Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
reserve foto
Home
Alle reizen
Treinreizen
Golden Eagle Trans-Mongolië Express: Moskou - Beijing

Per privétrein naar het Nadaam Festival

treinreizen

Golden Eagle Trans-Mongolië Express: Moskou - Beijing

Schitterende treinreis met als hoogtepunt het Nadaam Festival in Ulaan Baatar

Compartiment met privé badkamer
Boeiende verhalen en lezingen onderweg
Veilig en comfortabel reizen
Volgend vertrek
01-01-2025
Reisduur
15 dagen
Vertrekpunt
Moskou
Trein
Golden Eagle
Destin
Op aanvraag
Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.
Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Programma en excursies Uw trein Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Mongolië en het Nadaam Festival

Tijdens deze 15-daagse reis maakt u kennis met de eigen culturen van Rusland, Mongolië en China. Bezoek het unieke Nadaam Festival, dat elk jaar in juli plaatsvindt. Uit alle delen van het land komt de bevolking in hun meest kleurrijke kleding naar de hoofdstad Ulaan Baatar om deel te nemen aan dit 3-daagse feest. Voorafgaand aan het festival reist u per privé-trein door Rusland met bezoeken aan de belangrijke steden langs de route. Deze reis is ook in omgekeerde richting te maken. 

Golden Eagle exterieur (5)
Golden Eagle
Golden Eagle Restaurant team
Personeel aan boord
MoscowRedSquare6753
Het Rode Plein Moskou
Oelan Oede
Oelan Oede
Lenin - ULan Ude
Lenin
Cathedral - Yekaternburg
Kathedraal Jekaterinburg
KAZAN PG21 1
Kazan
Lake Baikal - Listvyanka
Baikalmeer, Listvyanka
Mongolian Ger.
Mongoolse Joert
pagina 15 foto 2
Nadaam Festival
Veeg naar links

Programma en excursies

Dag 1 - Amsterdam - Moskou

KLM-vlucht van Amsterdam naar Moskou. Ontvangst na aankomst op de luchthaven, transfer naar het 5-sterren Four Seasons Hotel (of gelijkwaardig) nabij het Rode Plein, waar u de komende nacht logeert. Tijdens de welkomstcocktail en het diner in een restaurant in de stad maakt u kennis met de medepassagiers waarmee u dit 14-daagse avontuur zult beleven.

StBasilsCathSatCol2_1919 - Moskou

Dag 2 - Moskou

Vandaag heeft u een begeleide dagexcursie langs hoogtepunten van Moskou zoals o.a. het Rode Plein en het Kremlin met een privé bezoek aan de beroemde wapenkamer. In de namiddag gaan we aan boord van onze privé-trein; de Golden Eagle Trans-Siberian Express. U heeft tijd om u te installeren in uw comfortabele compartiment, alvorens het diner geserveerd wordt.

Golden Eagle (1)

Dag 3 - Kazan

Na aankomst in de morgen, heeft u de gehele dag de tijd om Kazan te bezoeken, de pittoreske hoofdstad van Tatarstan aan de Wolga. Eén van de hoogtepunten vandaag is een bezoek aan het Kremlin-fort, als cultureel erfgoed opgenomen op de Unesco-lijst, bestaande uit een adembenemend mozaïek en een Russisch Orthodoxe kathedraal. Na het diner aan boord van de trein, kunt u onder genot van het pianospel van een lokale pianist een drankje drinken in het barrijtuig.

KAZAN PG21 1

Dag 4 - Jekaterinburg

Na passage van de grens tussen Europa en Azië aankomst in Jekaterinburg, hoofdstad van de Oeral. Tijdens de stadsexcursie bezoekt u o.a. de plek waar de laatste tsaar en zijn gezin geëxecuteerd werden en heden ten dage een kerk staat, gewijd aan de herinnering van deze Russische Koninklijke familie.

Cathedral - Yekaternburg

Dag 5 - Novosibirsk

Vandaag verblijven we in Novosibirsk, een moderne Sovjet-stad, waar we het beroemde Operagebouw en het Lenin-plein zullen bezoeken en een wandeling maken langs de rivier Ob, die van bron tot monding in de Noordelijke IJszee ca. 5.000 km lang is..

Novosibirsk_Opera_Theatre_07-2016

Dag 6 - Aan boord van de Golden Eagle

Terwijl de Golden Eagle zijn weg vervolgt door het Sayan-gebergte, kunt u zich ontspannen en genieten van de steeds wisselende landschappen. Ook kunt u een lezing of een les Russisch bijwonen in het barrijtuig.

Bar Lounge Car (5)

Dag 7 - Irkoetsk

We komen ’s morgens aan in Irkoetsk, het “Parijs van Siberië”. Onze stadstour omvat de belangrijkste bezienswaardigheden van deze fascinerende stad. U zult genieten van de klassieke architectuur met de vele houten gebouwen. Ook zijn we uitgenodigd om een privé-concert bij te wonen in het Decembrist House, een museum dat is opgedragen ter nagedachtenis aan de verbannen aristocraten, die gedwongen waren te verhuizen naar deze destijds verlaten plek na een mislukte revolutie in 1825. Deze intellectuelen worden geëerd vanwege het feit dat ze in Siberië de cultuur geïntroduceerd hebben.

Ornate wooden house Irkutsk

Dag 8 - Baikalmeer

Vandaag vormt één van de vele hoogtepunten van uw reis; we volgen onze spectaculaire tocht door tunnels en over kliffen langs de kust het van Baikalmeer, het grootste zoetwatermeer ter wereld. Het landschap is overweldigend en de met sneeuw bedekte bergtoppen vormen het perfecte decor voor dit immense meer. Onderweg stoppen we voor een barbecuelunch op de oever. ’s Middags bezoeken we Listvyanka, een klein dorpje gelegen aan de voet van de omringende heuvels.

Pag 11 foto 2 in balk

Dag 9 - Oelan Oede

In de ochtend aankomst in Oelan Oede, hoofdstad van de semi-autonome republiek Boerjatië. Een fascinerende variatie van mensen en gezichten begroeten ons als we door deze streek rijden. Per bus reizen we naar een dorp van de Old Believers. Hier leren we meer over de lokale cultuur en geschiedenis van dit unieke volk en worden we onthaald op een traditionele maaltijd en genieten van een optreden verzorgd door plaatselijke dansers en muzikanten.

Village of old believers -Ulan Ude

Dag 10 - Ulaanbaatar

s Morgens arriveert de trein in Ulaanbaatar, de eindbestemming van uw reis. Transfer naar het hotel waar u de komende 3 nachten logeert. Tijdens de stadstour bezoeken we onder andere het Gandam-klooster. De rest van de dag bent u vrij om de stad te verkennen.

MON. gobi 516

Dag 11 t/m 12 - Ulaanbaatar, Nadaam Festival

Deze twee dagen zijn we op het festival. U zult de openingsceremonie bijwonen die bestaat uit lokale dansers, de atleten, paardrijders en muzikanten alvorens de eerste wedstrijden beginnen.

reserve foto

Dag 13 - Ulaanbaatar - Beijing

De laatste dag van uw verblijf in Mongolië is alweer aangebroken. Na het ontbijt volgt de transfer naar de luchthaven voor uw vlucht naar Beijing. Na aankomst in Beijing volgt de transfer naar een centraal gelegen 5-sterren hotel waar u 2 nachten verblijft. Het diner hebben we voor u gereserveerd in een authentiek restaurant waar Peking Eend dè specialiteit is.

UlanBaatar3944

Dag 14 - Beijing

Vandaag staat in het teken van een halve dag excursie naar de Verboden Stad. De rest van de dag is ter vrije besteding.

JB Silk Road 46 - China

Dag 15 - Beijing - Amsterdam

Na het ontbijt volgt de transfer naar de luchthaven voor uw terugvlucht met KLM naar Amsterdam.

JB20081031 Zijderoute 259 Beijing
Lees meer
Lees minder

 

De Golden Eagle 

De Golden Eagle is de meest comfortabele privé-trein van heel Rusland en omringende landen. Elk privé-compartiment in deze trein beschikt over een moderne complete badkamer, een unicum in dit deel van de wereld. In het midden van de trein bevinden zich 2 sfeervolle restaurantrijtuigen waar u kunt genieten van uitstekende maaltijden. In het gezellige barrijtuig bent u welkom voor een heerlijk drankje, een gesprek met reisgenoten en kunt u luisteren naar muziek van de meereizende pianist. Dit ook de plaats waar op bepaalde tijden lezingen over historie en cultuur langs de reisroute worden gegeven. 

Aan boord van de trein kunt u verblijven in 3 typen privécompartimenten: Silver Class (5,5m2), Gold Class (7m2) en de Imperial Suite (11,1m2)

  

Golden Eagle (1)
Golden Eagle
Golden Eagle Silver Class (5)
Silver Class
Gold Class - Day Golden Eagle
Gold Class
Golden Eagle Imperial Suite (7)
Imperial Suite
Golden Eagle
Restaurant rijtuig
Golden Eagle exterieur Lake Baikal (10)
De Golden Eagle bij het Baikalmeer
Bar Lounge Car (5)
Bar Lounge Car
Veeg naar links

Reisinformatie

Uw hotels

Tijdens deze reis verblijft u, naast uw nachten in een privécompartiment aan boord van de Golden Eagle trein ook nog 1 nacht in een 5-sterren hotel in Moskou, 3 nachten in een 4 sterren hotel in Ulaan Baatar en 2 nachten in een 5-sterren hotel in Beijing.

Praktische informatie

Reisdocumenten
U dient te beschikken over een paspoort dat na vertrek nog minimaal 6 maanden geldig is. Voor een aantal reizen dient u te beschikken over geldige visa voor de betreffende landen die u bezoekt. Incento is u graag behulpzaam bij het verkrijgenvan de visa. De voertaal tijdens de reizen is Engels.

Gezondheid
Hoewel de reizen met onze privé-treinen uiterst comfortabel zijn, dienen de reizigers over een normale mentale en fysieke gezondheid te beschikken. Zij dienen goed ter been te zijn om tijdens excursies gangbare afstanden te kunnen lopen cq. te kunnen traplopen. Wij houden ons het recht voor om een reiziger van (voortzetting van) de reis uit te sluiten indien deze naar de mening van de tourmanager of de meereizende dokter niet in staat is om de reis te volbrengen en/of onacceptabele vertragingen oplevert voor de overige deelnemers aan de reis (zie ook Artikel 15, lid 2 van de ANVR Reis-voorwaarden). Neemt u bij twijfel contact met ons op, zodat wij u nader kunnen informeren.

Voorbehoud
Hoewel alles in het werk wordt gesteld om elke reis soepel te laten verlopen kunnen zich soms onderweg situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het betreffende land en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Wij vragen uw begrip en geduld als bepaalde programmapunten hierdoor moeten worden aangepast. Omdat de exacte vertrek- en aankomsttijden pas 1 tot 4 weken voor vertrek door de spoorwegen worden bevestigd, kunnen sommige excursies worden gewijzigd ten opzichte van de oorspronkelijke beschrijving in deze brochure. Onderweg kunnen zich soms situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het land waar u zich op dat moment bevindt en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Golden Eagle en Incento zijn niet aansprakelijk als de trein door onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen niet volgens schema dienstregeling kan rijden. We doen ons best om volledig te voldoen aan onze verplichtingen maar met de vele logistieke beslommeringen is het niet ongewoon om onderweg vertraging op te lopen. Excursies kunnen daardoor niet altijd worden gegarandeerd en kunnen alleen worden uitgevoerd als de tijd en omstandigheden dit toelaten. Golden Eagle behoudt zich het recht voor om af te wijken van de oorspronkelijke programmabeschrijving op onze website/brochure als de omstandigheden dit noodzakelijk maken.

