Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Glacier Express (1)
Home
Alle reizen
Treinreizen
Cabrio-tour Zwitserland en Panoramatreinen

Cabrio-tour en treinreis Zwitserland

treinreizen

Cabrio-tour Zwitserland en Panoramatreinen

Beleef het mooiste van Zwitserland per trein en cabrio-bus: een unieke combinatie!

Kleinschalige groepsreis 12 personen
Beroemde panoramatreinen
Veel vrije tijd
Reizen met een cabrio-bus
Volgend vertrek
17-08-2024
Reisduur
10 dagen
Vertrekpunt
Zürich
Trein
Bernina Express
Glacier Express
Destin
Vanaf 4.998,-
Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen
Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Programma en excursies Uw trein Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

De schitterende natuur van Zwitserland

Tijdens deze kleinschalige rondreis maakt u op originele manier kennis met Zwitserland. Per speciale Cabrio-bus, die plaats biedt aan maximaal 12 personen neemt onze Engelssprekende buschauffeur/gids u mee op een boeiende rondreis door Zwitserland. Uw rondreis per cabrio-bus wordt afgewisseld met de mooiste Panorama treinroutes. Zo neemt de Glacier Express u mee van Andermatt naar Zermatt, de Bernina Express van St. Moritz naar Tirano en de Golden Pass Panorama Express van Montreux naar Interlaken. Telkens als u aankomt op het station staat uw vertrouwde chauffeur op u te wachten voor het vervolg van uw reis. Door Cabrio-bus en trein te combineren komt u op plekken die normaal met openbaar vervoer lastig te bereiken zijn. En natuurlijk…...bij mooi weer laat uw chauffeur/gids de kap van de bus zakken, zodat u nog beter de prachtige Zwitserse natuur in u op kunt nemen. Kenmerkend voor deze reis is de kleinschaligheid, genoeg vrije tijd en de comfort van uw chauffeur/gids.      

Cabrio_GToS_GTToS_decal
Uw Cabrio-bus
Glacier Express (8)
Glacier Express
Bernina Express exterieur (4)
Reis door het adembenemende Alpenlandschap
GPX Summer Interior 020
De Golden Pass panorama wagen
Gornergrat Bahn (8)
Gornergrat Bahn
Gornergrat Bahn (7)
Gornergrat Bahn
jungfraubahn-station-eigergletscher-sommer
Jungfraubahn station Eiger Gletsjer
GPX Catering 029
Golden Pass Express
Eiger-Express-Grindelwald-Wetterhorn-Schreckhorn
Eiger-Express-Grindelwald
shutterstock_719424022 Golden Pass line bij MOntreux
Montreux
CabrioInside
De ruime zitplaatsen in de Cabrio-bus
Veeg naar links

Programma en excursies

Dag 1 – Aankomst Zwitserland - Zürich

Vanuit Amsterdam vliegt u op individuele basis rechtstreeks naar Zürich. Bij aankomst volgt de groepstransfer naar uw hotel in het centrum van deze bezienswaardige en tevens grootste stad van Zwitserland. U overnacht 1 nacht in het zeer centraal gelegen 4* St. Gotthard Hotel in Zürich. De rest van de dag bent u vrij om op eigen gelegenheid de gezellige oude binnenstad te bezoeken en eventueel een boottocht te maken over de Zürichsee. (-,-,-)

Zwitserland - Zurich - Winter en kerst (7)

Dag 2 – Zürich – St. Gallen

Na het ontbijt checkt u uit en ontmoet u uw ‘Engelssprekende chauffeur/gids’, die u gedurende de hele reis zal begeleiden. U stapt aan boord van onze bijzondere cabrio-bus en uw chauffeur/gids brengt u naar de beroemde Rijnwatervallen, de Rheinfall. De Rheinfall is 150 meter breed en 23 meter hoog en in de zomer stroomt er ca. 600 kubieke meter water per seconde over de rotsen in de Rijn. Deze waterval wordt gezien als de grootste waterval van Europa. 
Na de lunch brengt de chauffeur u naar het historische St. Gallen. Hier brengt u een bezoek aan de stad onder begeleiding van een lokale gids. U bezoekt de Middeleeuwse stad en de beroemde abdijbibliotheek. U verblijft 1 nacht in het centraal gelegen 4* Walhalla Hotel in St. Gallen. De rest van de avond is ter vrije besteding. (O,-,-)

