Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
California Zephyr _1
Home
Alle reizen
Treinreizen
Per trein van Oost- naar West-Amerika

Van Washington naar San Francisco per trein 

treinreizen

Per trein van Oost naar West Amerika

Bezienswaardige steden, schitterende natuur en adembenemende spoortrajecten

Washington naar San Francisco
4th of July viering in Redondo Beach
Nederlandse tourleader
Volgend vertrek
--
Reisduur
19 dagen
Vertrekpunt
Washington
Trein
Superliner
Destin
Vanaf 8.898,-
Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.
Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Programma en excursies Uw trein Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Afwisselende groepsreis door Amerika

Onze Nederlandse tourleader neemt u mee op een afwisselende 19-daagse groepsreis van Washington naar San Francisco. U bezoekt bijzondere steden en schitterende nationale parken en natuurgebieden zoals Arches National Park, Antilope Canyon, Monument Valley en de Grand Canyon. De lange afstanden worden comfortabel per trein afgelegd, waardoor u niets van het landschap hoeft te missen. Het traject tussen Denver en Grand Junction is adembenemend. In Redondo Beach bent u getuige van de 4th of July viering. Dit alles onder begeleiding van de meereizende Engelssprekende gids. Verder zorgt onze Nederlandse tourleader ervoor dat het u aan niets ontbreekt tijdens de reis. U overnacht voornamelijk in luxe 4* sterren hotels en aan boord van AMTRAK, de nationale treinmaatschappij van Amerika, verblijft u in een privé compartiment. 

WashingtonDC
Washington
shutterstock_75063949 La Salle Street Chicago-1
Chicago
shutterstock_1104396104 Larimer Square Denver-1
Denver
California Zephyr _1
AMTRAK Superliner California Zephyr
20080911 Amerika 398 Monument Valley
Monument Valley
Bryce NP
Bryce Canyon
Cable Cars Californië
San Francisco
shutterstock_153323750 Grand Canyon Railway
Grand Canyon Railway
Veeg naar links

Programma en excursies

Uw route in beeld

Routekaartje per trein van oost naar west Amerika

Dag 1 - Amsterdam – Washington, DC

In de ochtend ontmoet u uw Nederlandse tourleader op Schiphol. Vervolgens vliegt u per KLM rechtstreeks naar Washington, waar u rond 15.40 uur aankomt. U overnacht 2 nachten in het 5* Melrose Georgetown Hotel. De avond staat in het teken van het welkomstdiner. (-,-,D)

Washington DC

Dag 2 - Washington

De ochtend staat in het teken van een 4-uur durende excursie per touringcar, waarbij de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad aan bod komen. De middag, lunch en diner zijn ter vrije besteding. (O,-,-)

Jefferson Memorial Washington

Dag 3 - Per trein naar Chicago, IL

Ontbijt in het hotel en de ochtend is ter vrije besteding. Tot vertrek kunt u uw bagage opslaan in de daarvoor bestemde ruimte van het hotel.
In de middag volgt de transfer naar het treinstation van Washington, waar u rond 16.00 uur vertrekt voor uw treinreis aan boord van AMTRAK’s Superliner de ‘Capitol Limited’ voor de reis van Washington naar Chicago. De nachtelijke route gaat door de Potomac Valley en naar de historische stad Harpers Ferry. De staten Ohio en Indiana worden doorkruist, waarna u uiteindelijk aankomt in Chicago. Tijdens de reis kunt u heerlijk ontspannen en genieten van de passerende landschappen. De Sightseer Lounge is een rijtuig met grote panorama-ruiten. Vanzelfsprekend is een prima diner inbegrepen, deze wordt geserveerd in het restaurantrijtuig. U beschikt over een privé slaapcompartiment. (O,-,D).