Persoonlijke headsets
Voor de excursies ontvangt u een lichtgewicht headset waarop u kunt luisteren naar de gids zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat u iets zult missen van zijn/haar uitleg. Bespaar als alleenreizende. Betaal geen toeslag voor alleengebruik; als u bij boeking aan-geeft een tweepersoons cabin/accommodatie te willen delen, kijken wij of we aan deze wens kunnen voldoen. Vanzelfsprekend gaan we hierbij uit van een mede-alleenreizende van hetzelfde geslacht. Indien deze mogelijkheid er niet is, dan heeft u de accommodatie voor alleengebruik en rekenen wij geen toeslag.

Lees meer
Lees minder

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
15-daagse reis Golden Eagle Trans-Mongolië Express: Moskou naar Beijing
Vanaf op aanvraag

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

De reissom is er persoon. Aan boord van de trein kunt u verblijven in 3 typen privécompartimenten: Silver Class, Gold Class en de Imperial Suite. 

Deze reis wordt tot nader order niet uitgevoerd. 

Vertrekdatum
Prijs per persoon in Silver Class,
NNB
Op aanvraag
Vertrekdatum
Prijs per persoon in Gold Class
NNB
Op aanvraag
Vertrekdatum
Prijs per persoon in een Imperial Suite
NNB
Op aanvraag

Toeslag 2-persoons Silver Class compartiment voor alleengebruik: v.a. op aanvraag
Toeslag 2-persoons Gold Class compartiment voor alleengebruik: v.a. op aanvraag
Toeslag 2-persoons Imperial Suite voor alleengebruik: v.a. op aanvraag

Toeslagen voor vluchten in Business Class: op aanvraag. 

 • Vluchten van/naar Amsterdam per KLM in economy class* inclusief huidige luchthavenbelasting en brandstofheffingen  
 • Vlucht Ulaanbaatar - Beijing in economy class inclusief luchthavenbelasting en brandstofheffingen
 • 9-daagse treinreis per Golden Eagle
 • Privé-trein met verblijft in een privé-compartiment met badkamer
 • 1 overnachting in een 5-sterren hotel in Moskou, 3 nachten in een 4 sterren hotel in Ulaan Baatar en 2 nachten in een 5-sterren hotel in Beijing
 • Alle maaltijden vanaf het diner op de eerste dag t/m het ontbijt op dag 13 van de reis inclusief wijn, lokaal bier, frisdrank en water bij lunch en diner, tenzij anders vermeld
 • 2 x ontbijt in uw hotel in Beijing op dag 14 en 15
 • Peking Eend diner inclusief transfer in Beijing op dag 13
 • Luchthaventransfers bij aankomst en vertrek op de data volgens programma
 • Alle beschreven excursies** o.l.v. Engels sprekende gidsen
 • Diensten van ervaren tourmanagers en van lokale gidsen tijdens de geplande excursies
 • 24 uur per dag thee, koffie en mineraalwater in de trein
 • Alle fooien (m.u.v. Beijing)
 • Bagageservice in de hotels en op de stations
 • Gedetailleerde routegids, programma en informatiepakket
 • Een Engels sprekende arts aan boord tijdens de gehele reis

** Alle excursies volgens programma zijn inbegrepen. In enkele grote steden kunt u tijdens de reis zonder meerkosten kiezen uit diverse alternatieve excursies onder de noemer 'Freedom of Choice'. Wij informeren u graag nader.

