Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
JB 2019-08 TOTO 539
Home
Alle reizen
Treinreizen
Trail of Two Oceans: Dar es Salaam - Lobito of v.v.

Van Tanzania naar Angola per luxe trein 

treinreizen

Trail of Two Oceans: Dar es Salaam - Lobito of v.v.

Spectaculaire treinsafari dwars door Afrika

In comfort en luxe door afgelegen gebieden
Inclusief diverse safari's
All inclusive
Volgend vertrek
02-08-2024
+3 vertrekdata
Reisduur
15 dagen
Vertrekpunt
Dar es Salaam of Lobito
Trein
Pride of Africa
Destin
Vanaf 13.098,-
Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.
Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Programma en excursies Uw trein Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Trail of Two Oceans treinsafari

Een oost-west treinsafari dwars door Afrika. Een schitterende 15-daagse treinexpeditie door 4 landen in Afrika: Tanzania, Zambia, D.R. Congo en Angola. U reist per luxe passagierstrein over de beroemde “copper trail”, het traject dat Oost-Afrika verbindt met de Atlantische kust. In juli 2019 heeft deze reis voor het eerst in de geschiedenis plaatsgevonden. Wegens groot succes en de enorme belangstelling wordt de Trail of Two Oceans reis jaarlijks herhaald.

U reist met de prachtig gerestaureerde ‘Pride of Africa’ van Rovos Rail. Deze luxueuze trein biedt plaats aan maximaal 72 gasten en is zonder meer een eersteklas hotel op rails, met veel aandacht voor service, uitstekende maaltijden en wijnen.

U vertrekt vanuit Dar es Salaam, de hoofdstad van Tanzania, aan de Indische Oceaan. De trein maakt een stop in het Selous Wildreservaat en rijdt door de bergen bij de Riftvallei. Dit stuk van de route door Tanzania is vertrouwd, Rovos Rail komt hier al sinds 1993 enkele malen per jaar op de reizen tussen Dar es Salaam en Kaapstad. In Zambia verlaat u de trein voor een fly-in safari van twee dagen in het South Luangwa National Park. Over de “copper trail” gaat het verder naar de D.R. Congo (het zuidelijkste puntje van Congo), waar u een stadstour maakt door Lubumbashi en een kopermijn bezoekt. Vervolgens neemt de trein de Benguela-lijn en stopt in Angola in Kuito en Huambo, waar tijdens korte wandelingen de recente geschiedenis van Angola wordt belicht. De reis eindigt in Lobito aan de Atlantische Oceaan.

Deze reis kan ook gemaakt worden in omgekeerde richting, Lobito - Dar es Salaam

Rovos Rail - Pride of Africa - Restaurant
Welkom aan boord!
Rovos Rail Pride of Africa
Pride of Africa Pullman Cabin
Zuid-Afrika - Safari in het Madikwe Game Reserve (2)
Op safari
Namibië - Etosha National park Safari (5)
Safari
JB 2019-08 TOTO 367
Lumbumbashi, Congo
JB 2019-08 TOTO 336
Onderweg
JB 2019-08 TOTO 291 - kopie
Uitzicht vanuit de trein
JB 2019-08 TOTO 139 - kopie
Locale dansgroep
JB 2019-08 TOTO 596
Welkom terug aan boord
JB 2019-08 TOTO 323
Onderweg vanuit de trein
JB 2019-08 TOTO 474 - Luangwa NP
Soth Luangwa NP
JB 2019-08 TOTO 124
Feestelijk ontvangst met Afrikaans dansen.
Veeg naar links

Programma en excursies

Dag 1 - Aan boord van Rovos Rail

Transfer naar het Tazara-station in Dar es Salaam, waar u wordt verwelkomd in de ‘Pride of Africa’ van Rovos Rail. Maak het u gemakkelijk in uw eigen comfortabele compartiment of geniet van een aperitief in de observatiewagen met zijn open achterdek. ‘s Middags rijdt de trein het Selous Wildreservaat in, het grootste wildpark van Afrika. Aan beide zijden van de trein kunt u naar wild speuren. ’s Avonds wordt een uitstekend diner geserveerd. De trein blijft ’s nachts in Kisaki.

