Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Deccan Odyssey exterieur (1)

Luxe privétreinreis door kleurrijk India 

 

treinreizen

Madras Mail

Stap aan boord van de exclusieve privétrein Deccan Odyssey voor een comfortabele reis door Zuid-India

Veilig en comfortabel reizen
Alle excursies inbegrepen
Diverse UNESCO Werelderfgoedplaatsen
Volgend vertrek
09-10-2025
+1 vertrekdata
Reisduur
16 dagen
Vertrekpunt
Mumbai/Hydrabad
Trein
Deccan Odyssey
Destin
Vanaf 17.398,-
Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.
Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Programma en excursies Uw trein Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Uiterst comfortabele reis aan boord van de Deccan Odyssey

Stap aan boord van de exclusieve privétrein Deccan Odyssey voor een uiterst comfortabele reis door het tropische zuiden van India. Levendige steden, onberispelijke stranden, spectaculaire culturele erfgoederen, vredige binnenwateren, groene heuvels en niet te vergeten de vriendelijke bevolking. Dit alles maakt van Zuid-India een fascinerende reisbestemming. Vanuit Mumbai (Bombay) brengt de trein u naar Goa, ooit oostelijke hoofdstad van het Portugese koloniale rijk. De volgende dag maakt u met een stoomtreintje een spectaculaire rit door thee- en koffieplantages naar het hooggelegen Ooty. In Madurai woont u een traditionele hindoe-ceremonie bij in de indrukwekkende Meenakshi Tempel. En in Pondicherry ervaart u een stukje Frankrijk in India. Na elke excursie keert u terug in de vertrouwde omgeving van uw ‘hotel op rails’. Maar in Chennai (Madras) verruilt u de Deccan Odyssey voor een schitterend 5-sterren resort aan een prachtig wit zandstrand aan de Golf van Bengalen. Na een verblijf in de oude stad Hyderabad wordt de afgesloten met een feestelijk diner op een magnifieke locatie, de 101 Dining Hall in het Taj Falaknuma Palace. Deze zeer afwisselende reis laat u het beste van Zuid-India zien en ervaren en dat op de meest comfortabele manier: per luxe privétrein!
Deze reis wordt ook in omgekeerde richting aangeboden. 

Deccan Odyssey exterieur (3)
Deccan Odyssey
shutterstock_1069984439 Chennai - beach
Strand van Chennai
shutterstock_316048487 - Nilgiri Mountain Railway
Nilgiri Mountain Railway
kerala Theeplantage
Theeplantage
Kochi - St._Francis_Church_Fort_Kochi,Dutch, Year 1779
St. Francis Church Kochi
Ooty Botanical_Garden,OOTY_,TAMIL_NADU
Ooty Botanische Tuin
shutterstock_432255109 - Mumbai
Mumbai
Deccan Odyssey exterieur (4)
Deccan Odyssey
Veeg naar links

Programma en excursies

Dag 1 & 2 - Amsterdam - Mumbai

’s Avonds vertrek met Emirates van Amsterdam naar Mumbai met de volgende ochtend een overstap in Dubai. ’s Middags (lokale tijd) aankomst in Mumbai. Op de luchthaven van Mumbai wordt u opgewacht voor de transfer naar het iconische 5-sterren Taj Mahal Palace Hotel, gelegen aan de Arabische Zee tegenover de ‘India Gate’. U logeert 2 nachten in dit luxe hotel. (Diner is deze dag niet inbegrepen).

shutterstock_1022437888 - Mumbai

Dag 3 - Mumbai

’s Ochtends maken we (als het weer dit toelaat) een korte boottocht naar Elephanta Island, dat weelderig begroeid is met palm-, mango- en tamarindebomen. Het fascinerende grotcomplex werd tussen de 3e en 5e eeuw ontworpen om het leven van de hindoegod Lord Shiva te eren. Het staat op de Unesco Werelderfgoedlijst. We keren terug naar de stad voor een lunch in het beroemde visrestaurant Trishna. ‘s Middags bent u vrij om Mumbai op eigen gelegenheid te verkennen en bijvoorbeeld een van de kleurrijke lokale markten te bezoeken. ’s Avonds, tijdens een welkomstreceptie en een diner in het Taj Mahal Palace Hotel, ontmoet u de internationale medereizigers op deze fascinerende treinreis door het zuiden van India.

