Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Silversea - Silver Endeavour bij Salisbury Plain

Silver Endeavour

Uniek expeditieschip van Silversea dat een nieuwe standaard zet

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Ontdek de Silver Endeavour

De Silver Endeavour is het eerste schip van luxerederij Silversea in een nieuwe expeditieklasse. Het schip heeft een versterkte romp en kan hierdoor zowel varen in het Noord- als Zuidpool gebied. Het luxejacht biedt haar gasten het summum op het gebied van expeditiecruises. Met een één-op-één verhouding tussen bemanningsleden en gasten, een team van lokale, deskundige gidsen aan boord, zodiacs en uiteraard ruime, luxueuze suites heeft Silversea ook op dit schip niets aan het toeval overgelaten. De brede ramen, uitgestrekte veranda's en lounges zorgen ervoor dat u niets hoeft te missen van het uitzicht dat buiten aan u voorbij trekt. 

SilverEndeavour
Whirlpool
IMAGERYSilverEndeavour Arts Cafè0770_def
Arts Café
SilverEndeavour Fitness Centre 0570
Fitness Center
IMAGERYSilverEndeavour The Grill 0559
The Grill
SilverEndeavour Sun Deck 0664
Sun dek
SilverEndeavour Observation Lounge 0611
Observation Lounge
SilverEndeavour Beauty Salon 0655
Beauty Salon
IMAGERYSilverEndeavour Il Terrazzino0743tif
Il Terrazzino
Veeg naar links

Luxe suites aan boord van de Silver Endeavour

De schepen van Silversea staan bekend om hun kleinschaligheid, en daar past deze Silver Endeavour zeker bij. Met ruimte voor max. 200 gasten aan boord is dit één van de kleinste schepen uit de vloot. Toch hebben de suites aan luxe niets ingeboet: u vindt hier suites van 30 m² tot maar liefst 160 m². Vanuit alle suites heeft u door de brede ramen volop uitzicht op het omringende landschap. Ook beschikt u in elk type suite over butlerservice. 

SilverEndeavourOwnerSuite0397
Owner's Suite (173 m² inclusief veranda) 

Het toppunt van luxe, dat mag wel gezegd worden van deze Owner's Suite. Met een veranda die volledig rondom de suite doorloopt heeft u aan alle kanten zicht naar buiten. Ook hier ontbreekt de whirlpool niet, heeft u een uiterst ruime zitkamer met diverse zitjes, 2 slaapkamers en 2 badkamers met aparte douche en toilet. 

De Owner's Suites liggen op dek 7 en 8. 

SilverEndeavourGrandSuite0315
Grand Suite (155 m² inclusief veranda) 

Groot in naam en groot in ruimte! Brede, kamerhoge ramen en een ruime privéveranda laten u op elk moment van de dag het mooiste van de omgeving zien. U beschikt over een ruime badkamer met douche en whirlpool, een apart toilet, een inloopkast, zithoek met een sofa, fauteuils en eettafel en 2 slaapkamers met comfortabel queensize bed.  

De Grand Suites liggen op dek 7 en 8. 

SilverEndeavourSilverSuite0238
Silver Suite (50 m² inclusief veranda)

Wat een ruimte en luxe in deze mooie Silver Suite! Vanuit uw Suite glijdt het landschap aan u voorbij. Als dat geen vakantie is! De suite is uitgerust met een ruime badkamer, apart toilet, een inloopkast, een comfortabele zithoek met sofa en fauteuil en een veranda met zitmogelijkheid.

De Silver Suites zijn gelegen op dek 8.

SilverEndeavourClassic Veranda Suite0491
Classic/Superior/premium Veranda Suite (33 m²)

De Classic, Superior en Premium Veranda Suites bieden al het comfort en de aandacht voor detail die u aan boord mag verwachten. Een elegante inrichting, een badkamer met douchehoek en toilet, opbergruimte en een zithoek met een sofa en een stoel. Vanuit de hele suite heeft u een mooi panoramisch uitzicht op de oceaan. 

Faciliteiten aan boord 

Keuze uit 4 restaurants: The Grill, La Dame (toeslag), Il Terrazzino en The Restaurant • Beautysalon • Fitnessruimte • Jacuzzi's en zwembad • Zodiacs • Spa • Bibliotheek • Keuze uit verschillende lounges

Reizen met de Silver Endeavour

Vanuit uw luxe en ruime suite trekken de mooiste landschappen aan u voorbij. 

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Destin Zeecruises 2024_Mockup
Ontdek de mogelijkheden
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Selectie van de beste rederijen
  • Advies op maat
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen