Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
6. GE leaving Ulan Bator (1)
Home
Alle reizen
Treinreizen
Golden Eagle Trans Siberië Express in de winter: Moskou - Vladivostok

De Trans Siberië-Express in de winter

treinreizen

Golden Eagle Trans-Siberië Express in de winter: Moskou - Vladivostok

Het schitterende landschap van Rusland en Mongolië in de winter 

Compartiment met privé badkamer
Boeiende verhalen en lezingen onderweg
Alle excursies inbegrepen
Volgend vertrek
01-01-2025
Reisduur
15 dagen
Vertrekpunt
Moskou
Trein
Golden Eagle
Destin
Vanaf 17.998,-
Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.
Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Programma en excursies Uw trein Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Dé ultieme treinreis ook in de winter

Reis langs de Trans-Siberische route in de winter en beleef een uitzonderlijke en unieke ervaring. U reist langs 's werelds grootste treinroute, de Trans-Siberische spoorlijn. Deze beroemde spoorlijn loopt als een stalen lint door het landschap van Moskou naar Vladivostok via de Oeral, over de prachtige Russische steppe en langs de oever van ' s werelds grootste zoetwatermeer, het Baikalmeer. Een afstand van 11.000 kilometer en 8 tijdzones.
Een treinreis met vele hoogtepunten, zoals bezoeken aan de steden Jekaterinburg, Irkutsk, Vladimir en Suzdal. Natuurlijk wordt er ook gestopt bij het prachtig bevroren Baikalmeer, dat u per hovercraft gaat verkennen. Hier krijgt u de gelegenheid om te ijsvissen of maakt u een tocht per hondenslee of sneeuwscooter.

Deze reis is ook in omgekeerde richting te maken.

Golden Eagle Restaurant team
Personeel aan boord
LAKE BAIKAL 3
Baikalmeer
7.Essential vodka shots on Lake Baikal.26th Feb
Baikalmeer
3. Ulan Ude (3)
Beeld van Lenin in Oelan Oede
MOSCOW 1
Moskou in de winter
Moscow - St. Basils Cathedral
St. Basils Cathedral Moskou
Yekaterin6079
Jekaterinburg
6. GE leaving Ulan Bator (1)
Omgevng Oelan Baatar
Veeg naar links

Programma en excursies

Dag 1 - Amsterdam - Moskou

's Ochtends vertrek per KLM van Amsterdam naar Moskou (niet inbegrepen). Bij aankomst wordt u opgewacht voor de transfer naar het 5-sterrenhotel Four Seasons Hotel Moscow '(of gelijkwaardig) waar u 1 nacht logeert. ’s Avonds maakt u kennis met uw medereizigers tijdens een welkomstdiner in het hotel.

StBasilsCathSatCol2_1919 - Moskou

Dag 2 - Moskou

De dag begint met een bezoek aan het Kremlin, het spirituele, historische en politieke hart van Moskou. U brengt een privébezoek aan de beroemde Arsenaalkamer, waar de schatten van de Tsaren zich bevinden. Vervolgens neemt de stadstour u mee naar het Rode Plein met de Basilius-kathedraal en het luxe GUM warenhuis.
Geniet van een typisch Russische lunch in het beroemde Café Pushkin. U doet een stap terug in de tijd en waant zich in een herenhuis uit de 19e eeuw. Op het programma staan natuurlijk ook verschillende schitterend gedecoreerde metrostations waar Moskou bekend om staat. Mocht u al eerder in Moskou geweest zijn dan bestaat de mogelijkheid om te kiezen voor alternatieve excursies (de zogenaamde Freedom of Choice excursies) zoals een bezoek aan Tretyakov Gallery (Nationaal Museum voor Schone Kunsten) of het luchtvaartmuseum.
In de namiddag gaat u aan boord van de Golden Eagle Trans-Siberian Express. Neem de tijd om u te installeren in uw comfortabele compartiment. Daarna gaat u aan tafel voor het diner.

MOSCOW

Dag 3 - Kazan

Na het ontbijt aankomst in Kazan, pittoreske hoofdstad van de deelrepubliek Tatarstan, gelegen aan de Wolga. Hoogtepunt vandaag is een bezoek aan het Kremlin Fort dat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. We verkennen de eeuwenoude citadel, de prachtige moskee en de kathedraal met zijn uivormige torens.