St. Gallen
St. Gallen is de grootste stad van Oost-Zwitserland en de hoofdstad van het gelijknamige kanton. In het jaar 747 kwam er een Benedictijnenklooster en toen er in de 9e eeuw een bibliotheek werd gevestigd groeide de stad uit tot een centrum voor kennis en cultuur. De huidige kathedraal in barokke stijl werd voltooid in 1767 en staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. In het middeleeuwse centrum staan veel vakwerkhuizen en herenhuizen met erkers, typerend voor deze streek.

Sankt Gallen bibliotheek

Dag 3 - St Gallen - Appenzell - Vaduz - St. Moritz

Vandaag is uw eindbestemming één van de beroemdste resorts in Zwitserland, St. Moritz.
Uw cabrio-bus volgt een mooie route en onderweg wordt regelmatig gestopt voor bezichtigingen. Tijdens de stop bij de ‘Appenzeller Showzuivelfabriek’ krijgt u de gelegenheid om te zien hoe de beroemde Zwitserse Appenzellerkaas gemaakt wordt en natuurlijk mag er geproefd worden. Na een korte stop in het pittoreske plaatsje Appenzell, vervolgt u uw weg naar Vaduz, de hoofdstad van Liechtenstein. Hier krijgt u de tijd om op eigen gelegenheid rond te wandelen. Uw dag eindigt bij het 4* Art Boutique Hotel Monopol in St Moritz. Hier verblijft u 1 nacht. (O,-,-)

Vaduz
Vaduz, liefdevol ook "Städtle" (stadje) genoemd, is de hoofdstad van het kleine Vorstendom Liechtenstein. Klein maar fijn: het Vorstendom Liechtenstein mag dan wel een van de kleinste staten zijn, maar het is bijzonder rijk aan geschiedenis en tevens een economische macht.
De levendige oude binnenstad van het "Städtle" nodigt uit tot flaneren. Ook de gastronomie heeft hier een lange traditie, het Gasthof Löwen stamt uit het jaar 1380. Het Kunstmuseum Liechtenstein heeft een van de oudste privéverzamelingen van Europa en is gesitueerd in een modern museumgebouw dat omwille van de architectuur vaak bekroond is. 
Voor wie geïnteresseerd is in de geschiedenis van het vorstendom is het Liechtensteinische Landesmuseum zeker een bezoekje waard. Het kasteel van Vaduz, de woonplaats van de Koninklijke familie, is het symbool van Liechtenstein.

shutterstock_502831846 - Lichtenstein

Dag 4 - St. Moritz (Bernina Express) -Tirano – Lugano

Vandaag stapt u aan boord van de beroemde Bernina Express. De panoramische trein brengt u vanuit Zwitserland via een schitterende route (UNESCO Werelderfgoed) naar Tirano in Italië, waar u kunt genieten van de lunch. Na de lunch wordt u opgehaald door uw eigen vertrouwde chauffeur/gids en rijdt u per cabrio-bus verder via de oever van het Comomeer en terug naar het Italiaanssprekende deel van Zwitserland, genaamd Ticino. U overnacht 1 nacht in 4* Villa Sassa Hotel (O,-,-)

Bernina Express
Met de Bernina Express van de Rhätische Bahn maakt u één van de mooiste treinreizen van Europa. Deze trein, met zeer comfortabele panoramawagons, rijdt in ca. 2½ uur van St. Moritz dwars door de Zwitserse Alpen naar het Italiaanse Tirano.
Als u onderweg gaat met de Bernina Express is er zoveel te zien dat u de hele reis geboeid blijft kijken. De Bernina Express volgt zijn weg door afwisselend groene landschappen en ruig berggebied, langs besneeuwde toppen, door tal van tunnels en langs indrukwekkende gletsjers naar één van de hoogtepunten onderweg, het Lago Bianco op een hoogte van ca. 2200 meter. Via Alp Grüm, Poschiavo en de beroemde keerlussen bij Brusio wordt het eindpunt, Tirano, bereikt. Het traject tussen Thusis en Tirano staat zelfs op de UNESCO Werelderfgoed lijst. 

rhb1463b

Dag 5 Lugano - Andermatt (Glacier Express) – Zermatt

Uw chauffeur haalt u op bij uw hotel en neemt u mee via een adembenemende route over de Gotthard-bergpas naar het gezellige en mooi gelegen plaatsje Andermatt. Bij mooi meer gaat natuurlijk het dak open, zodat u nog meer kan genieten van de omgeving. In Andermatt heeft u wat vrije tijd voor een wandeling door het dorp en de lunch. Later in de middag stapt u aan boord van de beroemde Glacier Express voor een schitterende panoramische treinreis naar Zermatt, waar u 2 nachten verblijft in het 4* hotel Christiania. 
Uw chauffeur/gids brengt u naar de trein in Andermatt en u ziet hem terug op dag 7. (O,-,-)

Glacier Express
Geen betere én aangenamere manier om de Zwitserse bergwereld te ontdekken dan via een reis met de wereldberoemde Glacier Express, eigendom van de Rhätische Bahn en de Matterhorn-Gotthard Bahn, die het hele jaar door de verbinding onderhoudt tussen St. Moritz in Graubünden en Zermatt in Wallis. U reist in ca. 7½ uur door een adembenemend landschap met bossen, hoge bergen en stille dalen, langs snelstromende rivieren en schilderachtige dorpjes. Behalve dat u onderweg tal van bruggen en viaducten en tunnels passeert, krijgt u ook te maken met enorme hoogteverschillen, zodat op bepaalde trajecten gebruik wordt gemaakt van tandrad. De legendarische Glacier Express rijdt al sinds 1930, maar is de laatste jaren volledig gemoderniseerd en staat met zijn eerste- en tweedeklas panoramawagons borg voor een uniek avontuur en een onvergetelijke reiservaring. Al met al een reis om niet snel te vergeten, ook al vanwege het uitstekende comfort, de smakelijke maaltijden die op uw zitplaats worden opgediend, de uitleg die onderweg in 6 talen te beluisteren valt en het vriendelijke personeel dat zijn best doet om het u als passagier zo prettig mogelijk te maken.

rhb1490

Dag 6 - Zermatt en de Gornergrat

Vandaag staat in het teken van een bezoek op eigen gelegenheid aan de Gornergrat.
Houdt u van wandelen? Neem dan de trein naar de top van de Gornergrat en wandel terug naar beneden. Bent u uitgewandeld, dan stapt u gewoon weer op de trein naar Zermatt. (O,-,-)

De Gornergrat Bahn
De Gornergrat Bahn is een tandradbaan die u vanuit Zermatt op 1.620 meter hoogte in ca. 35 minuten naar de top van de Gornergrat op 3.089 meter hoogte brengt. De reis gaat door bossen en over bergweiden met ’s zomers volop wilde bloemen en ’s winters een dik sneeuwpakket. Vanaf de top heeft u een prachtig uitzicht op de Matterhorn en andere met sneeuw bedekte toppen tot wel 4.000 meter. Iets boven het eindstation, op 3.100 meter hoogte, vindt u het Kulmhotel Gornergrat, het hoogste hotel in de Zwitserse Alpen met een eigen winkelcentrum en een gerenommeerd restaurant.