shutterstock_1105431302 - Elephanta Island

Dag 4 - Mumbai en aan boord

Vandaag bezoeken we de 'Dhobi Ghats', een grote wasserij in de openlucht. De dhobi is een traditionele wasman die het vuile wasgoed bij de stadsbewoners ophaalt, het wast en het netjes gestreken terugbrengt. De Ghats zijn de wasserijen waar ze deze traditie beoefenen. Vervolgens bezoekt u Fort Bombay en het huis van Gandhi dat veranderd is in een fascinerend museum over zijn inspirerende leven. De lunch wordt geserveerd in een lokaal restaurant. ’s Middags gaan we op het station van Mumbai aan boord van onze privétrein de Deccan Odyssey. U neemt uw intrek in uw prachtig ingerichte compartiment terwijl de trein zich langzaam in beweging zet. Geniet van de warme sfeer in het barrijtuig waarna u aan tafel gaat voor een heerlijk diner in een van de twee sfeervolle restaurantrijtuigen. 

shutterstock_1703865868 -Mumbai kleiding kleurderij

Dag 5 - Goa

Goa geniet bekendheid vanwege zijn uitgestrekte, witte stranden en werelderfgoed architectuur. Goa was ooit de oostelijke hoofdstad van het Portugese imperium. In het huidige stadsbeeld ziet u nog veel terug uit die koloniale periode. ’s Morgens bezoeken we De Bom Jesus Basiliek en de Santa Catarina kathedraal, een torenhoog wit bouwwerk met een groots barok interieur. Het is de meest imposante kerk in Oud-Goa.

shutterstock_175908353 - Goa - Se cathedral

Dag 6 - Ooty

De Nilgiri Mountain Railway, werelderfgoed, vertrekt vanuit de stad Mettypalayam. Een stoomtrein neemt ons mee over kronkelig smalspoor waarbij de eerste 30 kilometer langzaam worden afgelegd als de trein puffend en hijgend de steile hellingen bedwingt op weg naar de stad Coonor. Vandaar wint de trein aan snelheid tijdens de laatste 16 kilometer naar het op 2225 meter hoogte gelegen Ooty, beroemd vanwege de vriendelijke huisjes and de prachtige botanische tuinen. De ‘Toy Train’ trekt door thee- en koffieplantages en over beboste heuvels. Onderweg passeert u niet minder dan 16 tunnels en hoge bruggen en geniet u van de adembenemende vergezichten. De reis naar Ooty is een buitengewone ervaring!

Nilgiri_-_mike

Dag 7 - Kochi

Kochi’s mooie natuurlijke haven en schilderachtige binnenwateren weerspiegelen een rijke en gevarieerde geschiedenis. Britten, Arabieren, Portugezen, Nederlanders en Chinezen hebben allen hun onuitwisbare sporen nagelaten in de architectonische ontwikkeling van de stad. We bezoeken het Nederlandse paleis en de joodse synagoge. We zien ook de gigantische Chinese visnetten die opbollen vanaf lange teak- en bamboestokken en waarmee nog altijd de ingang van de haven wordt afgestroopt. De dag eindigt met een bezoek aan het 500 jaar oude Fort Kochi, waar we door de historische Nederlandse en Portugese gebouwen lopen. ’s Avonds is er gelegenheid om een Kathakali-dansvoorstelling bij te wonen. Geschminkte dansers worden begeleid door drummers en muzikanten.

shutterstock_594407522 - Kochi

Dag 8 - Trivandrum en Kanyakumari

Vroeg in de ochtend rijdt de Deccan Odyssey het station van Trivandrum binnen. Na het ontbijt bezoeken we het Napier Museum en de dominerende Padmanabhaswamy Hindoe tempel. Na de lunch reizen we door naar Kanyakumari op het zuidelijkste puntje van het Indiase vasteland, waar 3 zeeën samenkomen, Indische Oceaan, Arabische Zee & Golf van Bengalen. Hier staat de kusttempel van de maagdelijke godin Kanyakumari.

