Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Station Rovos Rail Pretoria

Bijzondere privéreis door zuidelijk Afrika

 

treinreizen

Afrikaanse Trilogie

Prachtige treinreis door drie landen in Zuidelijk Afrika.

Game drives in diverse nationale parken
Alle excursies inbegrepen
Volgend vertrek
02-10-2024
+2 vertrekdata
Reisduur
19 dagen
Vertrekpunt
Johannesburg
Trein
Pride of Africa
Destin
Vanaf 12.698,-
Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.
Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Programma en excursies Uw trein Verleng uw reis Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Privé treinreis door zuidelijk Afrika

Een schitterende 19-daagse reis met de ‘Pride of Africa’ van Rovos Rail. De trein slingert zich door Zuidelijk Afrika, van de Indische Oceaan in het oosten tot de Atlantische kust in het westen. Tijdens deze reis maakt u onder meer game drives in het Krugerpark, Hluhluwe-Imfolozi Park in Zuid-Afrika en in Etosha National Park in Namibië. U bezoekt het Mantenga Cultural Village in Eswatini (voormalig Swaziland), doorkruist de Drakensbergen in Zuid-Afrika en bewondert de immense Fish River Canyon en de wereldberoemde rode zandduinen van Sossusvlei in Namibië.

JB 2010-09 Namibië 239
Sossusvlei
JB 2010-09 Namibië 595
Etosha National Park
JB 2016-04 Namibië Safari 044
The Pride of Africa in Namibië
Etosha National Park, Namibië
Etosha National Park, Namibië
shutterstock_2086949524_Keetmanshoop, Afrika, Namibië
Keetmanshoop, Namibië
JB 2016-04 Namibië Safari 017
Diamantmijn in Kimberly
JB 2016-04 Namibië Safari 108-1
Op safari in Namibië
JB 2016-04 Namibië Safari 100
vlucht naar Sossusvlei
Zuid-Afrika - Krugerpark - Game Drive (2)
Op safari in het Kruger Park
Veeg naar links

Programma en excursies

Uw route in beeld

Routekaartje Afrikaanse Trilogie

Dag 1 - Amsterdam - Johannesburg

’s Ochtends vertrek per KLM van Amsterdam naar Johannesburg, waar u ’s avonds arriveert. Overnachting in het 5-sterren Intercontinental Hotel, direct tegenover de aankomsthal op de luchthaven.

Johannesburg_Skyline

Dag 2 - Pretoria en vertrek per luxe 'Pride of Africa'

Ontbijt in het hotel en aan het begin van de middag volgt de transfer naar het nabijgelegen Pretoria, waar u minimaal één uur voor vertrek verwelkomd wordt op het eigen station van Rovos Rail. In februari vertrekt de trein om 18.00 uur en in oktober om 16.00 uur. Stap aan boord van de nostalgische ‘Pride of Africa’ trein en maak het u gemakkelijk in uw eigen comfortabele compartiment, uw privédomein voor de komende negen nachten. De airconditioned compartimenten, de sfeervolle restaurantrijtuigen, de lounges, gezellige bar en het open achterbalkon staan garant voor een onvergetelijke reis door het afwisselende Zuid-Afrikaanse landschap. (O/L/D)

Rovos station Pretoria

Dag 3 - Aan boord

Vandaag brengt u door aan boord van de trein. U doorkruist het glooiende landschap van eMakhazeni, eNtokozweni en Dullstroom. Geniet van heerlijke maaltijden, de luxe van de trein en maak kennis met u reisgenoten in de bar en/of lounge. (O,L,D)

Rovos Rail Restaurant s avonds

Dag 4 - Safari in het Kruger Park

Vroeg ontbijt in de trein.
Vanuit Malelane staat een volle dagexcursie naar het befaamde Krugerpark op het programma. U vertrekt al om 06.30 uur naar het 380 km lange en 60 km brede wildpark op de grens met Mozambique. Het Krugerpark heeft de grootste populatie olifanten ter wereld en schier ontelbare andere diersoorten, waaronder de ‘Big Five’, jachtluipaarden, krokodillen en bavianen.

