Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
India - Fatehpur Sikri (2)

Treinreis door
bruisend India

treinreizen

The heritage of India

Beleef kleurrijk en spectaculair India tijdens deze luxe treinreis van Mumbai naar Delhi met de beroemde Maharajas' Express.

Udaipur
Jodhpur
Jaipur
Volgend vertrek
10-10-2024
+12 vertrekdata
Reisduur
11 dagen
Vertrekpunt
Mumbai
Trein
Maharajas' Express
Destin
Vanaf 10.698.-
Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.
Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Programma en excursies Uw trein Verleng uw reis Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Van Mumbai naar Delhi

Reis mee aan boord van de luxe trein Maharajas' Express en laat u meevoeren door het prachtige India. Onderga de betovering van de Taj Mahal, één van de mooiste monumenten ter wereld, ontdek spectaculair Rajasthan met zijn vele paleizen en forten en maak kennis met de bruisende steden Mumbai (Bombay) en Delhi. Ga op tijgersafari in Ranthambore National park en geniet van exotisch India met zijn schitterende natuur en unieke cultuur.

India - Jodhpur (2)
De blauwe stad Jodhpur
India - Udaipur
Udaipur
India - Ranthambore National Park Tijgers (2)
Tijgersafari in Ranthambore National Park
India - Jaipur (2)
Jaipur
44. Agra India Taj Mahal
Taj Mahal
shutterstock_1022437888 - Mumbai
Mumbai
shutterstock_432255109 - Mumbai
Mumbai
India - Junagarh Fort - Bikaner (1)
Junagarh Fort
JB 2010-03 India - Maharajas Express 444
Voortreffelijke service aan boord
Maharajas Express Rajah Club (2)
Rajah Club in de Maharajas' Express
Veeg naar links

Programma en excursies

Dag 1 en 2 - Amsterdam - Mumbai

Rechtstreekse vlucht Amsterdam - Mumbai per KLM (niet inbegrepen). Aankomst  op dag 2 in Mumbai rond middernacht, lokale tijd. Bij aankomst in Mumbai wordt u opgewacht voor uw privé-transfer naar het 5-sterren Taj Mahal Tower Hotel (of gelijkwaardig). U verblijft hier 3 nachten (inclusief 1 nacht met zeer late aankomst op dag 2). 

shutterstock_432255109 - Mumbai

Dag 3 - Mumbai, Elephanta-grotten en stadstour

Na het ontbijt maakt u een privé-excursie naar de Elephanta-grotten. Deze beroemde grotten bevinden zich op Elephanta-eiland, gelegen op 9 km vanaf de kust en te bereiken per ferry. Op het eiland vindt u in de rotsen uitgehouwen tempels gewijd aan de god Shiva. In de grotten bevinden zich talrijke beelden van de godheid in verschillende gedaantes.

De lunch wordt geserveerd in een lokaal restaurant in Mumbai.  

’s Middags volgt een stadstour in Mumbai. U bezoekt diverse hoogtepunten zoals de Gateway of India, het Prince of Wales Museum, de Jain Tempels, het huis van Gandhi en de beroemde Dhobi Ghats wasserijen.

India - Mumbai - Elephanta caves
Elephanta caves
India - Mumbai - Dhobi Ghat Wasserijen
Dhobi Ghat Wasserijen
shutterstock_1703865868 -Mumbai kleiding kleurderij
Dhobi Ghat Wasserijen
Veeg naar links

Dag 4 - Vertrek Maharajas' Express

Ontbijt in het hotel. Rond 9 uur wordt u ontvangen in het Taj Mahal Palace Hotel voor de check in. Vervolgens wordt u naar het treinstation gebracht, waar u op traditionele wijze wordt verwelkomd bij de Maharajas’ Express. Maak het u gemakkelijk in uw comfortabele compartiment, uw privédomein voor de komende 6 nachten. De trein vertrekt richting Udaipur. Geniet ’s avonds van het diner in de trein.