JB 2015-10 Safari on Rails 162

Dag 2 - Op Safari in Selous National Park, Tanzania

In de vroege ochtend gaat u van boord voor een safaririt in het Selous Wildreservaat (als de tijd het toelaat). Na terugkeer in de trein zet deze koers richting Udzungwa Mountains en verder naar de grote Riftvallei.

Namibië - Etosha National park Safari (7)

Dag 3 - Makambako, Tanzania

De trein slingert zich langs steile hellingen en passeert talrijke tunnels en bruggen. ’s Ochtends kunt u een wandeling maken in het dorpje Makambako (als de tijd het toelaat). De reis gaat verder en het spoor loopt langzaam bergop door het nauwelijks toegankelijke zuiden van Tanzania via Mbeya naar Tunduma op de grens met Zambia. De trein blijft hier ’s nachts staan.

JB 2013-10 Safari on Rails 033

Dag 4 - Chisimba Watervallen, Tanzania

De volgende ochtend passeert u de grens met Zambia. Vervolgens rijdt de trein door een uitgestrekt bushland op een hoogvlakte met een prettig, mild klimaat. Na de lunch stapt u uit in Kasama voor een excursie naar de Chisimba watervallen in de Lwonde-rivier. Voor het diner zijn we terug in de trein die verder rijdt naar Mpika waar deze ’s nachts blijft staan.

JB 2019-08 TOTO 517

Dag 5 - Aan boord van de trein

Vandaag geniet u aan boord van de trein. Deze rijdt van Serenje naar Kapir Mposhi. Geniet van het uitzicht terwijl u Zambia doorkruist. Rovos Rail met gasten

Dag 6 en 7 - Op Safari in South Luangwa National Park, Zambia

Na het ontbijt neemt u voor 2 dagen afscheid van het treinpersoneel. Transfer naar Mpika Airport voor een korte chartervlucht naar het South Luangwa National Park. Transfer naar de 5-sterren Mfuwe Game Lodge voor een verblijf van 2 nachten. Na de lunch kunt u mee op de eerste van vier safari’s in open landrovers, op zoek naar de Big Five. De volgende dag staat zowel ‘s ochtends als ’s avonds in het teken van wildsafari’s. Tussendoor kunt u relaxen en genieten van de faciliteiten in de lodge, waaronder natuurlijk een zwembad. ’s Middags wordt een High Tea geserveerd.

Zuid-Afrika - Safari in het Madikwe Game Reserve (1)

Dag 8 - Ndola en naar D.R. Congo

Na een laatste ochtendsafari en het ontbijt in de lodge volgt de transfer naar Mfuwe Airport voor de korte chartervlucht naar Ndola, Zambia, waar de Rovos trein weer op u wacht. Terwijl de trein richting Misundu rijdt, wordt de lunch geserveerd. Bij Sakania passeren we de grens tussen Zambia en de D.R. Congo. ‘s Middags wordt thee geserveerd in het lounge-rijtuig en in het observatierijtuig achteraan de trein. Tijdens het diner passeert de trein Kabema en blijft ’s nachts staan in Mushoshi.

JB 2019-08 TOTO 504 -vliegtuig Luangwa

Dag 9 - Lubumbashi, D.R. Congo

Na het ontbijt stappen we uit voor een citytour in Lubumbashi, hoofdstad van de voormalige provincie Katanga. In de schone brede straten herinneren nog veel gebouwen aan de koloniale tijd. Tegen lunchtijd zijn we terug in de trein voor het vervolg van de reis. Thee wordt geserveerd in het lounge-rijtuig en in het observatierijtuig terwijl de trein Luishia passeert, een plaats met een oude open koper- en kobaltmijn. Tijdens het diner passeert de trein Mutaka en blijft ’s nachts staan in Tenke.

JB 2019-08 TOTO 367

Dag 10 - Kopermijn in Tenke, D.R. Congo

Na een vroeg ontbijt verlaten we de trein voor een bezoek aan een kopermijn in een gebied dat één van de grootste koper- en kobalt voorraden ter wereld bevat. Vervolg van de treinreis richting Kolwezi. Na de lunch kunt u in het lounge-rijtuig een lezing bijwonen verzorgd door een meereizende historicus. Thee wordt geserveerd in het lounge-rijtuig en in het observatierijtuig. Na het diner blijft de trein gedurende de nacht stilstaan in Mutshatsha.

