Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Flamsbana

Treinreis Scandinavië

Majestueuze bergen, adembenemende natuur, uitgestrekte bossen en diepblauwe fjorden:
Scandinavië heeft alles in huis voor een onvergetelijke treinreis! 

Brochure aanvragen

Een treinreis door Scandinavië

De majestueuze bergen, de diepe fjorden, uitgestrekte bossen, ongerepte landschappen, bijzondere natuurfenomenen als het Noorderlicht en de Midzomernachtzon, bezienswaardige steden en de allermooiste treintrajecten van Europa vormen dé ingrediënten voor een schitterende en afwisselende vakantie in Scandinavië. Wilt u naar Scandinavië dan is reizen per trein een echte aanrader.

Per trein door Scandinavie is in de zomer en winter een unieke reiservaring. Hier vindt u dagtreinen maar ook lange afstandstreinen met comfortabele slaapaccommodaties. Een treinreis betekent genieten van telkens wisselende landschappen vanuit uw comfortabele stoel. Een aantal van de beroemdste spoorlijnen van Europa vindt u hier. Zoals in Noorwegen de Bergensbanen die Olso en Bergen verbindt en de Flåm-Spoorlijn, een zijtak van Bergensbanen. Of reis met de Inlandsbanan dwars door het uitgestrekte hart van Zweden tot boven de poolcirkel. Vooral in de winter ‘the place to be’ voor het magische Noorderlicht en allerlei winterse activiteiten als husky- en sneeuwscooter safari’s en langlaufen. In het hoge noorden verbindt de Ofoten spoorlijn Kiruna in Zweeds Lapland met de Noorse Havenstad Narvik. Laat u verrassen door de mooiste plekjes van Noorwegen en Zweden. De bestemming is niet alleen meer dan de moeite waard, maar beslist ook de treinreizen zelf.

Reisarrangementen voor Scandinavië per trein

U kunt bij ons kiezen uit een groot aantal treinreisarrangementen Scandinavië waarin treinreizen over de spectaculairste routes worden gecombineerd met een verblijf in de leukste bezienswaardige steden en dorpen en schitterende fjord- en zeecruises. Wij bieden goed georganiseerde treinrondreizen Scandinavie aan inclusief:

- De reis vanuit Nederland naar Scandinavië
- Elke treinreis in Scandinavië
- Hotelovernachtingen o.b.v. logies en ontbijt
- Excursies tijdens uw treinreis
- Naast individuele reizen bieden wij ook groepsreizen Scandinavië aan in Nederlands- en Engelstalig gezelschap

Uiteraard kan elke individueel treinarrangement worden uitgebreid met bijvoorbeeld extra hotelovernachting(en) en excursies of geheel naar uw wensen worden aangepast.

Treinen in Scandinavië

U kunt bij ons kiezen uit een groot aantal treinreisarrangementen die u meenemen over de bijzondere spoorlijnen van Noorwegen en Zweden. 

Reizen door Scandinavië

Bekijk onze selectie treinreizen door Scandinavië. Wij bieden u een uitgebreid aanbod aan verschillende individuele rondreizen per trein maar ook diverse groepsreizen onder begeleiding van een ervaren reisleider.

Incento_Lien_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies!

Wilt u meer weten over onze beroemde treinen of heeft u advies nodig over uw volgende treinreis?

Bel +31 (0)88 - 13 07 320
Brochure Destin Treinreizen 2024_Mockup
Luxe brochure
De mooiste treinreizen ter wereld
  • Ruim 100 pagina's treinreisinspiratie
  • Beroemde en nostalgische treinen
  • Gratis bij u thuisbezorgd 

 

Brochure aanvragen