Ruim 50 jaar ervaring
Persoonlijk advies op maat
Wereldwijd aanbod
Memphis
U bevindt zich hier: Home
Ontdek Destin
Friendship Cruises
Cruise Mississippi

Cruise Mississippi

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

10-daagse cruise Mississippi dwars door Amerika

Vaar mee aan boord van het 5-sterren raderstoomschip American Queen of Queen of the Mississippi tijdens een Mississippi cruise met Friendship Cruises. Tijdens een 10-daagse cruise over de Lower of Upper Mississippi ontdekt u vele facetten van het prachtige Amerika. Diverse excursies zijn bij de Mississippi cruises inbegrepen, maar er zijn ook enkele optionele excursies te boeken. Wilt u niet deelnemen aan de optionele excursies tijdens de cruise, dan kunt u de prachtige omgeving zelf ontdekken. Vaart u binnenkort mee met Friendship Cruises?

Upper Mississippi cruise

Stap aan boord van de Queen of the Mississippi en ontdek het kloppende hart van Noord-Amerika. Tijdens deze Mississippi cruise vaart u door vele pagina's uit de Amerikaanse geschiedenis. Een van de eerste belevenissen op het programma is een stadstour door St. Louis. Ook zult u Hannibal bezoeken, waar het tijdperk van Mark Twain tot leven komt. Onze Mississippi cruises voeren u ook naar Davenport, Dubuque, La Crosse en Red Wing. Uw cruise wordt afgesloten in St. Paul, waar de ontscheping is. De geweldige herinneringen zullen u de rest van uw leven bijblijven.

Lower Mississippi cruise

Vaar mee met de American Queen over de Lower Mississippi en ontdek de warmbloedige Zuidelijke Staten van Noord-Amerika. Ook tijdens deze reis maakt u kennis met een groot deel van de Amerikaanse geschiedenis. Zo gaat u met onze Mississippi cruises naar Memphis: de bakermat van de bluesmuziek. Daarnaast gaat u naar Greenville, Vicksburg, Natchez en St. Francisville, waar u met een hop-on-hop-off tourbus deze steden kunt ervaren. Ook Baton Rouge, Nottoway en New Orleans staan op het programma. U gaat na de Mississippi cruise naar huis met honderden nieuwe herinneringen waarvan u keer op keer zult genieten.

Volledig verzorgde Mississippi cruise

Kiest u voor een Mississippi cruise van Friendship Cruises, dan gaat u volledig verzorgd op reis. Uw vluchten worden geregeld en u reist met verzorging op basis van logies (en ontbijt) in het hotel en volpension verzorging aan boord. Aan boord heeft u ook dagelijkse lezingen van een geschiedkundig en / of cultureel expert. Bij minimaal twintig passagiers gaat ook een cruiseleader mee die Nederlands spreekt. Diverse excursies zijn inbegrepen, daarnaast kunt u tijdens de Mississippi cruise enkele excursies desgewenst bijboeken.

Bij Friendship Cruises vinden we het belangrijk dat u aan boord van een prachtig schip uw Mississippi cruise maakt. Daarom varen we met 5-sterrenschepen die van alle gemakken zijn voorzien. De American Queen is een authentiek raderstoomschip dat in de stijl van de 19e eeuw is gebouwd. Gratie en grandeur is wat dit schip u biedt, evenals een eigen suite of stateroom, een theater, een boutique en fitnessmogelijkheden.

Gaat u mee met de Queen of the Mississippi, dan is dat een unieke ervaring op zichzelf. Dit statige raderstoomschip heeft luxe cabines, stijlvolle badkamers, roomservice en meer. Ga gedurende de Mississippi cruise naar de Mark Twain bibliotheek, maak gebruik van de fitnessfaciliteiten of sla een balletje op de Putting Green op het bovendek. Er is één ding wat u niet kunt doen aan boord tijdens onze Mississippi cruises en dat is u vervelen!

FC_Ellis_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze riviercruises en onze luxe hotelschepen.

 

Bel +31 (0)88 - 13 07 300
Friendship Cruises 2022_Kerst en vooruitblik 2023
Luxe brochure
De mooiste riviercruises in Europa en wereldwijd
  • Ruim 100 pagina's cruise-inspiratie
  • 5-sterren luxe hotelschepen
  • Gratis bij u thuisbezorgd 
Brochure aanvragen