Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Belmond Andean Explorer exterieur (4)
Home
Alle reizen
Treinreizen
Peru, de Incacultuur en de Andean Explorer

De hoogtepunten
van Peru

treinreizen

Peru, de Incacultuur en de Andean Explorer

Luxe, kleinschalige groepsreis reis door het land van de Inca's

Machu Picchu
De Condors in Colca Canyon
Lake Titicaca
Volgend vertrek
02-10-2024
Reisduur
16 dagen
Vertrekpunt
Lima
Trein
Belmond Andean Explorer
Destin
Vanaf 9.498,-
Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen
Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Programma en excursies Uw trein Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Peru, het land van de Inca's

Met deze reis volgen wij het spoor van de Inca’s in Peru. U verblijft in goede hotels en maakt een 3-daagse all inclusive treinreis met de meest luxe trein van het land.

Deze zeer verzorgde 16-daagse groepsreis is ideaal voor een eerste kennismaking met Peru. Vrijwel alle hoogtepunten van Peru zijn hierin opgenomen. De reis is vol afwisseling: u zult verbaasd zijn van de sporen die zowel de Inca's, als de koloniale Spaanse overheersers op de cultuur in de steden, maar ook op het platteland en in de natuur achtergelaten hebben. Natuurlijk wordt er gereisd met de “Belmond Andean Explorer”, de meest luxe trein op het Zuid-Amerikaanse continent. We logeren in gerenommeerde 3, 4 en 5-sterren hotels. 

Peru - Machu Picchu
Machu Picchu
Peru - Lamas bij Machu Picchu
Machu Picchu
JB 2011-08 Peru 822
Sacred Valley
Belmond Andean Explorer exterieur (6)
Belmond Andean Explorer
JB 2011-08 Peru 520
Lokale bewoners bij Lake Titicaca
JB 2011-08 Peru 344
Colca Canyon
Peru - Lima
Lima
Peru - Titicaca meer
Lake Titicaca
Peru - Cusco
Cusco - Puno
shutterstock_354971309 Cusco
Cusco
JB 2011-08 Peru Colca Canyon 415
Colca Canyon
Peru - Arequipa
Arequipa
Veeg naar links

Programma en excursies

Dag 1 - Amsterdam - Lima

Vlucht per KLM van Amsterdam naar Lima. Na aankomst op Lima Airport rond 16.00 uur volgt een transfer naar ons hotel. Het diner is op eigen gelegenheid en de rest van de avond is vrij om te acclimatiseren. Accommodatie: 3 nachten in het 5* Pullman Miraflores Hotel – Lima (-/-/-)

Peru - Lima

Dag 2 - Halve dag excursie Lima & Larco Museum

Een culturele stadstour (halve dag) in Lima voert ons langs de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad: het historische centrum, Plaza San Martin, Plaza Mayor en het Santo Domigo Klooster. Vervolgens bezoeken we het Larco Herera Museum met zijn uitgebreide collectie pre-Colombiaanse kunst. Het museum is gehuisvest in een hacienda die gebouwd is op een heilige pre-Inca site  – hier gebruiken we ook de lunch. Na de lunch worden we terug gebracht naar het hotel en is de rest van de dag en avond ter vrije besteding. (O/L/-) 

Lima centrum

Dag 3 - Lima, vrije dag

Dag ter vrije besteding in Lima. (O/-/-)

Peru - Lima

Dag 4 - Lima – Cusco – Sacred Valley

‘s Ochtends vroeg vertrekken we per vliegtuig naar Cusco. Bij aankomst staat de gids en touringcar op ons te wachten en rijden we richting Urubamba Valley, waar we het textiel museum (Casa Museo Sulca Textiles) bezoeken. Hier maken we kennis met de pre-Colombiaanse textielkunst die van grote invloed is geweest op de oude Peruaanse textieltechnieken.   

We vervolgen onze weg naar Pisac voor een bezoek een archeologisch complex met indrukwekkende ruïnes van Inca tempels verspreid over verschillende terrassen en omgeven door een majestueus landschap.  

In Pisac bezoeken we ook de kleurrijke markt, traditioneel de verzamelplaats voor handwerkslieden uit het hele gebied. We genieten van een eenvoudige picknick-lunch met lokale ingrediënten op een locatie met fantastisch uitzicht. 

