Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Golden Eagle Trans-Siberian Express - Lake Baikal
Home
Alle reizen
Treinreizen
Golden Eagle Trans Siberië Express: Moskou - Vladivostok

Moskou Vladivostok per privétrein

treinreizen

Golden Eagle Trans-Siberië Express: Moskou - Vladivostok

De Trans-Siberië, de ultieme treinreis voor elke treinliefhebber 

Uiterst comfortabel reizen
Compartiment met privé badkamer
Boeiende verhalen en lezingen onderweg
Volgend vertrek
01-01-2025
Reisduur
15 dagen
Vertrekpunt
Moskou
Trein
Golden Eagle
Destin
Vanaf 16.898,-
Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.
Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Programma en excursies Uw trein Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Dé ultieme treinreis

De Trans-Siberie Express is de droom van elke treinliefhebber van bijzondere treinreizen en tevens 's werelds langste aaneengesloten treintraject. U doorkruist 7 tijdzones, een heel bijzondere ervaring. De beroemdste route ter wereld is 9.000 kilometer lang en verbindt Moskou met Vladivostok.

U reist in een internationaal gezelschap met de comfortabele privétrein, de Golden Eagle Trans Siberië Express, uw ‘rijdende hotel’ tijdens deze reis. Deze reis is ook in omgekeerde richting mogelijk. 

Golden Eagle exterieur (5)
Golden Eagle
Golden Eagle Restaurant team
Personeel aan boord
MoscowRedSquare6753
Het Rode Plein Moskou
Oelan Oede
Oelan Oede
Lenin - ULan Ude
Lenin
Cathedral - Yekaternburg
Kathedraal Jekaterinburg
KAZAN PG21 1
Kazan
Lake Baikal - Listvyanka
Baikalmeer, Listvyanka
Veeg naar links

Programma en excursies

Dag 1 - Amsterdam - Moskou

's Ochtends vertrek per KLM van Amsterdam naar Moskou. Bij aankomst wordt u opgewacht voor de transfer naar het 5-sterrenhotel Four Seasons Hotel Moscow '(of gelijkwaardig) waar u 1 nacht logeert. ’s Avonds maakt u kennis met uw medereizigers tijdens een welkomstdiner in het hotel.

StBasilsCathSatCol2_1919 - Moskou

Dag 2 - Moskou

De dag begint met een bezoek aan het Kremlin, het spirituele, historische en politieke hart van Moskou. U brengt een privébezoek aan de beroemde Arsenaalkamer, waar de schatten van de Tsaren zich bevinden. Vervolgens neemt de stadstour u mee naar het Rode Plein met de Basilius-kathedraal en het luxe GUM warenhuis.
Geniet van een typisch Russische lunch in het beroemde Café Pushkin. U doet een stap terug in de tijd en waant zich in een herenhuis uit de 19e eeuw. Op het programma staan natuurlijk ook verschillende schitterend gedecoreerde metrostations waar Moskou bekend om staat. Mocht u al eerder in Moskou geweest zijn dan bestaat de mogelijkheid om te kiezen voor alternatieve excursies (de zogenaamde Freedom of Choice excursies) zoals een bezoek aan Tretyakov Gallery (Nationaal Museum voor Schone Kunsten) of het luchtvaartmuseum.
In de namiddag gaat u aan boord van de Golden Eagle Trans-Siberian Express (pagina 4 t/m 7). Neem de tijd om u te installeren in uw comfortabele compartiment. Daarna gaat u aan tafel voor het diner.

GumDepartmentStore[1] - Moskou

Dag 3 - Kazan

Na het ontbijt aankomst in Kazan, pittoreske hoofdstad van de deelrepubliek Tatarstan, gelegen aan de Wolga. Hoogtepunt vandaag is een bezoek aan het Kremlin Fort dat op de Unesco Werelderfgoedlijst staat. We verkennen de eeuwenoude citadel, de prachtige moskee en de kathedraal met zijn uivormige torens. Omdat Kazan de geboorteplaats is van één van de meest beroemde Russische opera zangers, Feodor Chaliapin ( 1873 - 1938 ), eren we zijn nagedachtenis met een privé concert van zijn muziek. Tevens is tijd om op eigen gelegenheid door Kazan te wandelen. Na afloop keert u terug in de trein die vervolgens koers zet richting Jekaterinburg. Diner aan boord.

