Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
GEDE exterior (2)-1
Home
Alle reizen
Treinreizen
Ontdekkingstocht per luxe trein door Oost Europa

Treinreis door de
geschiedenis 

treinreizen

Ontdekkingstocht per luxe trein door Oost Europa

All-inclusive op reis naar o.a. Krakau, Warschau, Malbork, Gdansk en Berlijn. 

Wijnproeverij kasteel Wackerbarth
Privé Chopin Recital
Informatieve lezingen aan boord
Aangrijpend bezoek Auschwitz-Birkenau
Volgend vertrek
03-09-2024
+1 vertrekdata
Reisduur
12 dagen
Vertrekpunt
Boedapest
Trein
Golden Eagle Danube Express
Destin
vanaf 16.795,-
Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen
Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Programma en excursies Uw trein Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Hongarije, Slowakije, Polen, Duitsland, Tsjechië en Oostenrijk

Stap aan boord van de luxe Golden Eagle Danube Express voor een prachtige treinreis door Oost Europa. Per trein doorkruist u 5 landen: Hongarije, Slowakije, Polen, Duitsland, Tsjechië en Oostenrijk. Onderweg wordt regelmatig gestopt voor bijzondere excursies in bezienswaardige steden als Krakow, Warchau, Malbork, Gdansk, Berlijn, Dresden,  Praag, Salzburg en Wenen. Tijdens de reis geeft een gastspreker regelmatig lezingen over de verschillende bestemmingen die u gaat bezoeken. Zo leert u de verschillende bestemmingen met hun levendige geschiedenis nog beter kennen.           

U reist in een internationaal gezelschap met de comfortabele privétrein, de Golden Eagle Danube Express, uw ‘rijdende hotel’ tijdens deze rondreis. 

Polen - Gdansk (2)
Gdansk
GEDE Restaurant (2)
Restaurantrijtuig Golden Eagle Danube Express
Boedapest Parlement
Boedapest
Warschau Birthplace Chopin
Warschau, geboorteplaats Chopin
Berlijn
Berlijn
Praag
Praag
Salzburg shutterstock_1038459445
Salzburg
Wenen tuinen
Wenen
Dresden natuur
Dresden
Polen - Malbork - Nogat River
Malbork
Polen - Gdansk (1)
Gdansk
Veeg naar links

Programma en excursies

Dag 1 - Amsterdam - Boedapest, Hongarije

Na aankomst in Boedapest wordt u opgewacht op de luchthaven en naar het 5* Four Seasons Hotel Gresham Palace (of gelijkwaardig) gebracht voor een verblijf van twee nachten. Geniet van een welkomstdiner en ontmoet uw medepassagiers in de elegante omgeving van dit art nouveau monument, met panoramisch uitzicht over de Donau.

shutterstock_562412311 Boedapest

Dag 2 - Boedapest, Hongarije

Boedapest bestaat uit twee steden, gescheiden door de rivier de Donau. De oude stad Boeda en het imposante Koninklijk Paleis domineren de stad met een prachtig uitzicht over de Donau tot aan het commerciële hart van Pest. De stadstour omvat het kasteeldistrict, de St. Mathias-kerk en een panoramisch uitzicht over de stad vanaf de Gellert-heuvel. U zult ook de Citadel, het Opera House, de Stephansdom, het Heldenplein en het Stadspark bezoeken.

De rest van de dag is ter vrije besteding. Wandel langs de oevers van de Donau, bezoek de historische Grote Markthal met zijn eindeloze verscheidenheid aan heerlijke gerechten en wijnen of ga naar een van de beroemde thermale baden van de stad voor een verkwikkende duik. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om te ontspannen in het hotel en genieten van de luxe spa van het hotel met een infinity-pool, of gebruikmaken van het ultramoderne fitnesscentrum. 

shutterstock_1079328563 Boedapest Hongaars Vrijheidsbeeld

Dag 3 - Boedapest vertrek Danube Express

Deze ochtend in Boedapest is ter vrije besteding.

We genieten van een borrel op station Budapest Nyugati voordat u aan boord gaat van de Golden Eagle Danube Express. De trein vertrekt in de loop van de middag. Neem plaats in uw privécompartiment met eigen badkamer en geniet vervolgens van een welkomstdiner aan boord, terwijl de trein op weg gaat naar Polen.