Aan het einde van de middag vertrekt de trein voor de volgende etappe naar Mpaka in het naburige Eswatini (Swaziland). (O/L/D)

Dag 5 - Eswatini

Ontbijt in de trein.
Na afhandeling van de grensformaliteiten rijdt de trein door naar Mpaka waar u vandaag uitgebreid kennis maakt met het Koninkrijk Swaziland. Vanuit Mpaka gaat de reis over de weg naar Malkerns. Hier kunt u de kunst van het ambachtelijke kaarsen maken bewonderen. Na de lunch bezoekt u de Mantenga cultural village, een openlucht museum dat is opgericht om bezoekers bekend te maken met de traditionele cultuur van Eswatini (Swaziland). Eind van de middag gaat u weer aan boord van trein voor het vervolg van uw reis naar het Hluhluwe-Imfolozi Park. (O/L/D)

Dag 6 - Hluhluwe National Park

U vertrekt vandaag al vroeg voor een safari in het Hluhluwe-Imfolozi Wildpark, om zo optimaal de tijd te hebben voor het spotten van de wilde dieren, waaronder de ‘Big Five’: de olifant, de neushoorn, de leeuw, de luipaard en de buffel. Maar ook giraffes, zebra’s en impala’s behoren tot de vaste bewoners van dit oudste wildpark van Zuid-Afrika.
In de vroege avond gaat u weer aan boord van uw trein voor de rit naar de kuststad Durban.(O/L/D)

gameViewing

Dag 7 - Durban

Om 09.00 uur stappen we uit voor een stadsrondrit door Durban en een bezoek aan de botanische tuinen. Aansluitend een lunch in het mondaine Umhlanga, even ten noorden van de stad, waarna we terugkeren in de trein.
‘s Middags vertrekt de trein uit Durban en rijden we naar Ladysmith via de ‘Vallei van 1000 Heuvels’, een gebied met ongerepte natuur en schitterende landschappen. Het diner is aan boord van de trein. (O/L/D)

Durban-beach

Dag 8 - Aan boord

Een heerlijke ontspannen dag aan boord van de trein, die zich door het landschap kronkelt met uitzicht op de Drakensbergen. In 1837 gingen de “Hollandse boeren” in Zuid-Afrika op pad om nieuwe landbouwgronden te vinden. Met ossenwagens maakten ze “de grote trek” over de spectaculaire Drakensbergen. Volgens de legende is deze naam te danken aan de “Voortrekkers”, die de toppen van de uitsteeksels op een drakenrug vonden lijken. (O/L/D)

Rovos Rail met gasten

Dag 9 - Kimberley

Uw volgende stop is de stad Kimberley, waar de Engelsen eind 19e eeuw met succes naar diamanten gingen graven, met als gevolg ‘the Big Hole’ (die Groot Gat) met een omtrek van anderhalve kilometer en een diepte van ruim 200 meter. Uiteraard bezoekt u de voormalige open mijn en het bijbehorende Diamond Museum. De William Humphreys Art Gallery en het McGregor Museum completeren uw bezoek aan Kimberley, waarna uw trein in de vroege middag vertrekt naar Upington. U overnacht aan boord. (O/L/D)

Big Hole Kimberley

Dag 10 - Upington

Aankomst in Upington, een oasestad gelegen aan de Oranjerivier middenin de Kalahariwoestijn en beroemd om zijn wijnen. Na een wandeling door de stad vervolgen we onze reis. Na afhandeling van de grensformaliteiten in de buurt van het plaatsje Nakop passeert de trein de grens met Namibië.(O/L/D)

Dag 11 - Fish River Canyon & Keetmanshoop

’s Ochtends bezoeken we de bovenrand van de gigantische Fish River Canyon, na de Amerikaanse Grand Canyon de grootste ter wereld. De kloof is ongeveer 160 km lang, tot 27 kilometer breed en op sommige punten 550 meter diep. De uitzichten op de kloof met zijn grillige bochten zijn adembenemend.
Vervolg van de treinreis naar Keetmanshoop. U bezoekt het Garas Park en de Quiver Tree Forest (kokerboomwoud). Daarna zet de trein koers naar Sossusvlei.(O/L/D)