JB 2019-08 TOTO 312 - Koper

Dag 11 - Aan boord van de trein

Een ontspannen dag aan boord van de trein. ’s Ochtends kunt u in het lounge-rijtuig opnieuw een lezing bijwonen door de meereizende historicus. Tijdens de lunch passeert de trein Kasaji op weg naar Malonga. Thee wordt geserveerd in het lounge-rijtuig en in het observatierijtuig achteraan de trein. Na het diner blijft de trein ‘s nachts stilstaan in Dilolo op de grens tussen de D.R. Congo en Angola.

JB 2019-08 TOTO 045-2

Dag 12 - Luau en de Benguela Lijn, Angola

Na afhandeling van de douaneformaliteiten bereikt de trein spoedig Luau, een plaats die het begin van de Benguela spoorlijn naar de Atlantische kust markeert. De Benguela spoorlijn dankt zijn bestaan aan David Livingstone (1813-1873) die kopervoorraden had ontdekt in de regio Katanga (Congo). We maken hier een begeleide wandeling. De lunch wordt geserveerd, terwijl de trein verder westwaarts richting Luena rijdt. Er wordt thee geserveerd, terwijl de trein langs de rivier de Kasai rijdt. Het stroomgebied van de Kasai-rivier omvat een uitgestrekt eco-gebied van 900.000 km2 met een ongelooflijk rijke visfauna. Terwijl de trein de dorpen Cassai en Cameia passeert, is er soms gelegenheid om de lokale vissers aan het werk te zien. Na het diner aankomst in Luena, waar de trein ’s nachts blijft staan.

JB 2019-08 TOTO 051

Dag 13 - Luena, Angola

Tijdens een wandeling door de provinciale hoofdstad Luena verneemt u meer over de recente geschiedenis van Angola. Rond het middaguur vertrekt de trein naar Tchicala Tcholohanga, waarna de lunch wordt geserveerd.
‘s Middags kunt u in het lounge-rijtuig weer een lezing bijwonen. Thee wordt geserveerd in het lounge-rijtuig en in het observatierijtuig. Tijdens het diner rijdt de trein naar Kuito, waar deze gedurende de nacht blijft staan.

JB 2019-08 TOTO 157

Dag 14 - Kuito, Angola

's Ochtends maken we een wandeling door Kuito, gelegen op 1.700 meter hoogte in het historische hart van het Ovimbundu koninkrijk. Na afloop vertrekt de trein naar Huambo, waarna de lunch wordt geserveerd. ‘s Middags kunt u in het lounge-rijtuig opnieuw een lezing bijwonen. Thee wordt geserveerd in het lounge-rijtuig en in het observatierijtuig. Na het diner blijft de trein gedurende de nacht in Huambo staan.

JB 2019-08 TOTO 146

Dag 15 - Huambo, Angola

Deze ochtend maken we een wandeling door Huambo, de tweede stad van Angola en één van de oudste koninkrijken op het centrale plateau. Vervolgens vertrekt de trein richting Lépi, waarna de lunch wordt geserveerd. ‘s Middags kunt u in het lounge-rijtuig nogmaals een lezing bijwonen. Thee wordt geserveerd in het lounge-rijtuig en in het observatierijtuig. Na het diner blijft de trein gedurende de nacht staan in Caimbambo.

JB 2019-08 TOTO 552

Dag 16 - Lobito, Angola

In de loop van de ochtend bereikt de trein het station van Lobito aan de Atlantische Oceaan. Tijd om afscheid te nemen van de trein en het treinpersoneel.

JB 2019-08 TOTO 600 - Lobito-1
Lees meer
Lees minder

 

Rovos Rail

Sinds de oprichting in 1989 is Rovos Rail hét symbool voor stijlvolle treinreizen in Zuidelijk Afrika. De 'Pride of Africa' is dan ook de meest luxueuze trein op het zuidelijk halfrond. Deze trein is uw rijdende hotel op uw reis door Zuidelijk Afrika. Aan boord geniet u van vijfsterren service en een uiterst comfortabel compartiment. Met deze trein beleeft u zelf de gouden eeuw van het treinreizen! 

Er zijn 3 type suites aan boord van Rovos Rail.  een Pullman/Pullman Gold (7m2), DeLuxe (10m2) en Royal Suite (16m2). 

treinreis-afrika-rovos-rail
Luxe restaurantrijtuig
treinreis-afrika-rovos-rail
Deluxe suite (11 m2)
Rovos Rail Restaurant 's avonds
Rovos Rail Restaurant 's avonds
treinreis-afrika-rovos-rail
Pullman Suite (7 m2)
treinreis-afrika-rovos-rail
Royal Suite (16 m2)
treinreis-afrika-rovos-rail
Persoonlijke service aan boord
treinreis-afrika-rovos-rail
Reis met gelijkgestemden
Rovos Rail Kitchen staff
Veeg naar links

Reisinformatie

Uw hotels

Tijdens deze reis verblijft u:

- 12 nachten aan boord van de Pride of Africa
- 2 nachten in een luxe lodge in het South Luangwa National Park in Zambia

Pre- en post tours

Indien gewenst boeken wij uw vluchten vanuit Nederland naar Afrika, uw hotelovernachtingen en transfers voorafgaand en na afloop van de treinreis.  

JB 2019-08 TOTO 420
Safarilodge South Luangwa NP
Veeg naar links

Praktische informatie

Gamedrives
Kleed u dienovereenkomstig voor gamedrives: de ochtenden kunnen koel zijn en dan flink opwarmen ; de middagen kunnen warm zijn en dan flink afkoelen. Warme kleding, pet, comfortabele schoenen en bescherming tegen de zon worden aangeraden (afhankelijk van het seizoen). Er zijn regencapes aanwezig.

Uitdelen aan kinderen onderweg
Wij raden ten zeerste af om tijdens het reizen spullen, snoep etc. aan kinderen te geven. Deze actie kan nadelige gevolgen hebben voor lokale gemeenschappen. Als u verantwoord wilt geven laat het ons dan weten. Rovos Rail en Incento treinreizen steunen veel lokale goede doelen die uw bijdrage goed kunnen gebruiken.

Reis- en gezondheidsdocumenten
Het is de individuele verantwoording van elke passagier dat hij/zij beschikt over de juiste en geldende reisdocumenten en gezondheidsverklaringen. Voor de meest actuele informatie adviseren we u te kijken op www.wijsopreis.nl. Wij adviseren u om minimaal drie maanden voor vertrek na te gaan bij uw huisarts, de GGD, de TravelClinic of via Thuisvaccinatie.nl welke vaccinaties en beschermende maatregelen verplicht zijn of worden geadviseerd. Op dit moment is in ieder geval gele koorts verplicht. Voor vragen kunt u altijd terecht bij onze treinreisspecialisten.
Zorg ervoor dat u minimaal $ 200 contant geld bij u heeft. Voor deze reis moeten verschillende visa geregeld worden voorafgaand aan de reis. Wij informeren u ongeveer 3 maanden voor vertrek over de verschillende visa en hoe u deze kunt regelen.
Paspoorten moeten ten minste vijf blanco pagina's hebben en moeten minimaal zes maanden geldig zijn vanaf de datum van terugkeer naar huis.

Kledingadvies
Overdag nette vrijetijdskleding. Naast lichte zomerkleding adviseren wij u om wat warme kleding in te pakken voor de Kaap, het noordelijke binnenland van Zuid-Afrika en voor de wildsafari’s in open voertuigen die meestal plaatsvinden rond zonsopgang en zonsondergang.
Het diner aan boord van de trein is formeel. Voor heren is een net overhemd met stropdas een minimumvereiste. Een jasje is optioneel. Voor dames raden wij een cocktailjurk, avondjurk of een pak aan. 
Wasserij-service aan boord is bij de prijs inbegrepen.
Op de lange reizen worden thema avonden georganiseerd. Reizigers kunnen zich dan passend kleden of kiezen voor smart casual (nette vrijetijdskleding). Thema’s zijn: 1 x “AFRIKA”-avond en/of 1 x “Jaren 20”-avond.