Maharjas Express Rang Mahal Restaurant

Dag 5 - Udaipur

Aankomst in Udaipur, het Venetië van het Oosten! Udaipur is één van de meest romantische steden van India. Paleizen van wit marmer, schilderachtige parken, rimpelloze meren en groene heuvels vormen het decor. Na een boottocht op het meer bezoekt u het City Palace en de Crystal Gallery. Geniet van een uitgebreide lunch in Udaipur. Daarna keert u terug in de trein voor een rustige middag aan boord. U kunt ook kiezen voor één van de optionele excursies (spabehandeling in een 5-sterren hotel in Udaipur, Sound & Light show (als de tijd het toelaat) of een stadstour). Diner en overnachting aan boord van de trein.

India - Udaipur - City Palace
City Palace
Udaipur
Udaipur
Veeg naar links

Dag 6 - Jodhpur

Vandaag bezoekt u de Blauwe Stad Jodhpur, aan de rand van de Thar-woestijn. Ontbijt in de trein. U kunt kiezen voor een relaxte ochtend aan boord van de trein of een bezoek brengen aan Bishnoi Village.

Lunch aan boord van de trein. ‘s Middags kunt u deelnemen aan een stadswandeling en bezoekt u het Meherangarh Fort. Optioneel kunt u deelnemen aan een rondrit per tuk tuk taxi. Later op de dag gebruikt u het diner op een exclusieve locatie: een Royal Cocktail Dinner met een culturele voorstelling. Na afloop terug naar de trein voor de overnachting en het vervolg van de reis.

India - Jodhpur (1)

Dag 7 - Bikaner

De trein doorkruist een indrukwekkend landschap alvorens in Bikaner aan te komen. U heeft gelegenheid om te relaxen in de trein of mee op stadstour te gaan.

Na de lunch aan boord bezoekt u ‘s middags het imposante Junagarh-fort waarin alle kamers rijk zijn versierd met muurschilderingen. Hierna rijdt u naar de zandduinen. Hier geniet u van cocktails en een heerlijke barbecue terwijl lokale artiesten dansen en musiceren. Terugkeer naar de trein en overnachting aan boord.

India - Junagarh Fort - Bikaner (2)

Dag 8 - Jaipur

Uw bezoek aan de Roze Stad Jaipur begint met een bezoek aan het hooggelegen Amber Fort met zijn beroemde spiegelzaal. De lunch wordt geserveerd in het Rambagh Palace. De rest van de middag is vrij om te relaxen in de trein of u kunt kiezen uit één van de aangeboden excursies.

Diner en overnachting in de trein.

India - Jaipur (1)

Dag 9 - Ranthambore National Park en Fatehpur Sigri

Na aankomst (rond 06.00 uur) in Sawai Madhopur gaat u per jeep op safari in het Ranthambore Nationaal Park, waar tijgers, hyena’s, luipaarden en vele vogelsoorten leven. Terug in de trein gaat u ontbijten en vervolgt de Maharajas' Express  zijn reis naar de verlaten stad Fatehpur Sikri, opgenomen op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Het complex werd in de 16e eeuw gebouwd door de Moghul-keizer Akbar. U bezoekt er verschillende paleizen en monumentale gebouwen.
’s Avonds keert u terug in de trein voor een speciale Indian Evening, gevolgd door het diner. Overnachting aan boord van de trein.

India - Ranthambore National Park Tijgers (1)

Dag 10 en 11 - Agra en Delhi en terugvlucht naar Amsterdam

U stapt vroeg uit in Agra voor een bezoek aan de magnieke Taj Mahal bij zonsopgang. Dit architectuurwonder werd gebouwd door Shah Jehan als mausoleum voor zijn echtgenote Mumtaz. Geniet van een ontbijt met uitzicht op de Taj Mahal. U keert terug in de trein voor het laatste deel van de reis. Lunch aan boord. In Delhi neemt u afscheid van de Maharaja's Express en zijn personeel. Transfer naar het 5-sterren Delhi Pullman New Delhi Aerocity Hotel nabij de luchthaven, waar u over een kamer beschikt tot uw vertrek. 's Avonds laat transfer voor de terugvlucht naar Amsterdam.