Gornergrat Bahn (8)

Dag 7 - Zermatt – Montreux

Na het ontbijt checkt u uit en rijdt u met de cabrio-bus via een mooie route naar het Franstalige Montreux, schitterend gelegen aan het Meer van Genève. De rest van de middag is ter vrije besteding. Maak een mooie wandeling over de boulevard langs het meer en bezoek het Middeleeuwse Chateau Chillon. Het is ook de moeite waard om een boottocht te maken over het meer naar Lausanne. Wandel door deze bezienswaardige stad of bezoek het Olympisch museum. U verblijft 1 nacht in het 4* Eurotel Montreux . (O,-,-)    

shutterstock_719424022 Golden Pass line bij MOntreux

Dag 8 – Met de Golden Pass Panorama Express naar Interlaken

De chauffeur/gids brengt u naar het treinstation van Montreux, waar u aan boord stapt van de vernieuwde Golden Pass Panorama Express voor een schitterende treinreis naar Interlaken Ost. Bij aankomst (begin van de middag) staat uw chauffeur op u te wachten en brengt u naar uw hotel in Interlaken. De rest van de middag is ter vrije besteding. U krijgt een retourkaartje voor de Harder Kulm Bergbaan. Het stationnetje ligt achter het hotel en de trein neemt u mee naar de top, waar u heerlijk kunt lunchen en genieten van het prachtige uitzicht over Interlaken en omgeving. U overnacht 1 nacht in het 5* Grand Hotel Beau Rivage. (O,-,-)    

GPX_Summer_014-1

Dag 9 – Bezoek Jungfraujoch – Luzern

De ochtend staat in het teken van een bezoek aan de beroemde Jungfraujoch (3.454m) met het hoogste treinstation van Europa. Ontmoeting met de lokale gids in het hotel of op het station van Grindelwald. De gids vertelt u alles over de aanleg van dit unieke spoortraject en nog veel meer interessante wetenswaardigheden. Geniet op de top van een indrukwekkend uitzicht op tal van met sneeuw bedekte bergtoppen en de 22 kilometer lange Aletschgletsjer, de langste gletsjer in de Alpen. 

Terug in Grindelwald staat de chauffeur weer op u te wachten voor de mooie rit over de Brünigpas naar Luzern. De rest van de dag is ter vrije besteding in Luzern, mooi gelegen aan het Vierwoudstedenmeer. Luzern is dankzij haar bezienswaardigheden, de attractieve winkels, de unieke ligging aan het meer en de nabijgelegen bergen een veelzijdige en gezellige plaats om te verblijven. U verblijft 1 nacht in het 4* Continental Park Hotel. (O,-,-)    

shutterstock_714222628-1

Dag 10 – Vertrek uit Zwitserland

In de loop van de ochtend volgt de transfer naar de luchthaven van  Zürich, waarvandaan u weer terugvliegt naar Nederland. Indien gewenst kunt u ook uw verblijf in Zwitserland verlengen.  (O,-,-)    

Luzern shutterstock_708741781
Lees meer
Lees minder

 

De Golden Pass Panorama Express

De Golden Pass Line is de naam van de spoorverbinding tussen Montreux, schitterend gelegen aan het meer van Genève en Luzern, prachtig gelegen aan het Vierwoudenstedenmeer. Op dit traject werden de eerste panoramatreinen geïntroduceerd. Niet verwonderlijk, want de landschappen die de Golden Pass line doorkruist zijn prachtig en heel verschillend. 

Sinds december 2022 is het mogelijk om met de nieuwe Golden Pass Panorama Express rechtstreeks vanuit Interlaken naar Montreux te reizen of v.v.. Liefhebbers kunnen er ook voor kiezen om met de historische Golden Pass Classic van Zweizimmen naar Montreux te reizen.   

GPX Summer 025
Golden Pass Panorama Express
GPX Autumn_001
Onderweg met de Golden Pass Panorama Express
GPX Catering 029-1
Golden Pass Express
GPX Summer Interior 020-1
Eerste klas rijtuig Golden Pass Panorama Express
GPX Summer Interior 019
Prestige Class, Golden Pass Panorama Express
Veeg naar links

Reisinformatie 

Begeleiding

U reist met een klein gezelschap, 12 personen, en wordt begeleid door onze Engelssprekende buschauffeur/gids. Uw medereizigers zijn Nederlanders. Er is veel vrije tijd, echter uw buschauffeur/gids zorgt ervoor dat de reis vlekkeloos verloopt.    

