Ruim 50 jaar ervaring
Persoonlijk advies op maat
Wereldwijd aanbod
Rotterdam 1
U bevindt zich hier: Home
Ontdek Destin
Friendship Cruises
Cruises vanuit Rotterdam

Cruises vanuit Rotterdam

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Een luxe riviercruise met vertrek vanuit Rotterdam

Een aantal van onze cruises vertrekken vanuit Rotterdam. Bijvoorbeeld cruises door Nederland en België en onze kerstcruise over de Romantische Rijn vertrekt vanuit Rotterdam. De inscheping van onze cruises vanuit Rotterdam is in de loop van de dag. Dit geeft u bij diverse cruises nog de gelegenheid om op eigen gelegenheid het centrum van Rotterdam te ontdekken of ergens gezellig een kopje koffie te drinken.

De cruises vanuit Rotterdam vertrekken vaak vanaf de Maaskade, daar liggen veel riviercruiseschepen aangemeerd. Afhankelijk van de cruise die u gekozen heeft uit ons aanbod van cruises vanuit Rotterdam, ontdekt u rivieren en bestemmingen dichter bij huis. Wij leggen graag de loopplank voor u uit. Welkom aan boord!

Luxe varende hotels voor cruises vanuit Rotterdam

De uitstekende volpension verzorging en de faciliteiten aan boord van onze 4-, 5- en 6-sterren hotelschepen maken onze cruises vanuit Rotterdam compleet. De ruime cabines zijn stijlvol en comfortabel ingericht en beschikken over een panorama schuifpui met Frans balkon. Tevens is het goed toeven in de sfeervolle salon of, bij mooi weer, op het Zonnedek. Afhankelijk van de door u gekozen cruise, vindt u aan boord fitnessvoorzieningen, een massageruimte en een kapsalon. Het zal u werkelijk aan niets ontbreken tijdens een van onze cruises vanuit Rotterdam.

Divers aanbod cruises vanuit Rotterdam

Maakt u cruises vanuit Rotterdam dan zijn er tijdens uw cruises interessante excursies te maken. Zo bezoekt u grote steden als Amsterdam, Deventer en Dordrecht in Nederland, maar ook Antwerpen, Brussel en Gent in België zullen tijdens één van onze cruises vanuit Rotterdam niet ontbreken. Kiest u uit een van onze kerstcruises vanuit Rotterdam dan ontdekt u de Romantische Rijn met prachtige steden als Keulen, Koblenz, Bonn en Rüdesheim. Gaat u mee op ontdekkingstocht in eigen land of dichtbij huis? De prachtige panorama’s vanaf het water en de indrukwekkende excursies tijdens deze cruises vanuit Rotterdam maken uw cruise compleet.

FC_Ellis_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze riviercruises en onze luxe hotelschepen.

 

Bel +31 (0)88 - 13 07 300
Friendship Cruises 2022_Kerst en vooruitblik 2023
Luxe brochure
De mooiste riviercruises in Europa en wereldwijd
  • Ruim 100 pagina's cruise-inspiratie
  • 5-sterren luxe hotelschepen
  • Gratis bij u thuisbezorgd 
Brochure aanvragen