Rechtstreekse vlucht Delhi - Amsterdam met KLM (niet inbegrepen).  U vertrekt in de loop van de nacht dag 10/11. Op dag 11 komt u in de loop van de ochtend aan. 

India - Delhi
Lees meer
Lees minder

Maharajas'Express


De Maharajas' Express is veruit de meest luxe privétrein in India. De trein heeft ruimte voor maximaal 88 gasten, verdeeld over 4 verschillende types compartimenten: 20 Deluxe compartimenten, 18 Junior Suites, 4 Suites en 1 Presidential Suite. Elk compartiment is voorzien van grote, panoramische ramen voor een optimaal uitzicht. 
De Maharajas' Express heeft 2 zeer sfeervolle restaurantrijtuigen. Alle maaltijden zijn inbegrepen alsmede wijnen, bier en frisdrank tijdens de maaltijden. Er is een barrijtuig met een uitgebreide collectie wijnen, bier en likeuren plus snacks; ook deze zijn inbegrepen. Daarnaast is er een loungerijtuig met bar, comfortabele zitjes en een boetiek.

Maharajas Express exterieur (2)
Welkom aan boord van de Maharajas' Express
Maharajas Express Junior suite Double Bedroom (1)
Junior suite Double Bedroom
mahajaras express presidential suite (1)
Presidential suite
Maharajas express Suite
Suite
Maharjas Express Mayur Mahal restaurant (2)
Mayur Mahal restaurant
Maharajas Express Safari Bar (1)
Safari Bar
Maharajas Express Safari Bar (2)
Safari Bar
Maharajas Express Restaurant
Restaurant
Veeg naar links

Reisinformatie

Uw hotels

Tijdens deze reis verblijft u, naast de gekozen accommodatie in de trein, in het volgende hotel:

- 3 nachten in het 5-sterren luxe Taj Mahal Tower hotel in Mumbai - onderdeel van het Taj Mahal Palace hotel. Inclusief 1 nacht i.v.m. zeer vroege aankomst op dag 2.  

-  dagkamer in het 5-sterren Pullman New Delhi Aerocity Hotel (of gelijkwaardig) op dag 10

Praktische informatie

Reisdocumenten
Voor deze reis dient u te beschikken over een paspoort dat na vertrek nog minimaal 6 maanden geldig is. Voor een bezoek aan India dient u tevens te beschikken over een geldig visum. Via internet kunt u een zgn. e-Tourist Visa aanvragen. Incento is u hierbij graag behulpzaam.

Gezondheid
Hoewel de reizen met onze privé-treinen uiterst comfortabel zijn, dienen de reizigers over een normale mentale en fysieke gezondheid te beschikken. Zij dienen goed ter been te zijn om tijdens excursies gangbare afstanden te kunnen lopen cq. te kunnen traplopen. Wij houden ons het recht voor om een reiziger van (voortzetting van) de reis uit te sluiten indien deze naar de mening van de tourmanager of de meereizende dokter niet in staat is om de reis te volbrengen en/of onacceptabele vertragingen oplevert voor de overige deelnemers aan de reis (zie ook Artikel 15, lid 2 van de ANVR Reis-voorwaarden). Neemt u bij twijfel contact met ons op, zodat wij u nader kunnen informeren.

Laat u zich door uw huisarts of de GGD ruim vóór vertrek informeren omtrent de benodigde vaccinaties.