shutterstock_498424870 - Trivandrum - Padmanabhaswamy temple

Dag 9 - Madurai

De tempelstad Madurai aan de Vaigai-rivier was hoofdstad van het Pandya-koninkrijk. De schitterende Meenakshi-Sundareswarar-tempel werd echter gebouwd tijdens de heerschappij door de Nayaks. Het is een van India’s mooiste culturele en architectonische bezienswaardigheden. 's Avonds gaan we terug naar de tempel om getuige te zijn van een hindoe-ritueel, een Aarti-ceremonie voordat we onze reis vervolgen richting Madras.

Madurei_350

Dag 10 - Pondicherry

Pondicherry aan de Golf van Bengalen, is de voormalige hoofdstad van de Franse gebieden in India. Tot op de dag van vandaag treft u er een rijk Frans cultureel erfgoed aan, waaronder de Franse taal die er nog veel wordt gesproken. Bezienswaardigheden zijn Raj Nivas, de residentie van de Lt.-Gouverneur van Pondicherry - een elegant 200-jaar oud gebouw dat uitkijkt op Government Park met zijn gazons, fonteinen en sculpturen alsmede de brede stranden en prachtige promenades. Vanavond hebben we ons laatste diner aan boord van de Deccan Odyssey.

shutterstock_1202279638 - Pondicherry

Dag 11 - Chennai (Madras)

Chennai (voorheen Madras) aan de Coromandel kust, is de hoofdstad van Tamil Nadu. De stad telt 4 miljoen inwoners en heeft een uitgesproken koloniaal erfgoed dat teruggaat tot de 17e eeuw toen de Britse Oost-Indische Compagnie een klein fort aan de oevers van de rivier de Cooum bouwde en het Fort St. George noemde. We arriveren 's ochtends in Chennai en verkennen de hoogtepunten waaronder Fort St. George en de National Art Gallery. We bezoeken ook de 16e eeuwse San Thome Basilica, gebouwd boven het graf van Thomas Didymus (de Ongelovige), een van de twaalf apostelen van Jezus.
Aan het eind van de middag wordt u naar het luxe 5-sterren Taj Fisherman's Cove Resort & Spa gebracht voor een verblijf van 3 nachten. De Fisherman's Cove, ooit een indrukwekkend Nederlands fort, is nu een van de mooiste badplaatsen in Zuid-India. Het ligt aan een prachtig wit zandstrand aan de Golf van Bengalen. Het resort is een perfecte omgeving voor ontspanning aan het einde van uw reis door Zuid-India.

shutterstock_328224083 - Chenai - San Thome

Dag 12 - Chennai, Bezoek Mahabalipuram

Vandaag is er de mogelijkheid om Mahabalipuram te bezoeken, een prachtige kustplaats dat op de Unesco werelderfgoedlijst staat. De in de rotsen uitgehakte tempels en grotten stammen uit de 7e en 9e eeuw en behoren tot de mooiste ter wereld. Het hoogtepunt is een bezoek aan de Shore Tempel, een van de oudste tempels in Zuid-India, die bekend om is om zijn ingewikkelde sculpturen.

shutterstock_796224382 - Mahabalipuram - Shore temple

Dag 13 - Chennai, vrije dag

Vandaag genieten we van onze laatste vrije dag in Chennai. Relax in de weelderige tuinen van uw luxe resort of neem een van de schilderachtige voetpaden die naar de zee leiden. Misschien maakt u ook tijd voor een ontspannen wellness-behandeling in de uitstekende Jiva Spa van het hotel.