Na de lunch nemen we deel aan een traditionele Pachamama ceremonie geleid door een lokale sjamaan, waarbij moeder aarde geëerd wordt. Een belangrijke ceremonie in Peru.  Diner in het hotel. 
Accommodatie – 2 nachten Aranwa Sacred Valley Hotel – Sacred Valley (O/L/D)

JB 2011-08 Peru 807

Dag 5 - Sacred Valley

Dagtour naar de zoutpannen van Maras , de terrassen van Moray en Ollantaytambo. 
Deze dag reizen we per bus door de Heilige vallei van de Inca’s, allereerst naar de zoutpannen van Maras, de schier oneindige terrassen waar zout gewonnen wordt uit bronwater. Hoewel de huidige vorm stamt uit het begin van de Spaanse bezetting, wordt hier al duizenden jaren zout gewonnen. Daarna gaan we door naar de terrassen van Moray, een gigantisch landbouwkundig testcentrum en wellicht een astronomisch observatiemiddel in de oudheid. Vervolgens gaan we door naar de citadel en fortificaties van Ollantaytambo. Een late Inca versterking (van net voor de Spaanse invallen), gebouwd om te voorkomen dat stammen uit de jungle de vallei binnen konden vallen. Ollantaytambo wordt vaak genoemd als enige typisch, nog bewoond Inca stadje. De bewoners leven vaak nog naar de traditionele Inca tradities en een wandeling door de geplaveide straten, met geïntegreerd afwateringssysteem, is de moeite meer dan waard. De lunch wordt geserveerd in een lokaal restaurant. Na de excursie worden we teruggebracht naar het hotel. Diner in het hotel.  (O/L/D)

JB 2011-08 Peru 922

Dag 6 - Sacred Valley - Machu Picchu

‘s Ochtends hebben we een transfer naar het treinstation voor een reis met de luxe First Class trein naar de fameuze Inca Citadel, Machu Picchu, verlaten en overgroeid door de jungle tot haar herontdekking in 1911. Onderweg in de trein genieten we van een gourmet Brunch, terwijl het landschap langzaam verandert van een hoogvlakte in de uitlopers van de jungle tot we het plaatsje Aguas Calientes bereiken. Hiervandaan bereiken we in ca. 20 minuten met een shuttle bus de versterking Machu Picchu. We bezichtigen hier o.a. the Main Plaza, the Circular Tower, the Sacred Sun Dial, the Royal Quarters, the Temple of the Three Windows en verschillende begraafplaatsen. Hierna gaan we naar ons hotel, waar we het diner gebruiken. Accommodatie – 1 nacht in het El MaPi hotel Machu Picchu – Aguas Calientes (O/BR/D)

Peru - Machu Picchu

Dag 7 - Aguas Calientes - Cusco

‘s Ochtends nemen we de trein terug naar Sacred Valley. Vanaf het Ollanta treinstation worden we per touringcar naar ons hotel in Cusco gebracht. De rest van de dag en avond is ter vrije besteding.  Accommodatie – 2 nachten in het 4* hotel Sonesta Cusco hotel of het 4* Garden Inn Hotel in Cusco  (O/-/-)

JB 2011-08 Peru Cusco 1298

Dag 8 - Cusco

Vanochtend verkennen we met de gids het historische centrum van de archeologische hoofdstad van Zuid Amerika, met zijn originele Inca muren. Na een bezoek aan de Santo Domingo kerk, gebouwd op de locatie van de Koricancha Inca tempel hebben we vanaf San Cristobal een schitterend uitzicht over Cusco. Tevens bezoeken we de historische opgravingen van het fort van Sacsayhuaman, de beroemde Inca baden van Tambomachay en krijgen we een rondleiding door de kathedraal, daterend uit de Spaanse tijd. We keren terug naar het hotel en de rest van de dag en avond is ter vrije besteding.  (O/-/-)

shutterstock_354971309 Cusco

Dag 9 - Belmond Andean Explorer, Cusco - Puno

In de ochtend transfer naar het Wanchaq Train Station in Cusco, en check in voor onze driedaagse reis met de Belmond Andean Explorer, een van de meest luxueuze en interessante manieren om het zuiden van Peru te ontdekken. De lunch genieten we aan boord, waarna er een korte stop gemaakt wordt in Raqchi, eens een belangrijke Inca vestiging. Na de afternoon tea wordt er een korte stop gemaakt in La Raya, om te genieten van het magnifieke uitzicht en de ondergaande zon. 
Hierna volgt het diner en relaxen we met een drankje in de lounge car. De trein komt aan bij Lake Titicaca. We verblijven 2 nachten aan boord van de trein in een privé compartiment. (O/L/D)