Voorbehoud
Hoewel alles in het werk wordt gesteld om elke reis soepel te laten verlopen kunnen zich soms onderweg situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het betreffende land en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Wij vragen uw begrip en geduld als bepaalde programmapunten hierdoor moeten worden aangepast. Omdat de exacte vertrek- en aankomsttijden pas 1 tot 4 weken voor vertrek door de spoorwegen worden bevestigd, kunnen sommige excursies worden gewijzigd ten opzichte van de oorspronkelijke beschrijving. Onderweg kunnen zich soms situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het land waar u zich op dat moment bevindt en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. De treinmaatschappij en Incento zijn niet aansprakelijk als de trein door onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen niet volgens schema dienstregeling kan rijden. We doen ons best om volledig te voldoen aan onze verplichtingen maar met de vele logistieke beslommeringen is het niet ongewoon om onderweg vertraging op te lopen. Excursies kunnen daardoor niet altijd worden gegarandeerd en kunnen alleen worden uitgevoerd als de tijd en omstandigheden dit toelaten. De treinmaatschappij behoudt zich het recht voor om af te wijken van de oorspronkelijke programmabeschrijving op onze website/brochure als de omstandigheden dit noodzakelijk maken.

Lees meer
Lees minder

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
11-daagse treinreis Heritage of India
Vanaf 10.698,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

Genoemde prijzen zijn per persoon. Deze reis is te boeken op basis van een Deluxe Cabin of een Junior Suite. Suite en Presidential Suite zijn op aanvraag. 
 
Genoemde prijzen zijn richtprijzen in Euro en per persoon op basis van een 2-persoonscompartiment. Deze prijzen kunnen, afhankelijk van de actuele valuta-wisselkoersen, afwijken van de definitieve prijzen op het moment van boeken. 

Vertrekdata 2024
Prijs per persoon o.b.v. Deluxe Cabin
10 oktober, 7 november en 5 december
v.a. 10.698,-
Vertrekdata 2024
Prijs per persoon o.b.v. Junior Suite
10 oktober, 7 november en 5 december
v.a. 12.698,-
Vertrekdata 2025
Prijs per persoon o.b.v. Deluxe Cabin
2, 30 januari, 27 februari, 27 maart, 16 oktober, 13 november, 11 december
v.a. 10.798,-
Vertrekdata 2025
Prijs per persoon o.b.v. Junior Suite
2, 30 januari, 27 februari, 27 maart, 16 oktober, 13 november, 11 december
v.a. 12.698,-
Vertrekdata 2026
Prijs per persoon o.b.v. Deluxe Cabin
8 januari, 5 februari, 5 maart, 2 april
v.a. 10.798,-
Vertrekdata 2026
Prijs per persoon o.b.v. Junior Suite
8 januari, 5 februari, 5 maart, 2 april
v.a. 12.698,-

Toeslag Deluxe Cabin voor 1-persoons gebruik: Op aanvraag 
Toeslag Junior Suite voor 1-persoons gebruik: Op aanvraag 

KLM vuchten op aanvraag 

 • 3 nachten verblijf (incl. vroege aankomst op dag 2) in een ‘Superior Sea View room in het Taj Mahal Tower Hotel in Mumbai, inclusief ontbijt 
 • Stadstour met privégids in Mumbai inclusief lunch in een lokaal restaurant
 • 7-daagse treinreis per Maharajas’ Express van Mumbai naar Delhi: 6 nachten in een privécompartiment of suite in de geboekte categorie, inclusief lokale belastingen
 • Alle maaltijden tijdens de treinreis alsmede huiswijnen, likeuren, bier, alcoholvrije drankjes, koffie en thee
 • Alle transfers, alle excursies (naar keuze) en entertainment volgens programma
 • Diensten van ervaren tourmanagers tijdens de treinreis
 • Diensten van een arts aan boord van de trein
 • Laundry-service aan boord van de trein
 • Bagage-afhandeling in de hotels en op de stations
 • Na afloop treinreis: een dagkamer (te gebruiken tot 21.00 uur) in het 5-sterren Pullman New Delhi Aerocity Hotel (of gelijkwaardig)
 • Vluchten Amsterdam – Mumbai/Delhi en v.v.
 • Lunches en diners niet vermeld in het programma
 • Optionele stadstour Delhi
 • Fooien
 • Visumkosten India; een e-Tourist Visa kost USD$ 60,- p.p. (o.v.v. wijzigingen)
 • Overige uitgaven van persoonlijke aard 
 • Verzekering (een adequate reisverzekering is verplicht)
 • 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

De Algemene Voorwaarden (ANVR-Reizigersvoorwaarden plus de aanvullende reisvoorwaarden van Incento) zijn van toepassing.