Chennai - Taj Coromandel - SwimmingPool

Dag 14 - Chennai - Hyderabad

Vandaag reizen we per vliegtuig vanuit Chennai naar onze eindbestemming Hyderabad en verblijven 2 nachten in het luxe Taj Falaknuma Palace. Dit luxe 5-sterrenhotel ligt 600 meter boven Hyderabad. Het interieur biedt een mix van koloniale en Indiase stijlen. Het hotel heeft een erfgoedwandeling uitgestippeld langs prachtige kunstvoorwerpen uit de hele wereld. Er is ook een uitmuntende spa. Dit hotel omvat het voormalige, in 1894 gebouwde paleis van de Nizam, volgens geruchten ooit de rijkste man ter wereld. Het betoverende paleis straalt romantiek en grootsheid uit die teruggaat tot de tijd dat de Nizam over Hyderabad regeerde.

shutterstock_1127456348 - Hyderabad

Dag 15 - Hyderabad

Vandaag bezoeken we het Golconda Fort (Shepherd's Hill), de hoofdstad van het oude koninkrijk van Golkonda en ligt 11 km ten westen van Hyderabad. De stad werd gesticht in de 12e eeuw door Kakatiya-koningen en het enorme fort werd later gebouwd onder de heerschappij van de Qutub Shahi-dynastie (ca. 1518-1687). Het fort is een prachtig voorbeeld van uitstekende techniek en verbazingwekkende architectuur. Het akoestieksysteem is een grote attractie - het geluid van klappen bij de ingang is te horen op 'Bala Hissar' - het hoogste punt dat een kilometer verderop ligt.
Vanaf hier reizen we naar de Qutub Shahi Tombs. De tombes zijn de best bewaard gebleven voorbeelden van de majestueuze architectuur ten tijde van de Qutub Shahi-dynastie. We keren terug naar de stad en bezoeken Charminar. Sultan Muhammad Quli Qutb Shah, de vijfde heerser van de Qutub Shahi-dynastie, bouwde deze beroemde moskee in het jaar 1591 nadat de pestepidemie in de stad was bedongen. 's Avonds nemen we afscheid van onze medereizigers tijdens een feestelijk galadiner op de allermooiste locatie: de 101 Dining Hall in het Taj Falaknuma Palace.

shutterstock_207424213 - Hyderabad - Qutb Shahi Tombs

Dag 16 - Hyderabad - Amsterdam

Na het ontbijt wordt u naar het vliegveld van Hyderabad gebracht. Vertrek met Emirates naar Amsterdam met een overstap in Dubai. Aankomst op Schiphol nog dezelfde avond.

Hornbill Kerala
Lees meer
Lees minder

Deccan Odyssey

Een reis met de luxe Deccan Odyssey door het hart van India geeft je het gevoel terug te gaan naar de tijd van de Maharadja's. Geniet aan boord van onberispelijke service, luxe en gastronomie zoals zij dat gewend waren. Reizen met de Deccan Odyssey is een prikkeling voor alle zintuigen. Ontspan aan boord in buitengewoon comfort terwijl u regelmatig uitstapt voor bezoeken aan de meest iconische bezienswaardigheden van Rajasthan en Maharashtra waaronder meerdere UNESCO World Heritage Sites. Geniet van de schoonheid van Udaipur, de "City of Lakes", de kleurrijke stad Jaipur en bewonder de adembenemende Taj Mahal. U reist van hoogtepunt naar hoogtepunt zonder dat u hoeft af te zien van comfort en luxe. Welkom aan boord!

De moderne, comfortabele Deccan Odyssey heeft 10 slaaprijtuigen met elk 4 Deluxe Cabins (9m2) en 2 rijtuigen met elk 2 Presidential Suites (18m2) . Elk slaaprijtuig heeft op het uiteinde een kleine lounge waar de cabin attendant u na elke excursie begroet met koele drankjes en handdoekjes. In het midden van de trein bevinden zich de 2 sfeervol ingerichte restaurantrijtuigen met aangrenzend het gezellige barrijtuig. Verder treft u een lounge-rijtuig aan en een uniek wellness- en fitnessrijtuig. De trein heeft plaats voor maximaal 88 gasten.

