Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
India - Agra - Agra Fort

Beleef de hoogtepunten
van India

treinreizen

Treasures of India

Korte kennismaking met een aantal van India's hoogtepunten: Delhi, Agra met de Taj Mahal, Ranthambore National Park en Jaipur. 

Tijgersafari
Bezoek aan de Taj Mahal
Volgend vertrek
17-10-2024
+2 vertrekdata
Reisduur
8 dagen
Vertrekpunt
Delhi
Trein
Maharajas' Express
Destin
Vanaf 6.798,-
Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.
Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Programma en excursies Uw trein Verleng uw reis Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Wereldstad, tijgers en paleizen

Met de luxe privétrein Mahajaras' Express reist u door het indrukwekkende India. U begint in Delhi, waarna u doorreist naar Agra voor een bezoek aan de Taj Mahal. In Ranthambore National Park gaat u op tijgersafari, waarna u via Jaipur terugreist naar Delhi. Een 6-daagse reis waarin u kennismaakt met een aantal van India's mooiste hoogtepunten!

India - Delhi
Delhi
India - Delhi - Qutub Minar
Qutub Minar in Delhi
India - Delhi - Raj Ghat
Raj Ghat in Delhi
44. Agra India Taj Mahal
Taj Mahal
Agra_Generic_City walk (P.C. Jean Noel)
Agra
India - Ranthambore National Park Tijgers (2)
Tijgersafari in Ranthambore National Park
India - Jaipur (1)
Jaipur
India - Jaipur - Jantar Mantar Observatory
Jantar Mantar Observatory in Jaipur
Veeg naar links

Programma en excursies

Dag 1 en 2 - Aankomst Delhi

Rechtstreekse vlucht Amsterdam - Delhi per KLM (niet inbegrepen). Aankomst Delhi op dag 2 om 01.55 uur, lokale tijd. Bij aankomst in Delhi wordt u opgewacht voor de privétransfer naar het 5-sterren Imperial Hotel, waar u 3 nachten verblijft in een luxe ‘Heritage’-kamer.

New delhi

Dag 3 - Stadstour Delhi

Vandaag maakt u een stadstour met een privégids door Delhi. ’s Ochtends bezoekt u het fraaie 17e eeuwse Rode Fort. Tegenover het Rode Fort ligt de Jama Masjid, de grootste moskee van India, opgetrokken uit rood zandsteen en wit marmer. Ook bezoekt u de Raj Ghat op de oevers van de Yamuna-rivier, de plaats waar Mahatma Gandhi werd gecremeerd. De lunch wordt geserveerd in een lokaal restaurant ‘s Middags is New Delhi aan de beurt en ziet u de India Gate en de parlementsgebouwen. U bezoekt Humayun’s Tomb en tenslotte de Qutub Minar, een indrukwekkende toren uit de 13e eeuw.

India - Delhi - Humayuns Tomb
Humayuns Tomb
Jama Masjid, Delhi
Jama Masjid Moskee
India - Delhi - Qutub Minar
Qutub Minar
Veeg naar links

Dag 4 - Vertrek Maharajas' Express - Agra

Ontbijt in het hotel waarna u per privétransfer naar het station van Delhi wordt gebracht. U wordt op traditionele wijze verwelkomd bij de Maharajas’ Express. Maak het u gemakkelijk in uw comfortabele compartiment, uw privédomein voor de komende 3 nachten. Terwijl de trein richting Agra rijdt wordt een brunch geserveerd. In Agra bezoekt u de de magnifieke Taj Mahal. Dit architectuurwonder werd gebouwd door Shah Jehan als mausoleum voor zijn echtgenote Mumtaz. U kunt vervolgens kiezen voor een spa-behandeling of een bezoek aan de Tombe van Itimad ud-Daulah. Diner aan boord van de trein.