KAZAN PG21 1

Dag 4 - Jekaterinburg

Na passage van de grens tussen Europa en Azië aankomst in Jekaterinburg, hoofdstad van de Oeral. Tijdens de stadsexcursie bezoekt u onder andere de plek waar de laatste tsaar en zijn gezin geëxecuteerd werden en waar heden ten dage een kerk staat, als herinnering aan deze Russische Koninklijke familie.

Cathedral - Yekaternburg

Dag 5 - Novosibirsk

Vandaag verblijven we in Novosibirsk, een moderne Sovjet-stad waar we het beroemde Operagebouw en het Lenin-plein zullen bezoeken en een wandeling maken langs de rivier Ob, die van bron tot monding in de Noordelijke IJszee ca. 5.000 km lang is.

Als de tijd het toestaat wordt er tevens een bezoek gebracht aan het Spoorwegmuseum met locomotieven daterend uit eind 1800 inclusief de rijtuigen van de verschillende Tsaren.
Als alternatief kunt u in het Freedom of Choice programma kiezen voor een bezoek aan een museum met een bijzondere collectie mineralen.

Novosibirsk_Opera_Theatre_07-2016

Dag 6 - Aan boord van de Golden Eagle

Terwijl de Golden Eagle zijn weg vervolgt door het Sayan-gebergte, kunt u zich ontspannen en genieten van de steeds wisselende landschappen. Ook kunt u een lezing of een les Russisch bijwonen in het barrijtuig.

Bar Lounge Car (3)

Dag 7 - Irkoetsk

We komen ’s morgens aan in Irkoetsk, het “Parijs van Siberië”. Onze stadstour omvat de belangrijkste bezienswaardigheden van deze fascinerende stad. U ziet klassieke architectuur en veel houten gebouwen. Ook wordt voor u een privé-concert gegeven in het Decembrist House, een museum dat is opgedragen ter nagedachtenis aan de verbannen aristocraten. Zij waren gedwongen te verhuizen naar deze destijds verlaten plek na een mislukte revolutie in 1825. Deze intellectuelen worden geëerd omdat ze in Siberië cultuur hebben gebracht.

Ornate wooden house Irkutsk

Dag 8 - Baikalmeer

Een hoogtepunt tijdens uw reis. We volgen een specaculair spoortraject langs de oevers van het Baikal Meer door tunnels en over kliffen. Het Baikal Meer is het grootste zoetwatermeer ter wereld. Het landschap is overweldigend en de met sneeuw bedekte bergtoppen vormen een schitterend decor. Onderweg stoppen we voor een barbecuelunch aan de oever van het meer. ’s Middags bezoeken we Listvyanka, een klein dorpje gelegen aan de voet van de omringende heuvels.

Het Freedom of Choice programma geeft u de mogelijkheid om een wandeling te maken naar de top van de heuvel Chersky Mount. U kunt er ook voor kiezen om de stoeltjeslift te nemen. Vanaf de top heeft u een prachtig panoramisch uitzicht over de heuvels en het meer.

Pag 11 foto 2 in balk

Dag 9 - Oelan Oede

In de ochtend aankomst in Oelan Oede, hoofdstad van de semi-autonome republiek Boerjatië. Een fascinerende variatie van mensen en gezichten begroeten ons als we door deze streek rijden. Per touringcar reizen we naar een dorp van de Old Believers. Hier leren we meer over de lokale cultuur en geschiedenis van dit unieke volk. We worden onthaald met een traditionele maaltijd en genieten van een optreden verzorgd door plaatselijke dansers en muzikanten.