amtrak-21_2048x2048

Dag 4 - Aankomst Chicago

Vroeg ontbijt in de trein. Rond 08.45 uur komt u aan in Chicago. Hier staat de Engelssprekende gids en touringcar op u te wachten voor een bijzondere halve dag excursie, de Frank Lloyd Wright Architecture tour in Oak Park. Frank Lloyd Wright was een wereldberoemde en invloedrijke Amerikaanse architect. Hij ontwierp o.a. het Guggenheim museum in New York. Tijdens de excursie vertelt de gids u over deze bijzondere man en zijn unieke ontwerpen en bezoekt u de buitenwijk Oak Park, waar een aantal bijzondere gebouwen van zijn hand staan.
Lunch op eigen gelegenheid en in de middag wordt u opgehaald voor een boottocht over de Chicago River. Diner op eigen gelegenheid. U overnacht 1 nacht het 4* Hilton Hotel Chicago. (O,-,-).

Chicago-1

Dag 5 - De California Zephyr naar Denver, CO

Ontbijt in het hotel en de ochtend ter vrije besteding. Tijdens de vrije ochtend is er gelegenheid nog meer van de stad te verkennen. Een stukje rijden met de Loop, de metro die vrijwel geheel bovengronds door de stad voert, is een aanrader. In de middag gaat u aan boord van de beroemde Amtrak Superliner trein ‘California Zephyr’ voor de reis naar Denver (vertrek 14.00 uur), inclusief overnachting aan boord. De reis voert door de staten Iowa en Nebraska, de immense graanschuur van Amerika. Ook de California Zephyr heeft een Sightseer Lounge rijtuig, waar comfortabel van het prachtige uitzicht vanuit de trein kan worden genoten. In de avond is het diner in het restaurantrijtuig inbegrepen. U overnacht in een privé- slaapcompartiment. (O,-,D)  

SunsetLtd_SteinsAZ0001Ohlemeier

Dag 6 - Vroege aankomst Denver

Vroege aankomst in Denver (07.15 uur). U brengt uw bagage naar het hotel, waar de bagage wordt opgeslagen tot de check in de loop van de middag. Indien gewenst gaat u vervolgens samen met uw Engelssprekende gids en tourleader ontbijten in de omgeving van het hotel. De rest van de dag is ter vrije besteding. De gids en tourleader informeren u graag over de bezienswaardigheden en musea in Denver. U overnacht 2 nachten in het 4* Westin Downtown hotel (-,-,-)

Denver

Dag 7 - Dagexcursie omgeving Denver

Vandaag staat in het teken van de dagexcursie buiten de stad naar Pikes Peak, bereikbaar per tandrandbaan. Een tocht (heen en terug) van 3,5 uur en de top bevindt zich op 4.303 meter. Onderweg en vanaf de top geniet u van prachtige uitzichten. Vindt u 4.000 meter te hoog? Dan bezoekt u, als alternatief, het gezellige plaatsje Manitou Springs met zijn vele winkeltjes en restaurants. Op de weg terug naar Denver stoppen we bij het natuurpark Garden of the Gods en in de Castle Rock Outlet Stores heeft u nog even de tijd om te shoppen. (O,-,-)

shutterstock_28788112 - Pikes Peak bij Denver-1

Dag 8 - Vervolg treinreis per California Zephyr naar Grand Junction, UT

Vroeg vertrek naar het station voor de treinreis (vertrek 08.05 uur) naar Grand Junction. Een spectaculaire dagtocht dwars door de Rocky Mountains. De trein neemt u mee over een van de mooiste trajecten van Amerika. Wij hebben voor u een privécompartiment gereserveerd. Vanuit het Sightseeer Lounge rijtuig geniet u van een panoramisch uitzicht over de omgeving.
Tot 09.30 uur kunt u ontbijten aan boord in een van de restaurantrijtuigen. Hier wordt ook de lunch geserveerd. Rond 16.00 uur komt u aan in Grand Junction. Hier staat de touringcar (met uw bagage) en uw Engelssprekende gids u op te wachten voor de transfer naar het 3* Grand Vista Hotel in Grand Junction, waar u 1 nacht verblijft. (O,L,-)

