Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
India - Udaipur

Per luxe trein
door India

treinreizen

Indian Splendour

Maak kennis met prachtig India tijdens een luxe treinreis van Delhi naar Mumbai

Meest luxe privétrein van India
Fascinerende cultuur en natuur
Compartiment met privé badkamer
Volgend vertrek
03-10-2024
+2 vertrekdata
Reisduur
11 dagen
Vertrekpunt
Delhi
Trein
Maharajas' Express
Destin
Vanaf 9.998,-
Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.
Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Programma en excursies Uw trein Verleng uw reis Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Ervaar de betovering van de Taj Mahal

Reis mee aan boord van de luxe trein Maharajas' Express en laat u meevoeren door het prachtige India. Laat u betoveren door de Taj Mahal, één van de mooiste monumenten ter wereld, ontdek spectaculair Rajasthan met zijn vele paleizen en forten en maak kennis met de bruisende steden Delhi en Mumbai (Bombay). Geniet van exotisch India met zijn schitterende natuur en unieke cultuur.

shutterstock_432255109 - Mumbai
Mumbai
JB2009-09 India-Darjeeling Mail 646
Jaipur
India - Mumbai - Dhobi Ghat Wasserijen
Dhobi Ghat Wasserijen
Treinreis India
Taj Mahal
JB 2010-03 India - Maharajas Express 039
Bloemenverkoper voor offer in de tempel
Mehrangar_Fort,_Jodhpur
Mehrangar Fort,Jodhpur
Thar_desert_Rajasthan_India
Thar desert Rajasthan India
India - Jaipur - City Palace Museum
City Palace Museum Jaipur
Veeg naar links

Programma en excursies

Dag 1 en 2 - Aankomst Delhi

Rechtstreekse vlucht Amsterdam-Delhi per KLM (niet inbegrepen). Aankomst Delhi op dag 2 rond 02.00 uur (lokale tijd). Bij aankomst in Delhi wordt u opgewacht voor de privé-transfer naar het 5-sterren Imperial Hotel, waar u 3 nachten (incl. vroege aankomst dag 2) verblijft in een luxe ‘Heritage’-kamer. 

shutterstock_1022437888 - Mumbai

Dag 3 - Delhi, stadstour

Vandaag maakt u een stadstour met privé-gids door Delhi. ’s Ochtends bezoekt u het fraaie 17e eeuwse Rode Fort. Tegenover het Rode Fort ligt de Jama Masjid, de grootste moskee van India, opgetrokken uit rood zandsteen en wit marmer. Ook bezoekt u de Raj Ghat op de oevers van de Yamuna-rivier, de plaats waar Mahatma Gandhi werd gecremeerd. De lunch wordt geserveerd in een lokaal restaurant. ‘s Middags is New Delhi aan de beurt en ziet u de India Gate en de parlementsgebouwen. U bezoekt Humayun’s Tomb en tenslotte de Qutub Minar, een indrukwekkende toren uit de 13e eeuw.

Treinreis India

Dag 4 - Vertrek Maharajas' Express naar Agra

Ontbijt in het hotel. ‘s Morgens privé-transfer naar het station. U wordt op traditionele wijze verwelkomd bij de Maharajas’ Express. Maak het u gemakkelijk in uw comfortabele compartiment terwijl de trein koers zet richting Agra. Brunch aan boord. In Agra bezoekt u het prachtige Taj Mahal. Dit architectuurwonder werd gebouwd door Shah Jehan als mausoleum voor zijn echtgenote Mumtaz. Diner en overnachting aan boord.

Maharjas Express Mayur Mahal restaurant (1)

Dag 5 - Agra - Ranthambore National Park

In de vroege ochtend bezoekt u het Agra Fort. De rest van de ochtend is vrij aan boord van de trein. Na de lunch aankomst in Sawai Madhopur en gaat u per jeep op safari in het Ranthambore National Park, waar tijgers, hyena's, luipaarden en vele vogelsoorten leven. Diner en overnachting aan boord.

shutterstock_112379906 - Ranthambore

Dag 6 - Jaipur

In 'De Roze Stad' Jaipur bezoeken we het hooggelegen Amber Fort met zijn beroemde spiegelzaal. Na afloop keert u weer terug in de trein voor de lunch. 's Avonds dineert u op een unieke locatie in Jaipur, het Rambagh Palace. Na afloop keert u terug in de trein.

India - Jaipur (1)

Dag 7 - Bikaner

De trein doorkruist een indrukwekkend woestijngebied alvorens in Bikaner aan te komen. U heeft gelegenheid om te relaxen in de trein of u maakt een stadstour. ‘s Middags bezoekt u het imposante Junagarh-fort waarin alle kamers rijk zijn versierd met muurschilderingen. Geniet vervolgens van cocktails en een heerlijke barbecue, terwijl lokale artiesten dansen en musiceren. Dit alles op een bijzondere locatie, de indrukwekkende zandduinen. Terugkeer naar de trein en overnachting aan boord.

Treinreis India

Dag 8 - Jodhpur

Tijdens het ontbijt doorkruist u de Thar-woestijn. Na aankomst in Jodhpur is de ochtend vrij. U kunt ook kiezen uit verschillende excursies. Na de lunch aan boord gaat u op de Indian Splendour Tour en bezoekt het Mehrangarth Fort gevolgd door een wandeling naar de oude klokken toren.

Later op de dag gebruikt u het diner op een bijzondere locatie. Terugkeer naar de trein en overnachting aan boord.

Jodhpur_April_2014

Dag 9 - Udaipur

Aankomst in Udaipur, het “Venetië van het Oosten”. Udaipur is een van de meest romantische steden van India. Paleizen van wit marmer, schilderachtige parken, rimpelloze meren en groene heuvels vormen het decor. Tijdens een boottocht op het meer bezoekt u het City Palace en de Crystal Gallery. Geniet van een uitgebreide lunch op een bijzondere locatie. Daarna keert u terug in de trein voor een rustige middag aan boord. Diner en overnachting aan boord van de trein.

India - Udaipur

Dag 10 en 11 - Mumbai en vertrek Amsterdam

Geniet van het ontbijt en de lunch aan boord, waarna de trein het station van Mumbai binnenrijdt. U neemt afscheid van de Maharaja's Express en zijn personeel. Privé-transfer naar het 5-sterren Leela Mumbai Airport Hotel, waar u over een kamer beschikt tot uw vertrek naar de luchthaven. ‘s Avonds laat transfer voor de terugvlucht naar Amsterdam of het vervolg van uw reis. Op dag 11 rond 02.25 uur vertrek  rechtstreekse KLM vlucht Mumbai-Amsterdam (niet inbegrepen). Aankomst Amsterdam dezelfde dag.

India - Mumbai - Elephanta caves
Lees meer
Lees minder

Maharajas'Express

De Maharajas' Express is veruit de meest luxe privétrein in India. De trein heeft capaciteit voor maximaal 88 gasten verdeeld over 4 verschillende types compartimenten: 20 Deluxe compartimenten, 18 Junior Suites, 4 Suites en 1 Presidential Suite. Elk compartiment is voorzien van grote, panoramische ramen voor een optimaal uitzicht. 

De Maharajas' Express heeft 2 zeer sfeervolle  restaurantrijtuigen. Alle maaltijden zijn inbegrepen alsmede wijnen, bier en frisdrank tijdens de maaltijden. Er is een barrijtuig met een uitgebreide collectie wijnen, bier en likeuren plus snacks; ook deze zijn inbegrepen. Daarnaast is er een loungerijtuig met bar, comfortabele zitjes en een boetiek.

Maharajas Express Deluxe cabin Twin Bedroom
Deluxe Cabin
Maharajas Express Junior suite Double Bedroom (1)
Junior suite Double Bedroom
mahajaras express presidential suite (1)
Presidential suite
Maharjas Express Mayur Mahal restaurant (2)
Mayur Mahal restaurant
Maharajas Express Safari Bar (1)
Safari Bar
Veeg naar links

Reisinformatie

Uw hotels

Tijdens deze reis verblijft, naast de gekozen accommodatie in trein, in de volgende hotels of gelijkwaardig:

- 3 nachten in 5* The Imperial Hotel, New Delhi 
-  Dagkamer in het 5* Leela Mumbai Airport Hotel voor uw terugvlucht. 

Imperial Hotel Delhi
Het beroemde en luxe Imperial Hotel is gevestigd in een helderwit koloniaal pand aan de prestigieuze Queen's Way, vlakbij Connaught Place in het centrum van New Delhi. Het interieur van het hotel is een mengeling van Victoriaanse en art deco stijl. De hoge plafonds, kristallen kroonluchters, de fraaie marmeren vloeren en een indrukwekkende hoeveelheid 18e en 19e eeuwse kunst in de gangen van het hotel, herinneren aan het koloniale tijdperk en geven dit hotel een enorme flair. Bovendien maakt het zeer hoge service-niveau een verblijf in dit hotel onvergetelijk. De restaurants in dit hotel behoren tot de beste van de stad.