Belmond Andean Explorer exterieur

Dag 10 - Belmond Andean Explorer, Puno - Uros Eilanden

Geniet van een vroeg ontbijt met de opkomende zon boven Lake Titicaca, het hoogste meer ter wereld op de grens van Peru en Bolivia. We beginnen met een halve dagexcursie naar de Uros eilanden, kunstmatige eilanden van biezen die op een hoogte van 3.812 meter op het water drijven. Op het eiland Taquile bewonderen we de landbouwterrassen en genieten van een privé lunch aan het meer. Daarna gaan we terug naar de trein voor de high tea, het diner en onze 2e nacht aan boord, terwijl de trein richting Arequipa rijdt. (O/L/D)

JB 2011-08 Peru 520

Dag 11 - Belmond Andean Explorer - Colca Canyon

Deze ochtend ontbijten we vroeg, daarna nemen we deel aan een excursie naar het Lagunillia Meer en vervolgens bezoeken we de Grotten van Sumbay met fascinerende rotstekeningen van waarschijnlijk zo’n 8000 jaar geleden. We nemen afscheid van de trein en vervolgen onze weg naar het hotel in de Colca Canyon, waar we de lunch gebruiken. De middag is ter vrije besteding. Colca, een van ‘s werelds diepste canyons, is een plek van adembenemende schoonheid. Hier kunnen we zowel Inca als pre-Inca architectuursporen vinden en de machtige condor spotten. Diner in het hotel. Accommodatie – 2 nachten in het 3* Colca Lodge – Colca Canyon (O/L/D)

Belmond Andean Explorer view

Dag 12 - Colca Canyon

Vroeg in de ochtend worden we naar het observatiepunt “Cruz del Condor” gebracht. Hoewel niet het diepste punt van de canyon, kan vanaf hier de grandeur van de canyon goed in ogenschouw genomen worden en met wat geluk zien we de condor, de grootste vogel ter wereld. Op de terugweg komen we langs traditionele dorpjes met antieke terrassen, nog gebouwd door de Collaguas, een pre-Inca cultuur. Vervolgens bezoeken we het stadje Maca aan de voet van de vulkaan Sabancaya en Yanque. De kerk van Yanque is een goed voorbeeld van de culturele symbiose in de koloniale Spaanse tijd. We lunchen in een lokaal restaurant en gaan terug naar het hotel. Diner in het hotel. (O/L/D)

Peru - Colca Canyon

Dag 13 - Colca Canyon - Arequipa

In de loop van de ochtend reizen we naar het stadje Chivay voor de lunch. Onderweg naar Arequipa komen we langs vergezichten en dorpen terwijl we door de pampa van Cañahuas in het Aguada Blanca National Reserve rijden, met als inwoners kuddes Vicuñas en Alpacas. Vervolgens rijden we verder naar Arequipa, waar we overnachten. Diner in het hotel
Accommodatie – 2 nachten in het 4* Casa Andina Select Arequipa– Arequipa (O/L/D)

shutterstock_1116408959 Aguada Blanca Nat. Reserve

Dag 14 - Arequipa

Deze ochtend ontdekken we Arequipa, het centrale plein met de kathedraal uit de 19e eeuw en de oude jezuïeten Compañia kerk. Vervolgens gaan we naar het klooster van Santa Catalina, een kleine enclave uit de 17e eeuw. Een charmant, perfect bewaard gebleven combinatie van kloostergangen, patio’s, tuinen, de keuken en een aantal cellen, waarvan er nog steeds een twintigtal door nonnen bewoond worden. De tour eindigt met een bezoek aan het Santuarios Andinos Museum, de verblijfplaats van de mummie Juanita, beter bekend als de “Ice Maiden”. Het bevroren lichaam van een meisje van zo’n 12-14 jaar oud dat waarschijnlijk tussen 1450 en 1480 als offer door de Inca’s in de Bergen van de Andes achtergelaten is. Het museum biedt een interessante opstelling van gebruiken uit die periode. De rest van de dag is ter vrije besteding. ’s Avonds vindt het afscheidsdiner plaats in een lokaal restaurant. (O/-/D)  

