Ruim 50 jaar ervaring
Persoonlijk advies op maat
Wereldwijd aanbod
Amsterdam hart van europa
U bevindt zich hier: Home
Ontdek Destin
Friendship Cruises
Cruises vertrek Amsterdam

Cruises vertrek Amsterdam

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Ontdek welke cruises met vertrek uit Amsterdam u kunt maken

Voor bijzondere cruises met vertrek vanuit Amsterdam bent u bij Friendship Cruises aan het juiste adres. De lage landen zijn bij uitstek geschikt voor een schitterende riviercruise. Tijdens de cruises met vertrek vanaf Amsterdam kunt u eersteklas service verwachten. 

Diverse cruises vanuit Amsterdam mogelijk

Gaat u mee op reis door waterrijk Nederland of over de romantische Rijn? Tijdens de cruises met vertrek vanaf Amsterdam geniet u van ons cultureel erfgoed in Nederland, maar ook van het Bourgondische leven in België. Of gaat u mee met de meest complete riviercruise over de Rijn en Moezel door maar liefst vier verschillende landen tijdens onze cruises met vertrek vanuit Amsterdam?

Luxe cruises vertrek Amsterdam

Tijdens de cruises met vertrek vanaf Amsterdam kunt u heerlijk ontspannen en genieten aan boord van onze 4-, 5-en 6-sterren luxe hotelschepen. De hotelschepen zijn stijlvol en elegant ingericht en alles is aanwezig om u een onbezorgde en onvergetelijke reis te bezorgen. De meeste schepen beschikken over cabines met een panorama schuifpui en een Frans balkon. Al varend vanaf uw vertrek uit Amsterdam geniet u tijdens de cruise van de gezellige sfeer en de uitstekende verzorging aan boord.

Kiest u voor een cruise die vanaf Amsterdam vertrekt, dan maakt u kennis met bekende grote steden, kleine stadjes maar ook gezellige dorpjes. Wij organiseren de meest interessante excursies voor u tijdens onze cruises. Tijdens de reis bezoekt u elke dag een andere stad. Mogen wij u welkom heten aan boord van een luxe cruiseschip tijdens één van onze cruises met vertrek vanuit Amsterdam?

 

FC_Ellis_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze riviercruises en onze luxe hotelschepen.

 

Bel +31 (0)88 - 13 07 300
Friendship Cruises 2022_Kerst en vooruitblik 2023
Luxe brochure
De mooiste riviercruises in Europa en wereldwijd
  • Ruim 100 pagina's cruise-inspiratie
  • 5-sterren luxe hotelschepen
  • Gratis bij u thuisbezorgd 
Brochure aanvragen