DO bewerkt
Deluxe Cabin
Deccan Odyssey PRESI SUITE B
Presidential Suite
Deccan Odyssey - Gym
Fitness aan boord
Deccan Odyssey
Bar en lunge aan boord
Deccan Odyssey WAAVAR REST
Restaurant aan boord
Veeg naar links

Reisinformatie

Uw hotels

Tijdens deze reis verblijft u tevens in 5* hotels:

- 2 nachten in 5* Taj Mahal Palace Hotel in Mumbai
- 3 nachten in het 5* hotel Taj Fisherman's Cove Resort & Spa in Chennai
- 2 nachten in 5* hotel Taj Falaknuma Palace in Hydrabad

Praktische informatie

Reisdocumenten
Voor deze reis dient u te beschikken over een paspoort dat na vertrek nog minimaal 6 maanden geldig is. Voor een bezoek aan India dient u tevens te beschikken over een geldig visum. Via internet kunt u een zgn. e-Tourist Visa aanvragen. Incento is u hierbij graag behulpzaam.

Gezondheid
Hoewel de reizen met onze privé-treinen uiterst comfortabel zijn, dienen de reizigers over een normale mentale en fysieke gezondheid te beschikken. Zij dienen goed ter been te zijn om tijdens excursies gangbare afstanden te kunnen lopen cq. te kunnen traplopen. Wij houden ons het recht voor om een reiziger van (voortzetting van) de reis uit te sluiten indien deze naar de mening van de tourmanager of de meereizende dokter niet in staat is om de reis te volbrengen en/of onacceptabele vertragingen oplevert voor de overige deelnemers aan de reis (zie ook Artikel 15, lid 2 van de ANVR Reis-voorwaarden). Neemt u bij twijfel contact met ons op, zodat wij u nader kunnen informeren.

Laat u zich door uw huisarts of de GGD ruim vóór vertrek informeren omtrent de benodigde vaccinaties.

Persoonlijke headsets
Tijdens de excursies ontvangt u een lichtgewicht headset waarop u kunt luisteren naar de gids zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat u iets zult missen van zijn/haar uitleg.

Bespaar als alleenreizende
Betaal geen toeslag voor alleengebruik: als u bij boeking aangeeft een compartiment/kamer te willen delen met een andere alleenreizende, kijken wij of we aan deze wens kunnen voldoen. Uiteraard gaan we hierbij uit van een medereiziger van hetzelfde geslacht. Als deze mogelijkheid er niet is, dan heeft u de accommodatie voor alleengebruik en rekenen wij geen toeslag.

Lees meer
Lees minder

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
16-daagse Madras Mail, Mumbai - Hydrabad of v.v.
Vanaf 17.398,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

Genoemde prijzen zijn per persoon. Deze reis is te boeken op basis van een Deluxe Cabin of een Presidential Suite. 

De vluchtprijzen zijn gebaseerd op de laagste economy klasse. Indien deze niet beschikbaar zijn geldt er een toeslag.

NB. Deze reis is ook in omgekeerde richting te boeken. 

Vetrekdatum 2025 - Mumbai - Hydrabad
Prijs per persoon o.b.v. Deluxe Cabin
9 oktober
v.a. 17.398,-
Vetrekdatum 2025 - Mumbai - Hydrabad
Prijs per persoon o.b.v. Presidential Suite
9 oktober
v.a. 35.498,-
Vertrekdatum 2025 - Hydrabad - Mumbai
Prijs per persoon o.b.v. Deluxe Cabin
13 oktober
v.a. 17.398,-
Vertrekdatum 2025 - Hydrabad - Mumbai
Prijs per persoon o.b.v. Presidential Suite
13 oktober
v.a. 35.498,-

Toeslag Deluxe Cabin voor 1-persoons gebruik: v.a. 10.500
Toeslag Presidential Suite voor 1-persoons gebruik: op aanvraag

De vluchtprijzen zijn gebaseerd op de laagste economy klasse. Indien deze niet beschikbaar zijn geldt er een toeslag.

Toeslagen voor Emirates vluchten per Business Class zijn op aanvraag.