Taj Mahal, India

Dag 5 - Agra en Ranthambore National Park

Na het ontbijt brengt u een bezoek aan Agra Fort met zijn vele zalen, binnenhoven, paviljoens en tuinen. Na terugkeer aan boord van de trein vertrekt deze richting Ranthambore. Na een voortreffelijke lunch gaat u per jeep op safari in het Ranthambore National Park, waar tijgers, hyena’s, luipaarden en vele vogelsoorten leven. ‘‘s Avonds volgt een ‘Indian Evening’ aan boord van de Maharajas’ Express.

India - Agra - Agra Fort
Agra Fort
Ranthambore_National_Park_Jeep_Safari
Jeep safari in Ranthambore National Park
Veeg naar links

Dag 6 - Jaipur

Uw bezoek aan de Roze Stad Jaipur begint met een bezoek aan het hooggelegen Amber Fort met zijn beroemde spiegelzaal. Vervolgens kunt u kiezen uit verschillende optionele excursies zoals het bezoek aan een Spa, een bezoek aan het City Palace of een stadsexcursie. Lunch aan boord van de trein.

‘s Avonds diner op een unieke locatie in Jaipur, het Rambagh Palace. Na afloop keert u terug in de trein.

India - Jaipur - City Palace Museum
City Palace Museum
India - Jaipur (2)
Uitzicht over Jaipur
Jaipur India - KovzPeamVts_2023-03-13_10-29-38
Kleurrijke details
Veeg naar links

Dag 7 en 8 - Delhi en vertrek Amsterdam

Na het ontbijt arriveert de trein in Delhi en neemt u afscheid van de Maharajas' Express en zijn personeel.

Privétransfer naar het 5-sterren Delhi Pullman New Delhi Aerocity Hotel nabij de luchthaven waar u over een kamer beschikt tot uw vertrek.

‘s Avonds laat transfer voor de terugvlucht naar Amsterdam of het vervolg van uw reis.
Rechtstreekse vlucht Delhi-Amsterdam per KLM  (niet inbegrepen) en vertrek om 03.55 uur en aankomst Amsterdam om 10.00 uur op dag 8.

44. Agra India Taj Mahal
Lees meer
Lees minder

Maharajas'Express


De Maharajas' Express is veruit de meest luxe privétrein in India. De trein heeft ruimte voor maximaal 88 gasten, verdeeld over 4 verschillende types compartimenten: 20 Deluxe compartimenten, 18 Junior Suites, 4 Suites en 1 Presidential Suite. Elk compartiment is voorzien van grote, panoramische ramen voor een optimaal uitzicht. 
De Maharajas' Express heeft 2 zeer sfeervolle restaurantrijtuigen. Alle maaltijden zijn inbegrepen alsmede wijnen, bier en frisdrank tijdens de maaltijden. Er is een barrijtuig met een uitgebreide collectie wijnen, bier en likeuren plus snacks; ook deze zijn inbegrepen. Daarnaast is er een loungerijtuig met bar, comfortabele zitjes en een boetiek.

Maharajas Express exterieur (2)
Welkom aan boord van de Maharajas' Express
Maharajas Express Junior suite Double Bedroom (1)
Junior suite Double Bedroom
mahajaras express presidential suite (1)
Presidential suite
Maharajas express Suite
Suite
Maharjas Express Mayur Mahal restaurant (2)
Mayur Mahal restaurant
Maharajas Express Safari Bar (1)
Safari Bar
Maharajas Express Safari Bar (2)
Safari Bar
Maharajas Express Restaurant
Restaurant
Veeg naar links

Reisinformatie

Uw hotels

Tijdens deze reis verblijft u, naast de gekozen accommodatie in de trein, in het volgende hotel:

- 3 nachten in het 5-sterren luxe Imperial Hotel
- 1 nacht (dagkamer) in het 5-sterren Delhi Pullman New Delhi Aerocity Hotel 

 

Praktische informatie

Reisdocumenten
Voor deze reis dient u te beschikken over een paspoort dat na vertrek nog minimaal 6 maanden geldig is. Voor een bezoek aan India dient u tevens te beschikken over een geldig visum. Via internet kunt u een zgn. e-Tourist Visa aanvragen. Incento is u hierbij graag behulpzaam.

