Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
OrientSilkRoadExpress3
Home
Alle reizen
Treinreizen
Orient Silk Road Express

Per privétrein door Centraal-Azië

treinreizen

De Legendarische Orient Silk Road Express

Legendarische treinreis langs een gedeelte van de Zijderoute

Veilig en comfortabel reizen
Reis in internationaal gezelschap
Volgend vertrek
15-10-2024
+1 vertrekdata
Reisduur
15 dagen
Vertrekpunt
Almaty, Kazachstan
Trein
Orient Silk Road Express
Destin
Vanaf 8.398,-
Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.
Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Programma en excursies Uw trein Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Langs de legendarische Zijderoute

De legendarische Zijderoute, waarlangs ooit zoveel kostbaarheden naar Europa werden gebracht, spreekt al eeuwenlang tot de verbeelding. De route bestaat nog steeds en voert langs duizenden jaren oude steden, exotische landschappen en unieke culturen. In de voetsporen van Alexander de Grote en Marco Polo volgt u per privétrein een groot deel van de Zijderoute door Kazachstan, Oezbekistan, Kirgistan en Tadzjikistan. U bezoekt verschillende plaatsen die op de UNESCO Werelderfgoedlijst staan!

Lang geleden was een tocht langs deze beroemde handelsroute een uitputtende expeditie door gevaarlijke woestijnen en over sneeuw bedekte bergen. Maar aan boord van de Orient Silk Road Express is een reis langs de Zijderoute veranderd in comfortabel en fascinerend avontuur.
De Orient Silk Road Express privétrein biedt eersteklasse service en moderne compartimenten, deels met eigen badkamers. Onderweg stopt de trein dagelijks op markante plaatsen voor onvergetelijke excursies en indrukken!
Kortom: een fascinerende reiservaring!

Orient Silk Road Express_Restaurant_1
Restaurant aan boord van de Orient Silk Road Express
Bukhara SR 2005 (10)
Buchara
Samarkand SR 2005 (36)
Markt in Samarkand
9 Bukhara DSC_0356
Buchara
Silk Carpet Manufactory_Jens Frank
Tapijtenverkoper
OSRE Regional_specialties_2
Regionale specialiteiten
Bukhara SR 2005 (10)
Buchara
Freitags-Moschee in Taschkent - Konstanze Gruber fotolia
Freitags Moskee Tasjkent
Centraal Azië - Oezbekistan - Khiva
Khiva - Oezbekistan
Veeg naar links

Programma en excursies

Dag 1/2 - Amsterdam - Almaty - Kazachstan

Vertrek van Schiphol met Turkish Airlines via Istanbul naar Almaty in Kazachstan waar u vroeg in de ochtend op dag 2 aankomt. Bij aankomst wordt u opgewacht voor de transfer naar uw centraal gelegen hotel. U kunt meteen inchecken. U verblijft 2 nachten in het Rahat Palace Hotel (of vergelijkbaar)

De ochtend is ter vrije besteding en in de middag ontmoet u uw gidsen en medereizigers en gaat u op excursie naar Medeu. Dit dorpje ligt in de bergen en op 17 km ten zuiden van Almaty. Hier bevindt zich de hoogst gelegen  schaatsbaan ter wereld, op 1.691 meter hoogte. Vanaf hier neemt u de kabelbaan naar een skigebied op 2.200 m hoogte en gaat u verder naar de top van de Talgar (3.200m). U geniet van de frisse lucht en het adembenemende uitzicht voordat u de dag afsluit met een welkomstdiner. (O,-,D) 

Almaty_ElenaMirage fotolia

Dag 3 - Almaty, Kazachstan

 In de ochtend een stadsrondleiding met o.a. een bezoek aan de houten Russisch-orthodoxe kathedraal, het trouw paleis, het circus en de centrale moskee. Lunch in een lokaal Yurt-restaurant. In de middag begint uw reis met de Orient Silk Road Express privétrein. U wordt ontvangen met een welkomstdrankje en een korte lezing. In de avond wordt het diner geserveerd aan boord. U verblijft 2 nachten aan boord van de trein. (O,L,D)

Christi-Himmelfahrt-Kathedrale in Almaty - Elena Odareeva Adobe Stock

Dag 4 - Issyk Koelmeer, Kirgistan

Vanochtend bereikt u het adembenemende Issyk Koelmeer. U bezoekt het Center of Nomadic Culture en maakt een wandeling langs het meer. Voor wie wil dan kan er ook even gezwommen worden. Na de boottocht over het meer vervolgt uw trein zijn weg naar Bisjkek. (O,L,D)

Centraal Azië - Kirgizië - Lake Issyk-Kul

Dag 5 - Bisjkek, Kirgistan

Na het ontbijt aan boord bereikt u de Kirgizische hoofdstad Bisjkek. Tijdens een rondleiding bezoekt u de hoogtepunten van deze jonge stad. Met ongeveer 100 m² aan groene ruimte per inwoner is Bisjkek een van de groenste steden ter wereld! Tevens staat een bezoek aan het Ala-Archa National Park op het programma. U overnacht in het Plaza Hotel Bisjkek (of vergelijkbaar). (O,L,D)

Centraal Azië - Kirgzië - Aerial View van Bishkek

Dag 6 - Vrije dag aan boord van de trein

Na het ontbijt vertrekt de Orient Silk Road Express. Geniet van een ontspannende dag vol lezingen en verheug u alvast op uw bezoek aan Samarakand. Overnachting aan boord. (O,L,D)

Orient Silk Road Express_Restaurant_1

Dag 7 - Samarkand, Oezbekistan

Deze dag wordt gevuld met bezoeken aan de belangrijkste  bezienswaardigheden van de beroemde en historische stad Samarkand. Tijdens de heerschappij van Timoer werd Samarkand beschouwd als de mooiste en meest prestigieuze stad ter wereld. De Necropolis van Shah-e Zinde (de levende Sjah), de opgravingslocaties in Afrosiab (met een museumrondleiding) en het indrukwekkende Registan-plein behoren tot de opmerkelijkste architectuurwonderen in Centraal-Azië. U verblijft 2 nachten in een middenklasse hotel, het Hotel Grand Samarkand (of vergelijkbaar).(O,L,D)

Samarqand_Registan Square - cinzano77 - Fotolia

Dag 8 - Samarkand, Oezbekistan

Vandaag bezoek u een zijde- en tapijtfabriek. Bij een familie van Oezbeekse ambachtslieden ziet u hoe papier wordt gemaakt van moerbeiblad. Verder bezoekt u het Ulug Beg Observatorium, de ruïnes van de Bibi Khanum-moskee en bewondert u het interieur van het paleisachtige Gur Emir Mausoleum (O,L,D)

Samarqand_Gur Emir Mausoleum_cinzano77 - Fotolia.com

Dag 9 - Terug aan boord en bezoek Shakhrisabz

Na het ontbijt reist u door naar Doesjanbe. Geniet onderweg van een bijzondere folkloristische show. Tussenstop in Shakhrisabz, UNESCO-werelderfgoed. Timoer Lenk, de 14e-eeuwse heerser en veroveraar die hier werd geboren, heeft zwaar zijn stempel gedrukt op deze eens zo machtige stad. Nu liggen de enorme paleizen in het drukke marktstadje grotendeels in puin als herinnering aan een verloren imperium. ‘s Avonds rijdt de trein door naar Doesjanbe, Tadzjikistan. U verblijft 2 nachten aan boord van de trein. (O,L,D)

Centraal Azië - Oezbekistan - Shahrisabz, witte paleis Ak-Saray

Dag 10 - Doesjanbe, Tadzjikistan

Nadat u 's ochtends in Doesjanbe, de hoofdstad van Tadzjikistan, bent aangekomen, maakt u kennis met de belangrijkst bezienswaardigheden van de stad. U bezoekt ook het bezienswaardige Rudaki Park. In de late namiddag keert u terug naar de trein en vertrekt richting Buchara. Overnachting aan boord (B,L,D)

Centraal Azië - Tadzjikistan - Nationaal museum in Dushanbe

Dag 11 - Buchara, Oezbekistan

Buchara ligt middenin de Kyzylkum-woestijn en hier vindt u ongeveer  duizend gebouwen en monumenten die herinneren aan de gouden eeuw van de Grote Zijderoute. Exotische kruiden, bont en vooral zijde werden opgeslagen en verhandeld in deze stad. In de oude binnenstad van Buchara (UNESCO werelderfgoed) ziet u de bijna vijftig meter hoge Kalyan-minaret en het Lyab-I Hauz bouwwerk bij de vijver. In een madrassa binnenplaats woont u een folkloristische show bij. Geniet van de  lokale dansen, muziek en kleurrijke kostuums. Overnachting in het Hotel Asia Buchara (of vergelijkbaar). (O,L,D)

Ark von Buchara - Daniel Prudek Adobe Stock

Dag 12 - Buchara en het Samanid Mausoleum, Oezbekistan

Buchara, dat ook de bijnaam Sherif (de nobele) draagt, heeft zijn oude oosterse uiterlijk behouden dankzij de ongeëvenaarde verzameling authentieke architectuur die u hier aantreft. In de ochtend bezoekt u de prachtige Mir-e-Arabische Madrassa en het Samanid Mausoleum, een van de mooiste architectonische schatten van Centraal-Azië. Daarna toert u door de enorme Ark Citadel, een stad in een stad die eens de zetel was van de regering van de voormalige heersers van Buchara. Twee overnachtingen aan boord van de trein. (O,L,D)

Centraal Azië - oezbekistan - Buchara

Dag 13 - Khiva, Oezbekistan

Vandaag bezoekt u de oasestad Khiva, een sprookje uit 1001 nachten - in steen. Staand bij de machtige stadsmuur met zijn poorten en bastions van moddersteen waant u zich in een andere wereld. Tijdens de excursie door de stad kunt u genieten van de exotische atmosfeer. De paleizen, moskeeën, minaretten, mausoleums en madrassa's (islamitische religieuze scholen) vormen een van de best bewaarde voorbeelden van middeleeuwse oriëntaalse stedelijke architectuur. Overnachting aan boord van de trein. (O,L,D)

Centraal Azië - Oezbekistan - Khiva

Dag 14 - Tasjkent, Oezbekistan

In de vroege middag arriveert Orient Silk Road Express in Tasjkent, de hoofdstad van Oezbekistan. U neemt afscheid van de trein en het personeel. Tijdens de stadsrondleiding bezoekt u de middeleeuwse madrassa Kukeldash Madrasah, de monumenten Kavoj en Amir-Timur en de typische kleihuizen. De avond staat in het teken van het afscheidsdiner. U overnacht in een middenklasse hotel,  het Hotel Mercure (of vergelijkbaar). (B,L,D)

Centraal Azië - Oezbekistan - Tasjkent - Kukeldash Madrasah

Dag 15 - Terugvlucht naar Amsterdam

Vroeg in de ochtend volgt de transfer naar de luchthaven voor uw Turkish Airlines vlucht naar Amsterdam met overstap in Istanboel. Centraal Azië - Oezbekistan - Tasjkent - Gedroogde vruchten op de bazaar
Lees meer
Lees minder

De Orient Silk Road Express 

Uw comfortabele ‘hotel op rails’ tijdens een onvergetelijke reis langs de Zijderoute

De Orient Silk Road Express privétrein biedt eersteklas comfort op een reis langs de anders zo moeilijk toegankelijke Zijderoute in Centraal-Azië. Sommige rijtuigen, waaronder verschillende slaaprijtuigen en een restaurantrijtuig werden pas in 2013 gebouwd. In de sfeervolle restaurantrijtuigen worden heerlijke, vers bereide gerechten geserveerd en ’s avonds is er een barservice. In de slaaprijtuigen bevinden zich compartimenten in 5 categorieën. Wij beperken ons aanbod tot de 3 meest comfortabele categorieën: Aladin, Sultan en Kalif compartimenten. De Sultan en Kalif compartimenten beschikken over een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. De Aladin compartimenten hebben geen eigen douche en toilet. Deze bevinden zich aan het begin van het rijtuig. Alle compartimenten in de trein hebben stopcontacten voor het opladen van uw batterijen. Als de trein rijdt, werkt de  airconditioning.