Aan het eind van het bezoek worden we getrakteerd op een operaconcert met muziek van de in Kazan geboren wereldberoemde operazanger Feodor Chaliapin (1873-1938).

Na afloop keert u terug in de trein die vervolgens koers zet richting Jekaterinburg. Diner aan boord.

KazanAnnuncCthdr6448

Dag 4 - Jekaterinburg

Na passage van de grens tussen Europa en Azië aankomst in Jekaterinburg, hoofdstad van de Oeral. Tijdens de stadsexcursie bezoekt u onder andere de plek waar de laatste tsaar en zijn gezin geëxecuteerd werden en waar heden ten dage een kerk staat, als herinnering aan deze Russische Koninklijke familie.

Cathedral - Yekaternburg

Dag 5 - Novosibirsk

Vandaag bezoekt u Novosibirsk, een moderne Sovjet-stad waar u het beroemde Operagebouw en het Lenin-plein zult bezoeken en een wandeling maakt langs de rivier Ob, die van bron tot monding in de Noordelijke IJszee ca. 5000 km lang is.

Als alternatief kunt u in het Freedom of Choice programma kiezen voor een bezoek aan het Spoorwegmuseum met locomotieven daterend uit eind 1800 inclusief de rijtuigen van de verschillende Tsaren..

Railway_Station_of_Novosibirsk

Dag 6 - Aan boord van de Golden Eagle

Terwijl de Golden Eagle zijn weg vervolgt door het Sayan-gebergte, kunt u zich ontspannen en genieten van de steeds wisselende, besneeuwde landschappen.

Winter train exterior

Dag 7 - Irkoetsk

's Morgens aankomst in Irkoetsk, het “Parijs van Siberië”. Onze stadstour omvat de belangrijkste bezienswaardigheden van deze fascinerende stad. U ziet klassieke architectuur en veel houten gebouwen. Ook wordt voor u een privé-concert gegeven in het Decembrist House, een museum dat is opgedragen ter nagedachtenis aan de verbannen aristocraten. Zij waren gedwongen te verhuizen naar deze destijds verlaten plek na een mislukte revolutie in 1825. Deze intellectuelen worden geëerd omdat ze in Siberië cultuur hebben gebracht.
Als alternatief kunt u kiezen voor een bezoek aan een traditionele Russische Banya (Sauna).

IRKUTSK

Dag 8 - Baikalmeer

Een hoogtepunt tijdens uw reis. De trein volgt het spectaculaire spoortraject langs de oevers van het Baikalmeer door tunnels en over kliffen. Het bevroren meer en de besneeuwde bergtoppen vormen een onvergetelijke decor. Per hovercraft maakt u een prachtige tocht over het bevroren meer, totdat u aankomt op de plek waar u naar het ijsvissen kunt kijken. Geniet vervolgens van een spectaculaire tocht per hondenslee of sneeuwscooter. Aan het eind van de excursie kunt u genieten van de vers gevangen en gerookte vis in het mobiele ‘’Rookhuis’’.

2. GETSX Feb 2010 Lake Baikal (152)

Dag 9 - Oelan Oede

In de ochtend aankomst in Oelan Oede, hoofdstad van de semi-autonome republiek Boerjatië. Per touringcar reist u naar een dorp van de Old Believers. Hier leert u meer over de lokale cultuur en geschiedenis van dit unieke volk. U wordt onthaald met een traditionele maaltijd en u kunt genieten van een optreden, verzorgd door plaatselijke dansers en muzikanten.

TSX to Ulan Ude 2 054

Dag 10 - Ulaanbaatar

Ons Trans-Siberische avontuur neemt u mee naar Mongolië, waar u Ulaanbaatar bezoekt, de hoofdstad van Mongolië, ooit het centrum van een enorm rijk onder leiding van Genghis Khan. Mongolië is beroemd om zijn eindeloze groene steppes, grazend vee en nomadische Gers (Yurts) verspreid over het hele platteland.

De excursie begint bij het Gandan Klooster, één van de belangrijkste Boeddhistische kloosters van het land met een gemeenschap van meer dan 500 monniken. De volledige naam van het klooster is ‘Gandantegchinlen’. Dit betekent; de grote plaats van complete vreugde. Op het Sukhbaatar plein vindt u het monument van Genghis Khan, ongetwijfeld de meest gevreesde en vereerde Mongoolse heerser. In het National Museum leert u meer over de intrigerende geschiedenis van het land. Ook is er de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan een traditionele Gers en een nomadische familie.

