthambore National Park en Fatehpur Sikri

Na aankomst (rond 06.00 uur) in Sawai Madhopur gaat u per jeep op safari in het Ranthambore National Park, waar tijgers, hyena’s, luipaarden en vele vogelsoorten leven.

Na afloop keert u terug naar de trein om te genieten van het ontbijt. We vervolgen de reis naar de verlaten stad Fatehpur Sikri, opgenomen op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Het complex werd in de 16e eeuw gebouwd door de moghul-keizer Akbar. U bezoekt er verschillende paleizen en monumentale gebouwen. Lunch, diner en overnachting aan boord van de trein.

India - Ranthambore National Park Tijgers (1)

Dag 7 - Agra

U stapt vroeg uit in Agra voor een bezoek aan de magnifieke Taj Mahal bij zonsopgang. Dit architectuurwonder werd gebouwd door Shah Jehan als mausoleum voor zijn echtgenote Mumtaz. Geniet van een ontbijt met uitzicht op de Taj Mahal. De lunch wordt aan boord geserveerd, Na de lunch kunt u kiezen uit verschillende activiteiten; heerlijk ontspannen in de spa van een luxe hotel, een bezoek aan het Agra Fort, een stadstour  of woon een lokale dansshow bij (Mohabbat the Taj Show).
Terwijl de trein naar Orccha rijdt wordt het diner geserveerd. 

44. Agra India Taj Mahal

Dag 8 - Van Orchha naar Khajuraho

Na het ontbijt in de trein bezoekt u Orchha in per tuktuk . Bij terugkomst in de trein vertrekt u richting Khajuraho, waar we na de lunch aankomen. 

Khajuraho is bekend vanwege de vele tempels die bedekt zijn met erotisch getinte beeldhouwwerken. U bezoekt enkele van deze tempels die tot het UNESCO Werelderfgoed behoren. Voor diner en overnachting keert u terug naar de trein.

India - Khajuraho Tempel (1)

Dag 9 - Varanasi

Ontbijt en lunch aan boord van de trein. Vandaag maakt u tijdens de excursie kennis met de eeuwenoude heilige stad Varanasi, gelegen aan de Ganges. U luncht in het Taj Ganges hotel, gevolgd door een bezoek aan het wereldberoemde centrum van de zijdewevers en een bezoek aan de ruïnes van Sarnath waar Boeddha gepredikt zou hebben.

Aan het eind van de middag volgt een boottocht over de Ganges, waarbij u even na zonsondergang getuige bent van de magische ‘Arti’ ceremonie op de oever van de rivier. Deze zal een diepe indruk op u maken, een onvergetelijke ervaring! Diner op een exclusieve locatie met veel dans en muziek. Overnachting aan boord van de trein.

Varanasi, India

Dag 10 en 11 - Delhi

Na de lunch arriveert de trein in Delhi en neemt u afscheid van de Maharajas' Express en zijn personeel.

Privétransfer naar het 5-sterren Pullman New Delhi Aerocity Hotel nabij de luchthaven, waar u over een kamer beschikt tot uw vertrek.
‘s Avonds laat volgt een transfer voor de terugvlucht naar Amsterdam. 

Vroeg in de ochtend op dag 11 vertrekt uw rechtstreekse KLM vlucht (niet inbegrepen) naar Amsterdam. In de loop van de ochtend op dag 11 komt u aan in Amsterdam.

India - Delhi
Lees meer
Lees minder

Maharajas'Express


De Maharajas' Express is veruit de meest luxe privétrein in India. De trein heeft ruimte voor maximaal 88 gasten, verdeeld over 4 verschillende types compartimenten: 20 Deluxe compartimenten, 18 Junior Suites, 4 Suites en 1 Presidential Suite. Elk compartiment is voorzien van grote, panoramische ramen voor een optimaal uitzicht. 
De Maharajas' Express heeft 2 zeer sfeervolle restaurantrijtuigen. Alle maaltijden zijn inbegrepen alsmede wijnen, bier en frisdrank tijdens de maaltijden. Er is een barrijtuig met een uitgebreide collectie wijnen, bier en likeuren plus snacks; ook deze zijn inbegrepen. Daarnaast is er een loungerijtuig met bar, comfortabele zitjes en een boetiek.