Uw hotels

Tijdens uw rondreis verblijft u in de volgende hotels:

St. Gotthard Hotel 4*, Zürich - 1 nacht  
Het familiehotel St. Gotthard ligt aan de bekende winkelstraat ‘de Bahnhofstrasse’ in het centrum van Zürich. Het hotel is onlangs gerenoveerd en in de directe omgeving bevinden zich vele winkels en restaurants. De Zürichsee is maar 10 minuten lopen. Alle ruime kamers zijn comfortabel ingericht en beschikken over een eigen badkamer, airconditioning, thee- en koffiefaciliteiten en een TV. Verder beschikt het hotel over 3 verschillende restaurants en een gezellige bar. 

Walhalla hotel 4*, St. Gallen - 1 nacht  
Dit 4* hotel is centraal gelegen tegenover het station van St. Gallen.
Alle kamers zijn modern ingericht met eigen badkamer, TV en Nespresso koffiemachine. In het hotel wordt een goed ontbijtbuffet geserveerd en er is een restaurant en een gezellige aanwezig.    

Art Boutique Hotel Monopol 4*, St. Moritz - 1 nacht 
Het Art Boutique Hotel Monopol ligt in het centrum van St. Moritz. Op de bovenste verdieping bevindt zich een wellness centrum met panoramisch uitzicht. De kabelbaan naar Corviglio ligt op 300 meter. Alle kamers beschikken over een TV, eigen badkamer met badjassen en slippers. In het Mono Restaurant worden Italiaanse gerechten geserveerd. In de lobby is een gezellige bar en op het dakterras bevindt zich een tweede bar met uitzicht op de bergen.    

Hotel Christiania 4*, Zermatt - 2 nachten 

Dit hotel ligt op een kleine 10 minuten lopen van het station van Zermatt. De kamers zijn modern ingericht en voorzien van alle gemakken. Veel kamers bieden een fenomenaal uitzicht op de Matterhorn. In het hotel bevindt zich een gezellige bar en een goed restaurant. U kunt relaxen in de Finse sauna en het zwembad.

Villa Sassa Hotel 4*, Lugano - 1 nacht 
Vanaf het Villa Sassa Hotel heeft u een prachtig uitzicht op Lugano, het meer en de bergen in het achterland. Het centrum van Lugano is 15 minuten lopen. Het hotel is omgeven door een mooi park. Alle kamers zijn comfortabel ingericht met een badkamer met bad of douche en toilet, een balkon, TV, minibar en een kluisje. Verder beschikt het hotel over een eigen Spa & wellnessclub, verwarmd binnen- en buitenzwembad, hot tub, sauna, Turks bad, fitnesscentrum en een schoonheidssalon, waar u allerlei schoonheidsbehandelingen kunt ondergaan. In het restaurant kunt u genieten van Zwitserse, Italiaanse en internationale gerechten. Bij mooi weer kunt u op het terras dineren. 

Eurotel 4*, Montreux - 1 nacht 
Dit hotel ligt aan de oever van het Meer van Genève in het centrum van Montreux op 300 meter lopen van het station. Vanuit alle kamers heeft u een fantastisch uitzicht over het meer en de bergen. De kamers zijn comfortabel ingericht met eigen badkamer en de meeste kamers beschikken over een balkon. In het restaurant kunt u genieten van een Zwitserse en Internationale keuken. In de zomer kunt u op het terras eten en genieten van het uitzicht over het meer. De accommodatie biedt ook een fitnesscentrum en u kunt er gratis gebruik maken van fietsen en paddle-boards.

Grand Hotel Beau Rivage 5*, Interlaken - 1 nacht 
Dit prachtige 5* hotel ligt op 5 minuten lopen van station Interlaken-Ost. Alle kamers zijn comfortabel ingericht en bieden uitzicht op de bergen of de rivier de Aare. Het hotel beschikt over een restaurant, een gezellige bar met terras, een  binnenzwembad, Finse sauna, fitnessruimte en stoombad waar u allerlei schoonheidsbehandelingen kunt ondergaan. WiFi is gratis beschikbaar in alle ruimtes. 

Continental Park 4*, Luzern - 1 nacht 
Dit gezellige familiehotel ligt op ongeveer 100 meter van het station van Luzern. Alle kamers beschikken over airconditioning, TV, minibar en een eigen badkamer. Het restaurant serveert een goede Italiaanse keuken en heeft een gezellig tuinterras.  

Praktische informatie 

Gezondheid
Tijdens deze reis wordt er regelmatig gelopen. U dient dan ook goed ter been te zijn en een stadswandeling van 2 uur vol te kunnen houden.

Fit to Travel
Welke reis is voor u geschikt? Soms boeken deelnemers een reis, die eigenlijk niet bij hen past. De reis voldoet dan niet aan de verwachtingen en is misschien ook wel lichamelijk te intensief. Lees daarom altijd goed de informatie door, en laat u, als u vragen hebt, goed informeren door onze treinreisspecialisten.  We benadrukken dat alle deelnemers zelfstandig aan de reis moeten kunnen deelnemen. Heeft u persoonlijke hulp of begeleiding nodig, dan dient u hiervoor zelf een reisgenoot mee te nemen. Uw medereizigers zijn zelf ook op vakantie en wij willen geen aanspraak maken op hun diensten. Ook de bemanning van de trein en/of een reisleider zijn voor deze individuele begeleiding niet aangesteld.

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
10-daagse reis Cabrio-tour Zwitserland en Panoramatreinen
Vanaf 4.998,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

De reissom is per persoon in euro en gebaseerd op een verblijf in een 2-persoonskamer. 
Aantal deelnemers is 12.

Vertrekdata 2024
Prijs per persoon o.b.v. 4* Hotels
17 - 26 augustus
v.a. 4.998,-

Toeslag 2-persoonskamer voor 1-persooonsgebruik: v.a. 1.398,-

 

 • Vlucht in economy class incl. 1 stuk ruimbagage Amsterdam - Zürich 
 • Luchthavenbelasting en huidige brandstofheffingen
 • Service van Engelssprekende buschauffeur/gids vanaf dag 2 t/m 5 en dag 7 t/m 10  
 • 9 nachten verblijf in de genoemde 4* hotels inclusief ontbijtbuffet
 • Airport transfer luchthaven  Zürich - hotel hotel Luzern naar luchthaven  Zürich en v.v. 
 • Vervoer tijdens de reis per 12-persoons Cabrio-bus (Mercedes Benz Sprinter Cabrio) incl. 1 koffer en 1 stuk handbagage p.p.  
 • Alle treinreizen in Zwitserland in eerste klas
 • Gereserveerde zitplaatsen: Golden Pass Panorama Express (Montreux - Interlaken), Glacier Express (Andermatt - Zermatt) en Bernina Express (St. Moritz - Tirano)
 • Bezoek Rhine Falls - eigen gelegenheid
 • Begeleide excursie St. Gallen inclusief bezoek kloosterbibliotheek
 • Bezoek Appenzeller Show Zuivelfabriek - op eigen gelegenheid
 • Bezoek dorpje Appenzell - op eigen gelegenheid
 • Bezoek Vaduz en Lichtenstein - op eigen gelegenheid
 • Bezoek Zermatt met Gornergrat Bergbaan  - op eigen gelegenheid
 • Begeleide excursie Jungfraujoch 
 • 50% korting op lokaal transport en bergbanen  
   
 • Alle lunches en diners
 • Toeristenbelasting, deze kosten dienen ter plaatse betaald te worden
 • Reis- en/of annuleringsverzekering (desgewenst door Incento af te sluiten)
 • Fooien en uitgaven van persoonlijke aard
 • à 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.


De Algemene Voorwaarden (ANVR-Reizigersvoorwaarden plus de aanvullende reisvoorwaarden van Incento) zijn van toepassing. Op deze reis zijn, in afwijking van de aanvullende reisvoorwaarden de volgende betalings- en annuleringsvoorwaarden van toepassing.