Tijdschema's, routes & excursies
Onderweg kunnen zich soms situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het land waar u zich op dat moment bevindt en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Rovos Rail en Incento zijn niet aansprakelijk als de trein door onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen niet volgens schema dienstregeling kan rijden. We doen ons best om volledig te voldoen aan onze verplichtingen maar met de vele logistieke beslommeringen is het niet ongewoon om onderweg vertraging op te lopen. Excursies kunnen daardoor niet altijd worden gegarandeerd en kunnen alleen worden uitgevoerd als de tijd en omstandigheden dit toelaten. Rovos Rail behoudt zich het recht voor om af te wijken van de oorspronkelijke programmabeschrijving op onze website/brochure als de omstandigheden dit noodzakelijk maken.
Wij adviseren om geen vluchten te boeken op de dag van aankomst of vertrek van de trein. Indien er vertraging is hoeft u niet bang te zijn om uw vlucht te missen.


Lees meer
Lees minder

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
15-daagse Trail of Two Oceans: Dar es Salaam - Lobito of v.v.
Vanaf 13.098,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

Deze reis kunt u maken op basis van een Pullman Gold (7m2), Deluxe (11m2) en Royal Suite (16m2). aan boord van de Rovos trein. 

Let op! Bovengenoemde prijzen zijn onder voorbehoud van koerswijzigingen.
Indien gewenst boeken wij uw vluchten vanuit Nederland naar Afrika, uw hotelovernachtingen en transfers voorafgaand en na afloop van de treinreis.

Vertrekdatum - Dar es Salaam - Lobito
Prijs per persoon o.b.v. een Pullman Gold Suite
15 juli 2024
v.a. 13.098,-
22 juli 2025
v.a. 14.398,-
Vertrekdatum - Dar es Salaam - Lobito
Prijs per persoon o.b.v. een Deluxe Suite
15 juli 2024
v.a. 17.298,-
22 juli 2025
v.a. 18.998,-
Vertrekdatum - Dar es Salaam - Lobito
Prijs per persoon o.b.v. een Royal Suite
15 juli 2024
v.a. 22.698,-
22 juli 2025
v.a. 24.989,-
Vertrekdatum - Lobito - Dar es Salaam
Prijs per persoon o.b.v. een Pullman Gold Suite
2 augustus 2024
v.a. 13.098,-
9 augustus 2025
v.a. 14.398,-
Vertrekdatum - Lobito - Dar es Salaam
Prijs per persoon o.b.v. een Deluxe Suite
2 augustus 2024
v.a. 17.298,-
9 augustus 2025
v.a. 18.998,-
Vertrekdatum - Lobito - Dar es Salaam
Prijs per persoon o.b.v. een een Royal Suite
2 augustus 2024
v.a. 22.698,-
9 augustus 2025
v.a. 24.989,-

Toeslag 2-pers. Pullman compartiment (7 m2) voor alleengebruik: 5.798,- ( in 2025  6.398)
Toeslag 2-pers. deluxe compartiment (11 m2) voor alleengebruik: 7.598,-  ( in 2025  8.298)
Toeslag 2-pers. royal suite (16 m2) voor alleengebruik: op aanvraag 

 

 • 15-daagse treinreis ‘Trail of Two Oceans’ met Rovos Rail van Dar es Salaam naar Lobito met 12 nachten accommodatie in een privé-compartiment met douche/toilet in de geboekte categorie
 • 2 overnachtingen in de 5-sterren Mfuwe Game Lodge in het South Luangwa National Park in Zambia, inclusief 4 safaritochten in open safari-voertuigen
 • Chartervluchten met kleine toestellen: Mpika naar Mfuwe en Mfuwe naar Ndola in Zambia.
 • Alle transfers en excursies inclusief entreegelden en o.l.v. Engelssprekende gidsen
 • Alle maaltijden tijdens de gehele reis
 • Alle wijnen en andere drankjes tijdens de treinreis
 • Laundry-service aan boord van de trein
 • Diensten van ervaren tourmanagers tijdens de gehele reis
 • Lezingen aan boord van de trein door een Zuid-Afrikaanse historicus
 • Diensten van een meereizende arts tijdens de treinreis
 • Uitgebreide reisinformatie
 • Vluchten Amsterdam – Dar es Salaam en Luanda – Amsterdam per KLM in economy class inclusief belastingen en brandstofheffingen 
 • Hotelovernachtingen voorafgaande aan de reis in Dar es Salaam
 • Hotelovernachtingen na afloop van de reis in Lobito en/of Luanda
 • Binnenlandse vlucht van Catumbela naar Luanda
 • Visumkosten voor Tanzania, Zambia en Angola
 • Laundry-service en dranken buiten de trein
 • Fooien en uitgaven van persoonlijke aard
 • Reis- en/of annuleringsverzekering (desgewenst door Incento af te sluiten)
 • à 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

