Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Hanseatic Inspiration Noorwegen-1

Hanseatic inspiration

De nieuwe expeditieklasse - Een mix van avontuur en comfort

Brochure aanvragen

Ontdek de Hanseatic inspiration

Maak kennis met de nieuwe expeditieklasse van Hapag Lloyd: de HANSEATIC nature en HANSEATIC inspiration. Deze nieuwste schepen zijn 'inspired by nature': de kleuren, de vormen, de grote panoramavensters in de suites: het hele schip is één met de natuur en brengt u zo dicht mogelijk bij de mooiste natuurverschijnselen. De glazen balkons op het zonnedek geven u het gevoel boven het water te zweven. Met de zon op het gezicht en de wind door uw haren beleeft u als ontdekkingsreiziger de mooiste expedities op deze schepen met een groot open dek. 

Met de HANSEATIC inspiration en HANSEATIC nature bezoekt u de mooiste bestemmingen. Van het krakende, Arctische ijs tot aan de mangrovebossen in de Amazone: u zult uzelf blijven verwonderen over de bijzondere schoonheid die u onder ogen komt. 

De HANSEATIC nature is een schip met enkel Duitssprekende bemanning, aan boord van de HANSEATIC inspiration is de voertaal het gehele jaar door Duits & Engels voor het internationale publiek.

Hanseatic Inspiration Reception-1
Welkom aan boord!
Hanseatic Inspiration Hanseatic Restaurant
Hanseatic Restaurant
Hanseatic Inspiration invisible lounge
Invisible Lounge
Hanseatic Inspiration Zonnedek-1
Zonnedek
INS_Spezialitätenrestaurant_Nikkei
Nikkei Restaurant
Hanseatic Inspiration Ocean Spa-1
Ocean Spa
NAT_INS_SPI_Pooldeck
Pool deck
NAT_Spezialitätenrestaurant_Hamptons
Hamptons
NAT_INS_SPI_Gläserner Balkon
Glazen balkon
NAT_INS_SPI_Observation Lounge
Observation Lounge
NAT_INS_SPI_Lido Restaurant innen
Lido Restaurant
NAT_INS_SPI_Lido Restaurant außen
Lido Restaurant
NAT_INS_SPI_HanseAtrium
HanseAtrium
Veeg naar links

Accommodaties en suites aan boord van de HANSEATIC inspiration

De accommodaties aan boord van de HANSEATIC inspiration variëren tussen de 21 m² en 71 m². Een aantal hutten hebben een Frans balkon of een privé balkon. Alle hutten en suites zijn standaard voorzien van een mini bar, koffiemachine, verrekijker van SWAROVSKI OPTIK, Nordic Walking stokken en 24-uur roomservice.

Hanseatic Inspiration  Grand Suite
Grand Suite (71 m²) inclusief balkon 

De  Grand Suites zijn uitgerust met een aparte zit- en eethoek, aparte slaapkamer met panoramisch uitzicht en TV en een balkon (met terrasverwarmer). De badkamer met uitzicht en toegang naar het balkon, is voorzien van een dubbele wastafel, een regendouche en stoom sauna bij het douchegedeelte, apart bad, een verwarmde muur en een apart toilet. Inclusief buttler service.

Hanseatic Inspiration Junior Suite-1
Junior Suite (42 m²) inclusief balkon 

De Junior Suites zijn uitgerust met een aparte zit- en eethoek, aparte slaapkamer met panoramisch uitzicht en TV en een balkon. De badkamer is voorzien van een dubbele wastafel, een regendouche en stoom sauna bij het douchegedeelte, een verwarmde muur en een apart toilet. Inclusief buttler service.

INS_Balkonkabine
Balkonhut (27 m²) inclusief balkon 

Deze mooi ingerichte balkonhutten zijn voorzien van een zithoek, slaapgedeelte en privé balkon. De badkamer heeft een ruime regendouche, een verwarmde muur en toilet.

 

INS_French Balcony
Buitenhut met Frans balkon (21-23 m²)

Deze mooi ingerichte buitenhutten met Frans balkon zijn voorzien een groot raam dat voor een gedeelte open kan, een zithoek en slaapgedeelte. De badkamer heeft een ruime regendouche, een verwarmde muur en toilet.

 

INS_Panoramakabine
Panorama buitenhut (21 m²)

Deze mooi ingerichte buitenhutten zijn voorzien een groot panoramisch raam, een zithoek en slaapgedeelte. De badkamer heeft een ruime regendouche, een verwarmde muur en toilet.

 

INS_Außenkabine
Buitenhut (22 m²)

Deze mooi ingerichte buitenhutten zijn voorzien van een zithoek en slaapgedeelte. De badkamer heeft een ruime regendouche, verwarmde muur en toilet.

 

Faciliteiten aan boord 

Keuze uit 3 restaurants • Spa en wellness •  Fitnessruimte • Zwembad en jacuzzi's • Boutique • Marina • Zodiacs • Bar en Observation lounge • 

Reizen met de Hanseatic inspiration

Luxe expedities naar de meest ongerepte plaatsen op aarde. Slechts voor weinigen mogelijk!

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Destin Zeecruises 2024_Mockup
Ontdek de mogelijkheden
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Selectie van de beste rederijen
  • Advies op maat
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen