Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Centraal Azië - Georgië - Mtskheta - Jvary klooster
Home
Alle reizen
Treinreizen
Op ontdekkingstocht door de Zuidelijke Kaukasus

Uniek avontuur
in de Kaukasus

treinreizen

Op ontdekkingstocht door de Zuidelijke Kaukasus

Per privétrein comfortabel en veilig door Azerbeidzjan, Georgië en Armenië

Bezoek aan het klooster van Geghard
De wijnregio Kakheti
Privéoptreden grotstad Uplistsikhe
Historisch centrum van Bakoe
Volgend vertrek
13-09-2024
Reisduur
10 dagen
Vertrekpunt
Bakoe, Azerbeidzjan
Trein
Golden Eagle
Destin
Vanaf 15.398,-
Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen
Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Programma en excursies Uw trein Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Azerbeidzjan, Georgië & Armenië

Verken de landen van de zuidelijke Kaukasus, gelegen ten westen van de Kaspische Zee: Azerbeidzjan, Georgië en Armenië. Door hun ligging op het kruispunt van handel, religie, taal en kunst, herbergen deze landen fascinerende moderne culturen en enkele van 's werelds oudste architecturen. Vanaf ons startpunt in de historische hoofdstad van Azerbeidzjan, Bakoe, verkennen we de schoonheid en rijke geschiedenis van de zuidelijke Kaukasus met de luxe Golden Eagle privétrein. Begrensd door de Zwarte Zee in het westen, de Kaspische Zee in het oosten en de Kaukasische bergen in het noorden met een adembenemend landschap rondom, belooft deze reis een uniek avontuur te worden. 

Centraal Azië - Azerbeidzjan - Bakoe
Bakoe
Centraal Azië - Azerbeidzjan - Bakoe - Philharmonic fountain
Bakoe, met zicht op de oude stadsmuur
Centraal Azië - Azerbeidzjan - Moskee Tezepir
Detail van de Tezepir Moskee
Centraal Azië - Azerbeidzjan - Aerial view Bakoe
Uitzicht over Bakoe
Centraal Azië - Georgië - Tbilisi
Zicht over Tbilisi
Centraal Azië - Georgië = Tsinandali Estate in de Kakheti wijnregio
Tsinandali Estate in de Kakheti regio
Centraal Azië - Georgië - Uplistsikhe
Uplistsikhe in Georgië
Centraal Azië - Georgië - Mtskheta - Jvary klooster
Mtskheta, Jvary klooster in Georgië
Centraal Azië - Georgië - Borjomi Aerial view
Borjomi, Georgië
Centraal Azië - Georgië - Borjomi town
Borjomi, Georgië
Centraal Azië - Armenië - Lake Sevan
Lake Sevan, Armenië
Centraal Azië - Armenië - Jerevan met berg Ararat
Jerevan, Armenië
Veeg naar links

Programma en excursies

Dag 1 - Amsterdam - Bakoe, Azerbeidzjan

In de ochtend vertrekt u met Turkish Airlines vanuit Amsterdam, met overstap in Istanboel, naar Bakoe. Bij aankomst op Bakoe International Airport wordt u opgewacht en overgebracht naar het 5* Four Seasons Bakoe (of gelijkwaardig), waar we twee nachten verblijven.

