Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
JB 2014-03 Safari on Rails 422
Home
Alle reizen
Treinreizen
Southern Cross: Victoria Falls - Pretoria

Per privétrein langs Afrikaanse Parels

treinreizen

Southern Cross: Victoria Falls - Pretoria of v.v.

Luxe treinreis met de Pride of Africa met bezoeken aan schitterende wildparken

Uiterst comfortabel reizen
Alle excursies inbegrepen
Bezoek Kruger Park
Inclusief diverse safari's
Volgend vertrek
19-03-2024
+2 vertrekdata
Reisduur
15 dagen
Vertrekpunt
Victoria Falls
Trein
Pride of Africa
Destin
Vanaf 9.298,-
Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.
Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Programma en excursies Uw trein Verleng uw reis Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Per luxe Pride of Africa privé-trein door Zuidelijk-Afrika

Deze 15-daagse reis laat u kennismaken met een aantal zorgvuldig uitgekozen reisdoelen in Zuid-Afrika, Swaziland, Mozambique en Zimbabwe. Uw treinreis aan boord van de beroemde Pride of Africa begint bij de machtige Victoria watervallen,  een waardige start van een boeiende luxe treinreis door vier landen in Zuidelijk-Afrika.

Deze reis is ook in omgekeerde richting te maken.

JB 2016-04 Namibië Safari 233
Op safari
Rovos Rail - Pride of Africa - Restaurant
Service aan boord van de Pride of Africa
zebra
Te zien tijdens uw safari
JB 2013-10 Safari on Rails 576
Victoria Falls
JB 2014-03 Safari on Rails 018
Op safari
Great_Zimbabwe_(3)
Great Zimbabwe
JB 2012-10 Safari 110
Op safari
JB 2014-03 Safari on Rails 424
Victoria Falls
gameViewing
Veeg naar links

Programma en excursies

Dag 1 - Amsterdam - Johannesburg

's Ochtends vertrek per KLM van Amsterdam naar Johannesburg, waar u 's avonds arriveert. Overnachting in het City Lodge OR Tambo, dat ligt op de luchthaven.

city-lodge-hotel-or-tambo - Johannesburg

Dag 2 - Johannesburg – Victoria Falls

Na het ontbijt checkt u in voor de vlucht naar Victoria Falls. Bij aankomst transfer naar het Victoria Falls hotel, waar u de rest van de dag ter vrije besteding heeft. (O,-,-)

JB 2014-03 Safari on Rails 362

Dag 3 - Victoria Falls - Dete

Uw Afrikaanse avontuur begint om 10.30 uur met de check voor uw treinreis in uw hotel. Vervolgens maakt u een wandeling door het dorp en bezoekt u de machtige watervallen in de Zambezi rivier op de grens van Zimbabwe met Zambia.

Om 16.00 uur wordt u ontvangen in het Victoria Falls hotel, waarna u aan boord gaat van de beroemde ‘Pride of Africa’ voor de eerste etappe van uw treinreis naar Dete waar u overnacht aan boord van de trein. (O,L,D)

JB 2014-03 Safari on Rails 422

Dag 4 - Hwange Game Reserve - Bulawayo

Vandaag gaat u vroeg op voor een eerste kennismaking met het Afrikaanse wildleven tijdens een bezoek aan het Hwange Game Reserve, het grootste wildreservaat van Zimbabwe. Het park huisvest ruim 100 diersoorten en meer dan 400 vogelsoorten en is het enige park waar de gemsbok en bruine hyena in redelijke aantallen voorkomen. Het park biedt ook onderdak aan een van de grootste populatie wilde honden in Afrika. Kortom, u zult ogen tekort komen in het Hwange Game Reserve. In de vroege avond vertrekt uw trein naar de volgende tussenstop, Bulawayo. (O,L,D)

JB 2013-10 Safari 727

Dag 5 - Bulawayo - Matopos National Park - Dabuka

Even ten zuiden van Bulawayo ligt het Matopos National Park in een oerlandschap dat zo’n 2 miljard jaar geleden ontstond. De afgeronde rotsformaties, genaamd ‘kopjes’, zijn karakteristiek in dit landschap en de naam van de regio betekent in de plaatselijke taal dan ook ‘kale koppen’. In de grotten in het park vindt u honderden rotsschilderingen die hier zo’n 2.000 jaar geleden werden gemaakt door de Bosjesmannen. In het park bevindt zich ook het graf van Cecil Rhodes op de top van de Malindidzimu, de ‘heuvel van de geesten’.