Fish River Canyon

Dag 12 - Sossusvlei

De dag begint met een een vlucht van 1 uur naar de Sossusvlei middenin de Namib-woestijn. De Sossusvlei is een vallei met her en der uitgedroogde boomstronken omgeven door ruim 300 meter hoge duinen, de oudste en hoogste zandduinen ter wereld. Het is Namibië’s beroemdste natuurwonder. Na de lunch maken we aan het eind van de middag een woestijnrit, ’s avonds gevolgd door een diner onder de sterrenhemel. De komende nacht logeren we in de luxe Sossusvlei Lodge. (O/L/D)

Dag 13 - Sossusvlei en Windhoek

We beginnen de dag vroeg met een excursie in de woestijn. U ziet dan de Sossusvlei op z’n mooist als de kleuren intens zijn en constant veranderen, een lust voor fotografen. Ontbijt in de vlei tijdens de excursie. Daarna terugvlucht naar Windhoek en vervolg van de treinreis in noordelijke richting naar Otjiwarango. (O/L/D)

imposante rode zandduinen

Dag 14 - Otjiwarango, Cheetah conservation project

Otjiwarango staat met name bekend om het nabijgelegen Cheetah Conservation Fund (CCF)
Deze Niet-gouvernementele organisatie werkt aan het redden van de cheetah’s en zijn ecosysteem. Hier staat ook het enige volledig uitgeruste genetica-laboratorium dat uniek is in Afrika. Van hieruit werkt men samen met wetenschappers van over de hele wereld.
Aan het einde van de middag stapt u weer aan boord van de trein op weg naar een van de oudste parken van Afrika, Etosha National Park. (O/L/D)

Cheetah's

Dag 15 - Etosha National Park

Aankomst in Tsumeb en transfer naar de Mokuti Lodge bij de oostelijke ingang van het enorme Etosha National Park. ‘s Middags maakt u een eerste wildsafari in het park op zoek naar de ’Big 5’: olifant, neushoorn, leeuw, luipaard en buffel. Op de drooggevallen zoutvlaktes wemelt het van de dieren. Lunch, diner en overnachting in de Mokuti Lodge. (O/L/D)

Etosha

Dag 16 - Etosha National Park en aan boord

Een ochtendsafari in Etosha National Park waar naast grote beesten ook 340 vogelsoorten kunnen worden gespot. Tegen lunchtijd terugkeer aan boord van de trein voor het laatste deel van de reis door Namibië richting Swakopmund. (O/L/D)

Dag 17 - Swakopmund

Een ontspannen ochtend aan boord, terwijl de trein de Namib woestijn doorkruist. Rond het middaguur bereikt de trein het eindstation in Swakopmund, een stadje ingeklemd tussen de woestijn en de Atlantische Oceaan. Tijd om afscheid te nemen van het treinpersoneel. De komende nacht verblijft u in het Swakopmund Hotel. Swakopmund doet denken aan een Europese badplaats. De talloze historische gebouwen in Duits koloniale stijl, de palmen, de tuinen en goudgele stranden geven Swakopmund een plezierige uitstraling. De middag is ter vrije besteding. Overnachting in het Swakopmund Hotel. (O/-/-)

In de middag kunnen we optionele excursies aanbieden (niet inbegrepen). Kies bijvoorbeeld voor een rondvlucht boven de spectaculaire Skeleton Coast ten noorden van Swakopmund waar u o.a. oude scheepswrakken (skeletons) uit het zeewater of woestijnzand ziet opsteken. Ook ziet u vanuit de lucht de enorme pelsrobbenkolonie bij Cape Cross.

swakopmund

Dag 18 - Afscheid van Afrika

Een rustige ochtend. Tegen het middaguur transfer van uw hotel naar de internationale luchthaven van Walvisbaai, ten zuiden van Swakopmund. In de loop van de middag vliegt u  van Walvisbaai naar Johannesburg. Aansluitend vliegt u ’s avonds met KLM door naar Amsterdam. (O/-/-)

shutterstock_60011728

Dag 19 - Aankomst Amsterdam

Aankomst op Schiphol in de loop van de ochtend.