075

Dag 4 - Krakau, Polen

Ooit een koninklijke hoofdstad met een bijzondere geschiedenis en tegenwoordig  een levendige universiteitsstad met trendy bars en restaurants. Krakau is een fascinerende stad met prachtige monumenten en een uitbundige sfeer.

Deze ochtend maakt de trein een stop in Oswiecim, het station van Auschwitz-Birkenau, waar u een 2 uur durend bezoek brengt aan het concentratiekamp en bijbehorende museum, UNESCO Werelderfgoed. U gaat mee op een ontroerende rondleiding die een grimmige herinnering vormt aan de verschrikkingen die hier hebben plaatsvonden. Tegenwoordig wordt Auschwitz-Birkenau bewaard als een museum waar bezoekers kunnen nadenken over de wreedheden van de Holocaust en meer te weten kunnen komen over de geschiedenis van het kamp.

Vanaf hier gaat u per touringcar verder naar het centrum van het prachtige Krakau, waar u geniet van een lunch met uitzicht op het prachtige Oude Stadsplein. Na de lunch wandelt u door de straten van de oude stad, inclusief een bezoek aan het Koninklijke kasteel van Wawel, gevolgd door een panoramische rondleiding door de Joodse wijk Kazimierz.

Polen - Krakau - Cathedral of St. Stanislaw

Dag 5 - Warschau, Polen

Vanochtend komt u aan in de Poolse hoofdstad Warschau. Wanneer u de rivier de Vistula oversteekt en van een afstand naar de oude stad kijkt, valt het op hoe ongewoon het panorama van de stad is: wolkenkrabbers steken boven de rode daken van de oude stad uit. Historische gebouwen gaan harmonieus samen met moderne architectuur en de stad verrast ons door haar tweede gezicht te onthullen.

De rondleiding neemt u mee op een reis door de oude binnenstad en langs de Koninklijke Route voordat u het gebied van het voormalige getto van Warschau betreedt. De oude binnenstad heeft een nostalgische charme met zijn kleurrijke herenhuizen en de uitzonderlijke sfeer van de smalle straatjes. De Koninklijke Route verbindt drie voormalige residenties van Poolse heersers: het Koninklijk Paleis, het Lazienkipaleis en het Wilanówpaleis. U eindigt de ochtend in Lazienki Royal Park, waar u geniet van een lunch in het Belvedere restaurant, gelegen in het park.

Na de lunch woont u een Chopin-pianorecital bij (privé) in een van de historische paleizen in het park, voordat u terugkeert naar de trein. Diner aan boord. 

Polen - Warschau

Dag 6 - Malbork & Gdansk, Polen

Deze ochtend komt u aan in Malbork , wiens kasteel (UNESCO Werelderfgoed) vanaf 1280 de zetel was van de Duitse Ordestaat - een geestelijke Duitse ridderorde. De Duitse ridderorde bouwde hier oorspronkelijk een versterkt klooster. In de 13e eeuw werd een enorm bakstenen fort voltooid dat uitkijkt over de rivier de Nogat. Het museum herbergt waardevolle collecties artistieke barnsteen, oude wapens en militaire uitrusting.                                                               

Voor de lunch keert u terug naar de trein en zal de reis vervolgd worden door Polen richting Gdansk.

Het kustgebied van Polen speelde een belangrijke rol aan het begin van de Tweede Wereldoorlog, september 1939. Dit is ook waar, in 1980, de beroemde onafhankelijke vakbondsbeweging ‘Solidariteit’ opgericht werd met als doel de bescherming van de rechten van werknemers. Later werd deze beweging hèt symbool van het verzet tegen de regering. 

In de middag heeft u de tijd om Gdansk, o.a. bekend van de vele scheepswerven, te verkennen. Uw bezoek omvat een rondleiding door het Europese Solidariteitscentrum, dat de geschiedenis van de 20e eeuw laat zien met de politieke veranderingen die leidden tot de ineenstorting van het communisme en de Sovjet-Unie. Tot slot wordt u getrakteerd op een orgelconcert in de Oliwa-kathedraal en een bezoek aan Dlugi Targ (Lange Markt), een van de mooiste straten van het oude Gdansk.