De Algemene Voorwaarden (ANVR-Reizigersvoorwaarden plus de aanvullende reisvoorwaarden van Incento) zijn van toepassing.
Op deze reis zijn, in afwijking van de aanvullende reisvoorwaarden de volgende betalings- en annuleringsvoorwaarden van toepassing:

Betaling
- Bij boeking dient een aanbetaling van 25% van de reissom te worden voldaan
- Uiterlijk 60 dagen voor vertrek dient het restant van de reissom te zijn voldaan

Annuleringskosten:
Ingeval de boeking wordt geannuleerd, zijn de volgende annuleringskosten verschuldigd:
- Bij annulering tot 60 dagen voor vertrek: 25% van de reissom
- Bij annulering van 60 tot 30 dagen voor vertrek: 50% van de reissom
- Bij annulering vanaf 30 dagen voor vertrek: de volledige reissom

Voorbehoud
Onderweg kunnen zich soms situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het land waar u zich op dat moment bevindt en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Rovos Rail en Incento zijn niet aansprakelijk als de trein door onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen niet volgens schema dienstregeling kan rijden. We doen ons best om volledig te voldoen aan onze verplichtingen maar met de vele logistieke beslommeringen is het niet ongewoon om onderweg vertraging op te lopen. Excursies kunnen daardoor niet altijd worden gegarandeerd en kunnen alleen worden uitgevoerd als de tijd en omstandigheden dit toelaten. Rovos Rail behoudt zich het recht voor om af te wijken van de oorspronkelijke programmabeschrijving op onze website/brochure als de omstandigheden dit noodzakelijk maken.

 

Reissom
15-daagse Trail of Two Oceans: Dar es Salaam - Lobito of v.v.
Vanaf 13.098,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

Deze reis kunt u maken op basis van een Pullman Gold (7m2), Deluxe (11m2) en Royal Suite (16m2). aan boord van de Rovos trein. 

Let op! Bovengenoemde prijzen zijn onder voorbehoud van koerswijzigingen.
Indien gewenst boeken wij uw vluchten vanuit Nederland naar Afrika, uw hotelovernachtingen en transfers voorafgaand en na afloop van de treinreis.

Vertrekdatum - Dar es Salaam - Lobito
Prijs per persoon o.b.v. een Pullman Gold Suite
15 juli 2024
v.a. 13.098,-
22 juli 2025
v.a. 14.398,-
Vertrekdatum - Dar es Salaam - Lobito
Prijs per persoon o.b.v. een Deluxe Suite
15 juli 2024
v.a. 17.298,-
22 juli 2025
v.a. 18.998,-
Vertrekdatum - Dar es Salaam - Lobito
Prijs per persoon o.b.v. een Royal Suite
15 juli 2024
v.a. 22.698,-
22 juli 2025
v.a. 24.989,-
Vertrekdatum - Lobito - Dar es Salaam
Prijs per persoon o.b.v. een Pullman Gold Suite
2 augustus 2024
v.a. 13.098,-
9 augustus 2025
v.a. 14.398,-
Vertrekdatum - Lobito - Dar es Salaam
Prijs per persoon o.b.v. een Deluxe Suite
2 augustus 2024
v.a. 17.298,-
9 augustus 2025
v.a. 18.998,-
Vertrekdatum - Lobito - Dar es Salaam
Prijs per persoon o.b.v. een een Royal Suite
2 augustus 2024
v.a. 22.698,-
9 augustus 2025
v.a. 24.989,-
Toeslagen