Gezondheid
Hoewel de reizen met onze privé-treinen uiterst comfortabel zijn, dienen de reizigers over een normale mentale en fysieke gezondheid te beschikken. Zij dienen goed ter been te zijn om tijdens excursies gangbare afstanden te kunnen lopen cq. te kunnen traplopen. Wij houden ons het recht voor om een reiziger van (voortzetting van) de reis uit te sluiten indien deze naar de mening van de tourmanager of de meereizende dokter niet in staat is om de reis te volbrengen en/of onacceptabele vertragingen oplevert voor de overige deelnemers aan de reis (zie ook Artikel 15, lid 2 van de ANVR Reis-voorwaarden). Neemt u bij twijfel contact met ons op, zodat wij u nader kunnen informeren.

Laat u zich door uw huisarts of de GGD ruim vóór vertrek informeren omtrent de benodigde vaccinaties.

Voorbehoud
Hoewel alles in het werk wordt gesteld om elke reis soepel te laten verlopen kunnen zich soms onderweg situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het betreffende land en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Wij vragen uw begrip en geduld als bepaalde programmapunten hierdoor moeten worden aangepast. Omdat de exacte vertrek- en aankomsttijden pas 1 tot 4 weken voor vertrek door de spoorwegen worden bevestigd, kunnen sommige excursies worden gewijzigd ten opzichte van de oorspronkelijke beschrijving. Onderweg kunnen zich soms situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het land waar u zich op dat moment bevindt en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. De treinmaatschappij en Incento zijn niet aansprakelijk als de trein door onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen niet volgens schema dienstregeling kan rijden. We doen ons best om volledig te voldoen aan onze verplichtingen maar met de vele logistieke beslommeringen is het niet ongewoon om onderweg vertraging op te lopen. Excursies kunnen daardoor niet altijd worden gegarandeerd en kunnen alleen worden uitgevoerd als de tijd en omstandigheden dit toelaten. De treinmaatschappij behoudt zich het recht voor om af te wijken van de oorspronkelijke programmabeschrijving op onze website/brochure als de omstandigheden dit noodzakelijk maken.

Lees meer
Lees minder

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
8-daags treinarrangement Treasures of India
Vanaf 6.798,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

Genoemde prijzen zijn per persoon. Deze reis is te boeken op basis van een Deluxe Cabin of een Junior Suite. Suite en Presidential Suite zijn op aanvraag. 
 
Genoemde prijzen zijn richtprijzen in Euro en per persoon op basis van een 2-persoonscompartiment. Deze prijzen kunnen, afhankelijk van de actuele valuta-wisselkoersen, afwijken van de definitieve prijzen op het moment van boeken. 

Vertrekdata 2024
Prijs per persoon o.b.v. Deluxe Cabin
11 januari, 8 februari, 7 maart, 17 oktober, 14 november en 12 december
v.a. 6.798,-
Vertrekdata 2024
Prijs per persoon o.b.v. Junior Suite
11 januari, 8 februari, 7 maart, 17 oktober, 14 november en 12 december
v.a. 6.898,-

Toeslag Deluxe Cabin voor 1-persoons gebruik: op aanvraag
Toeslag Junior Suite voor 1-persoons gebruik: op aanvraag

 

 