Village of old believers -Ulan Ude

Dag 10 - Ulaanbaatar

Uw Trans-Siberische avontuur neemt u mee naar Mongolië, waar u Ulaanbaatar bezoekt. De hoofdstad van Mongolië was ooit het centrum van een enorm rijk onder leiding van Genghis Khan. Mongolië is beroemd om zijn eindeloze groene steppes, grazend vee en nomadische Gers (Yurts) verspreid over het hele platteland.

De excursie begint bij het Gandan Klooster, één van de belangrijkste boeddhistische kloosters van het land met een gemeenschap van meer dan 500 monniken. De volledige naam van het klooster is ‘Gandantegchinlen’. Dit betekent; de grote plaats van complete vreugde. Op het Sukhbaatar plein vindt u het monument van Genghis Khan, ongetwijfeld de meest gevreesde en vereerde Mongoolse heerser.

Vervolgens rijden we de stad uit voor een bezoek aan het Nationale Park Gorkhi-Terelj. Geniet van het prachtige Mongoolse landschap en maak kennis met een nomadische familie en hun manier van leven tijdens uw bezoek aan een traditionele Ger.

Blijft u liever in de stad dan kunt in het Freedom of Choice programma het Nationale Museum en Bogd Khan Winterpaleis Museum bezoeken. U kunt ook op eigen gelegenheid de stad verkennen en nog wat laatste souvenirs kopen.

Tot slot wordt u uitgenodigd voor een optreden waarbij o.a. de traditionele keelzang ten gehore wordt gebracht.

shutterstock_1321457696 - Ulan Baatar

Dag 11 t/m 13 - Aan boord van de Golden Eagle

Het laatste deel van de reis brengt u door aan boord van de trein. Onderweg hoeft u zich niet te vervelen. Laat de uitgestrekte landschappen van Oost-Siberië op u inwerken, geniet van een drankje in het barrijtuig of woon één van de lessen of lezingen bij die op het programma staan. Op onze reis in het stroomgebied van de rivieren Shilka en Amoer zijn we nooit ver van de grens met China. Dit is het meest afgelegen deel van Siberië waar de bodem het hele jaar bevroren blijft (permafrost). Vanwege de reusachtige afstanden en de geografische en klimatologische omstandigheden is het een gebied waar de mens slechts met moeite kan overleven. Tijdens de laatste dag aan boord bevinden we ons ten noorden van Seoul, Darwin en Osaka. Ter hoogte van Chabarovsk, waar we de Amoer-rivier kruisen, bereiken we het meest oostelijke punt van onze reis. Afscheidsdiner aan boord.

Golden Eagle Cabin attendant service

Dag 14 - Vladivostok

’s Ochtends aankomst in Vladivostok, eindpunt van de Trans-Siberische spoorlijn na een reis van ruim 9.285 km. Tijdens de stadsexcursie bezoeken we de voornaamste militaire installaties van deze lange tijd “verboden” Russische stad. Transfer naar het Lotte Hotel Vladivostok voor het diner en 1 nacht verblijf. Deze avond neemt u afscheid van uw medereizigers.

Golden Eagle Vladivostok

Dag 15 - Vladivostok - Moskou - Amsterdam

In de loop van de ochtend volgt de transfer naar de luchthaven. Rond 14.00 uur vliegt u met Aeroflot naar Moskou en aansluitend met KLM naar Amsterdam. Vanwege het tijdsverschil arriveert u nog dezelfde avond op Schiphol.

shutterstock_1210067059 - Vladivostok
Lees meer
Lees minder

 

De Golden Eagle 

De Golden Eagle is de meest comfortabele privé-trein van heel Rusland en omringende landen. Elk privé-compartiment in deze trein beschikt over een moderne complete badkamer, een unicum in dit deel van de wereld. In het midden van de trein bevinden zich 2 sfeervolle restaurantrijtuigen waar u kunt genieten van uitstekende maaltijden. In het gezellige barrijtuig bent u welkom voor een heerlijk drankje, een gesprek met reisgenoten en kunt u luisteren naar muziek van de meereizende pianist. Dit ook de plaats waar op bepaalde tijden lezingen over historie en cultuur langs de reisroute worden gegeven. 