Lees meer
Lees minder

Rovos Rail 

Sinds de oprichting in 1989 is Rovos Rail hét symbool voor stijlvolle treinreizen in Zuidelijk Afrika. De 'Pride of Africa' is dan ook de meest luxueuze trein op het zuidelijk halfrond. Deze trein is uw rijdende hotel op uw reis door Zuidelijk Afrika. Aan boord geniet u van vijfsterren service en een uiterst comfortabel compartiment. Met deze trein beleeft u zelf de gouden eeuw van het treinreizen! U overnacht in een privécompartiment met eigen badkamer en toilet. Aan boord bevinden zich  3 typen suites: een Pullman/Pullman Gold (7m2), Deluxe (10m2) en Royal Suite (16m2). 

Rovos Rail Restaurant s avonds
Restaurant
Rovos Rail Deluxe Double
DeLuxe Double
Rovos Rail met passagiers
De lounge
Station Rovos Rail Pretoria
Trein op het eigen station in Pretoria
Rovos Rail _ Pullman Gold _ NIET GEBRUIKEN
Pullman Gold Compartiment
Rovos Rail Kitchen staff
De keuken
Rovos Rail personen (6)
De bar met balkon
Bagageservice Shongololo Express
Bagageservice
Veeg naar links

Reisinformatie

Uw hotels

Tijdens deze reis verblijft u, naast uw nachten aan boord van de 'Pride of Africa' van Rovos Rail,  in luxe 4- en 5-sterren hotels op prachtige locaties:

- 1 overnachting in het luxe Intercontinental Hotel op de luchthaven van Johannesburg 
- 1 overnachting in het 5 sterren Sossusvlei Lodge
- 1 overnachting in de 5-sterren Mokuti Lodge bij Etosha National Park
- 1 overnachting in het 4 sterren  hotel Swakopmund 

JB 2016-04 Namibië Safari 125
Sossusvlei Lodge
JNB Intercontinental
hotel Intercontinental
Veeg naar links

Praktische informatie

De trein
U reist aan boord van de 'Pride of Africa' van Rovos Rail. Geniet van het comfort en de nostalgie aan boord, die oude tijden doet herleven. 

Informatie over paspoort en visum
U heeft voor deze reis een paspoort nodig dat nog minstens 6 maanden geldig is na afloop van de reis en voldoende lege pagina's bevat. Voor sommige landen heeft u een visum nodig. Wij informeren u hier graag over.

Kledingadvies
Overdag nette vrijetijdskleding. Naast lichte zomerkleding adviseren wij u om wat warme kleding in te pakken voor de Kaap, het noordelijke binnenland van Zuid-Afrika en voor de wildsafari’s in open voertuigen die meestal plaatsvinden rond zonsopgang en zonsondergang.
Het diner aan boord van de trein is formeel. Voor heren is een net overhemd met stropdas een minimumvereiste. Een jasje is optioneel. Voor dames raden wij een cocktailjurk, avondjurk of een pak aan. 
Wasserij-service aan boord is bij de prijs inbegrepen.
Op de lange reizen worden thema avonden georganiseerd. Reizigers kunnen zich dan passend kleden of kiezen voor smart casual (nette vrijetijdskleding). Thema’s zijn: 1 x “AFRIKA”-avond en/of 1 x “Jaren 20”-avond.