California Zephyr

Dag 9 - Bezoek aan Monument Valley en Arches National Park

Vandaag gaan we vroeg op pad en rijden we per touringcar richting Moab. Onderweg bezoeken we Arches National Park. Een uniek landschap van contrasterende kleuren, met meer dan 2000 natuurstenen bogen en honderden torenhoge pinakels en gigantische balancerende rotsen.
Bij Dead Horse Point genieten we van een van de mooiste uitzichten van Amerika tijdens de picknick lunch. We overnachten in een hotel in Goulding, het 3* Goulding’s Lodge. In de avond wordt het diner geserveerd in het hotel. Indien gewenst kunt u na het diner nog gaan kijken naar de schitterende sterrenhemel. (O,L,D)

20080903 Amerika 090 Arches NP

Dag 10 - Sunrise Monument Valley tour en Antelope Canyon tour

Wie wil kan vroeg opstaan en meegaan met de Sunrise tour door Monument Valley. Geniet van de schitterende oranje kleurige rotsformaties, die nog mooier van kleur zijn tijdens de zonsopkomst.
Terug in het hotel volgt het ontbijt en reizen we per touringcar door naar Page. Onderweg wordt gestopt in Horse Shoe Bend en Antilope Canyon. Antilope Canyon bestaat uit 2 kleine canyons, genaamd Lower en Upper Antilope Canyon. Bewonder de bijzondere kloven die door de eeuwen heen op een prachtige manier zijn uitgesleten door water en modder. Aan het eind van de dag komen we aan in Williams, waar we 2 nachten verblijven in het 4* Grand Canyon Railway Hotel. Het diner wordt geserveerd in het hotel. (O,-,D)

20080911 Amerika 398 Monument Valley

Dag 11 - Per historische trein naar de Grand Canyon

In de ochtend stappen we aan boord van de historische Grand Canyon Railway. We hebben voor u de Observation Dome class geboekt, waardoor u tijdens deze ruim 3-uur durende treinreis naar de South Rim kunt genieten van schitterende panoramische uitzichten. Bij aankomst staat uw touringcar en gids op u te wachten om verder de Oostkant van de South Rim te gaan ontdekken. De Grand Canyon in Arizona is een van de bekendste nationale parken van Amerika en wordt beschouwd als een van de 7 wereldwonderen der natuur. Het stelsel van diepe en grillig gevormde ravijnen biedt een overweldigend uitzicht om nooit te vergeten. Het diner wordt geserveerd in uw hotel. (O,-,D)

shutterstock_153323750 Grand Canyon Railway

Dag 12 - Per trein naar Los Angeles, CA

Vandaag verlaten we de overweldigende natuur en reizen per ‘Southwest Chief’ Superliner trein van AMTRAK vanuit Flagstaff naar Los Angeles. De transfer vanuit Williams naar Flagstaff geschiedt per touringcar. Onderweg stoppen we in het gezellige Sedona voor wat vrije tijd en de lunch en in Flagstaff hebben we nog tijd voor een diner. Om 20.00 uur stappen we aan boord van de trein. Overnachting aan boord. (O,-,-)

20140114_Silver Meteor-Train98_4772

Dag 13 - Aankomst Los Angeles en stadstour

Vroeg ontbijt in de trein en rond 08.00 uur arriveert de trein in Los Angeles. Op het station wordt u opgewacht door de touringcar voor de stadstour, waarbij de belangrijkste hoogtepunten aan bod komen. In de loop van de middag komen we aan bij het 4* Sonesta Hotel in Redondo Beach, waar u 3 nachten verblijft. Vandaag is een feestdag, 4th of July, wat in Amerika gevierd wordt met een uitbundig vuurwerk. Vanaf het hotel kunt u genieten van deze spectaculaire 4th of July viering.
(O,-,-)  

shutterstock_618997568 Santa Monica

Dag 14 - Dagexcursie omgeving Los Angeles

In de ochtend wordt u opgehaald voor de dagexcursie per touringcar naar Santa Barbara, gelegen ten noorden van Los Angeles. We volgen de kust naar het noorden en bezoeken in Santa Barbara o.a. The Old Mission en het gezellige State Street. Na de lunch rijden we terug naar Los Angeles en wordt er nog gestopt voor een wijnproeverij in een van de lokale wijnboerderijen, waar deze omgeving bekend om staat. In de bekende wijk Santa Monica heeft u de tijd om rond te wandelen en te dineren in een van de vele restaurants, voordat we doorrijden naar het hotel. (O,-,-)