Betaling:
• bij boeking dient een aanbetaling van 25% van de totale reissom te worden voldaan
• het restant dient uiterlijk 56 dagen voor vertrek te zijn voldaan

Annuleringskosten:
Ingeval de boeking wordt geannuleerd, zijn de volgende annuleringskosten verschuldigd:

• bij annulering t/m 57 dagen voor vertrek: de aanbetaling (25% van de reissom)
• bij annulering vanaf 56 dagen t/m 43 dagen voor vertrek: 50% van de reissom
• bij annulering vanaf 42 dagen t/m 15 dagen voor vertrek: 75% van de reissom
• vanaf 14 dagen voor vertrek: de volledige reissom

Groepsgrootte
Voor onze groepsreizen geldt een minimum aantal deelnemers. Met minder deelnemers kan de reis helaas niet worden uitgevoerd. Voor deze reis is het minimum/maximum  aantal deelnemers 12. Indien dit aantal niet wordt gerealiseerd kan Incento Treinreizen de reisovereenkomst opzeggen.

Gezondheid
Tijdens deze reis wordt er regelmatig gelopen. U dient dan ook goed ter been te zijn en een stadswandeling van 2 uur vol te kunnen houden.

Fit to Travel
Welke reis is voor u geschikt? Soms boeken deelnemers een reis, die eigenlijk niet bij hen past. De reis voldoet dan niet aan de verwachtingen en is misschien ook wel lichamelijk te intensief. Lees daarom altijd goed de informatie door, en laat u, als u vragen hebt, goed informeren door onze treinreisspecialisten.  
We benadrukken dat alle deelnemers zelfstandig aan de reis moeten kunnen deelnemen. Heeft u persoonlijke hulp of begeleiding nodig, dan dient u hiervoor zelf een reisgenoot mee te nemen. Uw medereizigers zijn zelf ook op vakantie en wij willen geen aanspraak maken op hun diensten. Ook de bemanning van de trein en/of een reisleider zijn voor deze individuele begeleiding niet aangesteld.

Reisdocumenten en gezondheidsverklaringen 
Het is de individuele verantwoording van elke passagier dat hij/zij beschikt over de juiste en geldende reisdocumenten en gezondheidsverklaringen. Voor de meest actuele informatie adviseren we u te kijken op www.wijsopreis.nl. 

Reissom
10-daagse reis Cabrio-tour Zwitserland en Panoramatreinen
Vanaf 4.998,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

De reissom is per persoon in euro en gebaseerd op een verblijf in een 2-persoonskamer. 
Aantal deelnemers is 12.

Vertrekdata 2024
Prijs per persoon o.b.v. 4* Hotels
17 - 26 augustus
v.a. 4.998,-
Toeslagen

Toeslag 2-persoonskamer voor 1-persooonsgebruik: v.a. 1.398,-

 

Inbegrepen
 • Vlucht in economy class incl. 1 stuk ruimbagage Amsterdam - Zürich 
 • Luchthavenbelasting en huidige brandstofheffingen
 • Service van Engelssprekende buschauffeur/gids vanaf dag 2 t/m 5 en dag 7 t/m 10  
 • 9 nachten verblijf in de genoemde 4* hotels inclusief ontbijtbuffet
 • Airport transfer luchthaven  Zürich - hotel hotel Luzern naar luchthaven  Zürich en v.v. 
 • Vervoer tijdens de reis per 12-persoons Cabrio-bus (Mercedes Benz Sprinter Cabrio) incl. 1 koffer en 1 stuk handbagage p.p.  
 • Alle treinreizen in Zwitserland in eerste klas
 • Gereserveerde zitplaatsen: Golden Pass Panorama Express (Montreux - Interlaken), Glacier Express (Andermatt - Zermatt) en Bernina Express (St. Moritz - Tirano)
 • Bezoek Rhine Falls - eigen gelegenheid
 • Begeleide excursie St. Gallen inclusief bezoek kloosterbibliotheek
 • Bezoek Appenzeller Show Zuivelfabriek - op eigen gelegenheid
 • Bezoek dorpje Appenzell - op eigen gelegenheid
 • Bezoek Vaduz en Lichtenstein - op eigen gelegenheid
 • Bezoek Zermatt met Gornergrat Bergbaan  - op eigen gelegenheid
 • Begeleide excursie Jungfraujoch 
 • 50% korting op lokaal transport en bergbanen  
   
