Ruim 50 jaar ervaring
Persoonlijk advies op maat
Wereldwijd aanbod
Parijs Eiffeltoren 05
U bevindt zich hier: Home
Ontdek Destin
Friendship Cruises
Kerstcruise Seine

Kerstcruise Seine

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Kerstcruise: vier kerst tijdens een luxe 5-sterren kerstcruise over de Seine

De romantische stad Parijs is het gehele jaar door schitterend, maar met Kerstmis is de Franse lichtstad helemaal betoverend. De duizenden kerstlichtjes schijnen u toe.

Uw kerstcruise over de Seine begint met een magnifiek uitzicht op de in kerstsferen gehulde iconen van Parijs: de Eiffeltoren, Place de la Concorde en de zich in het verlengde daarvan uitstrekkende Champs-Elysées. De kerstmarkt in Parijs is nog open en zeker een bezoek waard.

Op dag 2 van uw Seine kerstcruise vaart u van Parijs via Saint Denis naar Vernon, waar u op de derde dag van uw kerstcruise over de Seine een bezoek brengt aan het prachtige Chateau de Bizy. Op Eerste Kerstdag wandelt u door Rouen en proeft u de kerstsfeer in dit charmante stadje. Het hoogtepunt van uw kerstcruise Seine vindt plaats op Tweede Kerstdag: de indrukwekkende dagexcursie D-Day invasiestranden van Normandië.

Vanuit Le Havre vaart u via Caudebec-en-Caux naar Conflans, waar u op de voorlaatste dag van uw kerst riviercruise Seine aankomt. Het imposante Paleis van Versailles mag niet ontbreken in het excursieprogramma van uw kerstcruise Seine. Een Comfort Class touringcar brengt u, net als op de heenreis van uw Seine kerstcruise, vanuit Parijs terug naar Rotterdam of Gilze-Tilburg in Nederland.

FC_Ellis_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze riviercruises en onze luxe hotelschepen.

 

Bel +31 (0)88 - 13 07 300
Friendship Cruises 2022_Kerst en vooruitblik 2023
Luxe brochure
De mooiste riviercruises in Europa en wereldwijd
  • Ruim 100 pagina's cruise-inspiratie
  • 5-sterren luxe hotelschepen
  • Gratis bij u thuisbezorgd 
Brochure aanvragen