Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Foto+Rotterdam

Cruises
vanuit Rotterdam

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Een luxe riviercruise met vertrek vanuit Rotterdam

Een zorgeloos begin van uw reis: dat heeft u wanneer u kiest voor een cruise met vertrek uit Nederland! Geen vlieg- of touringcarreis naar de plaats van inscheping, maar met eigen vervoer of optioneel bijgeboekte taxiservice naar de kade in Rotterdam. Elk jaar biedt Destin Travel een heel aantal luxe riviercruises aan die vertrekken vanuit Rotterdam. Deze cruises vertrekken vaak vanaf de omgeving van de Maaskade, waar veel riviercruiseschepen aangemeerd liggen. Eenmaal aangekomen bij het schip wordt u hartelijk ontvangen door onze eigen cruiseleaders en de vriendelijke bemanning van het hotelschip, waarna uw koffer naar uw cabine wordt gebracht en u plaats kunt nemen in de royale salon voor een kopje koffie of thee.

Bekijk de reizen
Nederland - Rotterdam (3)
Kubuswoningen
Nederland - Rotterdam (1)
Depot Boijmans van Beuningen
Luxe riviercruise vanuit Rotterdam
Oude Haven Rotterdam
Veeg naar links

Soorten riviercruises vanuit Rotterdam

Vanuit Rotterdam vertrekken er verschillende typen cruises. Zo kunt u vanuit Rotterdam een cruise door Nederland en België maken of een prachtige cruise over de Rijn & Moezel. De inscheping van de cruises vanuit Rotterdam is vaak in de loop van de dag, waardoor u ook nog de gelegenheid heeft om uw riviercruise te beginnen met een ontdekkingstocht door het centrum van Rotterdam. Bezoek bijvoorbeeld de kubuswoningen of het Depot van Boijmans van Beuningen. 

Kerst- en oud en nieuwcruises vanuit Rotterdam

Kerst en oud en nieuw zijn dagen van viering en samenzijn, en wat is een betere manier om deze feestdagen te vieren dan aan boord van een luxe cruiseschip, dat vertrekt vanuit Rotterdam? Deze cruises bieden een onvergetelijke ervaring, waarbij u één of twee weken geniet van luxe, comfort en heerlijke maaltijden. Vanaf het moment dat u aan boord stapt, word u verwend met uitmuntende service en een scala aan voorzieningen die zijn ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen. Tijdens de feestdagen kunt u verschillende cruises maken. Zo kunt u vanuit Rotterdam richting de Donau varen, maar ook kunt u met kerst een oud & nieuw een romantische cruise over de Rijn maken of genieten van de mooiste plaatsen van Nederland & België.  

Luftner - Gasten op het zonnedek (2)

Luxe varende hotels voor cruises vanuit Rotterdam

De uitstekende volpension verzorging en de faciliteiten aan boord van onze 5-sterren luxe hotelschepen maken onze cruises vanuit Rotterdam compleet. De ruime cabines zijn stijlvol en comfortabel ingericht en beschikken over een panorama schuifpui met Frans balkon. Tevens is het goed toeven in de sfeervolle salon of, bij mooi weer, op het Zonnedek. Afhankelijk van de door u gekozen cruise, vindt u aan boord van uw hotelschip fitnessvoorzieningen, een massageruimte en een kapsalon. Het zal u aan niets ontbreken tijdens deze cruises met vertrek uit Rotterdam!

Bekijk het leven aan boord
Nederland - Rotterdam (2)

Excursies tijdens cruises vanuit Rotterdam

Maakt u cruises vanuit Rotterdam dan zijn er tijdens uw cruise diverse interessante excursies te maken. Zo bezoekt u grote steden als Amsterdam, Deventer, Hoorn en Dordrecht in Nederland, maar ook Antwerpen, Brussel en Gent in België zullen tijdens één van onze cruises vanuit Rotterdam niet ontbreken. Kiest u uit een van onze kerstcruises vanuit Rotterdam dan ontdekt u de Romantische Rijn met prachtige steden als Keulen, Koblenz, Bonn en Rüdesheim. Gaat u mee op ontdekkingstocht in eigen land of dichtbij huis? De prachtige panorama’s vanaf het water en de indrukwekkende excursies tijdens deze cruises vanuit Rotterdam maken uw cruise compleet.

Meer informatie over excursies
Scheepsoverzicht - Amadeus Star Iron Gate

"Deze reis heeft al onze verwachtingen van een riviercruise overtroffen"

Nienke Hermanides - Klant Friendship Cruises
Lees het verhaal

Cruises vanuit Rotterdam met Destin Travel

Bij Destin Travel zijn veel verschillende cruises met vertrek uit Rotterdam mogelijk. Bekijk hieronder alle reizen of neem contact op met onze Travel Consultants, zij helpen u graag verder met het samenstellen van de ideale reis.

CTA Blok_Friendship_Hilde
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze riviercruises en onze luxe hotelschepen.

 

Bel +31 (0)88 - 13 07 300
Brochure Destin Riviercruises 2024_Mockup
Luxe brochure
De mooiste riviercruises in Europa en wereldwijd
  • Ruim 180 pagina's cruise-inspiratie
  • 5-sterren luxe hotelschepen
  • Gratis bij u thuisbezorgd 
Brochure aanvragen