Aan het begin van de avond keert u terug de trein voor de rit naar Dabuka. (O,L,D)

Zimbabwe - Tomb_Cecil_Rhodes2

Dag 6 - Antelope Park - Bannockburn

U krijgt de hele dag de tijd om te genieten van de wilde dieren in het unieke Antelope Park. Nergens zult u dichter bij de leeuwen en olifanten komen dan in dit park. Hier bestaat tevens de mogelijkheid om (tegen betaling) activiteiten bij te boeken, waaronder kanovaren, een safari, wild spotten te paard of een vogelspot cruise maken. Eind van de middag bent u weer terug in de trein, die verder rijdt naar Bannockburn. (O,L,D)

IMG_0315

Dag 7 - Great Zimbabwe Ruins - Rutenga

Vandaag maakt u kennis met de ruïnes van Great Zimbabwe, de overblijfselen van de waarschijnlijk rond het begin van onze jaartelling gebouwde hoofdstad van het vroegere Koninkrijk Zimbabwe. Na de Egyptische monumenten zijn dit de oudst bekende stenen bouwwerken in Afrika. De ronde toren en delen van de verdedigingsmuur zijn het best bewaard gebleven.

Na een uitgebreid bezoek gaat u eind van de middag weer aan boord in Bannockburn voor het vervolg van uw reis naar Beitbridge en Messina voor de grensformaliteiten. (O,L,D)

Great_Zimbabwe_(3)

Dag 8 - Rutenga - Hoedspruit

Een dagje heerlijk relaxen aan boord van de comfortabele ‘Pride of Africa’. De reis gaat door het uitgestrekte savannelandschap van Zuid-Zimbabwe, richting Hoedspruit. Overnachting aan boord. (O/L/D)

JB 2014-03 Safari on Rails 118

Dag 9 - Hoedspruit - Kapama Game Reserve - Mpaka

We vertrekken al vroeg voor een safari in het Kapama Game Reserve, een prachtig voorbeeld van hoe de Afrikaanse wildernis er ooit uitzag, ver weg van de drukte. Hier zijn de roofdieren, olifanten, buffels, antilopen en andere bewoners helemaal op hun gemak. Aansluitend nemen we u mee naar het Hoedspruit Endangered Species Centre, met als doel het beschermen en het bevorderen van de voortplanting van deze wilde honden en jachtluipaarden.

Rond lunchtijd keert u terug naar de trein voor de rit naar Mpaka waar u aan boord overnacht. (O/L/D)

JB 2016-04 Namibië Safari 215

Dag 10 - Mpaka (Swaziland) - Maputo (Mozambique)

Vandaag maakt u uitgebreid kennis met het Koninkrijk Swaziland. Vanuit Mpaka gaat de reis over de weg voor een bezoek aan Swazi Candles en een bezoek aan het Mantenga Cultural Village. Onderweg geniet u van de prachtige Ezulwini Vallei en de Komoti Rivier.

In de middag keert u terug in de trein. Na het afhandelen van de grensformaliteiten vertrekt de trein in de vroege avond met als doel de hoofdstad van buurland Mozambique, Maputo. Overnachting aan boord. (O,L,D)

Rovos Rail met gasten

Dag 11 - Maputo - Malelane

Het grootste deel van de dag staat in het teken van een uitgebreide kennismaking met de hoofdstad van Mozambique, Maputo. Het spoorwegstation is een fraai staaltje van Portugees-koloniale architectuur uit de tijd dat de stad nog Lourenço Marques heette en hoofdstad was van Portugees Oost-Afrika. Behalve van de architectuur en de levendige markten kunt u ook genieten van de prachtige witte zandstranden aan de Indische Oceaan.