Winter_ice_skating_in_Ulaanbaatar_Mongolia.

Dag 11 t/m 13 - Aan boord van de Golden Eagle

Het laatste deel van de reis brengt u door aan boord van de trein. Onderweg hoeft u zich niet te vervelen. Laat de uitgestrekte landschappen van Oost-Siberië op u inwerken, geniet van een drankje in het barrijtuig of woon één van de lessen of lezingen bij die op het programma staan. Op uw reis in het stroomgebied van de rivieren Shilka en Amoer bent u nooit ver van de grens met China. Dit is het meest afgelegen deel van Siberië, waar de bodem het hele jaar bevroren blijft (permafrost). Vanwege de reusachtige afstanden en de geografische en klimatologische omstandigheden is het een gebied waar de mens slechts met moeite kan overleven. Tijdens de laatste dag aan boord bevindt u zich ten noorden van Seoul, Darwin en Osaka. Ter hoogte van Chabarovsk, waar u de Amoer-rivier kruist, bereikt u het meest oostelijke punt van uw reis. Afscheidsdiner aan boord.

Golden Eagle Cabin attendant service

Dag 14 - Vladivostok

's Ochtends aankomst in Vladivostok, eindpunt van de Trans-Siberische spoorlijn na een reis van ruim 10.600 km. Tijdens de stadsexcursie bezoekt u de voornaamste militaire installaties van deze lange tijd “verboden” Russische stad. Transfer naar het Lotte Hotel Vladivostok (of gelijkwaardig) voor het diner en 1 nacht verblijf. Deze avond neemt u afscheid van uw medereizigers.

2. GETSX Feb 2010 Lake Baikal (169)

Dag 15 - Vladivostok - Moskou - Amsterdam

In de loop van de ochtend volgt de transfer naar de luchthaven. Rond 14.00 uur vliegt u met Aeroflot naar Moskou en aansluitend met KLM naar Amsterdam. Vanwege het tijdsverschil arriveert u nog dezelfde avond op Schiphol.

Moscow2
Lees meer
Lees minder

De Golden Eagle 

De Golden Eagle is de meest comfortabele privé-trein van heel Rusland en omringende landen. Elk privé-compartiment in deze trein beschikt over een moderne complete badkamer, een unicum in dit deel van de wereld. In het midden van de trein bevinden zich 2 sfeervolle restaurantrijtuigen waar u kunt genieten van uitstekende maaltijden. In het gezellige barrijtuig bent u welkom voor een heerlijk drankje, een gesprek met reisgenoten en kunt u luisteren naar muziek van de meereizende pianist. Dit ook de plaats waar op bepaalde tijden lezingen over historie en cultuur langs de reisroute worden gegeven. 

Aan boord van de trein kunt u verblijven in 3 typen privécompartimenten: Silver Class (5,5m2), Gold Class (7m2) en de Imperial Suite (11,1m2)

  

Golden Eagle (1)
Golden Eagle
Golden Eagle Silver Class (5)
Silver Class
Gold Class - Day Golden Eagle
Gold Class
Golden Eagle Imperial Suite (7)
Imperial Suite
Golden Eagle
Restaurant rijtuig
Golden Eagle exterieur Lake Baikal (10)
De Golden Eagle bij het Baikalmeer
Bar Lounge Car (5)
Bar Lounge Car
Veeg naar links

Reisinformatie

Uw hotels

Tijdens deze reis verblijft u, naast uw nachten aan boord van de Golden Eagle, in het 5-sterren Four Seasons Hotel (of gelijkwaardig) in Moskou en het 5* Lotte Hotel (of gelijkwaardig) in Vladivostok.

Praktische informatie

Reisdocumenten
U dient te beschikken over een paspoort dat na vertrek nog minimaal 6 maanden geldig is. Voor een aantal reizen dient u te beschikken over geldige visa voor de betreffende landen die u bezoekt. Incento is u graag behulpzaam bij het verkrijgenvan de visa. De voertaal tijdens de reizen is Engels.