Maharajas Express exterieur (2)
Welkom aan boord van de Maharajas' Express
Maharajas Express Junior suite Double Bedroom (1)
Junior suite Double Bedroom
mahajaras express presidential suite (1)
Presidential suite
Maharajas express Suite
Suite
Maharjas Express Mayur Mahal restaurant (2)
Mayur Mahal restaurant
Maharajas Express Safari Bar (1)
Safari Bar
Maharajas Express Safari Bar (2)
Safari Bar
Maharajas Express Restaurant
Restaurant
Veeg naar links

Reisinformatie

Uw hotels

Tijdens deze reis verblijft, naast de gekozen accommodatie in trein, in de volgende hotels of gelijkwaardig:

- 3 nachten in 5* The Imperial Hotel, New Delhi. Inclusief late aankomst op dag 2. 
-  Dagkamer met late check out op dag 10 in het  5* Pullman New Delhi hotel voor uw terugvlucht

Praktische informatie

Reisdocumenten
Voor deze reis dient u te beschikken over een paspoort dat na vertrek nog minimaal 6 maanden geldig is. Voor een bezoek aan India dient u tevens te beschikken over een geldig visum. Via internet kunt u een zgn. e-Tourist Visa aanvragen. Incento is u hierbij graag behulpzaam.

Gezondheid
Hoewel de reizen met onze privé-treinen uiterst comfortabel zijn, dienen de reizigers over een normale mentale en fysieke gezondheid te beschikken. Zij dienen goed ter been te zijn om tijdens excursies gangbare afstanden te kunnen lopen cq. te kunnen traplopen. Wij houden ons het recht voor om een reiziger van (voortzetting van) de reis uit te sluiten indien deze naar de mening van de tourmanager of de meereizende dokter niet in staat is om de reis te volbrengen en/of onacceptabele vertragingen oplevert voor de overige deelnemers aan de reis (zie ook Artikel 15, lid 2 van de ANVR Reis-voorwaarden). Neemt u bij twijfel contact met ons op, zodat wij u nader kunnen informeren.

Laat u zich door uw huisarts of de GGD ruim vóór vertrek informeren omtrent de benodigde vaccinaties.

Voorbehoud
Hoewel alles in het werk wordt gesteld om elke reis soepel te laten verlopen kunnen zich soms onderweg situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het betreffende land en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Wij vragen uw begrip en geduld als bepaalde programmapunten hierdoor moeten worden aangepast. Omdat de exacte vertrek- en aankomsttijden pas 1 tot 4 weken voor vertrek door de spoorwegen worden bevestigd, kunnen sommige excursies worden gewijzigd ten opzichte van de oorspronkelijke beschrijving. Onderweg kunnen zich soms situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het land waar u zich op dat moment bevindt en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. De treinmaatschappij en Incento zijn niet aansprakelijk als de trein door onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen niet volgens schema dienstregeling kan rijden. We doen ons best om volledig te voldoen aan onze verplichtingen maar met de vele logistieke beslommeringen is het niet ongewoon om onderweg vertraging op te lopen. Excursies kunnen daardoor niet altijd worden gegarandeerd en kunnen alleen worden uitgevoerd als de tijd en omstandigheden dit toelaten. De treinmaatschappij behoudt zich het recht voor om af te wijken van de oorspronkelijke programmabeschrijving op onze website/brochure als de omstandigheden dit noodzakelijk maken.

Lees meer
Lees minder

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
11-daagse treinreis Indian Panorama
Vanaf 10.098- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

Genoemde prijzen zijn per persoon. Deze reis is te boeken op basis van een Deluxe Cabin of een Junior Suite. Suite en Presidential Suite zijn op aanvraag. 
 
Genoemde prijzen zijn richtprijzen in Euro en per persoon op basis van een 2-persoonscompartiment. Deze prijzen kunnen, afhankelijk van de actuele valuta-wisselkoersen, afwijken van de definitieve prijzen op het moment van boeken. 