 

 • Vluchten per Emirates: Amsterdam - Mumbai en Hyderabad - Amsterdam in economy class* inclusief belastingen en brandstofheffingen 
 • 7 overnachtingen aan boord van de Deccan Odyssey in een privé-compartiment met badkamer in de geboekte categorie
 • 7 overnachtingen in genoemde 5-sterren hotels in resp. Mumbai, Chennai en Hyderabad
 • Alle maaltijden tijdens de reis, tenzij anders vermeld, inclusief wijnen, bier, frisdrank en water bij lunches en diners
 • 24 uur per dag koffie, thee en mineraalwater in de trein
  Alle transfers en excursies volgens programma o.l.v. Engels sprekende gidsen
 • Diensten van ervaren tourmanagers tijdens de gehele reis
 • Diensten van een Engels sprekende arts aan boord van de trein
 • Bagageservice in de hotels en op de stations
 • Gedetailleerde routegids en informatiepakket
 • Alle fooien
 • Visumkosten India; een e-Tourist Visa kost USD 60,- p.p. (o.v.v. wijzigingen)
 • Drankjes in het barrijtuig en in de hotels
 • Overige uitgaven van persoonlijke aard (bijv. was service, roomservice)
 • à 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen

De Algemene Voorwaarden (ANVR-Reizigersvoorwaarden plus de aanvullende reisvoorwaarden van Incento) zijn van toepassing.

Op deze reis zijn, in afwijking van de aanvullende reisvoorwaarden de volgende betalings- en annuleringsvoorwaarden van toepassing:

Betaling:

 • bij boeking dient een aanbetaling van 25% van de totale reissom te worden voldaan.
 • het restant dient uiterlijk 60 dagen voor vertrek te zijn voldaan.

Annuleringskosten:

 • bij annulering tot 60 dagen voor vertrek: de aanbetaling (25% van de reissom);
 • bij annulering op 60 dagen of korter voor vertrek: de volledige reissom.


Voorbehoud
Hoewel alles in het werk wordt gesteld om elke reis soepel te laten verlopen kunnen zich soms onderweg situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het betreffende land en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Wij vragen uw begrip en geduld als bepaalde programmapunten hierdoor moeten worden aangepast. Omdat de exacte vertrek- en aankomsttijden pas 1 tot 4 weken voor vertrek door de spoorwegen worden bevestigd, kunnen sommige excursies worden gewijzigd ten opzichte van de oorspronkelijke beschrijving. Onderweg kunnen zich soms situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het land waar u zich op dat moment bevindt en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Golden Eagle en Incento zijn niet aansprakelijk als de trein door onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen niet volgens schema dienstregeling kan rijden. We doen ons best om volledig te voldoen aan onze verplichtingen maar met de vele logistieke beslommeringen is het niet ongewoon om onderweg vertraging op te lopen. Excursies kunnen daardoor niet altijd worden gegarandeerd en kunnen alleen worden uitgevoerd als de tijd en omstandigheden dit toelaten. Golden Eagle behoudt zich het recht voor om af te wijken van de oorspronkelijke programmabeschrijving op onze website/brochure als de omstandigheden dit noodzakelijk maken.

Reissom
16-daagse Madras Mail, Mumbai - Hydrabad of v.v.
Vanaf 17.398,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

Genoemde prijzen zijn per persoon. Deze reis is te boeken op basis van een Deluxe Cabin of een Presidential Suite. 

De vluchtprijzen zijn gebaseerd op de laagste economy klasse. Indien deze niet beschikbaar zijn geldt er een toeslag.

NB. Deze reis is ook in omgekeerde richting te boeken. 

Vetrekdatum 2025 - Mumbai - Hydrabad
Prijs per persoon o.b.v. Deluxe Cabin
9 oktober
v.a. 17.398,-
Vetrekdatum 2025 - Mumbai - Hydrabad
Prijs per persoon o.b.v. Presidential Suite
9 oktober
v.a. 35.498,-
Vertrekdatum 2025 - Hydrabad - Mumbai
Prijs per persoon o.b.v. Deluxe Cabin
13 oktober
v.a. 17.398,-
Vertrekdatum 2025 - Hydrabad - Mumbai
Prijs per persoon o.b.v. Presidential Suite
13 oktober
v.a. 35.498,-
Toeslagen

Toeslag Deluxe Cabin voor 1-persoons gebruik: v.a. 10.500
Toeslag Presidential Suite voor 1-persoons gebruik: op aanvraag

De vluchtprijzen zijn gebaseerd op de laagste economy klasse. Indien deze niet beschikbaar zijn geldt er een toeslag.