Polen - Gdansk

Dag 7 - Berlijn, Duitsland

Terwijl u aan het genieten bent van het ontbijt aan boord, rijdt de trein Berlijn binnen. Vandaag staat dan ook in het teken van deze bezienswaardige stad. Na jaren van verdeeldheid is Berlijn opnieuw uitgegroeid tot een van de mooiste hoofdsteden van Europa, met prachtige musea, mooie kerken, brede boulevards en een bloeiend cultureel leven.

U heeft deze ochtend de keuze om de stad per fiets of per bus te verkennen. Beide rondleidingen omvatten hoogtepunten van zowel Oost- als West-Berlijn en de Reichstag, het beroemde gebouw in renaissancestijl waarin opnieuw het Duitse parlement is gevestigd. Na de rondleiding genieten we van een lunch met een prachtig uitzicht op de Brandenburger Tor en de Reichstag.

Indien gewenst heeft u in de middag de mogelijkheid om op ludieke wijze meer bezienswaardigheden van de stad te bekijken: per VEB Trabant, uw eigen authentieke Oost-Duitse voertuig. U bezoekt o.a. het Berlin Wall Memorial. Een indrukwekkend monument dat lange tijd de stad verdeelde!

Voor de overige gasten is de rest van de middag ter vrije besteding. Zo is er de mogelijkheid om een museum van uw keuze te bezoeken of te winkelen langs de elegante boulevard Kurfürstendamm. 

Berlijn - Brandenburger Tor in de winter

Dag 8 - Dresden en de Elbevallei, Duitsland

Vanochtend komt u aan in de stad Dresden , gelegen in de regio Saksen. Vandaag laten we de stad achter ons en kunt u genieten van een bezoek aan het nabijgelegen kasteel Wackerbarth, genesteld in het prachtige landschap van de Elbevallei . Het kasteel staat synoniem voor elegante wijnen, mousserende wijnen en Saksische levensvreugde. U bezoekt een wijngaard en geniet van een wijnproeverij, waarbij u kennismaakt met drie van de eigen wijnen van het landgoed.

De late lunch wordt geserveerd in de trein, terwijl we naar Tsjechië reizen. Laat in de middag aankomst in Praag gevolgd door een diner in een lokaal restaurant. Na het diner heeft u nog tijd om een wandeling te maken door de oude stad. 

Dresden (3)

Dag 9 - Praag, Tsjechië

Praag is een van de mooist bewaarde steden van Europa. Het ligt aan de rivier de Moldau en wordt gedomineerd door de 9e-eeuwse Praagse Burcht. Onze tour gaat langs het Oude Stadsplein met zijn vele historische gebouwen en astronomische klok, de historische 14e-eeuwse Karelsbrug en de Joodse wijk.

De lunch wordt geserveerd in een restaurant waarvandaan u een schitterend uitzicht heeft op de deze 'Stad van de Honderd Torens'.

Na de lunch stapt u in een vintage tram. De tram brengt u naar de Praagse Burcht en de gotische Sint-Vituskathedraal. Het kasteel en de omliggende architectonische juweeltjes bevinden zich op een heuvel met uitzicht op de stad en de rivier. Vervolgens maakt u een ontspannende privécruise over de rivier de Moldau. Geniet van het uitzicht en de heerlijke cocktails aan boord

Praag city square

Dag 10 - Salzburg, Oostenrijk

Vandaag is het tijd om Salzburg te verkennen, beginnend bij het Mirabell Paleis, gelegen in het hart van de stad. Het barokke 17e-eeuwse paleis, dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, is een van de meest verbluffende bezienswaardigheden in de stad. Het paleis is tevens bekend als locatie die werd gebruikt in The Sound of Music.

Op korte afstand van het paleis op het marktplein (Marketplatz) zien we de voormalige residentie van Mozart, tegenwoordig een museum. Vanaf hier steken we de Makartsteg-brug over naar de oude binnenstad en loopt u langs de Getreidegasse, de beroemdste straat van Salzburg, die bekend staat om zijn smeedijzeren uithangborden en de straat waar Mozart is geboren.