Vertrekdata 2024
Prijs per persoon o.b.v. Deluxe Cabin
18 januari, 15 februari, 14 maart, 4 april, 26 september, 24 oktober en 21 november
v.a. 10.098,-
Vertrekdata 2024
Prijs per persoon o.b.v. Junior Suite
18 januari, 15 februari, 14 maart, 4 april, 26 september, 24 oktober en 21 november
v.a. 12.098,-

Toeslag Deluxe Cabin voor 1-persoons gebruik: Op aanvraag
Toeslag Junior Suite voor 1-persoons gebruik: Op aanvraag 

Toeslag Suite en Presidential Suite: Op aanvraag
 

 

 

 • 3 nachten verblijf (incl. late aankomst op dag 2) in een ‘Heritage’-kamer in het luxe Imperial Hotel in Delhi, inclusief ontbijt
 • Stadstour met privé-gids in Delhi
 • 7-daagse treinreis per Maharajas’ Express (Delhi – Delhi): 6 nachten in een privécompartiment of suite in de geboekte categorie, inclusief lokale belastingen
 • Alle maaltijden tijdens de treinreis alsmede huiswijnen, likeuren, bier, alcoholvrije drankjes, koffie en thee
 • Alle transfers, alle excursies (naar keuze) en entertainment volgens programma
 • Diensten van ervaren tourmanagers tijdens de treinreis
 • Diensten van een arts aan boord van de trein
 • Bagage-afhandeling in de hotels en op de stations
 • Na afloop van uw treinreis: een dagkamer (te gebruiken tot 21.00 uur) in het 5-sterren Pullman New Delhi Hotel
 • Vluchten Amsterdam – Delhi en v.v.
 • Niet genoemde maaltijden in  Delhi
 • Fooien
 • Visumkosten India; een e-Tourist Visa kost USD$ 60,- p.p. (o.v.v. wijzigingen)
 • Overige uitgaven van persoonlijke aard 
 • Verzekering (een adequate reisverzekering is verplicht)
 • 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

De Algemene Voorwaarden (ANVR-Reizigersvoorwaarden plus de aanvullende reisvoorwaarden van Incento) zijn van toepassing.

Op deze reis zijn, in afwijking van de aanvullende reisvoorwaarden de volgende betalings- en annuleringsvoorwaarden van toepassing:

Betaling:

 • bij boeking dient een aanbetaling van 25% van de totale reissom te worden voldaan.
 • het restant dient uiterlijk 75 dagen voor vertrek te zijn voldaan.

Annuleringskosten:

 • bij annulering tot 90 dagen voor vertrek: de aanbetaling (25% van de reissom);
 • Bij annulering op 90 dagen tot 75 dagen voor vertrek: 50% van de reissom
 • bij annulering op 75 dagen of korter voor vertrek: de volledige reissom.


Voorbehoud
Hoewel alles in het werk wordt gesteld om elke reis soepel te laten verlopen kunnen zich soms onderweg situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het betreffende land en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Wij vragen uw begrip en geduld als bepaalde programmapunten hierdoor moeten worden aangepast. Omdat de exacte vertrek- en aankomsttijden pas 1 tot 4 weken voor vertrek door de spoorwegen worden bevestigd, kunnen sommige excursies worden gewijzigd ten opzichte van de oorspronkelijke beschrijving. Onderweg kunnen zich soms situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het land waar u zich op dat moment bevindt en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. De treinmaatschappij en Incento zijn niet aansprakelijk als de trein door onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen niet volgens schema dienstregeling kan rijden. We doen ons best om volledig te voldoen aan onze verplichtingen maar met de vele logistieke beslommeringen is het niet ongewoon om onderweg vertraging op te lopen. Excursies kunnen daardoor niet altijd worden gegarandeerd en kunnen alleen worden uitgevoerd als de tijd en omstandigheden dit toelaten. De treinmaatschappij behoudt zich het recht voor om af te wijken van de oorspronkelijke programmabeschrijving op onze website/brochure als de omstandigheden dit noodzakelijk maken.

Reissom
11-daagse treinreis Indian Panorama
Vanaf 10.098- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

Genoemde prijzen zijn per persoon. Deze reis is te boeken op basis van een Deluxe Cabin of een Junior Suite. Suite en Presidential Suite zijn op aanvraag. 
 
Genoemde prijzen zijn richtprijzen in Euro en per persoon op basis van een 2-persoonscompartiment. Deze prijzen kunnen, afhankelijk van de actuele valuta-wisselkoersen, afwijken van de definitieve prijzen op het moment van boeken. 