Toeslagen voor Emirates vluchten per Business Class zijn op aanvraag.

 

Inbegrepen
 • Vluchten per Emirates: Amsterdam - Mumbai en Hyderabad - Amsterdam in economy class* inclusief belastingen en brandstofheffingen 
 • 7 overnachtingen aan boord van de Deccan Odyssey in een privé-compartiment met badkamer in de geboekte categorie
 • 7 overnachtingen in genoemde 5-sterren hotels in resp. Mumbai, Chennai en Hyderabad
 • Alle maaltijden tijdens de reis, tenzij anders vermeld, inclusief wijnen, bier, frisdrank en water bij lunches en diners
 • 24 uur per dag koffie, thee en mineraalwater in de trein
  Alle transfers en excursies volgens programma o.l.v. Engels sprekende gidsen
 • Diensten van ervaren tourmanagers tijdens de gehele reis
 • Diensten van een Engels sprekende arts aan boord van de trein
 • Bagageservice in de hotels en op de stations
 • Gedetailleerde routegids en informatiepakket
 • Alle fooien
Niet inbegrepen
 • Visumkosten India; een e-Tourist Visa kost USD 60,- p.p. (o.v.v. wijzigingen)
 • Drankjes in het barrijtuig en in de hotels
 • Overige uitgaven van persoonlijke aard (bijv. was service, roomservice)
 • à 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen
Voorwaarden

De Algemene Voorwaarden (ANVR-Reizigersvoorwaarden plus de aanvullende reisvoorwaarden van Incento) zijn van toepassing.

Op deze reis zijn, in afwijking van de aanvullende reisvoorwaarden de volgende betalings- en annuleringsvoorwaarden van toepassing:

Betaling:

 • bij boeking dient een aanbetaling van 25% van de totale reissom te worden voldaan.
 • het restant dient uiterlijk 60 dagen voor vertrek te zijn voldaan.

Annuleringskosten:

 • bij annulering tot 60 dagen voor vertrek: de aanbetaling (25% van de reissom);
 • bij annulering op 60 dagen of korter voor vertrek: de volledige reissom.


Voorbehoud
Hoewel alles in het werk wordt gesteld om elke reis soepel te laten verlopen kunnen zich soms onderweg situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het betreffende land en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Wij vragen uw begrip en geduld als bepaalde programmapunten hierdoor moeten worden aangepast. Omdat de exacte vertrek- en aankomsttijden pas 1 tot 4 weken voor vertrek door de spoorwegen worden bevestigd, kunnen sommige excursies worden gewijzigd ten opzichte van de oorspronkelijke beschrijving. Onderweg kunnen zich soms situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het land waar u zich op dat moment bevindt en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Golden Eagle en Incento zijn niet aansprakelijk als de trein door onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen niet volgens schema dienstregeling kan rijden. We doen ons best om volledig te voldoen aan onze verplichtingen maar met de vele logistieke beslommeringen is het niet ongewoon om onderweg vertraging op te lopen. Excursies kunnen daardoor niet altijd worden gegarandeerd en kunnen alleen worden uitgevoerd als de tijd en omstandigheden dit toelaten. Golden Eagle behoudt zich het recht voor om af te wijken van de oorspronkelijke programmabeschrijving op onze website/brochure als de omstandigheden dit noodzakelijk maken.Incento_Lien_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies!

Wilt u meer weten over onze beroemde treinen of heeft u advies nodig over uw volgende treinreis?

Bel +31 (0)88 - 13 07 320
Brochure Destin Treinreizen 2024_Mockup
Luxe brochure
De mooiste treinreizen ter wereld
 • Ruim 100 pagina's treinreisinspiratie
 • Beroemde en nostalgische treinen
 • Gratis bij u thuisbezorgd 

 

Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere luxe treinreizen aan boord van bijzondere en nostalgische privétreinen