Toeslag 2-pers. Pullman compartiment (7 m2) voor alleengebruik: 5.798,- ( in 2025  6.398)
Toeslag 2-pers. deluxe compartiment (11 m2) voor alleengebruik: 7.598,-  ( in 2025  8.298)
Toeslag 2-pers. royal suite (16 m2) voor alleengebruik: op aanvraag 

 

Inbegrepen
 • 15-daagse treinreis ‘Trail of Two Oceans’ met Rovos Rail van Dar es Salaam naar Lobito met 12 nachten accommodatie in een privé-compartiment met douche/toilet in de geboekte categorie
 • 2 overnachtingen in de 5-sterren Mfuwe Game Lodge in het South Luangwa National Park in Zambia, inclusief 4 safaritochten in open safari-voertuigen
 • Chartervluchten met kleine toestellen: Mpika naar Mfuwe en Mfuwe naar Ndola in Zambia.
 • Alle transfers en excursies inclusief entreegelden en o.l.v. Engelssprekende gidsen
 • Alle maaltijden tijdens de gehele reis
 • Alle wijnen en andere drankjes tijdens de treinreis
 • Laundry-service aan boord van de trein
 • Diensten van ervaren tourmanagers tijdens de gehele reis
 • Lezingen aan boord van de trein door een Zuid-Afrikaanse historicus
 • Diensten van een meereizende arts tijdens de treinreis
 • Uitgebreide reisinformatie
Niet inbegrepen
 • Vluchten Amsterdam – Dar es Salaam en Luanda – Amsterdam per KLM in economy class inclusief belastingen en brandstofheffingen 
 • Hotelovernachtingen voorafgaande aan de reis in Dar es Salaam
 • Hotelovernachtingen na afloop van de reis in Lobito en/of Luanda
 • Binnenlandse vlucht van Catumbela naar Luanda
 • Visumkosten voor Tanzania, Zambia en Angola
 • Laundry-service en dranken buiten de trein
 • Fooien en uitgaven van persoonlijke aard
 • Reis- en/of annuleringsverzekering (desgewenst door Incento af te sluiten)
 • à 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.
Voorwaarden

De Algemene Voorwaarden (ANVR-Reizigersvoorwaarden plus de aanvullende reisvoorwaarden van Incento) zijn van toepassing.
Op deze reis zijn, in afwijking van de aanvullende reisvoorwaarden de volgende betalings- en annuleringsvoorwaarden van toepassing:

Betaling
- Bij boeking dient een aanbetaling van 25% van de reissom te worden voldaan
- Uiterlijk 60 dagen voor vertrek dient het restant van de reissom te zijn voldaan

Annuleringskosten:
Ingeval de boeking wordt geannuleerd, zijn de volgende annuleringskosten verschuldigd:
- Bij annulering tot 60 dagen voor vertrek: 25% van de reissom
- Bij annulering van 60 tot 30 dagen voor vertrek: 50% van de reissom
- Bij annulering vanaf 30 dagen voor vertrek: de volledige reissom

Voorbehoud
Onderweg kunnen zich soms situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het land waar u zich op dat moment bevindt en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Rovos Rail en Incento zijn niet aansprakelijk als de trein door onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen niet volgens schema dienstregeling kan rijden. We doen ons best om volledig te voldoen aan onze verplichtingen maar met de vele logistieke beslommeringen is het niet ongewoon om onderweg vertraging op te lopen. Excursies kunnen daardoor niet altijd worden gegarandeerd en kunnen alleen worden uitgevoerd als de tijd en omstandigheden dit toelaten. Rovos Rail behoudt zich het recht voor om af te wijken van de oorspronkelijke programmabeschrijving op onze website/brochure als de omstandigheden dit noodzakelijk maken.

 Incento_Lien_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies!

Wilt u meer weten over onze beroemde treinen of heeft u advies nodig over uw volgende treinreis?

Bel +31 (0)88 - 13 07 320
Brochure Destin Treinreizen 2024_Mockup
Luxe brochure
De mooiste treinreizen ter wereld
 • Ruim 100 pagina's treinreisinspiratie
 • Beroemde en nostalgische treinen
 • Gratis bij u thuisbezorgd 

 

Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere luxe treinreizen door zuidelijk Afrika