shutterstock_526405306 Arequipa

Dag 15 & 16 - Arequipa - Lima - Amsterdam

Vanochtend vertrekken we voor de ochtendvlucht naar Lima. Vervolgens vliegen we aan het eind van de middag met KLM rechtstreeks naar Nederland, waar we op dag 16 rond het middaguur aankomen. 

O: Ontbijt / BR: Brunch / L: Lunch / D: Diner

JB 2011-08 Peru 209
Lees meer
Lees minder

Belmond Andean Explorer

Met de Belmond Andean Explorer maakt u een van de hoogste treinreizen op aarde. Deze bijzondere privétrein rijdt in Peru en neemt u in 3 dagen en 2 nachten mee vanuit Cusco via Puno naar Arequipa (UNESCO Werelderfgoed) dwars door een van de meest adembenemende landschappen ter wereld. Van Cusco, de oude hoofdstad van het Incarijk - over de hoogste vlaktes van de Andes - tot het prachtig gelegen Titicacameer.

Belmond Andean Explorer exterieur (4)
Belmond Andean Explorer
Belmond Andean Explorer view
Belmond Andean Explorer Achterbalkon
Belmond Andean Explorer Cabin (5)
Explorer Cabin
Belmond Andean Explorer Restaurant
Restaurant
Belmond Andean Explorer food
Maaltijden aan boord
Belmond Andean Explorer exterieur (7)
Belmond Andean Explorer
Belmond Andean Explorer exterieur
Dansgroep op het perron
Veeg naar links

Reisinformatie

Hotels / trein 

Tijdens uw reis verblijft u in de volgende 3, 4 of 5 sterren hotels en de luxe Belmond Andean Explorer:

Lima - 3 nachten 
5*  Pullman Miraflores Hotel – Lima 
Sacred Valley - 2 nachten 
4* Aranwa Sacred Valley Hotel – Sacred Valley 
Aguas Calientes - 1 nacht 
4* El MaPi hotel Machu Picchu – Aguas Caliente
Cusco - 2 nachten 
4* hotel Sonesta Cusco hotel of het 4* Garden Inn Hotel in Cusco
Cusco - Puno - Colca Canyon - 2 nachten 
Belmond Andian Explorer, luxe trein - Twin Cabin
Colca Canyon - 2 nachten 
3* Colca Lodge – Colca Canyon 
Arequipa - 2 nachen 
4* Casa Andina Select Arequipa– Arequipa 

Praktische informatie

Het bovenstaande programma is met veel zorg samengesteld. Uit operationele redenen kan het echter nodig zijn de volgorde van de bezoeken aan te passen. Bovendien kan het, hoewel het niet vaak voorkomt, noodzakelijk zijn het hele programma aan te passen. Onthoud: we zijn in Zuid-Amerika en de infrastructuur is niet altijd wat we in Nederland en België gewend zijn. Het is daarom verstandig het programma als “richtlijn” te zien, waarvan indien noodzakelijk afgeweken kan worden.

Belmond Andean Explorer 
Belmond en Incento zijn niet aansprakelijk als de treinen door onvoorziene omstandigheden niet volgens dienstregeling kunnen rijden. We doen ons best om volledig te voldoen aan onze verplichtingen maar door onvoorziene omstandigheden kan het voorkomen dat de treinen vertraging oplopen. Excursies kunnen daardoor niet worden gegarandeerd en worden alleen uitgevoerd als de tijd en omstandigheden dit toelaten. Belmond behoudt zich het recht voor om van de geplande route af te wijken als de omstandigheden dit noodzakelijk maken.