Santa Barbara Los Angeles

Dag 15 - Dag ter vrije besteding

Deze dag is geheel ter vrije besteding. Relax aan het zwembad en maak een wandeling over de boulevard, het strand en langs de jachthaven. (O,-,-)

shutterstock_1767398600 Redondo Beach - LA (1)

Dag 16 - Per trein naar San Francisco

Check out en transfer naar het treinstation van Los Angeles. Vandaag reizen we met de beroemde Coast Starlight Superliner trein van AMTRAK naar Oakland bij San Francisco. Wanneer de trein koers zet naar het noorden volgt u het eerste uur de prachtige kust en geniet u van het uitzicht op de Stille Oceaan. Vervolgens rijdt de trein door een golvend landschap richting de eindbestemming, Oakland. Hier stapt uit en volgt de transfer naar het hotel in San Francisco, het 4* Marriot Union Square, waar u 2 nachten verblijft. (O,L,D)

Coast Starlight

Dag 17 - San Francisco

De ochtend staat in het teken van een halve dag excursie, waarbij u de hoogtepunten van de stad bekijkt. De lunch en middag is ter vrije besteding. ’s Avonds genieten we van het afscheidsdiner in een gezellig restaurant in Fisherman’s Wharf. (O,-,D)

San Fansisco Golden Gate Bridge

Dag 18 & 19 - Vlucht naar Amsterdam

Ontbijt in het hotel en vervolgens transfer naar de luchthaven voor uw rechtstreekse KLM vlucht (vertrek 13.45 uur) naar Amsterdam, waar u op dag 19 rond 09.05 uur aankomt.

Cable Cars Californië
Lees meer
Lees minder

AMTRAK 

Reizen per AMTRAK trein door de Verenigde Staten is een avontuur op zich. Met een netwerk van meer dan 40.000 kilometer en comfortabele, ruime treinen brengt de nationale spoorwegmaatschappij AMTRAK u naar alle uithoeken van dit reusachtige continent. Op deze manier maakt u op een ontspannen manier kennis met het land en de bevolking. Reizen per AMTRAK trein door de Verenigde Staten is een heerlijke ervaring, een attractie. Historische steden, met sneeuw bedekte bergen en zonovergoten stranden, maar ook wildernissen en snelstromende rivieren maken deel uit van het fenomenale uitzicht vanuit de trein. Aan boord van een Amtrak trein reist u regelmatig door schitterende gebieden die met geen ander vervoermiddel bereikbaar zijn. 
Tijdens onze reis reizen we in de z.g. Superliners (dubbeldekstreinen) van AMTRAK. Wij hebben voor u privécompartimenten gereserveerd, type Roomette (2,2 )   

Empire Builder
AMTRAK Superliner
EmpireBuilder_WEST003_4cH
AMTRAK Superliner
05975a_LoungeCarBar
AMTRAK Superliner Lounge Rijtuig
IMG_1002
AMTRAK Superliner - relax aan boord
Veeg naar links

Reisinformatie

 

Uw hotels

Tijdens deze reis verblijft u 3 nachten aan boord van de AMTRAK Superliner treinen op basis van een Roomette (2,2 m²) . Indien gewenst kunnen wij uw verblijf aan boord upgraden naar een Bedroom (4,6 m²) (beperkt mogelijk). Tijdens de overige 14 nachten verblijft u in 3*, 4* of 5* hotels. Indien er geen 4/5* hotels aanwezig zijn dan overnacht u in 3* hotels:  