Aan boord van de trein kunt u verblijven in 3 typen privécompartimenten: Silver Class (5,5m2), Gold Class (7m2) en de Imperial Suite (11,1m2)

  

Golden Eagle (1)
Golden Eagle
Golden Eagle Silver Class (5)
Silver Class
Gold Class - Day Golden Eagle
Gold Class
Golden Eagle Imperial Suite (7)
Imperial Suite
Golden Eagle
Restaurant rijtuig
Golden Eagle exterieur Lake Baikal (10)
De Golden Eagle bij het Baikalmeer
Bar Lounge Car (5)
Bar Lounge Car
Veeg naar links

Reisinformatie

Uw hotels

Tijdens deze reis verblijft u, naast uw nachten aan boord van de Golden Eagle, in het 5-sterren hotel Hotel Aurora (of gelijkwaardig) in Moskou en het 4* Hyundai Hotel in Vladivostok.

Hotel Aurora, Moskou *****
Het 5-sterren Marriott Royal Aurora Hotel ligt in het centrum van Moskou, op loopafstand van het wereldberoemde Rode Plein en het Bolshoi Theater. Het Marriott biedt een groots en stijlvol interieur. De exclusieve butlerservice voor elke kamer zorgt er voor dat het u aan niets ontbreekt en geeft een verblijf in dit hotel een extra luxueus accent. Verder beschikt het hotel over een goed uitgerust fitnesscentrum, een luxe spa met sauna en een zwembad. Het Polo Club Restaurant biedt een uitgebreide selectie van steaks en internationale wijnen en in het Aurora restaurant kunt u heerlijk à la carte lunchen en dineren. Het ontbijtbuffet wordt geserveerd in het Aurora restaurant.

Hotel Hyundai, Vladivostok ****
Het 4-sterren Hotel Hyundai is gelegen in het hart van de stad. Alle belangrijke bezienswaardigheden zoals musea en winkelcentra zijn op loopafstand. Het hotel beschikt over 155 comfortabel ingerichte kamers. Niet-rokers kamers zijn beschikbaar op aanvraag. Het Haekeumkang Korean Restaurant, gelegen op de eerste verdieping, is één van de beste Koreaanse restaurants in de stad

Praktische informatie

Reisdocumenten
U dient te beschikken over een paspoort dat na vertrek nog minimaal 6 maanden geldig is. Voor een aantal reizen dient u te beschikken over geldige visa voor de betreffende landen die u bezoekt. Incento is u graag behulpzaam bij het verkrijgenvan de visa. De voertaal tijdens de reizen is Engels.

Gezondheid
Hoewel de reizen met onze privé-treinen uiterst comfortabel zijn, dienen de reizigers over een normale mentale en fysieke gezondheid te beschikken. Zij dienen goed ter been te zijn om tijdens excursies gangbare afstanden te kunnen lopen cq. te kunnen traplopen. Wij houden ons het recht voor om een reiziger van (voortzetting van) de reis uit te sluiten indien deze naar de mening van de tourmanager of de meereizende dokter niet in staat is om de reis te volbrengen en/of onacceptabele vertragingen oplevert voor de overige deelnemers aan de reis (zie ook Artikel 15, lid 2 van de ANVR Reis-voorwaarden). Neemt u bij twijfel contact met ons op, zodat wij u nader kunnen informeren.

