Ruim 50 jaar ervaring
Persoonlijk advies op maat
Wereldwijd aanbod
Keulen Dom kerstmarkt
U bevindt zich hier: Home
Ontdek Destin
Friendship Cruises
Kerstcruises Duitsland

Kerstcruises Duitsland

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Kerstcruises Duitsland: met luxe schip over de Rijn, de Donau en de Elbe

Voor bijzondere kerstcruises Duitsland bent u bij Friendship Cruises aan het juiste adres. Met Friendship Cruises bevaart u tijdens de kerstcruises Duitsland een van de mooiste rivieren van Europa, namelijk de Romantische Rijn. Als u besluit om mee te gaan op een van onze kerstcruises Duitsland kunt u eersteklas service verwachten. Tijdens de kerstcruises Duitsland worden er verschillende excursies georganiseerd, passend bij de tijd van het jaar.

Ruim 40 jaar organiseren wij de betere kerstcruises Duitsland. Elke dag een andere stad, elke dag een ander vaartraject en elke dag een ander panorama. U bent verzekerd van de beste uitzichten op de schitterende landschappen die aan u voorbij trekken tijdens de kerstcruises Duitsland.

Luxe kerstcruises Duitsland

Tijdens de kerstcruises Duitsland kunt u heerlijk ontspannen en genieten aan boord van onze 4- en 5-sterren luxe hotelschepen. De hotelschepen zijn stijlvol en elegant ingericht tijdens de kerstcruises Duitsland, alles is aanwezig om u een onbezorgde en onvergetelijke reis te bezorgen. De meeste hotelschepen waar wij mee varen tijdens kerstcruises Duitsland beschikken over prachtige cabines met een panorama schuifpui en een Frans balkon.

Gaat u mee tijdens de kerstcruises Rijn en Moezel in Duitsland? We bezoeken tijdens de kerstcruises Duitsland ook de sfeervolle kerstmarkten. Wij leggen graag de loopplank voor u uit voor een onvergetelijke kerstcruise aan boord van onze varende hotels.

FC_Ellis_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze riviercruises en onze luxe hotelschepen.

 

Bel +31 (0)88 - 13 07 300
Friendship Cruises 2022_Kerst en vooruitblik 2023
Luxe brochure
De mooiste riviercruises in Europa en wereldwijd
  • Ruim 100 pagina's cruise-inspiratie
  • 5-sterren luxe hotelschepen
  • Gratis bij u thuisbezorgd 
Brochure aanvragen