- 2 overnachtingen in het 5* Melrose George Town in Washington 
- 1 overnachting in het 4* Hilton Hotel Chicago
- 2 overnachtingen in de 4* Westin Downtown Hotel  in Denver
- 1 overnachting in het 3* Grande Vista Hotel
- 1 overnachtingen in het 3* Goulding Lodge
- 2 overnachtingen in het 4* Grand Canyon Railway Hotel in Williams
- 3 overnachtingen in het 4* Sonesta Hotel in Redondo Beach, LA
- 2 nachten in het 4* Marriot Union Square in San Francisco    

Washington - Melrose Georgetown Hotel, 5*
Dit hotel is zeer gunstig gelegen in de wijk Georgetown. Bijna alle bezienswaardigheden liggen op loopafstand. Het Witte Huis ligt op 1,5 km. Het hotel beschikt over ruime, modern ingerichte en comfortabele kamers met eigen badkamer en toilet. In The Melrose Georgetown vindt u tevens een fitnesscentrum, een restaurant (Jardena) en een gezellige lounge bar.

Chicago - Hilton Hotel Chicago 4*
Het Hilton Hotel in Chicago is een 4* sterren hotel, gesitueerd in een prachtig gebouw en gelegen op een steenworp afstand van het meer, het centrum en Millenium Park. Alle kamers zijn modern ingericht en voorzien van alle gemakken. Tevens beschikt het hotel over een binnenzwembad en een eigen restaurant.

Denver - Westin Downtown Hotel, 4*
Het 4* Westin Downtown Hotel ligt op slechts 3 minuten lopen van het voetgangersgebied the 16th Street Mall. Hier kunt u naar hartenlust winkelen en er bevinden zich tal van gezellige restaurants. De gezellige wijk Lower Down Town en het Larimer plein liggen 2 straten verderop. Het Westin Hotel is modern ingericht en vanaf het zwembad op het dak heeft u een schitterend uitzicht over de stad.

Grand Junction - Grand Vista Hotel, 3*
Dit hotel heeft een binnenzwembad met fitnessfaciliteiten. De kamers bieden uitzicht op de bergen en zijn voorzien van alle gemakken: klein keukentje met magnetron, koelkast, koffie- en thee faciliteiten, WiFi, eigen badkamer met toilet, bureau en zithoek. In restaurant Oliver wordt een heerlijke maaltijd geserveerd en in de bar kunt u genieten van een drankje.

Monument Valley - Goulding’s Lodge, 3*
Dit hotel ligt op een prachtige locatie naast de ingang van Monument Valley en biedt comfortabele kamers met airconditioning en eigen badkamer. In het restaurant kunt u heerlijk dineren.

Williams - Grand Canyon Railway Hotel, 4*
Het hotel ligt bij het treinstation en op 5 minuten wandelen vanaf het centrum van het plaatsje Williams. Het hotel biedt een binnenzwembad, comfortabele kamers met eigen badkamer en toilet, een restaurant en een gezellig pub.

Redondo Beach - Sonesta Hotel, 4*
De meeste kamers in dit moderne 4* hotel bieden uitzicht over de oceaan of jachthaven. Alle kamers beschikken over een koelkast, koffie- en theefaciliteiten en een eigen badkamer met toilet. Het buitenzwembad bevindt zich op het recreatiedek en ook hiervandaan heeft u een prachtig uitzicht over de zee.

San Francisco - Marriot Union Square, 4*
Dit 4* hotel bevindt zich in het centrum van de stad en ligt bij Union Square. Alle kamers zijn modern ingericht. Het restaurant serveert regionale en internationale gerechten en in de bar kunt u genieten van heerlijke cocktails. Op loopafstand vindt u veel winkeltjes en restaurants.

Lees meer
Lees minder

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
19-daagse reis per trein van Oost naar West Amerika
Vanaf 8.898,- p.p.