Centraal Azië - Azerbeidzjan - Bakoe Old town

Dag 2 - Bakoe, Azerbeidzjan

Bakoe, de hoofdstad van Azerbeidzjan, ligt aan de westelijke oever van de Kaspische Zee en de zuidkant van het schiereiland Apsheron, rond de brede, golvende baai van Bakoe. De baai, beschut door de eilanden van de Bakoe-archipel, biedt de beste haven van de Kaspische Zee, terwijl het Apsheron-schiereiland bescherming biedt tegen gewelddadige noordenwinden. Bakoe ontleent zijn internationale belang aan zijn enorme olie-industrie. De kern van het huidige Bakoe is de oude stad of het fort van Icheri-Shekher. De meeste muren, versterkt na de Russische verovering in 1806, zijn bewaard gebleven, evenals de 27 meter hoge toren van Kyz-Kalasy (12e eeuw). De ommuurde oude stad is zeer pittoresk, met zijn doolhof van smalle steegjes en oude gebouwen. Deze omvatten het Paleis van de Shirvan-Shahs, nu een museum, waarvan het oudste deel dateert uit de 11e eeuw. Ook uit de 11e eeuw is de Synyk-Kala-minaret en -moskee. Andere opmerkelijke historische gebouwen zijn het gerechtshof (Divan-Khan), de Dzhuma-Mechet-minaret en het mausoleum van de astronoom Seida Bakuvi. 

Centraal Azië - Azerbeidzjan - Bakoe old town (2)

Dag 3 - Bakoe, Azerbeidzjan

Vanmorgen bieden we een Freedom of Choice-tour aan naar het Gobustan Rock Art Cultural Landscape. Gobustan ligt op 64 km van Bakoe op de westelijke oever van de Kaspische Zee en is een archeologische vindplaats met meer dan 6000 prehistorische rotstekeningen. Het gebied bevat ook de overblijfselen van bewoonde grotten, nederzettingen en begraafplaatsen. De lunch vindt plaats in een restaurant met uitzicht op de Kaspische Zee.

In de middag stappen we in Bakoe aan boord van de luxe Golden Eagle privétrein en beginnen we aan onze reis naar Georgië.

Centraal Azië - Azerbeidzjan - Gobustan Rock Carvings

Dag 4 - Tbilisi, Georgië

Op weg naar Georgië bezoeken we Tbilisi. Omsloten door het Soeramigebergte en gelegen langs de oevers van de rivier de Kura. Ondanks de oorlogen en branden die talloze veranderingen in de topografie van Tbilisi hebben veroorzaakt, heeft het oude deel van de stad nog steeds veel van zijn oorspronkelijke lay-out behouden, een spinnenweb van smalle kronkelende straatjes en steegjes.

Historische locaties die we bezoeken zijn onder meer de 13e-eeuwse Metekhi-kerk, een kruiskoepelkerk die deel uitmaakt van het koninklijke wooncomplex en de 5e-eeuwse Sioni-kathedraal, de belangrijkste kerk van Tbilisi. We bezoeken ook de recent gebouwde Holy Trinity Cathedral, een van de grootste orthodoxe kerken ter wereld en maken een wandeltocht door de oude stad en Rustaveli Avenue. Hier bezoeken we de Grote Zaal van de Georgian Philharmonia, gebouwd tussen 1969-71. Deze wordt gezien als een van de mooiste openbare gebouwen sinds de Tweede Wereldoorlog. In het Janashia Museum of Georgia zien we de belangrijkste schatten van de stad.

Centraal Azië - Georgië - Tbilisi Aerial view

Dag 5 - Telavi, Georgië

Vandaag verkennen we de prachtige Kacheti-regio, die grenst aan het Grote Kaukasusgebergte. Deze regio staat bekend als de bakermat van de Georgische wijnbouw en wijnindustrie. We bezoeken het Tsinandali-landgoed van de familie Alexandre Chavchavadze en bewonderen de prachtige tuin, het huis-museum en de wijnmakerij uit de 19e eeuw. Dit beroemde landgoed ligt vlakbij Telavi, een paar uur rijden van Tbilisi.

Centraal Azië - Georgië - Tsinandali Estate in de wijnregio Kakheti
Tsinandali Estate
Centraal Azië - Georgië - Tsinandali Estate in de Kakheti wijnregio
Tsinandali Estate
Veeg naar links

Dag 6 - Gori, Uplistsikhe Grotstad & Mtskheta, Georgië

Gori is een van de oudste steden in Georgië, gesticht in de 7e eeuw na Christus. Joseph Stalin, de Sovjetleider, werd hier in 1879 geboren en bracht zijn kinderjaren door in de stad en studeerde later (1888-94) aan het theologische seminarie. Het kleine huis waar Stalin werd geboren, wordt bewaard onder een baldakijn en ligt net buiten het enorme paleisachtige gebouw met schitterende zuilen, waarin het Stalin-museum gevestigd is. Naast het museum staat de privé-treinwagon van Stalin. Het museum staat vol met interessante foto's van de man die verantwoordelijk is voor meer doden en lijden dan enig ander mens. 