Voorbehoud
Hoewel alles in het werk wordt gesteld om elke reis soepel te laten verlopen kunnen zich soms onderweg situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het betreffende land en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Wij vragen uw begrip en geduld als bepaalde programmapunten hierdoor moeten worden aangepast. Omdat de exacte vertrek- en aankomsttijden pas 1 tot 4 weken voor vertrek door de spoorwegen worden bevestigd, kunnen sommige excursies worden gewijzigd ten opzichte van de oorspronkelijke beschrijving in deze brochure. Onderweg kunnen zich soms situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het land waar u zich op dat moment bevindt en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Golden Eagle en Incento zijn niet aansprakelijk als de trein door onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen niet volgens schema dienstregeling kan rijden. We doen ons best om volledig te voldoen aan onze verplichtingen maar met de vele logistieke beslommeringen is het niet ongewoon om onderweg vertraging op te lopen. Excursies kunnen daardoor niet altijd worden gegarandeerd en kunnen alleen worden uitgevoerd als de tijd en omstandigheden dit toelaten. Golden Eagle behoudt zich het recht voor om af te wijken van de oorspronkelijke programmabeschrijving op onze website/brochure als de omstandigheden dit noodzakelijk maken.

Persoonlijke headsets
Voor de excursies ontvangt u een lichtgewicht headset waarop u kunt luisteren naar de gids zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat u iets zult missen van zijn/haar uitleg. Bespaar als alleenreizende. Betaal geen toeslag voor alleengebruik; als u bij boeking aan-geeft een tweepersoons cabin/accommodatie te willen delen, kijken wij of we aan deze wens kunnen voldoen. Vanzelfsprekend gaan we hierbij uit van een mede-alleenreizende van hetzelfde geslacht. Indien deze mogelijkheid er niet is, dan heeft u de accommodatie voor alleengebruik en rekenen wij geen toeslag.

Lees meer
Lees minder

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
15-daagse reis Golden Eagle Trans-Siberië Express van Moskou naar Vladivostok
Op aanvraag

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

De reissom is er persoon. Aan boord van de trein kunt u verblijven in 3 typen privécompartimenten: Silver Class, Gold Class en de Imperial Suite. 

Deze reis wordt tot nader order niet uitgevoerd. 

Vertrekdata
Prijs per persoon in Silver Class
NNB
Op aanvraag
Vertrekdata
Prijs per persoon in Gold Class
NNB
Op aanvraag
Vertrekdata
Prijs per persoon in een Imperial Suite
NNB
Op aanvraag

Toeslag 2-persoons Silver Class compartiment voor alleengebruik: v.a. 8.400,-
Toeslag 2-persoons Gold Class compartiment voor alleengebruik: v.a. 13.700,-
Toeslag 2-persoons Imperial Suite voor alleengebruik: v.a. 34.100,-

Toeslag vluchten Amsterdam - Moskou en Vladivostok - Moskou - Amsterdam: op aanvraag 
Toeslagen voor vluchten in Business Class: op aanvraag. 

 • Accommodatie aan boord van de trein
 • Hotelaccommodatie volgens programma
 • Alle maaltijden vanaf het diner op de eerste dag t/m het ontbijt op de laatste dag van de reis inclusief wijn, lokaal bier, frisdrank en water bij lunch en diner, tenzij anders vermeld
 • Luchthaventransfers bij aankomst en vertrek op de data volgens programma
 • Alle beschreven excursies** o.l.v. Engels sprekende gidsen
 • Diensten van ervaren tourmanagers en van lokale gidsen tijdens de geplande excursies
 • 24 uur per dag thee, koffie en mineraalwater in de trein
 • Alle fooien
 • Bagageservice in de hotels en op de stations
 • Gedetailleerde routegids, programma en informatiepakket
 • Een Engels sprekende arts aan boord tijdens de gehele reis

** Alle excursies volgens programma zijn inbegrepen. In enkele grote steden kunt u tijdens de reis zonder meerkosten kiezen uit diverse alternatieve excursies onder de noemer 'Freedom of Choice'. Wij informeren u graag nader.

U kunt er ook voor kiezen om de reis tot aan het Baikalmeer te maken. Informeer naar de mogelijkheden.