Gezondheid
Hoewel de reizen met onze privé-treinen uiterst comfortabel zijn, dienen de reizigers over een normale mentale en fysieke gezondheid te beschikken. Zij dienen goed ter been te zijn om tijdens excursies gangbare afstanden te kunnen lopen cq. te kunnen traplopen. Wij houden ons het recht voor om een reiziger van (voortzetting van) de reis uit te sluiten indien deze naar de mening van de tourmanager of de meereizende dokter niet in staat is om de reis te volbrengen en/of onacceptabele vertragingen oplevert voor de overige deelnemers aan de reis (zie ook Artikel 15, lid 2 van de ANVR Reis-voorwaarden). Neemt u bij twijfel contact met ons op, zodat wij u nader kunnen informeren.

Voorbehoud
Hoewel alles in het werk wordt gesteld om elke reis soepel te laten verlopen kunnen zich soms onderweg situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het betreffende land en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Wij vragen uw begrip en geduld als bepaalde programmapunten hierdoor moeten worden aangepast. Omdat de exacte vertrek- en aankomsttijden pas 1 tot 4 weken voor vertrek door de spoorwegen worden bevestigd, kunnen sommige excursies worden gewijzigd ten opzichte van de oorspronkelijke beschrijving in deze brochure. Onderweg kunnen zich soms situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het land waar u zich op dat moment bevindt en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Golden Eagle en Incento zijn niet aansprakelijk als de trein door onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen niet volgens schema dienstregeling kan rijden. We doen ons best om volledig te voldoen aan onze verplichtingen maar met de vele logistieke beslommeringen is het niet ongewoon om onderweg vertraging op te lopen. Excursies kunnen daardoor niet altijd worden gegarandeerd en kunnen alleen worden uitgevoerd als de tijd en omstandigheden dit toelaten. Golden Eagle behoudt zich het recht voor om af te wijken van de oorspronkelijke programmabeschrijving op onze website/brochure als de omstandigheden dit noodzakelijk maken.

Persoonlijke headsets
Voor de excursies ontvangt u een lichtgewicht headset waarop u kunt luisteren naar de gids zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat u iets zult missen van zijn/haar uitleg. Bespaar als alleenreizende. Betaal geen toeslag voor alleengebruik; als u bij boeking aan-geeft een tweepersoons cabin/accommodatie te willen delen, kijken wij of we aan deze wens kunnen voldoen. Vanzelfsprekend gaan we hierbij uit van een mede-alleenreizende van hetzelfde geslacht. Indien deze mogelijkheid er niet is, dan heeft u de accommodatie voor alleengebruik en rekenen wij geen toeslag.

Lees meer
Lees minder

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
15-daagse reis Golden Eagle Trans-Siberië Express in de winter: Moskou - Vladivostok
Op aanvraag

De reissom is er persoon. Aan boord van de trein kunt u verblijven in 3 typen privécompartimenten: Silver Class, Gold Class en de Imperial Suite. Deze reis is ook in omgekeerde richting te maken.

Deze reis wordt tot nader order niet aangeboden. 

Vertrekdata
Prijs per persoon in Silver Class,
februari
Op aanvraag
Vertrekdata
Prijs per persoon in Gold Class
februari
Op aanvraag
Vertrekdata
Prijs per persoon in een Imperial Suite
februari
Op aanvraag

Toeslag 2-persoons Silver Class compartiment voor alleengebruik: v.a. 9.000,-
Toeslag 2-persoons Gold Class compartiment voor alleengebruik: v.a. 14.200,-
Toeslag 2-persoons Imperial Suite voor alleengebruik: v.a. 36.400,-

Toeslag vluchten Amsterdam - Moskou en Vladivostok - Moskou - Amsterdam: op aanvraag 
Toeslagen voor vluchten in Business Class: op aanvraag. 

 • Accommodatie aan boord van de trein
 • Hotelaccommodatie volgens programma
 • Alle maaltijden vanaf het diner op de eerste dag t/m het ontbijt op de laatste dag van de reis inclusief wijn, lokaal bier, frisdrank en water bij lunch en diner, tenzij anders vermeld
 • Luchthaventransfers bij aankomst en vertrek op de data volgens programma
 • Alle beschreven excursies** o.l.v.
 • Engels sprekende gidsen
 • Diensten van ervaren tourmanagers en van lokale gidsen tijdens de geplande excursies
 • 24 uur per dag thee, koffie en mineraalwater in de trein
  Alle fooien
 • Bagageservice in de hotels en op de stations
 • Gedetailleerde routegids, programma en informatiepakket
 • Een Engels sprekende arts aan boord tijdens de gehele reis

** Alle excursies volgens programma zijn inbegrepen. In enkele grote steden kunt u tijdens de reis zonder meerkosten kiezen uit diverse alternatieve excursies onder de noemer 'Freedom of Choice'. Wij informeren u graag nader.