Orient Silk Road Express1 - Roland Jung - kopie
Orient Silk Road Express
Orient Silk Road Express Kategorie Sultan - Axel Heumisch
Sultan compartiment
orient silk road express Kategorie Kalif - Lernidee Erlebnisreisen
Kalif compartiment
Orient Silk Road Express _Category Kalif_1
Kalif compartiment
Orient Silk Road Express_Restaurant_3
Restaurant rijtuig
Veeg naar links

Reisinformatie

Uw hotels

Tijdens deze reis verblijft u, naast uw nachten aan boord van de Orient Silk Road Express, in comfortabele 3*, 4* of 5* sterren hotels:

- 2 nachten in Almaty in het 5* Rahat Palace Hotel of gelijkwaardig (inclusief vroege aankomst op dag 2)
- 1 nacht in het 4* Plaza Hotel Bisjkek of gelijkwaardig
- 2 nachten in Samarkand in het 3* Hotel Grand Samarkand of gelijkwaardig
- 1 nacht in Buchara in het 3* Asia Buchara Hotel of gelijkwaardig
- 1 nacht in het 4* Mercure Hotel of gelijkwaardig    

Praktische informatie

Reisdocumenten
Voor deze reis dient u te beschikken over een paspoort dat na vertrek nog minimaal 6 maanden geldig is. Voor het bezoek aan Kirgistan dient u tevens te beschikken over een e-visum. Incento is u hierbij graag behulpzaam.

Gezondheid
Hoewel de reizen met onze privé-treinen zeer comfortabel zijn, dienen de reizigers over een normale mentale en fysieke gezondheid te beschikken. Zij dienen goed ter been te zijn om tijdens excursies gangbare afstanden te kunnen lopen cq. te kunnen traplopen. Neemt u bij twijfel contact met ons op, zodat wij u nader kunnen informeren.

Voorbehoud
Uw reis is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid voorbereid en alles wordt in het werk gesteld om uw reis soepel te laten verlopen. Echter, onderweg kunnen zich soms situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het land waar u zich op dat moment bevindt en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. De treinmaatschappij en Incento zijn niet aansprakelijk als de trein door onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen niet volgens schema dienstregeling kan rijden. We doen ons best om volledig te voldoen aan onze verplichtingen maar met de vele logistieke beslommeringen is het niet ongewoon om onderweg vertraging op te lopen. Excursies kunnen daardoor niet altijd worden gegarandeerd en kunnen alleen worden uitgevoerd als de tijd en omstandigheden dit toelaten. De treinmaatschappij behoudt zich het recht voor om af te wijken van de oorspronkelijke programmabeschrijving op onze website/brochure als de omstandigheden dit noodzakelijk maken.

Lees meer
Lees minder

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
15-daagse reis de Legendarische Orient Silk Road Express: Almaty - Tajskent
Vanaf 8.398,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

De reissom is per persoon. Wij beperken ons aanbod tot de 3 meest comfortabele categorieën: Aladin, Sultan en Kalif compartimenten. De Sultan en Kalif compartimenten beschikken over een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. De Aladin compartimenten hebben geen eigen douche en toilet. Deze bevinden zich aan het begin van het rijtuig

Vertrekdata 2024 en 2025
Prijs per persoon in categorie Aladin
15 oktober 2024 en 8 april 2025
v.a. 8.398,-
Vertrekdata 2024 en 2025
Prijs per persoon in categorie Sultan
15 oktober 2024 en 8 april 2025
v.a. 12.698,-
Vertrekdata 2024 en 2025
Prijs per persoon in categorie Kalif
15 oktober 2024 en 8 april 2025
v.a. 13.098,-
Vertrekdata 2024 en 2025
Prijs per persoon in alle overige categorieën
15 oktober 2024 en 8 april 2025
Op aanvraag