Visum
Wanneer u een Nederlands of Belgisch paspoort heeft dat nog minimaal 6 maanden geldig is na aankomst in Peru, heeft u geen visum nodig.

Gezondheid
U dient gezond en goed ter been te zijn. Er wordt regelmatig gelopen op verharde en onverharde wegen/paden. 
Tijdens deze reis worden er verschillende plaatsen aangedaan die op grote hoogte liggen, met name Cusco en Puno liggen boven de 3000 meter. Iedereen reageert hier anders op wellicht is het verstandig om hierover contact op te nemen met uw huisarts.

Reisdocumenten en gezondheidsverklaringen
Het is de individuele verantwoording van elke passagier dat hij/zij beschikt over de juiste en geldende reisdocumenten en gezondheidsverklaringen. Voor de meest actuele informatie adviseren we u te kijken op www.wijsopreis.nl. Wij adviseren u om minimaal drie maanden voor vertrek na te gaan bij uw huisarts, de GGD, de TravelClinic of via Thuisvaccinatie.nl welke vaccinaties en beschermende maatregelen verplicht zijn of worden geadviseerd. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze website.

Fit to Travel
Welke reis is voor u geschikt? Soms boeken deelnemers een reis, die eigenlijk niet bij hen past. De reis voldoet dan niet aan de verwachtingen en is misschien ook wel lichamelijk te intensief. Lees daarom altijd goed de informatie door, en laat u, als u vragen hebt, goed informeren door onze treinreisspecialisten.  We benadrukken dat alle deelnemers zelfstandig aan de reis moeten kunnen deelnemen. Heeft u persoonlijke hulp of begeleiding nodig, dan dient u hiervoor zelf een reisgenoot mee te nemen. Uw medereizigers zijn zelf ook op vakantie en wij willen geen aanspraak maken op hun diensten. Ook de bemanning van de trein en/of een reisleider zijn voor deze individuele begeleiding niet aangesteld.

Voorbehoud
Het bovenstaande programma is met veel zorg samengesteld. Uit operationele redenen kan het echter nodig zijn de volgorde van de bezoeken aan te passen. Bovendien kan het, hoewel het niet vaak voorkomt, noodzakelijk zijn het hele programma aan te passen. Onthoudt: we zijn in Zuid Amerika en de infrastructuur is niet altijd wat we in Nederland en België gewend zijn. Het is daarom verstandig het programma als “richtlijn” te zien, waarvan indien noodzakelijk afgeweken kan worden.

Lees meer
Lees minder

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
16-daagse reis In luxe langs Peruaanse Parels
vanaf 9.498,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

De reissom is per persoon.  Het minimum aantal deelnemers is 15 en het maximum aantal deelnemers is 25. 

Vertrekdatum 2024
Prijs per persoon
2 t/m 17 oktober
v.a. 9.498,-

Toeslag alleengebruik € 3.398,-

Toeslagen voor KLM-vluchten per Business Class zijn op aanvraag. 

 • Vluchten met KLM Amsterdam - Lima en Lima - Amsterdam met KLM in economy class
 • Vluchten Lima – Cusco / Arequipa – Lima in economy class
 • Luchthavenbelastingen, brandstofheffingen en 1 stuk ruimbagage p.p.
 • 12 nachten in 3*, 4* of 5*hotels inclusief ontbijt
 • Treinreis per First Class trein naar Aquas Calientes
 • Treinreis 3 dagen/2 nachten met de Luxe Belmond Andean Explorer o.b.v. een privé compartiment
 • Bezoek Machu Picchu  
 • Alle transfers en excursies volgens programma
 • Alle entreetickets
 • 7 x lunch, 1 x picknick lunch, 1 x brunch en 9 x diner
 • Engelstalige (lokale) gidsen
 • Alle fooien, behalve voor hotel personeel en gidsen
 • Begeleiding Nederlandse tourmanager gedurende de hele reis  
 • Overige maaltijden en dranken
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
  (Desgewenst door Incento af te sluiten)
 • Fooien hotelpersoneel en lokale gidsen
 • 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen

 

De Algemene Voorwaarden (ANVR-Reizigersvoorwaarden plus de aanvullende reisvoorwaarden van Incento) zijn van toepassing.
Op deze reis zijn, in afwijking van de aanvullende reisvoorwaarden de volgende betalings- en annuleringsvoorwaarden van toepassing:

Betalingen:

 • Bij boeking dient een aanbetaling van 30% van de reissom te worden voldaan;
 • Uiterlijk 90 dagen voor vertrek dient het restant van de reissom te zijn voldaan.


