Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Mississippi

Mississippi cruise

Cruise over 'de rivier van legendes' door Noord-Amerika!

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

De Mississippi: de op één na langste rivier van Noord-Amerika

De Mississippi staat bekend als ‘de rivier van legendes’. Deze rivier heeft altijd een belangrijke strategische rol gespeeld in de geschiedenis en is de op één na langste rivier in Noord-Amerika. De Mississippi stroomt langs verschillende grote steden; door of langs de staten Minnesota, Wisconsin, Iowa, Illinois, Missouri, Kentucky, Tennessee, Arkansas, Mississippi en Louisiana, en mondt uiteindelijk uit in de Golf van Mexico. De rivier kan onderverdeeld worden in de Lower Mississippi, de Upper Mississippi en het gebied tussen Ohio, Tennessee en Cumberland. Ontdek de Amerikaanse historie tijdens een prachtige Mississippi cruise!

Cruisen over de Lower of Upper Mississippi

Of u nu kiest voor een cruise over de Lower Mississippi of de Upper Mississippi, er staat u een betoverende reiservaring te wachten. Het varen over de Lower en Upper Mississippi biedt u de mogelijkheid om een enorme diversiteit aan landschappen, steden en gemeenschappen te verkennen. Wanneer u kiest voor een cruise over de Lower Mississippi komt u langs slagvelden, plantages en muzieksteden als Memphis en New Orleans. Wanneer u voor een cruise over de Upper Mississippi kiest kunt u genieten van het prachtige natuurschoon in Wisconsin en Minnesota, maar komt u ook langs het dynamische St. Louis, Minneapolis en St. Paul.

Lower Mississippi cruise 

De Lower Mississippi brengt u langs eeuwenoude eikenbomen, prachtige vooroorlogse plantages, mooie geplaveide straten en Victoriaanse herenhuizen. In Memphis en New Orleans schitteren de glitter en glamour van de blues, de jazz en de rock & roll. Wanneer we Memphis en New Orleans achter ons laten, waant u zich langs de Lower Mississippi terug in de tijd. Uitgestrekte katoenvelden en grote landhuizen bepalen het uitzicht van Oak Alley en Natchez. In Vicksburg markeren duizenden grafstenen de tragische gebeurtenissen ten tijde van de Amerikaanse Burgeroorlog.

Upper Mississippi cruise

De bovenloop van de Mississippi stroomt van het dynamische St. Louis tot de ‘tweelingstad’ Minneapolis en St. Paul. De streek aan de Upper Mississippi kenmerkt zich door de legendarische verhalen over handelaars en pioniers die in het pittoreske landschap neerstreken. St. Louis was de afmeerplaats voor rivierboten op de Mississippi om het Westen te verkennen en zich aldaar te vestigen. In Wisconsin en Minnesota geniet u van het prachtige natuurschoon. De Mississippi baant zich een weg door de glooiende heuvels en kalksteenkliffen. Herten komen naar de rivieroever; valken en visarenden vliegen af en aan. Elk seizoen aan de Mississippi kent haar eigen kleurenpracht.

Luxe aan boord van RS American Queen

Wanneer u een riviercruise Mississippi maakt wilt u ook comfortabel reizen. Daarom reist u bij Destin Travel met RS American Queen. Dit schip is een statig raderstoomschip, gebouwd in authentieke 19-eeuwse stijl. Een schip dat lijkt op schepen die al meer dan een eeuw de Mississippi bevaren. Geniet van geweldige suites en verschillende faciliteiten aan boord zoals theater van Broadway entertainment, de Mark Twain Gallery en een heerlijk zonnedek. 

Lees meer over het schip

Een riviercruise over de Mississippi met Destin Travel

Cruisen over de Mississippi kan op verschillende manieren. Cruise over de gehele Mississippi, maak een Upper Mississippi cruise, of juist een Lower Mississippi cruise. De Travel Consultants van Destin Travel helpen u graag met het samenstellen van de perfecte reis en kunnen u over alle mogelijkheden inlichten. Met Destin Travel weet u zeker dat u altijd de beste service geniet. Bekijk hier alle mogelijkheden voor een Mississippi cruise.

CTA Blok_Friendship_Hilde
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze riviercruises en onze luxe hotelschepen.

 

Bel +31 (0)88 - 13 07 300
Brochure Destin Riviercruises 2024_Mockup
Luxe brochure
De mooiste riviercruises in Europa en wereldwijd
  • Ruim 180 pagina's cruise-inspiratie
  • 5-sterren luxe hotelschepen
  • Gratis bij u thuisbezorgd 
Brochure aanvragen