Om 15.30 uur keert u terug naar de trein voor een traditionele ‘afternoon tea’. Na afhandeling van de grensformaliteiten vertrekt de trein begin van de avond naar Malelane in het naburige Zuid-Afrika. (O,L,D)

Maputo - train staton

Dag 12 - Malelane - Krugerpark - Nelspruit

Vanuit Malelane staat een volle dagexcursie naar het befaamde Krugerpark op het programma. U heeft de hele dag ter beschikking in het 380 km lange en 60 km brede wildpark op de grens met Mozambique. Het Krugerpark heeft de grootste populatie olifanten ter wereld en schier ontelbare andere diersoorten, waaronder de ‘Big Five’, jachtluipaarden, krokodillen en bavianen.

Aan het einde van de middag gaat u weer aan boord van uw trein in Malelane voor de volgende etappe naar Nelspruit in de uitlopers van de Drakensbergen. (O,L,D)

JB 2015-10 Safari 403

Dag 13 - Nelspruit - Witbank

U vertrekt vanuit Nelspruit aan de Krokodilrivier voor een tour langs een aantal historische plaatsen in de Drakensbergen. Pilgrim’s Rest is een stadje met een beschermd stadsgezicht uit de tijd dat hier eind 19e eeuw goud werd gevonden en is aangewezen als cultureel erfgoed. De Bourke’s Luck Potholes zijn een aantal door draaikolken in de rivier de Treur in de rots uitgesleten ronde holen, die van bovenaf gezien een spectaculair beeld opleveren. Vanaf God’s Window heeft u een schitterend uitzicht over de ruim 700 meter onder u gelegen vallei en het Drakensgebergte.

Einde van de middag keert u weer terug naar Nelspruit voor de voorlaatste etappe van uw treinreis naar Witbank. (O,L,D)

Blyde River Canyon 2

Dag 14/15 - Aankomst Pretoria en vertrek Amsterdam

Tijdens het ontbijt rijdt de trein richting Pretoria. Aan het eind van de middag arriveert op het Rovos Rail treinstation in Pretoria, waarna de transfer naar de luchthaven volgt. Vliegreis per KLM naar Amsterdam dezelfde avond. U komt op dag 15 aan in Amsterdam. (O,L)

Rovos Rail zwaaiende passagier
Lees meer
Lees minder

Rovos Rail

Sinds de oprichting in 1989 is Rovos Rail hét symbool voor stijlvolle treinreizen in Zuidelijk Afrika. De 'Pride of Africa' is dan ook de meest luxueuze trein op het zuidelijk halfrond. Deze trein is uw rijdende hotel op uw reis door Zuidelijk Afrika. Aan boord geniet u van vijfsterren service en een uiterst comfortabel compartiment. Met deze trein beleeft u zelf de gouden eeuw van het treinreizen! U overnacht in een privécompartiment met eigen badkamer en toilet. Aan boord bevinden zich  3 typen suites: een Pullman/Pullman Gold (7m2), DeLuxe (10m2) en Royal Suite (16m2). 

Rovos Rail Outeniqua Mountains
The Pride of Africa
Rovos Rail DeLuxe compartiment
DeLuxe compartiment
Rovos Rail _ Pullman Gold _
Pullman Gold compartiment
RVR-StationLounge-HighRes
Het lounge op het eigen station van Rovos Rail in Pretoria
RVR-StationBuilding1b-HRes
Het station van Rovos Rail in Pretoria
Rovos Rail Restaurant s avonds
Restaurant
Rovos Rail Restaurant
Restaurant rijtuig
Rovos Rail met passagiers
De lounge aan boord
Rovos Rail Kitchen staff
De keuken
Veeg naar links

Reisinformatie

Uw hotels

Tijdens deze reis verblijft u, naast uw nachten aan boord van de luxe 'Pride of Africa' trein, in de volgende hotels:

- 1 overnachting in het City Lodge OR Tambo Hotel op de luchthaven van Johannesburg 
- 1 overnachting in het 5 sterren Victoira Falls Hotel in Victoira Falls

city-lodge-hotel-or-tambo - Johannesburg
City Lodge Hotel Or Tambo
JB 2013-10 Safari on Rails 452
Victoira Falls Hotel
Veeg naar links

Praktische informatie

De trein
U reist aan boord van de  luxe 'Pride of Africa' van Rovos Rail. Geniet van het comfort en de nostalgie aan boord, die oude tijden doet herleven. 

