Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Hoorn shutterstock_1620036943

Riviercruises door Nederland & België

Riviercruise door typische Hollandse landschappen naar bourgondische Belgische steden! 

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Ontdek Nederland en België over de Rijn, Maas of Schelde

Een luxe riviercruise is de perfecte manier om de prachtigste plekken te ontdekken. Met de vele wateren die door de lage landen stromen kunt u altijd in de buurt opstappen én is er een rijk aanbod aan bestemmingen binnen handbereik. Bezoek bijvoorbeeld grote steden als Amsterdam, Deventer en Dordrecht in Nederland, maar ook Antwerpen, Brussel en Gent in België. Met een cruise over de Rijn, Maas of de Schelde kunt u niet alleen Nederland en België bezoeken, maar kunt u ook een complete reis door vier verschillende landen maken.

Unieke excursies tijdens een luxe riviercruise

Tijdens onze cruises vanuit Nederland en België kunt u altijd verschillende excursies boeken, die u meer inhoudelijke informatie geven over de steden die u zult ontdekken. Kies bijvoorbeeld voor een stadswandeling en rondvaart door de Amsterdamse grachten. Proef de Hollandse sfeer en bezoek het molencomplex in Kinderdijk. Maak een culturele wandeling en bezoek de hoogtepunten van Brussel of Antwerpen. Of ontdek alle verhalen van de Britse, Poolse en Duitse militairen in het Airborne Museum in Arnhem. U kunt nog tal van andere prachtige excursies boeken tijdens uw cruise door Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Zwitserland.

Riviercruise vanuit Nederland

U bent bij Friendship Cruises aan het juiste adres voor cruises vanuit Nederland. Deze cruises gaan door Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Zwitserland. Zo ontdekt u de mooiste locaties in Europa vanaf het water. Arnhem en Rotterdam zijn veelgebruikte vertrekplaatsen voor cruises vanuit Nederland, die een mooie route over de Rijn en Moezel of door Nederland & België afleggen. Gaat u mee met een cruise vanuit Nederland? Uw varende hotel brengt u op prachtige plekjes, het zal u aan niets ontbreken!

Luxe riviercruise met vertrek vanuit Rotterdam of Amsterdam

U begint uw riviercruise door Nederland & België het meest comfortabel wanneer u ook kunt vertrekken vanuit Nederland. Met eigen vervoer of bijgeboekte taxiservice reist u naar de kade in Amsterdam, Rotterdam of Arnhem, waar u vervolgens wordt ontvangen door onze cruiseleaders en in alle comfort kunt inschepen. 

Ontdek de schepen

Cruise met vertrek uit België 

In België zijn vele hoogtepunten te vinden, denk maar aan de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal in Antwerpen of het beroemde Atomium in Brussel. België staat tevens synoniem voor het bourgondische leven. Tijdens onze cruises naar België gaat u op excursie en ontdekt u de mooiste plekjes van België. U maakt kennis met boeiende steden als Brussel en Antwerpen, maar bijvoorbeeld ook Gent en Brugge. Iedere stad zal u verrassen met een rijke historie en culinaire hoogstandjes.

Riviercruises Nederland & België met Destin Travel

Kies voor één van onze luxe riviercruises en ontdek Nederland en België vanaf het water. Via de vele wateren bezoekt u prachtige steden en maakt u interessante excursies. Tijdens uw cruise zal het u aan niets ontbreken. De bemanning aan boord van onze luxe schepen staat altijd voor u klaar om uw vakantie zo aangenaam mogelijk te maken. Ook kunt u altijd terecht bij onze deskundige cruiseleaders. 

CTA Blok_Friendship_Hilde
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze riviercruises en onze luxe hotelschepen.

 

Bel +31 (0)88 - 13 07 300
Brochure Destin Riviercruises_Vooruitblik 2025_MU
Luxe brochure
De mooiste riviercruises in Europa en wereldwijd
  • Vooruitblik op ons aanbod riviercruises 2025
  • 5-sterren luxe hotelschepen
  • Gratis bij u thuisbezorgd 
Brochure aanvragen