 • Vluchten Amsterdam - Moskou en Vladivostok - Moskou - Amsterdam in economy class of business class
 • Uitgaven van persoonlijke aard (telefoon, bar, wasserij, fotografie in bepaalde musea etc.)
 • Optionele excursies alsmede verlengingen voor of na de reis
 • Drankjes in het barrijtuig
 • Visumkosten
 • Kosten van lokale vertrekbelastingen op luchthaven
 • Verzekering (een adequate reisverzekering is verplicht)
 • à 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen

De Algemene Voorwaarden ( ANVR-Reizigersvoorwaarden plus de aanvullende reisvoorwaarden van Incento) zijn van toepassing.
Op deze reis zijn, in afwijking van de aanvullende reisvoorwaarden de volgende betalings- en annuleringsvoorwaarden van toepassing.

Betaling:

 • bij boeking dient een aanbetaling van 25% van de totale reissom te worden voldaan
 • het restant dient uiterlijk 60 dagen voor vertrek te zijn voldaan

Annuleringskosten:
Ingeval de boeking wordt geannuleerd, zijn de volgende annuleringskosten verschuldigd:

 • bij annulering tot 60 dagen voor vertrek: de aanbetaling (25% van de reissom)
 • bij annulering op 60 dagen of korter voor vertrek: de volledige reissom

Voorbehoud
Hoewel alles in het werk wordt gesteld om elke reis soepel te laten verlopen kunnen zich soms onderweg situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het betreffende land en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Wij vragen uw begrip en geduld als bepaalde programmapunten hierdoor moeten worden aangepast. Omdat de exacte vertrek- en aankomsttijden pas 1 tot 4 weken voor vertrek door de spoorwegen worden bevestigd, kunnen sommige excursies worden gewijzigd ten opzichte van de oorspronkelijke beschrijving in deze brochure. Onderweg kunnen zich soms situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het land waar u zich op dat moment bevindt en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Golden Eagle en Incento zijn niet aansprakelijk als de trein door onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen niet volgens schema dienstregeling kan rijden. We doen ons best om volledig te voldoen aan onze verplichtingen maar met de vele logistieke beslommeringen is het niet ongewoon om onderweg vertraging op te lopen. Excursies kunnen daardoor niet altijd worden gegarandeerd en kunnen alleen worden uitgevoerd als de tijd en omstandigheden dit toelaten. Golden Eagle behoudt zich het recht voor om af te wijken van de oorspronkelijke programmabeschrijving op onze website/brochure als de omstandigheden dit noodzakelijk maken.

Reissom
15-daagse reis Golden Eagle Trans-Siberië Express van Moskou naar Vladivostok
Op aanvraag

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

De reissom is er persoon. Aan boord van de trein kunt u verblijven in 3 typen privécompartimenten: Silver Class, Gold Class en de Imperial Suite. 

Deze reis wordt tot nader order niet uitgevoerd. 

Vertrekdata
Prijs per persoon in Silver Class
NNB
Op aanvraag
Vertrekdata
Prijs per persoon in Gold Class
NNB
Op aanvraag
Vertrekdata
Prijs per persoon in een Imperial Suite
NNB
Op aanvraag
Toeslagen

Toeslag 2-persoons Silver Class compartiment voor alleengebruik: v.a. 8.400,-
Toeslag 2-persoons Gold Class compartiment voor alleengebruik: v.a. 13.700,-
Toeslag 2-persoons Imperial Suite voor alleengebruik: v.a. 34.100,-

Toeslag vluchten Amsterdam - Moskou en Vladivostok - Moskou - Amsterdam: op aanvraag 
Toeslagen voor vluchten in Business Class: op aanvraag. 