Vertrekdata 2024
Prijs per persoon o.b.v. Deluxe Cabin
18 januari, 15 februari, 14 maart, 4 april, 26 september, 24 oktober en 21 november
v.a. 10.098,-
Vertrekdata 2024
Prijs per persoon o.b.v. Junior Suite
18 januari, 15 februari, 14 maart, 4 april, 26 september, 24 oktober en 21 november
v.a. 12.098,-
Toeslagen

Toeslag Deluxe Cabin voor 1-persoons gebruik: Op aanvraag
Toeslag Junior Suite voor 1-persoons gebruik: Op aanvraag 

Toeslag Suite en Presidential Suite: Op aanvraag
 

 

 

Inbegrepen
 • 3 nachten verblijf (incl. late aankomst op dag 2) in een ‘Heritage’-kamer in het luxe Imperial Hotel in Delhi, inclusief ontbijt
 • Stadstour met privé-gids in Delhi
 • 7-daagse treinreis per Maharajas’ Express (Delhi – Delhi): 6 nachten in een privécompartiment of suite in de geboekte categorie, inclusief lokale belastingen
 • Alle maaltijden tijdens de treinreis alsmede huiswijnen, likeuren, bier, alcoholvrije drankjes, koffie en thee
 • Alle transfers, alle excursies (naar keuze) en entertainment volgens programma
 • Diensten van ervaren tourmanagers tijdens de treinreis
 • Diensten van een arts aan boord van de trein
 • Bagage-afhandeling in de hotels en op de stations
 • Na afloop van uw treinreis: een dagkamer (te gebruiken tot 21.00 uur) in het 5-sterren Pullman New Delhi Hotel
Niet inbegrepen
 • Vluchten Amsterdam – Delhi en v.v.
 • Niet genoemde maaltijden in  Delhi
 • Fooien
 • Visumkosten India; een e-Tourist Visa kost USD$ 60,- p.p. (o.v.v. wijzigingen)
 • Overige uitgaven van persoonlijke aard 
 • Verzekering (een adequate reisverzekering is verplicht)
 • 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

Voorwaarden

De Algemene Voorwaarden (ANVR-Reizigersvoorwaarden plus de aanvullende reisvoorwaarden van Incento) zijn van toepassing.

Op deze reis zijn, in afwijking van de aanvullende reisvoorwaarden de volgende betalings- en annuleringsvoorwaarden van toepassing:

Betaling:

 • bij boeking dient een aanbetaling van 25% van de totale reissom te worden voldaan.
 • het restant dient uiterlijk 75 dagen voor vertrek te zijn voldaan.

Annuleringskosten:

 • bij annulering tot 90 dagen voor vertrek: de aanbetaling (25% van de reissom);
 • Bij annulering op 90 dagen tot 75 dagen voor vertrek: 50% van de reissom
 • bij annulering op 75 dagen of korter voor vertrek: de volledige reissom.


Voorbehoud
Hoewel alles in het werk wordt gesteld om elke reis soepel te laten verlopen kunnen zich soms onderweg situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het betreffende land en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Wij vragen uw begrip en geduld als bepaalde programmapunten hierdoor moeten worden aangepast. Omdat de exacte vertrek- en aankomsttijden pas 1 tot 4 weken voor vertrek door de spoorwegen worden bevestigd, kunnen sommige excursies worden gewijzigd ten opzichte van de oorspronkelijke beschrijving. Onderweg kunnen zich soms situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het land waar u zich op dat moment bevindt en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. De treinmaatschappij en Incento zijn niet aansprakelijk als de trein door onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen niet volgens schema dienstregeling kan rijden. We doen ons best om volledig te voldoen aan onze verplichtingen maar met de vele logistieke beslommeringen is het niet ongewoon om onderweg vertraging op te lopen. Excursies kunnen daardoor niet altijd worden gegarandeerd en kunnen alleen worden uitgevoerd als de tijd en omstandigheden dit toelaten. De treinmaatschappij behoudt zich het recht voor om af te wijken van de oorspronkelijke programmabeschrijving op onze website/brochure als de omstandigheden dit noodzakelijk maken.Incento_Lien_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies!

Wilt u meer weten over onze beroemde treinen of heeft u advies nodig over uw volgende treinreis?

Bel +31 (0)88 - 13 07 320
Brochure Destin Treinreizen 2024_Mockup
Luxe brochure
De mooiste treinreizen ter wereld
 • Ruim 100 pagina's treinreisinspiratie
 • Beroemde en nostalgische treinen
 • Gratis bij u thuisbezorgd 

 

Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere luxe treinreizen aan boord van bijzondere en nostalgische privétreinen