Leela Hotel Mumbai 
Het 5* Leela Mumbai ligt op slechts 5 minuten rijden van de internationale luchthaven Chhatrapati Shivaji. Dit moderne hotel beschikt over verschillende restaurants, een prachtige tropische tuin met zwembad, een fitnesscentrum en een spa. De stijlvolle en ruime kamers beschikken over airconditioning en alle moderne gemakken inclusief eigen badkamer.

Praktische informatie

Reisdocumenten
Voor deze reis dient u te beschikken over een paspoort dat na vertrek nog minimaal 6 maanden geldig is. Voor een bezoek aan India dient u tevens te beschikken over een geldig visum. Via internet kunt u een zgn. e-Tourist Visa aanvragen. Incento is u hierbij graag behulpzaam.

Gezondheid
Hoewel de reizen met onze privé-treinen uiterst comfortabel zijn, dienen de reizigers over een normale mentale en fysieke gezondheid te beschikken. Zij dienen goed ter been te zijn om tijdens excursies gangbare afstanden te kunnen lopen cq. te kunnen traplopen. Wij houden ons het recht voor om een reiziger van (voortzetting van) de reis uit te sluiten indien deze naar de mening van de tourmanager of de meereizende dokter niet in staat is om de reis te volbrengen en/of onacceptabele vertragingen oplevert voor de overige deelnemers aan de reis (zie ook Artikel 15, lid 2 van de ANVR Reis-voorwaarden). Neemt u bij twijfel contact met ons op, zodat wij u nader kunnen informeren.

Laat u zich door uw huisarts of de GGD ruim vóór vertrek informeren omtrent de benodigde vaccinaties.

Voorbehoud
Hoewel alles in het werk wordt gesteld om elke reis soepel te laten verlopen kunnen zich soms onderweg situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het betreffende land en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Wij vragen uw begrip en geduld als bepaalde programmapunten hierdoor moeten worden aangepast. Omdat de exacte vertrek- en aankomsttijden pas 1 tot 4 weken voor vertrek door de spoorwegen worden bevestigd, kunnen sommige excursies worden gewijzigd ten opzichte van de oorspronkelijke beschrijving. Onderweg kunnen zich soms situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het land waar u zich op dat moment bevindt en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. De treinmaatschappij en Incento zijn niet aansprakelijk als de trein door onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen niet volgens schema dienstregeling kan rijden. We doen ons best om volledig te voldoen aan onze verplichtingen maar met de vele logistieke beslommeringen is het niet ongewoon om onderweg vertraging op te lopen. Excursies kunnen daardoor niet altijd worden gegarandeerd en kunnen alleen worden uitgevoerd als de tijd en omstandigheden dit toelaten. De treinmaatschappij behoudt zich het recht voor om af te wijken van de oorspronkelijke programmabeschrijving op onze website/brochure als de omstandigheden dit noodzakelijk maken.

Lees meer
Lees minder

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
11-daags treinarrangement Indian Splendour
Vanaf 9.998,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

Genoemde prijzen zijn per persoon. Deze reis is te boeken op basis van een Deluxe Cabin of een Junior Suite. Suite en Presidential Suite zijn op aanvraag. 
 
Genoemde prijzen zijn richtprijzen in Euro en per persoon op basis van een 2-persoonscompartiment. Deze prijzen kunnen, afhankelijk van de actuele valuta-wisselkoersen, afwijken van de definitieve prijzen op het moment van boeken. 