Tijdens deze reizen we met de Superliner treinen van AMTRAK. In het arrangement is het accommodatie type 2-persoons Roomette (2,2 m²)  inbegrepen. Indien gewenst kunt u, tegen meerkosten, upgraden naar een 2-persoons Bedroom (4,6 m²). Deze is echter beperkt beschikbaar. Zie toeslagen.

Vetrekdatum 2022
Prijs per persoon o.b.v. 2-persoons Roomette
22 juni t/m 10 juli
v.a. 8.898,-

Toeslag 2-persoonskamer o.b.v. Bedroom aan boord van de treinen van AMTRAK: vanaf 1.198,-
Toeslag 1-persoonskamer o.b.v. Roomette aan boord van de treinen van AMTRAK: vanaf 3.398,-

 • Vliegreis KLM Amsterdam - Washington en San Francisco - Amsterdam in economy class, inclusief 1 stuk ruimbagage
 • Luchthavenbelastingen en brandstofheffingen t.w.v. € 240,- p.p. 
 • 3 AMTRAK treinreizen inclusief overnachting aan boord op basis van Roomette* (privé- accommodatie, incl. maaltijden) op de trajecten: Washington - Chicago, Chicago - Denver, Flagstaff - Los Angeles
 • 2 AMTRAK dagtreinverbindingen op basis van Roomette* (privé-accommodatie incl. maaltijden): Denver - Grand Junction, Los Angeles - San Francisco
  • Treinreis met Grand Canyon Railroad naar de South Rim
 • 14 hotelovernachtingen: 1 x 5* hotel, 11 x 4* hotel en 2 x 3* hotel
 • 13 x Amerikaans ontbijt. 3 x lunch, 7 x diner
 • Alle excursies en transfers per airconditioned touringcar volgens programma
 • Engelssprekende gids tijdens alle aangegeven excursies
 • Nederlandse tourleader gedurende de gehele reis
 • Fooien voor buschauffeurs en gidsen
 • Overige maaltijden en dranken
 • Uitgaven van persoonlijke aard
 • Optionele excursies of activiteiten
 • ESTA verklaring voor Amerika
 • Reis- en/of annuleringsverzekering (desgewenst door Incento af te sluiten)
 • Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking en SGR consumentenbijdrage € 5,- p.p.
 • ANVR Boekingskosten € 30,- per boeking

De Algemene Voorwaarden (ANVR-Reizigersvoorwaarden plus de aanvullende reisvoorwaarden van Incento) zijn van toepassing.
Op deze reis zijn, in afwijking van de aanvullende reisvoorwaarden de volgende betalings- en annuleringsvoorwaarden van toepassing:

Betalingen:
• Bij boeking dient een aanbetaling van 25% van de reissom te worden voldaan.
• Het restant dient uiterlijk 60 dagen voor vertrek te zijn voldaan.
• Indien de boeking 60 dagen of korter voor vertrek tot stand komt, dient de volledige reissom terstond te worden voldaan.

Annuleringskosten:
Ingeval de boeking wordt geannuleerd, zijn de volgende annuleringskosten verschuldigd:
• 91 dagen of langer voor vertrek: de aanbetaling (25%)
• 90 t/m 51 dagen voor vertrek 50% van de reissom
• 50 dagen t/m vertrek: 100% van de reissom

Groepsgrootte
Voor onze groepsreizen geldt een minimum aantal deelnemers. Met minder deelnemers kan de reis helaas niet worden uitgevoerd. Voor deze reis is het minimum aantal deelnemers 20, het maximum aantal 25. Indien dit aantal niet wordt gerealiseerd kan Incento Treinreizen de reisovereenkomst opzeggen. 

 

Reissom
19-daagse reis per trein van Oost naar West Amerika
Vanaf 8.898,- p.p.

Tijdens deze reizen we met de Superliner treinen van AMTRAK. In het arrangement is het accommodatie type 2-persoons Roomette (2,2 m²)  inbegrepen. Indien gewenst kunt u, tegen meerkosten, upgraden naar een 2-persoons Bedroom (4,6 m²). Deze is echter beperkt beschikbaar. Zie toeslagen.