Al meer dan 400 jaar betovert paleis Hellbrunn zijn bezoekers met zijn 'onzichtbare '-fonteinen. De idyllische locatie in het zuiden van Salzburg diende als zomerverblijf voor de prins-aartsbisschop van Salzburg. De barokke buitenkant verbergt een uitbundig interieur dat gemaakt is voor entertainment, hoewel de echte trekpleisters de grillige onzichtbare fonteinen (Wasserspiele) in de tuinen zijn, die water uit onverwachte plaatsen spuwen.

Salzburg shutterstock_1038459445

Dag 11 - Wenen

Geniet van uw ontbijt terwijl de trein Salzburg verlaat en koers zet naar Wenen. De trein neemt u mee over  de adembenemende Semmeringpas. Rond lunchtijd komt u aan in Wenen. 

Wenen, een verleidelijke metropool met uitgebreide paleizen, beroemde koffiehuizen, klassieke muziek en betoverende opera. Een prachtige stad die blijft boeien. Tijdens het programma van vandaag bezoekt u o.a. het beroemde Schloss Schönbrunn en de levendige Naschmarkt, waar meer dan 100 kraampjes met eten en antiek te vinden zijn. Natuurlijk is het ook mogelijk om op eigen gelegenheid op verkenning te gaan.

De avond staat in het teken van een privéconcert in het Paleis Auersperg, van het Weense Supreme Orchestra.

Stephansdom Wenen, shutterstock_170753876

Dag 12 - Wenen - Amsterdam

Ontbijt in uw hotel en vervolgens transfer naar de luchthaven voor uw vlucht terug naar Nederland. Indien gewenst kunt u uw verblijf in Wenen verlengen. Informeer naar de mogelijkheden.

 

Schloss+Schönbrunn+avond
Lees meer
Lees minder

Golden Eagle Danube Express

De Golden Eagle Danube Express is een luxe hotel op rails. U logeert aan boord in een comfortabel compartiment. U hoeft uw koffer maar één keer uit te pakken om te genieten van een boeiende rondreis door Centraal-Europa. Uw cabin steward is altijd in de buurt en zorgt ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Aan boord kunt u overnachten in 2 typen compartimenten met eigen badkamer: Deluxe Class (7,7m2) en Superior Deluxe Class (8,6m2).

50fd1d70-5624-45e7-af02-7da2d9c7ae2e
Golden Eagle Danube Express
GEDE Restaurant (5)
Restaurant Rijtuig
Deluxe Superior Cabin (5)-1
Superior Deluxe cabin
Deluxe Class (9)-1
Deluxe Class Cabin
Deluxe Class (8)-1
Deluxe Class Cabin
GEDE Restaurant (2)
Restaurant rijtuig
GEDE exterior (6)
Golden Eagle Danube Express
Veeg naar links

Reisinformatie

Uw hotels

Tijdens deze reis verblijft u, naast uw nachten aan boord van de Golden Eagle Danube Express, in luxe  5-sterren hotels:

- 2 overnachtingen in het luxueuze 5* Four Seasons Hotel Gresham Palace (of gelijkwaardig) in Boedapest.
- 1 overnachting in een luxe 5* hotel in Wenen.

Praktische informatie

Gezondheid
Hoewel de reizen met onze privé-treinen uiterst comfortabel zijn, dienen de reizigers over een normale mentale en fysieke gezondheid te beschikken. Zij dienen goed ter been te zijn om tijdens excursies gangbare afstanden te kunnen lopen cq. te kunnen traplopen. Wij houden ons het recht voor om een reiziger van (voortzetting van) de reis uit te sluiten indien deze naar de mening van de tourmanager of de meereizende dokter niet in staat is om de reis te volbrengen en/of onacceptabele vertragingen oplevert voor de overige deelnemers aan de reis (zie ook Artikel 15, lid 2 van de ANVR Reis-voorwaarden). Neemt u bij twijfel contact met ons op, zodat wij u nader kunnen informeren.

Persoonlijke headsets
Voor de excursies ontvangt u een lichtgewicht headset waarop u kunt luisteren naar de gids zodat u zich geen zorgen hoeft te maken dat u iets zult missen van zijn/haar uitleg. 