Vertrekdata 2024
Prijs per persoon o.b.v. Deluxe Cabin
25 januari, 22 februari, 21 maart, 3 en 31 oktober, 28 november
v.a. 9.998,-
Vertrekdata 2024
Prijs per persoon o.b.v. Junior Suite
25 januari, 22 februari, 21 maart, 3 en 31 oktober, 28 november
v.a. 11.998,-

Toeslag Deluxe Cabin voor 1-persoons gebruik: op aanvraag 
Toeslag Junior Suite voor 1-persoons gebruik: op aanvraag 

 

 • 3 nachten (incl. vroege aankomst op dag 2) verblijf in een ‘Heritage’-kamer in het luxe Imperial Hotel in Delhi, inclusief ontbijt
 • Stadstour inclusief lunch met privé-gids in Delhi
 • 7-daagse treinreis per Maharajas’ Express van Delhi naar Mumbai; 6 nachten in een privé-compartiment of suite in de geboekte categorie, inclusief lokale belastingen
 • Alle maaltijden tijdens de treinreis
 • Dranken tijdens de maaltijden en in de bar;  selectie van wijnen, likeuren, bier, alcoholvrije drankjes, koffie en thee
 • Alle transfers, alle excursies (naar keuze) en entertainment volgens programma
 • Diensten van ervaren tourmanagers tijdens de treinreis
 • Diensten van een arts aan boord van de trein
 • Bagage-afhandeling in de hotels en op de stations
 • Na afloop treinreis: een dagkamer (te gebruiken tot vertrek) in het 5-sterren Leela Mumbai Airport Hotel
 • Vluchten Amsterdam – Delhi/Mumbai v.v.
 • Lunches en diners in Delhi en Mumbai
 • Optionele stadstour Mumbai
 • Fooien
 • Visumkosten India; een e-Tourist Visa kost USD$ 25,- p.p. (o.v.v. wijzigingen)
 • Drankjes in het barrijtuig
 • Overige uitgaven van persoonlijke aard (bijv. laundry service, room-service)
 • Verzekering (een adequate reisverzekering is verplicht)
 • 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

De Algemene Voorwaarden (ANVR-Reizigersvoorwaarden plus de aanvullende reisvoorwaarden van Incento) zijn van toepassing.

Op deze reis zijn, in afwijking van de aanvullende reisvoorwaarden de volgende betalings- en annuleringsvoorwaarden van toepassing:

Betaling:

 • bij boeking dient een aanbetaling van 25% van de totale reissom te worden voldaan.
 • het restant dient uiterlijk 75 dagen voor vertrek te zijn voldaan.

Annuleringskosten:

 • bij annulering tot 90 dagen voor vertrek: de aanbetaling (25% van de reissom);
 • Bij annulering op 90 dagen tot 75 dagen voor vertrek: 50% van de reissom
 • bij annulering op 75 dagen of korter voor vertrek: de volledige reissom.


Voorbehoud
Hoewel alles in het werk wordt gesteld om elke reis soepel te laten verlopen kunnen zich soms onderweg situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het betreffende land en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Wij vragen uw begrip en geduld als bepaalde programmapunten hierdoor moeten worden aangepast. Omdat de exacte vertrek- en aankomsttijden pas 1 tot 4 weken voor vertrek door de spoorwegen worden bevestigd, kunnen sommige excursies worden gewijzigd ten opzichte van de oorspronkelijke beschrijving. Onderweg kunnen zich soms situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het land waar u zich op dat moment bevindt en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. De treinmaatschappij en Incento zijn niet aansprakelijk als de trein door onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen niet volgens schema dienstregeling kan rijden. We doen ons best om volledig te voldoen aan onze verplichtingen maar met de vele logistieke beslommeringen is het niet ongewoon om onderweg vertraging op te lopen. Excursies kunnen daardoor niet altijd worden gegarandeerd en kunnen alleen worden uitgevoerd als de tijd en omstandigheden dit toelaten. De treinmaatschappij behoudt zich het recht voor om af te wijken van de oorspronkelijke programmabeschrijving op onze website/brochure als de omstandigheden dit noodzakelijk maken.

Reissom
11-daags treinarrangement Indian Splendour
Vanaf 9.998,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

Genoemde prijzen zijn per persoon. Deze reis is te boeken op basis van een Deluxe Cabin of een Junior Suite. Suite en Presidential Suite zijn op aanvraag. 
 
Genoemde prijzen zijn richtprijzen in Euro en per persoon op basis van een 2-persoonscompartiment. Deze prijzen kunnen, afhankelijk van de actuele valuta-wisselkoersen, afwijken van de definitieve prijzen op het moment van boeken. 