 

 • Vluchten Amsterdam - Moskou en Vladivostok - Moskou - Amsterdam in economy class of business class
 • Uitgaven van persoonlijke aard (telefoon, bar, wasserij, fotografie in bepaalde musea etc.)
 • Optionele excursies alsmede verlengingen voor of na de reis
 • Drankjes in het barrijtuig
 • Kosten van visa en lokale vertrekbelastingen op luchthaven
 • Reis- en annuleringsverzekering (een adequate reisverzekering is verplicht)
 • Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking en SGR consumentenbijdrage € 5 p.p.
 • Reserveringskosten € 30 per boeking

De Algemene Voorwaarden ( ANVR-Reizigersvoorwaarden plus de aanvullende reisvoorwaarden van Incento) zijn van toepassing.
Op deze reis zijn, in afwijking van de aanvullende reisvoorwaarden de volgende betalings- en annuleringsvoorwaarden van toepassing.

Betaling:

 • bij boeking dient een aanbetaling van 25% van de totale reissom te worden voldaan
 • het restant dient uiterlijk 60 dagen voor vertrek te zijn voldaan

Annuleringskosten:
Ingeval de boeking wordt geannuleerd, zijn de volgende annuleringskosten verschuldigd:

 • bij annulering tot 60 dagen voor vertrek: de aanbetaling (25% van de reissom)
 • bij annulering op 60 dagen of korter voor vertrek: de volledige reissom

Voorbehoud
Hoewel alles in het werk wordt gesteld om elke reis soepel te laten verlopen kunnen zich soms onderweg situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het betreffende land en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Wij vragen uw begrip en geduld als bepaalde programmapunten hierdoor moeten worden aangepast. Omdat de exacte vertrek- en aankomsttijden pas 1 tot 4 weken voor vertrek door de spoorwegen worden bevestigd, kunnen sommige excursies worden gewijzigd ten opzichte van de oorspronkelijke beschrijving in deze brochure. Onderweg kunnen zich soms situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het land waar u zich op dat moment bevindt en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Golden Eagle en Incento zijn niet aansprakelijk als de trein door onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen niet volgens schema dienstregeling kan rijden. We doen ons best om volledig te voldoen aan onze verplichtingen maar met de vele logistieke beslommeringen is het niet ongewoon om onderweg vertraging op te lopen. Excursies kunnen daardoor niet altijd worden gegarandeerd en kunnen alleen worden uitgevoerd als de tijd en omstandigheden dit toelaten. Golden Eagle behoudt zich het recht voor om af te wijken van de oorspronkelijke programmabeschrijving op onze website/brochure als de omstandigheden dit noodzakelijk maken.

Reissom
15-daagse reis Golden Eagle Trans-Siberië Express in de winter: Moskou - Vladivostok
Op aanvraag

De reissom is er persoon. Aan boord van de trein kunt u verblijven in 3 typen privécompartimenten: Silver Class, Gold Class en de Imperial Suite. Deze reis is ook in omgekeerde richting te maken.

Deze reis wordt tot nader order niet aangeboden. 

Vertrekdata
Prijs per persoon in Silver Class,
februari
Op aanvraag
Vertrekdata
Prijs per persoon in Gold Class
februari
Op aanvraag
Vertrekdata
Prijs per persoon in een Imperial Suite
februari
Op aanvraag
Toeslagen

Toeslag 2-persoons Silver Class compartiment voor alleengebruik: v.a. 9.000,-
Toeslag 2-persoons Gold Class compartiment voor alleengebruik: v.a. 14.200,-
Toeslag 2-persoons Imperial Suite voor alleengebruik: v.a. 36.400,-

Toeslag vluchten Amsterdam - Moskou en Vladivostok - Moskou - Amsterdam: op aanvraag 
Toeslagen voor vluchten in Business Class: op aanvraag. 