Het spoortraject
Het spoortraject waarover de trein rijdt, wordt niet consequent onderhouden. Mocht u ‘s nachts wakker worden in de veronderstelling dat de trein met hoge snelheid rijdt, wees er dan van verzekerd dat die indruk wordt veroorzaakt door de staat van het spoortraject. De snelheid van de trein is beperkt tot 60 km per uur; op minder goede delen wordt de snelheid verminderd tot 20 km per uur. Als u het te lawaaiig vindt, zijn er oordopjes beschikbaar.


Lees meer
Lees minder

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
19-daagse reis Afrikaanse Trilogie
Vanaf 12.698,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

Deze reis kunt u maken op basis van een Pullman Gold- of een DeLuxe Suite aan boord van de luxe 'Pride of Africa'.

Genoemde prijzen zijn richtprijzen in Euro per persoon op basis van een 2-persoonscompartiment.
Deze prijzen kunnen, afhankelijk van de actuele valuta-wisselkoersen, afwijken van de definitieve prijzen op het moment van boeken.

Vertrekdata
Prijs per persoon o.b.v. een Pullman Gold Suite
2 oktober 2024
v.a. 12.698,-
4 februari en 30 september 2025
v.a. 13.598,-
Vertrekdata
Prijs per persoon o.b.v. een DeLuxe Suite
2 oktober 2024
v.a. 15.898,-
4 februari en 30 september 2025
v.a. 16.998,-

Toeslag 2-pers. Pullman compartiment (Crosswise, 7 m2) voor alleengebruik 2024: 4.798,-
Toeslag 2-pers. DeLuxe compartiment (Crosswise, 10 m2) voor alleengebruik 2024: 6.398,-

Toeslag 2-pers. Pullman compartiment (Crosswise, 7 m2) voor alleengebruik 2025: 5.098,-
Toeslag 2-pers. DeLuxe compartiment (Crosswise, 10 m2) voor alleengebruik 2025: 6.698,-

Toeslagen voor KLM-vluchten per Business Class zijn op aanvraag. 

 • 'Afrikaanse Trilogie' van Pretoria naar Swakopmund met de Pride of Africa, 13 nachten accommodatie in een privé-compartiment met douche/toilet in de geboekte categorie
 • Retourvlucht Amsterdam - Johannesburg per KLM Economy Class* en Walvisbaai - Johannesburg * in Economy Class, inclusief luchthavenbelastingen en brandstofheffingen
 • Overnachting in het luxe Intercontinental Hotel op de luchthaven van Johannesburg
 • Overnachting in de 5-sterren Sossusvlei Lodge (of gelijkwaardig), inclusief woestijnritten
 • Retourvlucht naar Sossusvlei
 • Overnachting in de 5-sterren Mokuti Lodge (of gelijkwaardig) bij Etosha National Park inclusief 2 safaritochten in open safari-voertuigen
 • Overnachting in het Swakopmund Hotel (of gelijkwaardig) in Swakopmund
 • Diamantstad Kimberley en bezoek aan de Big Hole en het openluchtmuseum
 • Bezoek aan Upington in de Noord-Kaap provincie
 • Bezoek aan Fish River Canyon in het zuiden van Namibië
 • Tour in Windhoek met bezoek spoorwegmuseum
 • Alle excursies en bezoeken inclusief entreegelden en o.l.v. ervaren Engelssprekende gidsen
 • Alle maaltijden binnen en buiten de trein
 • Alle wijnen en overige (alcoholische) dranken aan boord van de trein
 • Koffie, thee en mineraalwater tijdens de maaltijden buiten de trein.   
 • Beperkte wasserij-service aan boord van de trein
 • Alle transfers en bagage-service in de hotels en op de stations
 • Uitgebreide reisinformatie

* Het KLM Economy Class tarief is gebaseerd op de laagste boekingsklasse. Indien deze niet meer beschikbaar is, kunnen wij tegen meerprijs een hogere boekingsklasse reserveren.