Informatie over paspoort en visum
U heeft voor deze reis een paspoort nodig dat nog minstens 6 maanden geldig is na afloop van de reis en voldoende lege pagina's bevat. Voor sommige landen heeft u een visum nodig. Wij informeren u hier graag over.

Kledingadvies
Overdag nette vrijetijdskleding. Naast lichte zomerkleding adviseren wij u om wat warme kleding in te pakken voor de Kaap, het noordelijke binnenland van Zuid-Afrika en voor de wildsafari’s in open voertuigen die meestal plaatsvinden rond zonsopgang en zonsondergang.
Het diner aan boord van de trein is formeel. Voor heren is een net overhemd met stropdas een minimumvereiste. Een jasje is optioneel. Voor dames raden wij een cocktailjurk, avondjurk of een pak aan. 
Wasserij-service aan boord is bij de prijs inbegrepen.
Op de lange reizen worden thema avonden georganiseerd. Reizigers kunnen zich dan passend kleden of kiezen voor smart casual (nette vrijetijdskleding). Thema’s zijn: 1 x “AFRIKA”-avond en/of 1 x “Jaren 20”-avond.

Het spoortraject
Het spoortraject waarover de trein rijdt, wordt niet consequent onderhouden. Mocht u ‘s nachts wakker worden in de veronderstelling dat de trein met hoge snelheid rijdt, wees er dan van verzekerd dat die indruk wordt veroorzaakt door de staat van het spoortraject. De snelheid van de trein is beperkt tot 60 km per uur; op minder goede delen wordt de snelheid verminderd tot 20 km per uur. Als u het te lawaaiig vindt, zijn er oordopjes beschikbaar.

Voorbehoud
Onderweg kunnen zich soms situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het land waar u zich op dat moment bevindt en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Rovos Rail en Incento zijn niet aansprakelijk als de trein door onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen niet volgens schema dienstregeling kan rijden. We doen ons best om volledig te voldoen aan onze verplichtingen maar met de vele logistieke beslommeringen is het niet ongewoon om onderweg vertraging op te lopen. Excursies kunnen daardoor niet altijd worden gegarandeerd en kunnen alleen worden uitgevoerd als de tijd en omstandigheden dit toelaten. Rovos Rail/Shongololo Express behoudt zich het recht voor om af te wijken van de oorspronkelijke programmabeschrijving op onze website/brochure als de omstandigheden dit noodzakelijk maken.

Gezondheid
Laat u zich door uw huisarts of de GGD ruim vóór vertrek informeren omtrent de benodigde vaccinaties.

 

Lees meer
Lees minder

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
15-daagse reis Southern Cross: Victoria Falls - Pretoria
Vanaf 9.298,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

Deze reis kunt u maken op basis van een Pullman- of een DeLuxe Compartiment aan boord van de luxe 'Pride of Africa'.

Genoemde prijzen zijn richtprijzen in Euro per persoon op basis van een 2-persoonscompartiment.
Deze prijzen kunnen, afhankelijk van de actuele valuta-wisselkoersen, afwijken van de definitieve prijzen op het moment van boeken.

Vertrekdata 2024
Prijs per persoon o.b.v. een Pullman Gold Compartiment
16 januari, 19 maart, 20 augustus, 17 september
v.a. 9.298,-
Vertrekdata 2024
Prijs per persoon o.b.v. een Deluxe Compartiment
16 januari, 19 maart, 20 augustus, 17 september
v.a. 11.798,-

Toeslag 2-pers. Pullman Gold compartiment (7 m2) voor alleengebruik: v.a. 3.998,-
Toeslag 2-pers. DeLuxe compartiment (10 m2) voor alleengebruik: v.a. 5.198,- 

Toeslagen voor KLM-vluchten per Business Class zijn op aanvraag. 