Vertrekdata 2024
Prijs per persoon o.b.v. Deluxe Cabin
25 januari, 22 februari, 21 maart, 3 en 31 oktober, 28 november
v.a. 9.998,-
Vertrekdata 2024
Prijs per persoon o.b.v. Junior Suite
25 januari, 22 februari, 21 maart, 3 en 31 oktober, 28 november
v.a. 11.998,-
Toeslagen

Toeslag Deluxe Cabin voor 1-persoons gebruik: op aanvraag 
Toeslag Junior Suite voor 1-persoons gebruik: op aanvraag 

 

Inbegrepen
 • 3 nachten (incl. vroege aankomst op dag 2) verblijf in een ‘Heritage’-kamer in het luxe Imperial Hotel in Delhi, inclusief ontbijt
 • Stadstour inclusief lunch met privé-gids in Delhi
 • 7-daagse treinreis per Maharajas’ Express van Delhi naar Mumbai; 6 nachten in een privé-compartiment of suite in de geboekte categorie, inclusief lokale belastingen
 • Alle maaltijden tijdens de treinreis
 • Dranken tijdens de maaltijden en in de bar;  selectie van wijnen, likeuren, bier, alcoholvrije drankjes, koffie en thee
 • Alle transfers, alle excursies (naar keuze) en entertainment volgens programma
 • Diensten van ervaren tourmanagers tijdens de treinreis
 • Diensten van een arts aan boord van de trein
 • Bagage-afhandeling in de hotels en op de stations
 • Na afloop treinreis: een dagkamer (te gebruiken tot vertrek) in het 5-sterren Leela Mumbai Airport Hotel
Niet inbegrepen
 • Vluchten Amsterdam – Delhi/Mumbai v.v.
 • Lunches en diners in Delhi en Mumbai
 • Optionele stadstour Mumbai
 • Fooien
 • Visumkosten India; een e-Tourist Visa kost USD$ 25,- p.p. (o.v.v. wijzigingen)
 • Drankjes in het barrijtuig
 • Overige uitgaven van persoonlijke aard (bijv. laundry service, room-service)
 • Verzekering (een adequate reisverzekering is verplicht)
 • 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.
Voorwaarden

De Algemene Voorwaarden (ANVR-Reizigersvoorwaarden plus de aanvullende reisvoorwaarden van Incento) zijn van toepassing.

Op deze reis zijn, in afwijking van de aanvullende reisvoorwaarden de volgende betalings- en annuleringsvoorwaarden van toepassing:

Betaling:

 • bij boeking dient een aanbetaling van 25% van de totale reissom te worden voldaan.
 • het restant dient uiterlijk 75 dagen voor vertrek te zijn voldaan.

Annuleringskosten:

 • bij annulering tot 90 dagen voor vertrek: de aanbetaling (25% van de reissom);
 • Bij annulering op 90 dagen tot 75 dagen voor vertrek: 50% van de reissom
 • bij annulering op 75 dagen of korter voor vertrek: de volledige reissom.


Voorbehoud
Hoewel alles in het werk wordt gesteld om elke reis soepel te laten verlopen kunnen zich soms onderweg situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het betreffende land en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Wij vragen uw begrip en geduld als bepaalde programmapunten hierdoor moeten worden aangepast. Omdat de exacte vertrek- en aankomsttijden pas 1 tot 4 weken voor vertrek door de spoorwegen worden bevestigd, kunnen sommige excursies worden gewijzigd ten opzichte van de oorspronkelijke beschrijving. Onderweg kunnen zich soms situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het land waar u zich op dat moment bevindt en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. De treinmaatschappij en Incento zijn niet aansprakelijk als de trein door onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen niet volgens schema dienstregeling kan rijden. We doen ons best om volledig te voldoen aan onze verplichtingen maar met de vele logistieke beslommeringen is het niet ongewoon om onderweg vertraging op te lopen. Excursies kunnen daardoor niet altijd worden gegarandeerd en kunnen alleen worden uitgevoerd als de tijd en omstandigheden dit toelaten. De treinmaatschappij behoudt zich het recht voor om af te wijken van de oorspronkelijke programmabeschrijving op onze website/brochure als de omstandigheden dit noodzakelijk maken.Incento_Lien_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies!

Wilt u meer weten over onze beroemde treinen of heeft u advies nodig over uw volgende treinreis?

Bel +31 (0)88 - 13 07 320
Brochure Destin Treinreizen 2024_Mockup
Luxe brochure
De mooiste treinreizen ter wereld
 • Ruim 100 pagina's treinreisinspiratie
 • Beroemde en nostalgische treinen
 • Gratis bij u thuisbezorgd 

 

Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere luxe treinreizen aan boord van bijzondere en nostalgische privétreinen