Op deze reis zijn, in afwijking van de aanvullende reisvoorwaarden de volgende betalings- en annuleringsvoorwaarden van toepassing:

Betaling:

 • bij boeking dient een aanbetaling van 25% van de totale reissom te worden voldaan.
 • het restant dient uiterlijk 75 dagen voor vertrek te zijn voldaan.

Annuleringskosten:

 • bij annulering tot 90 dagen voor vertrek: de aanbetaling (25% van de reissom);
 • Bij annulering op 90 dagen tot 75 dagen voor vertrek: 50% van de reissom
 • bij annulering op 75 dagen of korter voor vertrek: de volledige reissom.


Voorbehoud
Hoewel alles in het werk wordt gesteld om elke reis soepel te laten verlopen kunnen zich soms onderweg situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het betreffende land en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Wij vragen uw begrip en geduld als bepaalde programmapunten hierdoor moeten worden aangepast. Omdat de exacte vertrek- en aankomsttijden pas 1 tot 4 weken voor vertrek door de spoorwegen worden bevestigd, kunnen sommige excursies worden gewijzigd ten opzichte van de oorspronkelijke beschrijving. Onderweg kunnen zich soms situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het land waar u zich op dat moment bevindt en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. De treinmaatschappij en Incento zijn niet aansprakelijk als de trein door onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen niet volgens schema dienstregeling kan rijden. We doen ons best om volledig te voldoen aan onze verplichtingen maar met de vele logistieke beslommeringen is het niet ongewoon om onderweg vertraging op te lopen. Excursies kunnen daardoor niet altijd worden gegarandeerd en kunnen alleen worden uitgevoerd als de tijd en omstandigheden dit toelaten. De treinmaatschappij behoudt zich het recht voor om af te wijken van de oorspronkelijke programmabeschrijving op onze website/brochure als de omstandigheden dit noodzakelijk maken.

Reissom
11-daagse treinreis Heritage of India
Vanaf 10.698,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

Genoemde prijzen zijn per persoon. Deze reis is te boeken op basis van een Deluxe Cabin of een Junior Suite. Suite en Presidential Suite zijn op aanvraag. 
 
Genoemde prijzen zijn richtprijzen in Euro en per persoon op basis van een 2-persoonscompartiment. Deze prijzen kunnen, afhankelijk van de actuele valuta-wisselkoersen, afwijken van de definitieve prijzen op het moment van boeken. 

Vertrekdata 2024
Prijs per persoon o.b.v. Deluxe Cabin
10 oktober, 7 november en 5 december
v.a. 10.698,-
Vertrekdata 2024
Prijs per persoon o.b.v. Junior Suite
10 oktober, 7 november en 5 december
v.a. 12.698,-
Vertrekdata 2025
Prijs per persoon o.b.v. Deluxe Cabin
2, 30 januari, 27 februari, 27 maart, 16 oktober, 13 november, 11 december
v.a. 10.798,-
Vertrekdata 2025
Prijs per persoon o.b.v. Junior Suite
2, 30 januari, 27 februari, 27 maart, 16 oktober, 13 november, 11 december
v.a. 12.698,-
Vertrekdata 2026
Prijs per persoon o.b.v. Deluxe Cabin
8 januari, 5 februari, 5 maart, 2 april
v.a. 10.798,-
Vertrekdata 2026
Prijs per persoon o.b.v. Junior Suite
8 januari, 5 februari, 5 maart, 2 april
v.a. 12.698,-
Toeslagen

Toeslag Deluxe Cabin voor 1-persoons gebruik: Op aanvraag 
Toeslag Junior Suite voor 1-persoons gebruik: Op aanvraag 

