Ruim 50 jaar ervaring
Persoonlijk advies op maat
Wereldwijd aanbod
Keulen Dom kerstmarkt
U bevindt zich hier: Home
Ontdek Destin
Friendship Cruises
Kerst riviercruises

Kerst riviercruises

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Vier kerst tijdens een 5-sterren luxe kerstcruise over de Rijn en Moezel, Rhône, Donau of door Nederland & België 

Friendship Cruises biedt diverse schitterende kerst riviercruises aan over Europa’s mooiste rivieren. De meeste van onze kerst riviercruises duren circa acht dagen en vertrekken rond 21 december. Uw luxe en vaak zelfs splinternieuwe hotelschip is geheel versierd in de sfeer van Kerstmis en volledig voor Friendship Cruises passagiers gereserveerd voor de feestdagen. De boordtaal tijdens uw kerst riviercruise is zelfs Nederlands. Uiteraard bieden wij diverse kerst gerelateerde excursies aan. Zo viert u de kerstdagen op een zeer bijzondere wijze met een kerst riviercruise.

Kerst riviercruise Rijn

De inscheping voor de kerst riviercruise Rijn vindt plaats in Rotterdam. Na uw riviercruise over de Rijn tijdens de kerstdagen ontscheept u wederom in Rotterdam. Gedurende onze kerst riviercruise over de Rijn geniet u met Kerstmis van een exclusief voor u georganiseerd kerstconcert in Koblenz. Ook staat er rondom de kerstdagen een bezoek aan de kerstmarkt in Düsseldorf en Bonn op het programma. Wilt u deze excursies niet missen, boek dan gerust een van onze Rijn kerstcruises.

Kerst riviercruise Rhône en Saône

Ook het zuiden van Frankrijk is geschikt voor een riviercruise met kerst. In Rotterdam of Gilze stapt u op voor uw cruise over de Rhône en Saône met Kerstmis.

De top uitstapjes rondom de kerstdagen tijdens uw kerst riviercruise Rhône en Saône:

* Lyon in de sferen van Kerstmis
* Beaujolais en het wijnmuseum
* proef de sfeer van Kerstmis in de grotten van Chauvet bij Viviers
* kerstlichtjes in Arles
* het aquaduct Pont du Gard
* in kerstversiering gehuld Avignon
* Cite du Chocolat Valrhona, met een echte kerst proeverij
* het schitterende paleis van postbode Ferdinand Cheval bij Tournon

Kerst riviercruise Donau 

Of gaat uw voorkeur uit naar een kerstcruise over de Donau, met excursies naar Wenen, Boedapest en Bratislava? In het excursieprogramma van uw Donau riviercruise met Kerstmis ontbreken Stift Melk en Schloss Schönbrunn zeker niet. Tijdens de feestdagen bevaart u de Donau van Passau naar Boedapest en vice versa. Voor deze kerst riviercruise over de Donau reist u per Comfort Class touringcar van en naar Passau, op de heenreis eventueel comfortabel in twee dagen met een overnachting onderweg, voor een rustige start van uw kerst riviercruise Donau.

Kerst riviercruise Elbe

De feestdagen kunt u ook al varend over de Elbe doorbrengen. Uw Elbe kerstcruise start in Dresden, waar u de gelegenheid heeft om over de kerstmarkt te struinen. De kerst riviercruise over de Elbe zit bomvol boeiende kerst excursies: de Sächsischer Schweiz, de kerstmarkt van Fort Königstein en de kerstversiering in Meissen, Wittenberg en Torgau. Vanuit Dresden reist u per Comfort Class touringcar terug naar Nederland en eindigt uw kerst riviercruise Elbe.

Luxe tijdens de kerst riviercruises

Aan boord van onze cruiseschepen zal het u aan niets ontbreken, de volpension verzorging is voortreffelijk. De bemanning staat gedurende de kerst riviercruises altijd voor u klaar. Afhankelijk van de door u gekozen kerstcruise treft u aan boord een groot aantal faciliteiten. Elk cruiseschip heeft uiteraard een restaurant waar u kunt genieten van heerlijke maaltijden. Sommige cruiseschepen hebben zelfs een kapsalon en fitnessruimte aan boord. Kortom, tijdens de kerst riviercruise wordt u volledig in de watten gelegd.

Bekijk de kerstcruises
FC_Ellis_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze riviercruises en onze luxe hotelschepen.

 

Bel +31 (0)88 - 13 07 300
Friendship Cruises 2022_Kerst en vooruitblik 2023
Luxe brochure
De mooiste riviercruises in Europa en wereldwijd
  • Ruim 100 pagina's cruise-inspiratie
  • 5-sterren luxe hotelschepen
  • Gratis bij u thuisbezorgd 
Brochure aanvragen