Vetrekdatum 2022
Prijs per persoon o.b.v. 2-persoons Roomette
22 juni t/m 10 juli
v.a. 8.898,-
Toeslagen

Toeslag 2-persoonskamer o.b.v. Bedroom aan boord van de treinen van AMTRAK: vanaf 1.198,-
Toeslag 1-persoonskamer o.b.v. Roomette aan boord van de treinen van AMTRAK: vanaf 3.398,-

Inbegrepen
 • Vliegreis KLM Amsterdam - Washington en San Francisco - Amsterdam in economy class, inclusief 1 stuk ruimbagage
 • Luchthavenbelastingen en brandstofheffingen t.w.v. € 240,- p.p. 
 • 3 AMTRAK treinreizen inclusief overnachting aan boord op basis van Roomette* (privé- accommodatie, incl. maaltijden) op de trajecten: Washington - Chicago, Chicago - Denver, Flagstaff - Los Angeles
 • 2 AMTRAK dagtreinverbindingen op basis van Roomette* (privé-accommodatie incl. maaltijden): Denver - Grand Junction, Los Angeles - San Francisco
  • Treinreis met Grand Canyon Railroad naar de South Rim
 • 14 hotelovernachtingen: 1 x 5* hotel, 11 x 4* hotel en 2 x 3* hotel
 • 13 x Amerikaans ontbijt. 3 x lunch, 7 x diner
 • Alle excursies en transfers per airconditioned touringcar volgens programma
 • Engelssprekende gids tijdens alle aangegeven excursies
 • Nederlandse tourleader gedurende de gehele reis
 • Fooien voor buschauffeurs en gidsen
Niet inbegrepen
 • Overige maaltijden en dranken
 • Uitgaven van persoonlijke aard
 • Optionele excursies of activiteiten
 • ESTA verklaring voor Amerika
 • Reis- en/of annuleringsverzekering (desgewenst door Incento af te sluiten)
 • Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking en SGR consumentenbijdrage € 5,- p.p.
 • ANVR Boekingskosten € 30,- per boeking
Voorwaarden

De Algemene Voorwaarden (ANVR-Reizigersvoorwaarden plus de aanvullende reisvoorwaarden van Incento) zijn van toepassing.
Op deze reis zijn, in afwijking van de aanvullende reisvoorwaarden de volgende betalings- en annuleringsvoorwaarden van toepassing:

Betalingen:
• Bij boeking dient een aanbetaling van 25% van de reissom te worden voldaan.
• Het restant dient uiterlijk 60 dagen voor vertrek te zijn voldaan.
• Indien de boeking 60 dagen of korter voor vertrek tot stand komt, dient de volledige reissom terstond te worden voldaan.

Annuleringskosten:
Ingeval de boeking wordt geannuleerd, zijn de volgende annuleringskosten verschuldigd:
• 91 dagen of langer voor vertrek: de aanbetaling (25%)
• 90 t/m 51 dagen voor vertrek 50% van de reissom
• 50 dagen t/m vertrek: 100% van de reissom

Groepsgrootte
Voor onze groepsreizen geldt een minimum aantal deelnemers. Met minder deelnemers kan de reis helaas niet worden uitgevoerd. Voor deze reis is het minimum aantal deelnemers 20, het maximum aantal 25. Indien dit aantal niet wordt gerealiseerd kan Incento Treinreizen de reisovereenkomst opzeggen. 

 

Incento_Lien_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies!

Wilt u meer weten over onze beroemde treinen of heeft u advies nodig over uw volgende treinreis?

Bel +31 (0)88 - 13 07 320
Brochure Destin Treinreizen 2024_Mockup
Luxe brochure
De mooiste treinreizen ter wereld
 • Ruim 100 pagina's treinreisinspiratie
 • Beroemde en nostalgische treinen
 • Gratis bij u thuisbezorgd 

 

Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere rondreizen per trein door Canada en de Verenigde Staten