 • Treinreis van Victoria Falls naar Pretoria met de ‘Pride of Africa’ van Rovos Rail; 11 nachten accommodatie in een prive-compartiment met douche/toilet in de gekozen categorie
 • Vluchten Amsterdam - Johannesburg en v.v. per KLM economy class* inclusief luchthavenbelastingen en brandstofheffingen
 • Vlucht van Johannesburg naar Victoia Falls in de Economy class inclusief luchthavenbelastingen en brandstofheffingen
 • Overnachting in het middenklasse City Lodge OR Tambo op de luchthaven van Johannesburg
 • Overnachting in het 5 sterren Victoria Falls Hotel in Victoria Falls.
 • Alle maaltijden binnen en buiten de trein ( tijdens de treinreis ) 
 • Alle wijnen en overige (alcoholische) dranken aan boord van de trein
 • Koffie, thee en mineraalwater tijdens de maaltijden buiten de trein
 • Beperkte wasserij-service aan boord van de trein
 • Excursies o.l.v. een Engelssprekende gids conform programma
 • Entreegelden van te bezoeken bezienswaardigheden
 • Government taxes

* Het KLM Economy Class tarief is gebaseerd op de laagste boekingsklasse. Indien deze niet meer beschikbaar is, kunnen wij tegen meerprijs een hogere boekingsklasse reserveren.

 • Lunches buiten de trein
 • Alcoholische en non alcoholische dranken tijdens de maaltijden buiten de trein
 • Fooien en uitgaven van persoonlijke aard
 • Reis/ en-of annuleringsverzekering (desgewenst door Incento af te sluiten)
 • à 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

De Algemene Voorwaarden (ANVR-Reizigersvoorwaarden plus de aanvullende reisvoorwaarden van Incento) zijn van toepassing.
Op deze reis zijn, in afwijking van de aanvullende reisvoorwaarden de volgende betalings- en annuleringsvoorwaarden van toepassing:

Betalingen:

 • Bij boeking dient een aanbetaling van 25% van de totale reissom te worden voldaan.
 • Het restant dient uiterlijk 60 dagen voor vertrek voldaan te zijn.

Annuleringskosten:

Ingeval de boeking wordt geannuleerd, zijn de volgende annuleringskosten verschuldigd:

 • bij annulering tot 90 dagen voor vertrek; 10% van de reissom
 • bij annulering van 90 tot 60 dagen voor vertrek; 25% van de reissom
 • bij annulering van 60 tot 30 dagen voor vertrek: 50% van de reissom
 • bij annulering vanaf 30 dagen voor vertrek; de volledige reissom

Voorbehoud
Onderweg kunnen zich soms situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het land waar u zich op dat moment bevindt en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Rovos Rail en Incento zijn niet aansprakelijk als de trein door onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen niet volgens schema dienstregeling kan rijden. We doen ons best om volledig te voldoen aan onze verplichtingen maar met de vele logistieke beslommeringen is het niet ongewoon om onderweg vertraging op te lopen. Excursies kunnen daardoor niet altijd worden gegarandeerd en kunnen alleen worden uitgevoerd als de tijd en omstandigheden dit toelaten. Rovos Rail behoudt zich het recht voor om af te wijken van de oorspronkelijke programmabeschrijving op onze website/brochure als de omstandigheden dit noodzakelijk maken

Reissom
15-daagse reis Southern Cross: Victoria Falls - Pretoria
Vanaf 9.298,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

Deze reis kunt u maken op basis van een Pullman- of een DeLuxe Compartiment aan boord van de luxe 'Pride of Africa'.

Genoemde prijzen zijn richtprijzen in Euro per persoon op basis van een 2-persoonscompartiment.
Deze prijzen kunnen, afhankelijk van de actuele valuta-wisselkoersen, afwijken van de definitieve prijzen op het moment van boeken.

Vertrekdata 2024
Prijs per persoon o.b.v. een Pullman Gold Compartiment
16 januari, 19 maart, 20 augustus, 17 september
v.a. 9.298,-
Vertrekdata 2024
Prijs per persoon o.b.v. een Deluxe Compartiment
16 januari, 19 maart, 20 augustus, 17 september
v.a. 11.798,-
Toeslagen

Toeslag 2-pers. Pullman Gold compartiment (7 m2) voor alleengebruik: v.a. 3.998,-
Toeslag 2-pers. DeLuxe compartiment (10 m2) voor alleengebruik: v.a. 5.198,- 

Toeslagen voor KLM-vluchten per Business Class zijn op aanvraag. 