We vervolgen onze weg naar Uplistsikhe, waar we een privéuitvoering van traditionele Georgische polyfone zang bijwonen. De beroemde grotstad Uplistsikhe dateert uit de 6e eeuw voor Christus en wordt voor het eerst genoemd in de kronieken van de 1e eeuw na Christus. Uitgehouwen in een rotsachtig plateau vinden we enorme galmende zalen, kronkelende gangstraten, kamers voor heidense erediensten en zelfs de overblijfselen van het oudste theater van Georgië, compleet met auditorium, podium en orkestbak. Door de strategische ligging was deze stad zeer goed te verdedigen.  Er waren talloze pogingen om Uplistsikhe te vernietigen. Pas in de 13e eeuw slaagden de hordes van Genghis Khan's zoon Khulagu hierin. De circa 5.000 inwoners van Uplistsikhe kwamen om en het leven eindigde voor altijd in het fort. 

Aan het einde van de middag bezoeken we de stad Mtskheta, de oude hoofdstad van Georgië. Vanwege zijn historische betekenis en talrijke oude monumenten, werd Mtskheta in 1994 een UNESCO-werelderfgoed.

Centraal Azië - Georgië - Uplistsikhe Cave
Uplistsikhe grotten
Centraal Azië - Georgië - Mtskheta
Mtskheta
Veeg naar links

Dag 7 - Borjomi, Georgië

Aan de snelstromende Mtkvari-rivier in het midden van de Borjomi-kloof ligt de stad Borjomi. De hele kloof is een uitgestrekt natuurreservaat op een hoogte van 800 meter boven zeeniveau en bezaaid met kuuroorden en zomervilla's die dateren uit de tweede helft van de 19e eeuw.

In Mineral Park bevindt zich een voormalig Romanov-paleis; gelegen in prachtige tuinen is het een idyllische omgeving. Vanaf de hooggelegen kasteelruïne hebben we een prachtig uitzicht op de rivier en de kloof. Het beroemdste mineraalwater van de voormalige USSR, ‘Borjomi’, wordt hier gebotteld – meer dan 300.000.000 flessen per jaar.

Centraal Azië - Georgië - Borjomi Mineral Water Park

Dag 8 - Dilijan & Meer Sevan, Armenië

We gaan verder naar Dilijan om het nabijgelegen klooster van Haghpat te bezoeken, gebouwd tussen de 10e en 14e eeuw. De prachtige ligging in een dicht bos en in de vallei van twee kleine bergrivieren vormt een sfeervol decor voor de St. Astvatsatsin-kerk, het belangrijkste gebouw.

Onze trein neemt vandaag een schilderachtige route rond het prachtige meer van Sevan en we maken een korte stop om naar het strand te lopen voor een fotomoment. Samen met het Vanmeer en het Urmiameer werd Sevan beschouwd als een van de drie grote meren van het historische Armeense koninkrijk, gezamenlijk de Zeeën van Armenië genoemd; het is de enige binnen de grenzen van de huidige Republiek Armenië.

Centraal Azië - Armenië - Haghpat Monastery
Haghpat Klooster
Centraal Azië - Armenië - Lake Sevan met Hayravank klooster
Lake Sevan
Veeg naar links

Dag 9 - Yerevan, Armenië

De skyline van Jerevan wordt gedomineerd door de berg Ararat in het nabijgelegen Turkije, met zijn besneeuwde top die in de verte uittorent. Yerevan heeft een rijke geschiedenis en werd al in 6000 voor Christus bezet. Het fort van Erebuni werd daar gebouwd in de 8e eeuw voor Christus. In beslag genomen door een opeenvolging van veroveraars, ging de stad later heen en weer tussen de Turken en de Perzen tot 1827, toen het werd ingenomen door Rusland. Het werd de hoofdstad van Sovjet-Armenië in 1920 en na de ondergang van de Sovjet-Unie, de hoofdstad van de nieuwe natie Armenië.