Niet inbegrepen
 • Alle lunches en diners
 • Toeristenbelasting, deze kosten dienen ter plaatse betaald te worden
 • Reis- en/of annuleringsverzekering (desgewenst door Incento af te sluiten)
 • Fooien en uitgaven van persoonlijke aard
 • à 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.


Voorwaarden

De Algemene Voorwaarden (ANVR-Reizigersvoorwaarden plus de aanvullende reisvoorwaarden van Incento) zijn van toepassing. Op deze reis zijn, in afwijking van de aanvullende reisvoorwaarden de volgende betalings- en annuleringsvoorwaarden van toepassing.

Betaling:
• bij boeking dient een aanbetaling van 25% van de totale reissom te worden voldaan
• het restant dient uiterlijk 56 dagen voor vertrek te zijn voldaan

Annuleringskosten:
Ingeval de boeking wordt geannuleerd, zijn de volgende annuleringskosten verschuldigd:

• bij annulering t/m 57 dagen voor vertrek: de aanbetaling (25% van de reissom)
• bij annulering vanaf 56 dagen t/m 43 dagen voor vertrek: 50% van de reissom
• bij annulering vanaf 42 dagen t/m 15 dagen voor vertrek: 75% van de reissom
• vanaf 14 dagen voor vertrek: de volledige reissom

Groepsgrootte
Voor onze groepsreizen geldt een minimum aantal deelnemers. Met minder deelnemers kan de reis helaas niet worden uitgevoerd. Voor deze reis is het minimum/maximum  aantal deelnemers 12. Indien dit aantal niet wordt gerealiseerd kan Incento Treinreizen de reisovereenkomst opzeggen.

Gezondheid
Tijdens deze reis wordt er regelmatig gelopen. U dient dan ook goed ter been te zijn en een stadswandeling van 2 uur vol te kunnen houden.

Fit to Travel
Welke reis is voor u geschikt? Soms boeken deelnemers een reis, die eigenlijk niet bij hen past. De reis voldoet dan niet aan de verwachtingen en is misschien ook wel lichamelijk te intensief. Lees daarom altijd goed de informatie door, en laat u, als u vragen hebt, goed informeren door onze treinreisspecialisten.  
We benadrukken dat alle deelnemers zelfstandig aan de reis moeten kunnen deelnemen. Heeft u persoonlijke hulp of begeleiding nodig, dan dient u hiervoor zelf een reisgenoot mee te nemen. Uw medereizigers zijn zelf ook op vakantie en wij willen geen aanspraak maken op hun diensten. Ook de bemanning van de trein en/of een reisleider zijn voor deze individuele begeleiding niet aangesteld.

Reisdocumenten en gezondheidsverklaringen 
Het is de individuele verantwoording van elke passagier dat hij/zij beschikt over de juiste en geldende reisdocumenten en gezondheidsverklaringen. Voor de meest actuele informatie adviseren we u te kijken op www.wijsopreis.nl. Incento_Lien_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies!

Wilt u meer weten over onze beroemde treinen of heeft u advies nodig over uw volgende treinreis?

Bel +31 (0)88 - 13 07 320
Brochure Destin Treinreizen 2024_Mockup
Luxe brochure
De mooiste treinreizen ter wereld
 • Ruim 100 pagina's treinreisinspiratie
 • Beroemde en nostalgische treinen
 • Gratis bij u thuisbezorgd 

 

Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Zwitserland is het treinenland bij uitstek! Bekijk ook onze andere treinreizen door de Zwitserse Alpen.