Annuleringskosten:
Ingeval de boeking wordt geannuleerd, zijn de volgende annuleringskosten verschuldigd:

 • Bij annulering tot 151 dagen voor vertrek: 10 % van de reissom;
 • Bij annulering tussen 150 en 121 dagen voor vertrek: 45% van de reissom;
 • Bij annulering tussen 120 en 91 dagen voor vertrek: 60 % van de reissom;
 • Bij annulering tussen 90 en 61 dagen voor vertrek: 75% van de reissom;
 • Bij annulering vanaf 60 dagen of korter voor vertrek: de volledige reissom.

 

Reissom
16-daagse reis In luxe langs Peruaanse Parels
vanaf 9.498,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

De reissom is per persoon.  Het minimum aantal deelnemers is 15 en het maximum aantal deelnemers is 25. 

Vertrekdatum 2024
Prijs per persoon
2 t/m 17 oktober
v.a. 9.498,-
Toeslagen

Toeslag alleengebruik € 3.398,-

Toeslagen voor KLM-vluchten per Business Class zijn op aanvraag. 

Inbegrepen
 • Vluchten met KLM Amsterdam - Lima en Lima - Amsterdam met KLM in economy class
 • Vluchten Lima – Cusco / Arequipa – Lima in economy class
 • Luchthavenbelastingen, brandstofheffingen en 1 stuk ruimbagage p.p.
 • 12 nachten in 3*, 4* of 5*hotels inclusief ontbijt
 • Treinreis per First Class trein naar Aquas Calientes
 • Treinreis 3 dagen/2 nachten met de Luxe Belmond Andean Explorer o.b.v. een privé compartiment
 • Bezoek Machu Picchu  
 • Alle transfers en excursies volgens programma
 • Alle entreetickets
 • 7 x lunch, 1 x picknick lunch, 1 x brunch en 9 x diner
 • Engelstalige (lokale) gidsen
 • Alle fooien, behalve voor hotel personeel en gidsen
 • Begeleiding Nederlandse tourmanager gedurende de hele reis  
Niet inbegrepen
 • Overige maaltijden en dranken
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
  (Desgewenst door Incento af te sluiten)
 • Fooien hotelpersoneel en lokale gidsen
 • 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen

 

Voorwaarden

De Algemene Voorwaarden (ANVR-Reizigersvoorwaarden plus de aanvullende reisvoorwaarden van Incento) zijn van toepassing.
Op deze reis zijn, in afwijking van de aanvullende reisvoorwaarden de volgende betalings- en annuleringsvoorwaarden van toepassing:

Betalingen:

 • Bij boeking dient een aanbetaling van 30% van de reissom te worden voldaan;
 • Uiterlijk 90 dagen voor vertrek dient het restant van de reissom te zijn voldaan.


Annuleringskosten:
Ingeval de boeking wordt geannuleerd, zijn de volgende annuleringskosten verschuldigd:

 • Bij annulering tot 151 dagen voor vertrek: 10 % van de reissom;
 • Bij annulering tussen 150 en 121 dagen voor vertrek: 45% van de reissom;
 • Bij annulering tussen 120 en 91 dagen voor vertrek: 60 % van de reissom;
 • Bij annulering tussen 90 en 61 dagen voor vertrek: 75% van de reissom;
 • Bij annulering vanaf 60 dagen of korter voor vertrek: de volledige reissom.

 Incento_Lien_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies!

Wilt u meer weten over onze beroemde treinen of heeft u advies nodig over uw volgende treinreis?

Bel +31 (0)88 - 13 07 320
Brochure Destin Treinreizen 2024_Mockup
Luxe brochure
De mooiste treinreizen ter wereld
 • Ruim 100 pagina's treinreisinspiratie
 • Beroemde en nostalgische treinen
 • Gratis bij u thuisbezorgd 

 

Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere bijzondere en luxe treinreizen