Onze dagtocht brengt ons 37 km buiten Yerevan naar het oude Geghard-klooster. Het prachtige klooster bevat een aantal kerken en graven, waarvan vele in de rotsen zijn uitgehouwen. Het complex van middeleeuwse architectuur ligt in een landschap van grote natuurlijke schoonheid, omgeven door torenhoge kliffen van de Azat-vallei.

We bezoeken ook de heidense tempel van Garni uit de 1e eeuw, gebouwd om de zonnegod Mitra te aanbidden. We zullen daar de overblijfselen van een oud fort, paleis en baden verkennen. Terug in de stad Yerevan bezoeken we de gigantische trap Cascade en het Casfejian Museum of Modern Art.

U heeft de beschikking over een kamer in een 5* hotel in Yerevan tot het moment van vertrek vroeg in de ochtend op dag 10.   

Centraal Azië - Armenië - Garni Tempel

Dag 10 - Yerevan - Amsterdam, Armenië

Na middernacht wordt u naar de luchthaven van Yerevan gebracht, waar u kunt inchecken voor uw Austrian Airlines vlucht naar Amsterdam met overstap in Wenen.

Indien gewenst kunnen wij nog 1 of meerdere hotelnachten bijboeken, zodat kunt bijkomen van de treinreis en nog de tijd heeft om Yerevan op eigen gelegenheid te verkennen.  

Centraal Azië - Armenië - Jerevan met berg Ararat
Lees meer
Lees minder

 

De Golden Eagle 

De Golden Eagle is de meest comfortabele privé-trein van Centraal Azië. Elk privé-compartiment in deze trein beschikt over een moderne complete badkamer, een unicum in dit deel van de wereld. In het midden van de trein bevinden zich 2 sfeervolle restaurantrijtuigen waar u kunt genieten van uitstekende maaltijden. In het gezellige barrijtuig bent u welkom voor een heerlijk drankje, een gesprek met reisgenoten en kunt u luisteren naar muziek van de meereizende pianist. Dit ook de plaats waar op bepaalde tijden lezingen over historie en cultuur langs de reisroute worden gegeven. 

Aan boord van de trein kunt u verblijven in 3 typen privécompartimenten: Silver Class (5,5m2), Gold Class (7m2) en de Imperial Suite (11,1m2). 

Golden Eagle (1)
Golden Eagle
Golden Eagle Silver Class (5)
Silver Class
Gold Class - Day Golden Eagle
Gold Class
Golden Eagle Imperial Suite (7)
Imperial Suite
Golden Eagle
Restaurant rijtuig
Golden Eagle exterieur Lake Baikal (10)
De Golden Eagle bij het Baikalmeer
Bar Lounge Car (5)
Bar Lounge Car
Veeg naar links

Reisinformatie

Uw hotels

Tijdens deze reis verblijft u, naast uw nachten aan boord van de Golden Eagle, in een  luxe 5-sterren hotel in Bakoe (2 nachten) en in Yerevan (1 nacht).

Praktische informatie

Reisdocumenten
U dient te beschikken over een paspoort dat na vertrek nog minimaal 6 maanden geldig is. Voor een aantal reizen dient u te beschikken over geldige visa voor de betreffende landen die u bezoekt. Incento is u graag behulpzaam bij het verkrijgenvan de visa. De voertaal tijdens de reizen is Engels.