Inbegrepen
 • Accommodatie aan boord van de trein
 • Hotelaccommodatie volgens programma
 • Alle maaltijden vanaf het diner op de eerste dag t/m het ontbijt op de laatste dag van de reis inclusief wijn, lokaal bier, frisdrank en water bij lunch en diner, tenzij anders vermeld
 • Luchthaventransfers bij aankomst en vertrek op de data volgens programma
 • Alle beschreven excursies** o.l.v. Engels sprekende gidsen
 • Diensten van ervaren tourmanagers en van lokale gidsen tijdens de geplande excursies
 • 24 uur per dag thee, koffie en mineraalwater in de trein
 • Alle fooien
 • Bagageservice in de hotels en op de stations
 • Gedetailleerde routegids, programma en informatiepakket
 • Een Engels sprekende arts aan boord tijdens de gehele reis

** Alle excursies volgens programma zijn inbegrepen. In enkele grote steden kunt u tijdens de reis zonder meerkosten kiezen uit diverse alternatieve excursies onder de noemer 'Freedom of Choice'. Wij informeren u graag nader.

U kunt er ook voor kiezen om de reis tot aan het Baikalmeer te maken. Informeer naar de mogelijkheden.

Niet inbegrepen
 • Vluchten Amsterdam - Moskou en Vladivostok - Moskou - Amsterdam in economy class of business class
 • Uitgaven van persoonlijke aard (telefoon, bar, wasserij, fotografie in bepaalde musea etc.)
 • Optionele excursies alsmede verlengingen voor of na de reis
 • Drankjes in het barrijtuig
 • Visumkosten
 • Kosten van lokale vertrekbelastingen op luchthaven
 • Verzekering (een adequate reisverzekering is verplicht)
 • à 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen
Voorwaarden

De Algemene Voorwaarden ( ANVR-Reizigersvoorwaarden plus de aanvullende reisvoorwaarden van Incento) zijn van toepassing.
Op deze reis zijn, in afwijking van de aanvullende reisvoorwaarden de volgende betalings- en annuleringsvoorwaarden van toepassing.

Betaling:

 • bij boeking dient een aanbetaling van 25% van de totale reissom te worden voldaan
 • het restant dient uiterlijk 60 dagen voor vertrek te zijn voldaan

Annuleringskosten:
Ingeval de boeking wordt geannuleerd, zijn de volgende annuleringskosten verschuldigd:

 • bij annulering tot 60 dagen voor vertrek: de aanbetaling (25% van de reissom)
 • bij annulering op 60 dagen of korter voor vertrek: de volledige reissom

Voorbehoud
Hoewel alles in het werk wordt gesteld om elke reis soepel te laten verlopen kunnen zich soms onderweg situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het betreffende land en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Wij vragen uw begrip en geduld als bepaalde programmapunten hierdoor moeten worden aangepast. Omdat de exacte vertrek- en aankomsttijden pas 1 tot 4 weken voor vertrek door de spoorwegen worden bevestigd, kunnen sommige excursies worden gewijzigd ten opzichte van de oorspronkelijke beschrijving in deze brochure. Onderweg kunnen zich soms situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het land waar u zich op dat moment bevindt en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Golden Eagle en Incento zijn niet aansprakelijk als de trein door onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen niet volgens schema dienstregeling kan rijden. We doen ons best om volledig te voldoen aan onze verplichtingen maar met de vele logistieke beslommeringen is het niet ongewoon om onderweg vertraging op te lopen. Excursies kunnen daardoor niet altijd worden gegarandeerd en kunnen alleen worden uitgevoerd als de tijd en omstandigheden dit toelaten. Golden Eagle behoudt zich het recht voor om af te wijken van de oorspronkelijke programmabeschrijving op onze website/brochure als de omstandigheden dit noodzakelijk maken.

Incento_Lien_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies!

Wilt u meer weten over onze beroemde treinen of heeft u advies nodig over uw volgende treinreis?

Bel +31 (0)88 - 13 07 320
Brochure Destin Treinreizen 2024_Mockup
Luxe brochure
De mooiste treinreizen ter wereld
 • Ruim 100 pagina's treinreisinspiratie
 • Beroemde en nostalgische treinen
 • Gratis bij u thuisbezorgd 

 

Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere luxe treinreizen door Europa aan boord van bijzondere en nostalgische privétreinen