Toeslag Aladin categorie alleengebruik: v.a. 2.498,-
Toeslag Sultan categorie alleengebruik: v.a. 5.498,-
Toeslag Kalif categorie alleengebruik: v.a. 5.598,-
Toeslag overige categorieën voor alleengebruik: op aanvraag 

 

 • Vluchten met Turkish Airlines in economy class Amsterdam - Istanboel - Almaty en Tasjkent - Istanboel - Amsterdam inclusief 1 stuk ruimbagage
 • Alle brandstoftoeslagen en luchthavenbelastingen   
 • 7 nachten accommodatie aan boord van de privétrein in een compartiment in de geboekte categorie
 • 7 hotelovernachtingen volgens in goede middenklasse hotels incl. kamers met privé badkamers
 • Alle maaltijden volgens programma (O = Ontbijt, L = Lunch, D = Diner)
 • Alle excursies en transfers volgens programma o.l.v. Engels sprekende gidsen
 • Diensten van een meertalige tourmanager tijdens de reis
 • Arts aan boord van de trein
 • Traditioneel welkom in de treinstations van Buchara en Samarkand
 • Bezoek Oezbeekse familie
 • Wijn en wodka proeverijen
 • Logboek met informatie over de Zijderoute

 

 • Visumkosten Kirgistan (kosten op aanvraag)
 • Overige drankjes
 • Fooien en persoonlijke uitgaven
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen

De Algemene Voorwaarden (ANVR-Reizigersvoorwaarden plus de aanvullende reisvoorwaarden van Incento) zijn van toepassing. Op deze reis zijn, in afwijking van de aanvullende reisvoorwaarden, de volgende betalings- en annuleringsvoorwaarden van toepassing:

Betalingen:

 • Bij boeking dient een aanbetaling van 25% van de reissom te worden voldaan
 • Het restant dient uiterlijk 60 dagen voor vertrek te zijn voldaan.

Annuleringskosten:

 • Tot en met 92 dagen voor vertrek: 25% van de reissom (de aanbetaling)
 • 91 t/m 42 dagen voor vertrek: 45% van de reissom
 • 41 t/m 11 dagen voor vertrek: 80% van de reissom
 • 10 dagen of korter voor vertrek: 100% van de reissom

Voorbehoud
Uw reis is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid voorbereid en alles wordt in het werk gesteld om uw reis soepel te laten verlopen. Echter, onderweg kunnen zich soms situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het land waar u zich op dat moment bevindt en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. De treinmaatschappij en Incento zijn niet aansprakelijk als de trein door onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen niet volgens schema dienstregeling kan rijden. We doen ons best om volledig te voldoen aan onze verplichtingen maar met de vele logistieke beslommeringen is het niet ongewoon om onderweg vertraging op te lopen. Excursies kunnen daardoor niet altijd worden gegarandeerd en kunnen alleen worden uitgevoerd als de tijd en omstandigheden dit toelaten. De treinmaatschappij behoudt zich het recht voor om af te wijken van de oorspronkelijke programmabeschrijving op onze website/brochure als de omstandigheden dit noodzakelijk maken.

 

Reissom
15-daagse reis de Legendarische Orient Silk Road Express: Almaty - Tajskent
Vanaf 8.398,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

De reissom is per persoon. Wij beperken ons aanbod tot de 3 meest comfortabele categorieën: Aladin, Sultan en Kalif compartimenten. De Sultan en Kalif compartimenten beschikken over een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. De Aladin compartimenten hebben geen eigen douche en toilet. Deze bevinden zich aan het begin van het rijtuig