Gezondheid
Hoewel de reizen met onze privé-treinen uiterst comfortabel zijn, dienen de reizigers over een normale mentale en fysieke gezondheid te beschikken. Zij dienen goed ter been te zijn om tijdens excursies gangbare afstanden te kunnen lopen cq. te kunnen traplopen. Wij houden ons het recht voor om een reiziger van (voortzetting van) de reis uit te sluiten indien deze naar de mening van de tourmanager of de meereizende dokter niet in staat is om de reis te volbrengen en/of onacceptabele vertragingen oplevert voor de overige deelnemers aan de reis (zie ook Artikel 15, lid 2 van de ANVR Reis-voorwaarden). Neemt u bij twijfel contact met ons op, zodat wij u nader kunnen informeren.

Voorbehoud
Hoewel alles in het werk wordt gesteld om elke reis soepel te laten verlopen kunnen zich soms onderweg situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het betreffende land en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Wij vragen uw begrip en geduld als bepaalde programmapunten hierdoor moeten worden aangepast. Omdat de exacte vertrek- en aankomsttijden pas 1 tot 4 weken voor vertrek door de spoorwegen worden bevestigd, kunnen sommige excursies worden gewijzigd ten opzichte van de oorspronkelijke beschrijving in deze brochure. Onderweg kunnen zich soms situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het land waar u zich op dat moment bevindt en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Golden Eagle en Incento zijn niet aansprakelijk als de trein door onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen niet volgens schema dienstregeling kan rijden. We doen ons best om volledig te voldoen aan onze verplichtingen maar met de vele logistieke beslommeringen is het niet ongewoon om onderweg vertraging op te lopen. Excursies kunnen daardoor niet altijd worden gegarandeerd en kunnen alleen worden uitgevoerd als de tijd en omstandigheden dit toelaten. Golden Eagle behoudt zich het recht voor om af te wijken van de oorspronkelijke programmabeschrijving op onze website/brochure als de omstandigheden dit noodzakelijk maken.

Persoonlijke headsets
Voor de excursies ontvangt u een lichtgewicht headset waarop u kunt luisteren naar de gids zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat u iets zult missen van zijn/haar uitleg. 

Lees meer
Lees minder

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
10-daagse reis Op ondekkingstocht door de Zuidelijke Kaukasus
Vanaf 15.398,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

De reissom is persoon. Aan boord van de trein kunt u verblijven in 3 typen privécompartimenten: Silver Class (5,5m2), Gold Class (7m2) en de Imperial Suite (11,1m2).

Vertrekdata 2024
Prijs per persoon in Silver Class
13 september
v.a. 15.398,-
Vertrekdata 2024
Prijs per persoon in Gold Class
13 september
v.a. 18.098,-
Vertrekdata 2024
Prijs per persoon in een Imperial Suite
13 september
v.a. 31.798,-

Toeslag 2-persoons Silver Class compartiment voor alleengebruik: geen toeslag
Toeslag 2-persoons Gold Class compartiment voor alleengebruik: geen toeslag
Toeslag 2-persoons Imperial Suite voor alleengebruik: Op aanvraag

Toeslag business vluchten:  Op aanvraag 

 • Vluchten in economy class met Turkish Airlines Amsterdam - Istanbul - bakoe  incl.  brandstofheffingen 
 • Vluchten met  Austrian Airlines Yerevan - Wenen - Amsterdam incl.  brandstofheffingen 
 • Treinreis van Bakoe naar Yerevan, 6 nachten aan boord van de ‘Golden Eagle’; accommodatie aan boord in een privé-compartiment in de geboekte categorie
 • 2 nachten in een 5* hotel in Bakoe
 • 1 nacht 5* hotel in Yerevan
 • Alle maaltijden tijdens de gehele reis inclusief wijnen, bier, frisdrank en water bij lunches en diners
  24 uur per dag koffie, thee en mineraalwater in de treinen
 • Alle excursies en transfers o.l.v. Engels sprekende gidsen
 • Diensten van ervaren tourmanagers tijdens de gehele reis
 • Diensten van een Engels sprekende arts tijdens de gehele reis
 • Bagageservice in de hotels en op de stations
 • Gedetailleerde routegids en informatiepakket
 • Alle fooien

* De economu class tarieven van Austrian Airlines en Turkish Airlines zijn gebaseerd op de laagste boekingsklasse. Indien deze niet meer beschikbaar is, kunnen wij tegen meerprijs een hogere boekingsklasse reserveren.