 • 3 nachten verblijf in een ‘Heritage’-kamer in het luxe Imperial Hotel in Delhi, inclusief ontbijt
 • Stadstour met privé-gids in Delhi inclusief lunch
 • 4-daagse treinreis per Maharajas’ Express (Delhi – Delhi): 3 nachten in een privé-compartiment of suite in de geboekte categorie, inclusief lokale belastingen
 • Alle maaltijden tijdens de treinreis
 • Dranken tijdens de maaltijden en in de bar; selectie van wijnen, likeuren, bier, alcoholvrije drankjes, koffie en thee
 • Alle transfers, alle excursies (naar keuze) en entertainment volgens programma
 • Diensten van ervaren tourmanagers tijdens de treinreis
 • Diensten van een arts aan boord van de trein
 • Bagage-afhandeling in de hotels en op de stations
 • Na afloop treinreis: een dagkamer (te gebruiken tot het moment van vertrek) in het 5-sterren Pullman New Delhi Aerocity Hotel
 • Vluchten Amsterdam – Delhi en v.v.
 • Lunches en diners in Delhi
 • Fooien
 • Visumkosten India; een e-Tourist Visa kost USD$ 25,- p.p. (o.v.v. wijzigingen)
 • Overige uitgaven van persoonlijke aard 
 • Verzekering (een adequate reisverzekering is verplicht)
 • à. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen

De Algemene Voorwaarden (ANVR-Reizigersvoorwaarden plus de aanvullende reisvoorwaarden van Incento) zijn van toepassing.

Op deze reis zijn, in afwijking van de aanvullende reisvoorwaarden de volgende betalings- en annuleringsvoorwaarden van toepassing:

Betaling:

 • bij boeking dient een aanbetaling van 25% van de totale reissom te worden voldaan.
 • het restant dient uiterlijk 75 dagen voor vertrek te zijn voldaan.

Annuleringskosten:

 • bij annulering tot 90 dagen voor vertrek: de aanbetaling (25% van de reissom);
 • Bij annulering op 90 dagen tot 75 dagen voor vertrek: 50% van de reissom
 • bij annulering op 75 dagen of korter voor vertrek: de volledige reissom.


Voorbehoud
Hoewel alles in het werk wordt gesteld om elke reis soepel te laten verlopen kunnen zich soms onderweg situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het betreffende land en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Wij vragen uw begrip en geduld als bepaalde programmapunten hierdoor moeten worden aangepast. Omdat de exacte vertrek- en aankomsttijden pas 1 tot 4 weken voor vertrek door de spoorwegen worden bevestigd, kunnen sommige excursies worden gewijzigd ten opzichte van de oorspronkelijke beschrijving. Onderweg kunnen zich soms situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het land waar u zich op dat moment bevindt en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. De treinmaatschappij en Incento zijn niet aansprakelijk als de trein door onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen niet volgens schema dienstregeling kan rijden. We doen ons best om volledig te voldoen aan onze verplichtingen maar met de vele logistieke beslommeringen is het niet ongewoon om onderweg vertraging op te lopen. Excursies kunnen daardoor niet altijd worden gegarandeerd en kunnen alleen worden uitgevoerd als de tijd en omstandigheden dit toelaten. De treinmaatschappij behoudt zich het recht voor om af te wijken van de oorspronkelijke programmabeschrijving op onze website/brochure als de omstandigheden dit noodzakelijk maken.

Reissom
8-daags treinarrangement Treasures of India
Vanaf 6.798,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

Genoemde prijzen zijn per persoon. Deze reis is te boeken op basis van een Deluxe Cabin of een Junior Suite. Suite en Presidential Suite zijn op aanvraag. 
 
Genoemde prijzen zijn richtprijzen in Euro en per persoon op basis van een 2-persoonscompartiment. Deze prijzen kunnen, afhankelijk van de actuele valuta-wisselkoersen, afwijken van de definitieve prijzen op het moment van boeken. 

Vertrekdata 2024
Prijs per persoon o.b.v. Deluxe Cabin
11 januari, 8 februari, 7 maart, 17 oktober, 14 november en 12 december
v.a. 6.798,-
Vertrekdata 2024
Prijs per persoon o.b.v. Junior Suite
11 januari, 8 februari, 7 maart, 17 oktober, 14 november en 12 december
v.a. 6.898,-
Toeslagen

Toeslag Deluxe Cabin voor 1-persoons gebruik: op aanvraag
Toeslag Junior Suite voor 1-persoons gebruik: op aanvraag

 

 