 • Fooien en uitgaven van persoonlijke aard
 • Alcoholische en non alcoholische dranken tijdens de maaltijden buiten de trein
 • Optionele excursies of activiteiten
 • Reis- en/of annuleringsverzekering (desgewenst door Incento af te sluiten)
 • à 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen

 

De Algemene Voorwaarden (ANVR-Reizigersvoorwaarden plus de aanvullende reisvoorwaarden van Incento) zijn van toepassing.
Op deze reis zijn, in afwijking van de aanvullende reisvoorwaarden de volgende betalings- en annuleringsvoorwaarden van toepassing:

Betalingen:

 • Bij boeking dient een aanbetaling van 25% van de totale reissom te worden voldaan.
 • Uiterlijk 120 dagen voor vertrek dient 50% van de reissom te zijn voldaan.
 • Het restant dient uiterlijk 60 dagen voor vertrek voldaan te zijn.

Annuleringskosten:
Ingeval de boeking wordt geannuleerd, zijn de volgende annuleringskosten verschuldigd:

 • bij annulering tot 246 dagen voor vertrek; 10% van de reissom
 • bij annulering vanaf 246 t/m 121 dagen voor vertrek; 30% van de reissom
 • bij annulering vanaf 120 t/m 61 dagen voor vertrek: 50% van de reissom
 • bij annulering vanaf 60 dagen voor vertrek; de volledige reissom

Voorbehoud
Onderweg kunnen zich soms situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het land waar u zich op dat moment bevindt en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Rovos Rail en Incento zijn niet aansprakelijk als de trein door onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen niet volgens schema dienstregeling kan rijden. We doen ons best om volledig te voldoen aan onze verplichtingen maar met de vele logistieke beslommeringen is het niet ongewoon om onderweg vertraging op te lopen. Excursies kunnen daardoor niet altijd worden gegarandeerd en kunnen alleen worden uitgevoerd als de tijd en omstandigheden dit toelaten. Rovos Rail behoudt zich het recht voor om af te wijken van de oorspronkelijke programmabeschrijving op onze website/brochure als de omstandigheden dit noodzakelijk maken

Reissom
19-daagse reis Afrikaanse Trilogie
Vanaf 12.698,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

Deze reis kunt u maken op basis van een Pullman Gold- of een DeLuxe Suite aan boord van de luxe 'Pride of Africa'.

Genoemde prijzen zijn richtprijzen in Euro per persoon op basis van een 2-persoonscompartiment.
Deze prijzen kunnen, afhankelijk van de actuele valuta-wisselkoersen, afwijken van de definitieve prijzen op het moment van boeken.

Vertrekdata
Prijs per persoon o.b.v. een Pullman Gold Suite
2 oktober 2024
v.a. 12.698,-
4 februari en 30 september 2025
v.a. 13.598,-
Vertrekdata
Prijs per persoon o.b.v. een DeLuxe Suite
2 oktober 2024
v.a. 15.898,-
4 februari en 30 september 2025
v.a. 16.998,-
Toeslagen

Toeslag 2-pers. Pullman compartiment (Crosswise, 7 m2) voor alleengebruik 2024: 4.798,-
Toeslag 2-pers. DeLuxe compartiment (Crosswise, 10 m2) voor alleengebruik 2024: 6.398,-

Toeslag 2-pers. Pullman compartiment (Crosswise, 7 m2) voor alleengebruik 2025: 5.098,-
Toeslag 2-pers. DeLuxe compartiment (Crosswise, 10 m2) voor alleengebruik 2025: 6.698,-

Toeslagen voor KLM-vluchten per Business Class zijn op aanvraag. 