 • Visumkosten (Armenië, Georgië, Azerbeidzjan)
 • Overige uitgaven van persoonlijke aard (bijv. laundry service aan boord)
 • Reis- en/of annuleringsverzekering (een adequate reisverzekering is verplicht)
 • € 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen

De Algemene Voorwaarden ( ANVR-Reizigersvoorwaarden plus de aanvullende reisvoorwaarden van Incento) zijn van toepassing.
Op deze reis zijn, in afwijking van de aanvullende reisvoorwaarden de volgende betalings- en annuleringsvoorwaarden van toepassing.

Betaling:

 • bij boeking dient een aanbetaling van 25% van de totale reissom te worden voldaan
 • het restant dient uiterlijk 60 dagen voor vertrek te zijn voldaan

Annuleringskosten:
Ingeval de boeking wordt geannuleerd, zijn de volgende annuleringskosten verschuldigd:

 • bij annulering tot 60 dagen voor vertrek: de aanbetaling (25% van de reissom)
 • bij annulering op 60 dagen of korter voor vertrek: de volledige reissom

Voorbehoud
Hoewel alles in het werk wordt gesteld om elke reis soepel te laten verlopen kunnen zich soms onderweg situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het betreffende land en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Wij vragen uw begrip en geduld als bepaalde programmapunten hierdoor moeten worden aangepast. Omdat de exacte vertrek- en aankomsttijden pas 1 tot 4 weken voor vertrek door de spoorwegen worden bevestigd, kunnen sommige excursies worden gewijzigd ten opzichte van de oorspronkelijke beschrijving in deze brochure. Onderweg kunnen zich soms situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het land waar u zich op dat moment bevindt en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Golden Eagle en Incento zijn niet aansprakelijk als de trein door onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen niet volgens schema dienstregeling kan rijden. We doen ons best om volledig te voldoen aan onze verplichtingen maar met de vele logistieke beslommeringen is het niet ongewoon om onderweg vertraging op te lopen. Excursies kunnen daardoor niet altijd worden gegarandeerd en kunnen alleen worden uitgevoerd als de tijd en omstandigheden dit toelaten. Golden Eagle behoudt zich het recht voor om af te wijken van de oorspronkelijke programmabeschrijving op onze website/brochure als de omstandigheden dit noodzakelijk maken.

Reissom
10-daagse reis Op ondekkingstocht door de Zuidelijke Kaukasus
Vanaf 15.398,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

De reissom is persoon. Aan boord van de trein kunt u verblijven in 3 typen privécompartimenten: Silver Class (5,5m2), Gold Class (7m2) en de Imperial Suite (11,1m2).

Vertrekdata 2024
Prijs per persoon in Silver Class
13 september
v.a. 15.398,-
Vertrekdata 2024
Prijs per persoon in Gold Class
13 september
v.a. 18.098,-
Vertrekdata 2024
Prijs per persoon in een Imperial Suite
13 september
v.a. 31.798,-
Toeslagen

Toeslag 2-persoons Silver Class compartiment voor alleengebruik: geen toeslag
Toeslag 2-persoons Gold Class compartiment voor alleengebruik: geen toeslag
Toeslag 2-persoons Imperial Suite voor alleengebruik: Op aanvraag