Vertrekdata 2024 en 2025
Prijs per persoon in categorie Aladin
15 oktober 2024 en 8 april 2025
v.a. 8.398,-
Vertrekdata 2024 en 2025
Prijs per persoon in categorie Sultan
15 oktober 2024 en 8 april 2025
v.a. 12.698,-
Vertrekdata 2024 en 2025
Prijs per persoon in categorie Kalif
15 oktober 2024 en 8 april 2025
v.a. 13.098,-
Vertrekdata 2024 en 2025
Prijs per persoon in alle overige categorieën
15 oktober 2024 en 8 april 2025
Op aanvraag
Toeslagen

Toeslag Aladin categorie alleengebruik: v.a. 2.498,-
Toeslag Sultan categorie alleengebruik: v.a. 5.498,-
Toeslag Kalif categorie alleengebruik: v.a. 5.598,-
Toeslag overige categorieën voor alleengebruik: op aanvraag 

 

Inbegrepen
 • Vluchten met Turkish Airlines in economy class Amsterdam - Istanboel - Almaty en Tasjkent - Istanboel - Amsterdam inclusief 1 stuk ruimbagage
 • Alle brandstoftoeslagen en luchthavenbelastingen   
 • 7 nachten accommodatie aan boord van de privétrein in een compartiment in de geboekte categorie
 • 7 hotelovernachtingen volgens in goede middenklasse hotels incl. kamers met privé badkamers
 • Alle maaltijden volgens programma (O = Ontbijt, L = Lunch, D = Diner)
 • Alle excursies en transfers volgens programma o.l.v. Engels sprekende gidsen
 • Diensten van een meertalige tourmanager tijdens de reis
 • Arts aan boord van de trein
 • Traditioneel welkom in de treinstations van Buchara en Samarkand
 • Bezoek Oezbeekse familie
 • Wijn en wodka proeverijen
 • Logboek met informatie over de Zijderoute

 

Niet inbegrepen
 • Visumkosten Kirgistan (kosten op aanvraag)
 • Overige drankjes
 • Fooien en persoonlijke uitgaven
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen
Voorwaarden

De Algemene Voorwaarden (ANVR-Reizigersvoorwaarden plus de aanvullende reisvoorwaarden van Incento) zijn van toepassing. Op deze reis zijn, in afwijking van de aanvullende reisvoorwaarden, de volgende betalings- en annuleringsvoorwaarden van toepassing:

Betalingen:

 • Bij boeking dient een aanbetaling van 25% van de reissom te worden voldaan
 • Het restant dient uiterlijk 60 dagen voor vertrek te zijn voldaan.

Annuleringskosten:

 • Tot en met 92 dagen voor vertrek: 25% van de reissom (de aanbetaling)
 • 91 t/m 42 dagen voor vertrek: 45% van de reissom
 • 41 t/m 11 dagen voor vertrek: 80% van de reissom
 • 10 dagen of korter voor vertrek: 100% van de reissom

Voorbehoud
Uw reis is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid voorbereid en alles wordt in het werk gesteld om uw reis soepel te laten verlopen. Echter, onderweg kunnen zich soms situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het land waar u zich op dat moment bevindt en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. De treinmaatschappij en Incento zijn niet aansprakelijk als de trein door onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen niet volgens schema dienstregeling kan rijden. We doen ons best om volledig te voldoen aan onze verplichtingen maar met de vele logistieke beslommeringen is het niet ongewoon om onderweg vertraging op te lopen. Excursies kunnen daardoor niet altijd worden gegarandeerd en kunnen alleen worden uitgevoerd als de tijd en omstandigheden dit toelaten. De treinmaatschappij behoudt zich het recht voor om af te wijken van de oorspronkelijke programmabeschrijving op onze website/brochure als de omstandigheden dit noodzakelijk maken.

 Incento_Lien_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies!

Wilt u meer weten over onze beroemde treinen of heeft u advies nodig over uw volgende treinreis?

Bel +31 (0)88 - 13 07 320
Brochure Destin Treinreizen 2024_Mockup
Luxe brochure
De mooiste treinreizen ter wereld
 • Ruim 100 pagina's treinreisinspiratie
 • Beroemde en nostalgische treinen
 • Gratis bij u thuisbezorgd 

 

Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere luxe treinreizen aan boord van bijzondere en nostalgische privétreinen