 • Uitgaven van persoonlijke aard (telefoon, bar, wasserij, fotografie in bepaalde musea etc.)
 • Optionele excursies alsmede verlengingen voor of na de reis
 • Drankjes in het barrijtuig
 • Visumkosten
 • Kosten van lokale vertrekbelastingen op luchthaven
 • Verzekering (een adequate reisverzekering is verplicht)
 • à 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen

De Algemene Voorwaarden ( ANVR-Reizigersvoorwaarden plus de aanvullende reisvoorwaarden van Incento) zijn van toepassing.
Op deze reis zijn, in afwijking van de aanvullende reisvoorwaarden de volgende betalings- en annuleringsvoorwaarden van toepassing.

Betaling:

 • bij boeking dient een aanbetaling van 25% van de totale reissom te worden voldaan
 • het restant dient uiterlijk 60 dagen voor vertrek te zijn voldaan

Annuleringskosten:
Ingeval de boeking wordt geannuleerd, zijn de volgende annuleringskosten verschuldigd:

 • bij annulering tot 60 dagen voor vertrek: de aanbetaling (25% van de reissom)
 • bij annulering op 60 dagen of korter voor vertrek: de volledige reissom

Voorbehoud
Hoewel alles in het werk wordt gesteld om elke reis soepel te laten verlopen kunnen zich soms onderweg situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het betreffende land en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Wij vragen uw begrip en geduld als bepaalde programmapunten hierdoor moeten worden aangepast. Omdat de exacte vertrek- en aankomsttijden pas 1 tot 4 weken voor vertrek door de spoorwegen worden bevestigd, kunnen sommige excursies worden gewijzigd ten opzichte van de oorspronkelijke beschrijving in deze brochure. Onderweg kunnen zich soms situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het land waar u zich op dat moment bevindt en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Golden Eagle en Incento zijn niet aansprakelijk als de trein door onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen niet volgens schema dienstregeling kan rijden. We doen ons best om volledig te voldoen aan onze verplichtingen maar met de vele logistieke beslommeringen is het niet ongewoon om onderweg vertraging op te lopen. Excursies kunnen daardoor niet altijd worden gegarandeerd en kunnen alleen worden uitgevoerd als de tijd en omstandigheden dit toelaten. Golden Eagle behoudt zich het recht voor om af te wijken van de oorspronkelijke programmabeschrijving op onze website/brochure als de omstandigheden dit noodzakelijk maken.

Reissom
15-daagse reis Golden Eagle Trans-Mongolië Express: Moskou naar Beijing
Vanaf op aanvraag

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

De reissom is er persoon. Aan boord van de trein kunt u verblijven in 3 typen privécompartimenten: Silver Class, Gold Class en de Imperial Suite. 

Deze reis wordt tot nader order niet uitgevoerd. 

Vertrekdatum
Prijs per persoon in Silver Class,
NNB
Op aanvraag
Vertrekdatum
Prijs per persoon in Gold Class
NNB
Op aanvraag
Vertrekdatum
Prijs per persoon in een Imperial Suite
NNB
Op aanvraag
Toeslagen

Toeslag 2-persoons Silver Class compartiment voor alleengebruik: v.a. op aanvraag
Toeslag 2-persoons Gold Class compartiment voor alleengebruik: v.a. op aanvraag
Toeslag 2-persoons Imperial Suite voor alleengebruik: v.a. op aanvraag

Toeslagen voor vluchten in Business Class: op aanvraag. 

Inbegrepen
 • Vluchten van/naar Amsterdam per KLM in economy class* inclusief huidige luchthavenbelasting en brandstofheffingen  
 • Vlucht Ulaanbaatar - Beijing in economy class inclusief luchthavenbelasting en brandstofheffingen
 • 9-daagse treinreis per Golden Eagle
 • Privé-trein met verblijft in een privé-compartiment met badkamer
 • 1 overnachting in een 5-sterren hotel in Moskou, 3 nachten in een 4 sterren hotel in Ulaan Baatar en 2 nachten in een 5-sterren hotel in Beijing
 • Alle maaltijden vanaf het diner op de eerste dag t/m het ontbijt op dag 13 van de reis inclusief wijn, lokaal bier, frisdrank en water bij lunch en diner, tenzij anders vermeld
 • 2 x ontbijt in uw hotel in Beijing op dag 14 en 15
 • Peking Eend diner inclusief transfer in Beijing op dag 13
 • Luchthaventransfers bij aankomst en vertrek op de data volgens programma
 • Alle beschreven excursies** o.l.v. Engels sprekende gidsen
 • Diensten van ervaren tourmanagers en van lokale gidsen tijdens de geplande excursies
 • 24 uur per dag thee, koffie en mineraalwater in de trein
 • Alle fooien (m.u.v. Beijing)
 • Bagageservice in de hotels en op de stations
 • Gedetailleerde routegids, programma en informatiepakket
 • Een Engels sprekende arts aan boord tijdens de gehele reis