Toeslag business vluchten:  Op aanvraag 

Inbegrepen
 • Vluchten in economy class met Turkish Airlines Amsterdam - Istanbul - bakoe  incl.  brandstofheffingen 
 • Vluchten met  Austrian Airlines Yerevan - Wenen - Amsterdam incl.  brandstofheffingen 
 • Treinreis van Bakoe naar Yerevan, 6 nachten aan boord van de ‘Golden Eagle’; accommodatie aan boord in een privé-compartiment in de geboekte categorie
 • 2 nachten in een 5* hotel in Bakoe
 • 1 nacht 5* hotel in Yerevan
 • Alle maaltijden tijdens de gehele reis inclusief wijnen, bier, frisdrank en water bij lunches en diners
  24 uur per dag koffie, thee en mineraalwater in de treinen
 • Alle excursies en transfers o.l.v. Engels sprekende gidsen
 • Diensten van ervaren tourmanagers tijdens de gehele reis
 • Diensten van een Engels sprekende arts tijdens de gehele reis
 • Bagageservice in de hotels en op de stations
 • Gedetailleerde routegids en informatiepakket
 • Alle fooien

* De economu class tarieven van Austrian Airlines en Turkish Airlines zijn gebaseerd op de laagste boekingsklasse. Indien deze niet meer beschikbaar is, kunnen wij tegen meerprijs een hogere boekingsklasse reserveren.

Niet inbegrepen
 • Visumkosten (Armenië, Georgië, Azerbeidzjan)
 • Overige uitgaven van persoonlijke aard (bijv. laundry service aan boord)
 • Reis- en/of annuleringsverzekering (een adequate reisverzekering is verplicht)
 • € 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen
Voorwaarden

De Algemene Voorwaarden ( ANVR-Reizigersvoorwaarden plus de aanvullende reisvoorwaarden van Incento) zijn van toepassing.
Op deze reis zijn, in afwijking van de aanvullende reisvoorwaarden de volgende betalings- en annuleringsvoorwaarden van toepassing.

Betaling:

 • bij boeking dient een aanbetaling van 25% van de totale reissom te worden voldaan
 • het restant dient uiterlijk 60 dagen voor vertrek te zijn voldaan

Annuleringskosten:
Ingeval de boeking wordt geannuleerd, zijn de volgende annuleringskosten verschuldigd:

 • bij annulering tot 60 dagen voor vertrek: de aanbetaling (25% van de reissom)
 • bij annulering op 60 dagen of korter voor vertrek: de volledige reissom

Voorbehoud
Hoewel alles in het werk wordt gesteld om elke reis soepel te laten verlopen kunnen zich soms onderweg situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het betreffende land en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Wij vragen uw begrip en geduld als bepaalde programmapunten hierdoor moeten worden aangepast. Omdat de exacte vertrek- en aankomsttijden pas 1 tot 4 weken voor vertrek door de spoorwegen worden bevestigd, kunnen sommige excursies worden gewijzigd ten opzichte van de oorspronkelijke beschrijving in deze brochure. Onderweg kunnen zich soms situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het land waar u zich op dat moment bevindt en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Golden Eagle en Incento zijn niet aansprakelijk als de trein door onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen niet volgens schema dienstregeling kan rijden. We doen ons best om volledig te voldoen aan onze verplichtingen maar met de vele logistieke beslommeringen is het niet ongewoon om onderweg vertraging op te lopen. Excursies kunnen daardoor niet altijd worden gegarandeerd en kunnen alleen worden uitgevoerd als de tijd en omstandigheden dit toelaten. Golden Eagle behoudt zich het recht voor om af te wijken van de oorspronkelijke programmabeschrijving op onze website/brochure als de omstandigheden dit noodzakelijk maken.Incento_Lien_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies!

Wilt u meer weten over onze beroemde treinen of heeft u advies nodig over uw volgende treinreis?

Bel +31 (0)88 - 13 07 320
Brochure Destin Treinreizen 2024_Mockup
Luxe brochure
De mooiste treinreizen ter wereld
 • Ruim 100 pagina's treinreisinspiratie
 • Beroemde en nostalgische treinen
 • Gratis bij u thuisbezorgd 

 

Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere luxe treinreizen aan boord van bijzondere en nostalgische privétreinen