KLM vuchten op aanvraag 

Inbegrepen
 • 3 nachten verblijf (incl. vroege aankomst op dag 2) in een ‘Superior Sea View room in het Taj Mahal Tower Hotel in Mumbai, inclusief ontbijt 
 • Stadstour met privégids in Mumbai inclusief lunch in een lokaal restaurant
 • 7-daagse treinreis per Maharajas’ Express van Mumbai naar Delhi: 6 nachten in een privécompartiment of suite in de geboekte categorie, inclusief lokale belastingen
 • Alle maaltijden tijdens de treinreis alsmede huiswijnen, likeuren, bier, alcoholvrije drankjes, koffie en thee
 • Alle transfers, alle excursies (naar keuze) en entertainment volgens programma
 • Diensten van ervaren tourmanagers tijdens de treinreis
 • Diensten van een arts aan boord van de trein
 • Laundry-service aan boord van de trein
 • Bagage-afhandeling in de hotels en op de stations
 • Na afloop treinreis: een dagkamer (te gebruiken tot 21.00 uur) in het 5-sterren Pullman New Delhi Aerocity Hotel (of gelijkwaardig)
Niet inbegrepen
 • Vluchten Amsterdam – Mumbai/Delhi en v.v.
 • Lunches en diners niet vermeld in het programma
 • Optionele stadstour Delhi
 • Fooien
 • Visumkosten India; een e-Tourist Visa kost USD$ 60,- p.p. (o.v.v. wijzigingen)
 • Overige uitgaven van persoonlijke aard 
 • Verzekering (een adequate reisverzekering is verplicht)
 • 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.
Voorwaarden

De Algemene Voorwaarden (ANVR-Reizigersvoorwaarden plus de aanvullende reisvoorwaarden van Incento) zijn van toepassing.

Op deze reis zijn, in afwijking van de aanvullende reisvoorwaarden de volgende betalings- en annuleringsvoorwaarden van toepassing:

Betaling:

 • bij boeking dient een aanbetaling van 25% van de totale reissom te worden voldaan.
 • het restant dient uiterlijk 75 dagen voor vertrek te zijn voldaan.

Annuleringskosten:

 • bij annulering tot 90 dagen voor vertrek: de aanbetaling (25% van de reissom);
 • Bij annulering op 90 dagen tot 75 dagen voor vertrek: 50% van de reissom
 • bij annulering op 75 dagen of korter voor vertrek: de volledige reissom.


Voorbehoud
Hoewel alles in het werk wordt gesteld om elke reis soepel te laten verlopen kunnen zich soms onderweg situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het betreffende land en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Wij vragen uw begrip en geduld als bepaalde programmapunten hierdoor moeten worden aangepast. Omdat de exacte vertrek- en aankomsttijden pas 1 tot 4 weken voor vertrek door de spoorwegen worden bevestigd, kunnen sommige excursies worden gewijzigd ten opzichte van de oorspronkelijke beschrijving. Onderweg kunnen zich soms situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het land waar u zich op dat moment bevindt en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. De treinmaatschappij en Incento zijn niet aansprakelijk als de trein door onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen niet volgens schema dienstregeling kan rijden. We doen ons best om volledig te voldoen aan onze verplichtingen maar met de vele logistieke beslommeringen is het niet ongewoon om onderweg vertraging op te lopen. Excursies kunnen daardoor niet altijd worden gegarandeerd en kunnen alleen worden uitgevoerd als de tijd en omstandigheden dit toelaten. De treinmaatschappij behoudt zich het recht voor om af te wijken van de oorspronkelijke programmabeschrijving op onze website/brochure als de omstandigheden dit noodzakelijk maken.Incento_Lien_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies!

Wilt u meer weten over onze beroemde treinen of heeft u advies nodig over uw volgende treinreis?

Bel +31 (0)88 - 13 07 320
Brochure Destin Treinreizen 2024_Mockup
Luxe brochure
De mooiste treinreizen ter wereld
 • Ruim 100 pagina's treinreisinspiratie
 • Beroemde en nostalgische treinen
 • Gratis bij u thuisbezorgd 

 

Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere luxe treinreizen aan boord van bijzondere en nostalgische privétreinen