Inbegrepen
 • 'Afrikaanse Trilogie' van Pretoria naar Swakopmund met de Pride of Africa, 13 nachten accommodatie in een privé-compartiment met douche/toilet in de geboekte categorie
 • Retourvlucht Amsterdam - Johannesburg per KLM Economy Class* en Walvisbaai - Johannesburg * in Economy Class, inclusief luchthavenbelastingen en brandstofheffingen
 • Overnachting in het luxe Intercontinental Hotel op de luchthaven van Johannesburg
 • Overnachting in de 5-sterren Sossusvlei Lodge (of gelijkwaardig), inclusief woestijnritten
 • Retourvlucht naar Sossusvlei
 • Overnachting in de 5-sterren Mokuti Lodge (of gelijkwaardig) bij Etosha National Park inclusief 2 safaritochten in open safari-voertuigen
 • Overnachting in het Swakopmund Hotel (of gelijkwaardig) in Swakopmund
 • Diamantstad Kimberley en bezoek aan de Big Hole en het openluchtmuseum
 • Bezoek aan Upington in de Noord-Kaap provincie
 • Bezoek aan Fish River Canyon in het zuiden van Namibië
 • Tour in Windhoek met bezoek spoorwegmuseum
 • Alle excursies en bezoeken inclusief entreegelden en o.l.v. ervaren Engelssprekende gidsen
 • Alle maaltijden binnen en buiten de trein
 • Alle wijnen en overige (alcoholische) dranken aan boord van de trein
 • Koffie, thee en mineraalwater tijdens de maaltijden buiten de trein.   
 • Beperkte wasserij-service aan boord van de trein
 • Alle transfers en bagage-service in de hotels en op de stations
 • Uitgebreide reisinformatie

* Het KLM Economy Class tarief is gebaseerd op de laagste boekingsklasse. Indien deze niet meer beschikbaar is, kunnen wij tegen meerprijs een hogere boekingsklasse reserveren.

Niet inbegrepen
 • Fooien en uitgaven van persoonlijke aard
 • Alcoholische en non alcoholische dranken tijdens de maaltijden buiten de trein
 • Optionele excursies of activiteiten
 • Reis- en/of annuleringsverzekering (desgewenst door Incento af te sluiten)
 • à 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen

 

Voorwaarden

De Algemene Voorwaarden (ANVR-Reizigersvoorwaarden plus de aanvullende reisvoorwaarden van Incento) zijn van toepassing.
Op deze reis zijn, in afwijking van de aanvullende reisvoorwaarden de volgende betalings- en annuleringsvoorwaarden van toepassing:

Betalingen:

 • Bij boeking dient een aanbetaling van 25% van de totale reissom te worden voldaan.
 • Uiterlijk 120 dagen voor vertrek dient 50% van de reissom te zijn voldaan.
 • Het restant dient uiterlijk 60 dagen voor vertrek voldaan te zijn.

Annuleringskosten:
Ingeval de boeking wordt geannuleerd, zijn de volgende annuleringskosten verschuldigd:

 • bij annulering tot 246 dagen voor vertrek; 10% van de reissom
 • bij annulering vanaf 246 t/m 121 dagen voor vertrek; 30% van de reissom
 • bij annulering vanaf 120 t/m 61 dagen voor vertrek: 50% van de reissom
 • bij annulering vanaf 60 dagen voor vertrek; de volledige reissom

Voorbehoud
Onderweg kunnen zich soms situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het land waar u zich op dat moment bevindt en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Rovos Rail en Incento zijn niet aansprakelijk als de trein door onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen niet volgens schema dienstregeling kan rijden. We doen ons best om volledig te voldoen aan onze verplichtingen maar met de vele logistieke beslommeringen is het niet ongewoon om onderweg vertraging op te lopen. Excursies kunnen daardoor niet altijd worden gegarandeerd en kunnen alleen worden uitgevoerd als de tijd en omstandigheden dit toelaten. Rovos Rail behoudt zich het recht voor om af te wijken van de oorspronkelijke programmabeschrijving op onze website/brochure als de omstandigheden dit noodzakelijk makenIncento_Lien_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies!

Wilt u meer weten over onze beroemde treinen of heeft u advies nodig over uw volgende treinreis?

Bel +31 (0)88 - 13 07 320
Brochure Destin Treinreizen 2024_Mockup
Luxe brochure
De mooiste treinreizen ter wereld
 • Ruim 100 pagina's treinreisinspiratie
 • Beroemde en nostalgische treinen
 • Gratis bij u thuisbezorgd 

 

Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere luxe en bijzondere treinreizen door zuidelijk Afrika