** Alle excursies volgens programma zijn inbegrepen. In enkele grote steden kunt u tijdens de reis zonder meerkosten kiezen uit diverse alternatieve excursies onder de noemer 'Freedom of Choice'. Wij informeren u graag nader.

Niet inbegrepen
 • Uitgaven van persoonlijke aard (telefoon, bar, wasserij, fotografie in bepaalde musea etc.)
 • Optionele excursies alsmede verlengingen voor of na de reis
 • Drankjes in het barrijtuig
 • Visumkosten
 • Kosten van lokale vertrekbelastingen op luchthaven
 • Verzekering (een adequate reisverzekering is verplicht)
 • à 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen
Voorwaarden

De Algemene Voorwaarden ( ANVR-Reizigersvoorwaarden plus de aanvullende reisvoorwaarden van Incento) zijn van toepassing.
Op deze reis zijn, in afwijking van de aanvullende reisvoorwaarden de volgende betalings- en annuleringsvoorwaarden van toepassing.

Betaling:

 • bij boeking dient een aanbetaling van 25% van de totale reissom te worden voldaan
 • het restant dient uiterlijk 60 dagen voor vertrek te zijn voldaan

Annuleringskosten:
Ingeval de boeking wordt geannuleerd, zijn de volgende annuleringskosten verschuldigd:

 • bij annulering tot 60 dagen voor vertrek: de aanbetaling (25% van de reissom)
 • bij annulering op 60 dagen of korter voor vertrek: de volledige reissom

Voorbehoud
Hoewel alles in het werk wordt gesteld om elke reis soepel te laten verlopen kunnen zich soms onderweg situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het betreffende land en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Wij vragen uw begrip en geduld als bepaalde programmapunten hierdoor moeten worden aangepast. Omdat de exacte vertrek- en aankomsttijden pas 1 tot 4 weken voor vertrek door de spoorwegen worden bevestigd, kunnen sommige excursies worden gewijzigd ten opzichte van de oorspronkelijke beschrijving in deze brochure. Onderweg kunnen zich soms situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het land waar u zich op dat moment bevindt en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Golden Eagle en Incento zijn niet aansprakelijk als de trein door onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen niet volgens schema dienstregeling kan rijden. We doen ons best om volledig te voldoen aan onze verplichtingen maar met de vele logistieke beslommeringen is het niet ongewoon om onderweg vertraging op te lopen. Excursies kunnen daardoor niet altijd worden gegarandeerd en kunnen alleen worden uitgevoerd als de tijd en omstandigheden dit toelaten. Golden Eagle behoudt zich het recht voor om af te wijken van de oorspronkelijke programmabeschrijving op onze website/brochure als de omstandigheden dit noodzakelijk maken.

Incento_Lien_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies!

Wilt u meer weten over onze beroemde treinen of heeft u advies nodig over uw volgende treinreis?

Bel +31 (0)88 - 13 07 320
Brochure Destin Treinreizen 2024_Mockup
Luxe brochure
De mooiste treinreizen ter wereld
 • Ruim 100 pagina's treinreisinspiratie
 • Beroemde en nostalgische treinen
 • Gratis bij u thuisbezorgd 

 

Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere luxe treinreizen aan boord van bijzondere en nostalgische privétreinen