Inbegrepen
 • Treinreis van Victoria Falls naar Pretoria met de ‘Pride of Africa’ van Rovos Rail; 11 nachten accommodatie in een prive-compartiment met douche/toilet in de gekozen categorie
 • Vluchten Amsterdam - Johannesburg en v.v. per KLM economy class* inclusief luchthavenbelastingen en brandstofheffingen
 • Vlucht van Johannesburg naar Victoia Falls in de Economy class inclusief luchthavenbelastingen en brandstofheffingen
 • Overnachting in het middenklasse City Lodge OR Tambo op de luchthaven van Johannesburg
 • Overnachting in het 5 sterren Victoria Falls Hotel in Victoria Falls.
 • Alle maaltijden binnen en buiten de trein ( tijdens de treinreis ) 
 • Alle wijnen en overige (alcoholische) dranken aan boord van de trein
 • Koffie, thee en mineraalwater tijdens de maaltijden buiten de trein
 • Beperkte wasserij-service aan boord van de trein
 • Excursies o.l.v. een Engelssprekende gids conform programma
 • Entreegelden van te bezoeken bezienswaardigheden
 • Government taxes

* Het KLM Economy Class tarief is gebaseerd op de laagste boekingsklasse. Indien deze niet meer beschikbaar is, kunnen wij tegen meerprijs een hogere boekingsklasse reserveren.

Niet inbegrepen
 • Lunches buiten de trein
 • Alcoholische en non alcoholische dranken tijdens de maaltijden buiten de trein
 • Fooien en uitgaven van persoonlijke aard
 • Reis/ en-of annuleringsverzekering (desgewenst door Incento af te sluiten)
 • à 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

Voorwaarden

De Algemene Voorwaarden (ANVR-Reizigersvoorwaarden plus de aanvullende reisvoorwaarden van Incento) zijn van toepassing.
Op deze reis zijn, in afwijking van de aanvullende reisvoorwaarden de volgende betalings- en annuleringsvoorwaarden van toepassing:

Betalingen:

 • Bij boeking dient een aanbetaling van 25% van de totale reissom te worden voldaan.
 • Het restant dient uiterlijk 60 dagen voor vertrek voldaan te zijn.

Annuleringskosten:

Ingeval de boeking wordt geannuleerd, zijn de volgende annuleringskosten verschuldigd:

 • bij annulering tot 90 dagen voor vertrek; 10% van de reissom
 • bij annulering van 90 tot 60 dagen voor vertrek; 25% van de reissom
 • bij annulering van 60 tot 30 dagen voor vertrek: 50% van de reissom
 • bij annulering vanaf 30 dagen voor vertrek; de volledige reissom

Voorbehoud
Onderweg kunnen zich soms situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het land waar u zich op dat moment bevindt en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Rovos Rail en Incento zijn niet aansprakelijk als de trein door onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen niet volgens schema dienstregeling kan rijden. We doen ons best om volledig te voldoen aan onze verplichtingen maar met de vele logistieke beslommeringen is het niet ongewoon om onderweg vertraging op te lopen. Excursies kunnen daardoor niet altijd worden gegarandeerd en kunnen alleen worden uitgevoerd als de tijd en omstandigheden dit toelaten. Rovos Rail behoudt zich het recht voor om af te wijken van de oorspronkelijke programmabeschrijving op onze website/brochure als de omstandigheden dit noodzakelijk makenIncento_Lien_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies!

Wilt u meer weten over onze beroemde treinen of heeft u advies nodig over uw volgende treinreis?

Bel +31 (0)88 - 13 07 320
Brochure Destin Treinreizen 2024_Mockup
Luxe brochure
De mooiste treinreizen ter wereld
 • Ruim 100 pagina's treinreisinspiratie
 • Beroemde en nostalgische treinen
 • Gratis bij u thuisbezorgd 

 

Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere luxe en bijzondere treinreizen door zuidelijk Afrika