Inbegrepen
 • Accommodatie aan boord van de trein
 • Hotelaccommodatie volgens programma
 • Alle maaltijden vanaf het diner op de eerste dag t/m het ontbijt op de laatste dag van de reis inclusief wijn, lokaal bier, frisdrank en water bij lunch en diner, tenzij anders vermeld
 • Luchthaventransfers bij aankomst en vertrek op de data volgens programma
 • Alle beschreven excursies** o.l.v.
 • Engels sprekende gidsen
 • Diensten van ervaren tourmanagers en van lokale gidsen tijdens de geplande excursies
 • 24 uur per dag thee, koffie en mineraalwater in de trein
  Alle fooien
 • Bagageservice in de hotels en op de stations
 • Gedetailleerde routegids, programma en informatiepakket
 • Een Engels sprekende arts aan boord tijdens de gehele reis

** Alle excursies volgens programma zijn inbegrepen. In enkele grote steden kunt u tijdens de reis zonder meerkosten kiezen uit diverse alternatieve excursies onder de noemer 'Freedom of Choice'. Wij informeren u graag nader.

 

Niet inbegrepen
 • Vluchten Amsterdam - Moskou en Vladivostok - Moskou - Amsterdam in economy class of business class
 • Uitgaven van persoonlijke aard (telefoon, bar, wasserij, fotografie in bepaalde musea etc.)
 • Optionele excursies alsmede verlengingen voor of na de reis
 • Drankjes in het barrijtuig
 • Kosten van visa en lokale vertrekbelastingen op luchthaven
 • Reis- en annuleringsverzekering (een adequate reisverzekering is verplicht)
 • Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking en SGR consumentenbijdrage € 5 p.p.
 • Reserveringskosten € 30 per boeking
Voorwaarden

De Algemene Voorwaarden ( ANVR-Reizigersvoorwaarden plus de aanvullende reisvoorwaarden van Incento) zijn van toepassing.
Op deze reis zijn, in afwijking van de aanvullende reisvoorwaarden de volgende betalings- en annuleringsvoorwaarden van toepassing.

Betaling:

 • bij boeking dient een aanbetaling van 25% van de totale reissom te worden voldaan
 • het restant dient uiterlijk 60 dagen voor vertrek te zijn voldaan

Annuleringskosten:
Ingeval de boeking wordt geannuleerd, zijn de volgende annuleringskosten verschuldigd:

 • bij annulering tot 60 dagen voor vertrek: de aanbetaling (25% van de reissom)
 • bij annulering op 60 dagen of korter voor vertrek: de volledige reissom

Voorbehoud
Hoewel alles in het werk wordt gesteld om elke reis soepel te laten verlopen kunnen zich soms onderweg situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het betreffende land en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Wij vragen uw begrip en geduld als bepaalde programmapunten hierdoor moeten worden aangepast. Omdat de exacte vertrek- en aankomsttijden pas 1 tot 4 weken voor vertrek door de spoorwegen worden bevestigd, kunnen sommige excursies worden gewijzigd ten opzichte van de oorspronkelijke beschrijving in deze brochure. Onderweg kunnen zich soms situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het land waar u zich op dat moment bevindt en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Golden Eagle en Incento zijn niet aansprakelijk als de trein door onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen niet volgens schema dienstregeling kan rijden. We doen ons best om volledig te voldoen aan onze verplichtingen maar met de vele logistieke beslommeringen is het niet ongewoon om onderweg vertraging op te lopen. Excursies kunnen daardoor niet altijd worden gegarandeerd en kunnen alleen worden uitgevoerd als de tijd en omstandigheden dit toelaten. Golden Eagle behoudt zich het recht voor om af te wijken van de oorspronkelijke programmabeschrijving op onze website/brochure als de omstandigheden dit noodzakelijk maken.

Incento_Lien_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies!

Wilt u meer weten over onze beroemde treinen of heeft u advies nodig over uw volgende treinreis?

Bel +31 (0)88 - 13 07 320
Brochure Destin Treinreizen 2024_Mockup
Luxe brochure
De mooiste treinreizen ter wereld
 • Ruim 100 pagina's treinreisinspiratie
 • Beroemde en nostalgische treinen
 • Gratis bij u thuisbezorgd 

 

Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere luxe treinreizen door Europa aan boord van bijzondere en nostalgische privétreinen