Inbegrepen
 • 3 nachten verblijf in een ‘Heritage’-kamer in het luxe Imperial Hotel in Delhi, inclusief ontbijt
 • Stadstour met privé-gids in Delhi inclusief lunch
 • 4-daagse treinreis per Maharajas’ Express (Delhi – Delhi): 3 nachten in een privé-compartiment of suite in de geboekte categorie, inclusief lokale belastingen
 • Alle maaltijden tijdens de treinreis
 • Dranken tijdens de maaltijden en in de bar; selectie van wijnen, likeuren, bier, alcoholvrije drankjes, koffie en thee
 • Alle transfers, alle excursies (naar keuze) en entertainment volgens programma
 • Diensten van ervaren tourmanagers tijdens de treinreis
 • Diensten van een arts aan boord van de trein
 • Bagage-afhandeling in de hotels en op de stations
 • Na afloop treinreis: een dagkamer (te gebruiken tot het moment van vertrek) in het 5-sterren Pullman New Delhi Aerocity Hotel
Niet inbegrepen
 • Vluchten Amsterdam – Delhi en v.v.
 • Lunches en diners in Delhi
 • Fooien
 • Visumkosten India; een e-Tourist Visa kost USD$ 25,- p.p. (o.v.v. wijzigingen)
 • Overige uitgaven van persoonlijke aard 
 • Verzekering (een adequate reisverzekering is verplicht)
 • à. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen
Voorwaarden

De Algemene Voorwaarden (ANVR-Reizigersvoorwaarden plus de aanvullende reisvoorwaarden van Incento) zijn van toepassing.

Op deze reis zijn, in afwijking van de aanvullende reisvoorwaarden de volgende betalings- en annuleringsvoorwaarden van toepassing:

Betaling:

 • bij boeking dient een aanbetaling van 25% van de totale reissom te worden voldaan.
 • het restant dient uiterlijk 75 dagen voor vertrek te zijn voldaan.

Annuleringskosten:

 • bij annulering tot 90 dagen voor vertrek: de aanbetaling (25% van de reissom);
 • Bij annulering op 90 dagen tot 75 dagen voor vertrek: 50% van de reissom
 • bij annulering op 75 dagen of korter voor vertrek: de volledige reissom.


Voorbehoud
Hoewel alles in het werk wordt gesteld om elke reis soepel te laten verlopen kunnen zich soms onderweg situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het betreffende land en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Wij vragen uw begrip en geduld als bepaalde programmapunten hierdoor moeten worden aangepast. Omdat de exacte vertrek- en aankomsttijden pas 1 tot 4 weken voor vertrek door de spoorwegen worden bevestigd, kunnen sommige excursies worden gewijzigd ten opzichte van de oorspronkelijke beschrijving. Onderweg kunnen zich soms situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het land waar u zich op dat moment bevindt en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. De treinmaatschappij en Incento zijn niet aansprakelijk als de trein door onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen niet volgens schema dienstregeling kan rijden. We doen ons best om volledig te voldoen aan onze verplichtingen maar met de vele logistieke beslommeringen is het niet ongewoon om onderweg vertraging op te lopen. Excursies kunnen daardoor niet altijd worden gegarandeerd en kunnen alleen worden uitgevoerd als de tijd en omstandigheden dit toelaten. De treinmaatschappij behoudt zich het recht voor om af te wijken van de oorspronkelijke programmabeschrijving op onze website/brochure als de omstandigheden dit noodzakelijk maken.Incento_Lien_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies!

Wilt u meer weten over onze beroemde treinen of heeft u advies nodig over uw volgende treinreis?

Bel +31 (0)88 - 13 07 320
Brochure Destin Treinreizen 2024_Mockup
Luxe brochure
De mooiste treinreizen ter wereld
 • Ruim 100 pagina's treinreisinspiratie
 • Beroemde en nostalgische treinen
 • Gratis bij u thuisbezorgd 

 

Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere luxe treinreizen aan boord van bijzondere en nostalgische privétreinen