Voorbehoud
Hoewel alles in het werk wordt gesteld om elke reis soepel te laten verlopen kunnen zich soms onderweg situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het betreffende land en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Wij vragen uw begrip en geduld als bepaalde programmapunten hierdoor moeten worden aangepast. Omdat de exacte vertrek- en aankomsttijden pas 1 tot 4 weken voor vertrek door de spoorwegen worden bevestigd, kunnen sommige excursies worden gewijzigd ten opzichte van de oorspronkelijke beschrijving op onze website. Golden Eagle en Incento zijn niet aansprakelijk als de trein door onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen niet volgens schema dienstregeling kan rijden. We doen ons best om volledig te voldoen aan onze verplichtingen maar met de vele logistieke beslommeringen is het niet ongewoon om onderweg vertraging op te lopen. Excursies kunnen daardoor niet altijd worden gegarandeerd en kunnen alleen worden uitgevoerd als de tijd en omstandigheden dit toelaten. Golden Eagle behoudt zich het recht voor om af te wijken van de oorspronkelijke programmabeschrijving op onze website/brochure als de omstandigheden dit noodzakelijk maken.

Lees meer
Lees minder

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
12-daagse reis Ontdekkingstocht per luxe trein door Oost Europa
Vanaf 16.795,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

De reissom is er persoon. U kunt aan boord van de Golden Eagle Danube Express kiezen voor een 2-persoons Deluxe Class compartiment of een 2-persoons Superior Deluxe Class compartiment.

Vertrekdata 2024
Prijs per persoon Deluxe Class
3 september
v.a. 16.795,-
Vertrekdata 2024
Prijs per persoon Superior Deluxe Class
3 september
v.a. 20.995,-
Vertrekdata 2025
Prijs per persoon Deluxe Class
18 augustus
v.a. 17.595,-
Vertrekdata 2025
Prijs per persoon Superior Deluxe Class
18 augustus
v.a. 22.595

Toeslag Deluxe Class compartiment voor alleengebruik 2024: v.a. 8.200,-
Toeslag  Superior Deluxe Class  voor alleengebruik: v.a. 14.200,-

Toeslag Deluxe Class compartiment voor alleengebruik 2025: v.a. 8.600,-
Toeslag  Superior Deluxe Class  voor alleengebruik 2025: v.a. 15.200,-

Toeslagen voor KLM-vluchten per Business Class zijn op aanvraag. 

 • Reis per Golden Eagle Danube Express privétrein van  Boedapest naar Wenen , inclusief 8 nachten accommodatie in een privé-compartiment in de geboekte categorie
 • 2 overnachtingen in een 5* hotel aan het begin van uw reis in Budapest
 • 1 overnachting in een 5* hotel aan het eind van uw reis in Wenen
 • Alle maaltijden tijdens de reis
 • Alle wijnen en andere dranken tijdens de maaltijden
 • 24 uur per dag thee, koffie, vruchtensappen en mineraalwater aan boord van de trein
 • Alle excursies en bezoeken inclusief entreegelden en o.l.v. Engelssprekende gidsen
 • Alle transfers en bagageservice in de hotels en op de stations
 • Diensten van ervaren tourmanagers tijdens de gehele reis
 • Diensten van een meereizende arts tijdens de gehele reis
 • Alle fooien in en buiten de trein
 • Gedetailleerde routegids, programma en informatiepakket
 • Vlucht met de KLM Amsterdam-Boedapest en Wenen-Amsterdam economy class
 • Optionele verlengingen voor of na de reis
 • Drankjes in het barrijtuig
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen

Toeslag KLM vluchten in de business class op aanvraag.

De Algemene Voorwaarden ( ANVR-Reizigersvoorwaarden plus de aanvullende reisvoorwaarden van Incento) zijn van toepassing.
Op deze reis zijn, in afwijking van de aanvullende reisvoorwaarden de volgende betalings- en annuleringsvoorwaarden van toepassing.

Betaling:

 • bij boeking dient een aanbetaling van 25% van de totale reissom te worden voldaan
 • het restant dient uiterlijk 60 dagen voor vertrek te zijn voldaan


Annuleringskosten:
Ingeval de boeking wordt geannuleerd, zijn de volgende annuleringskosten verschuldigd:

 • bij annulering tot 60 dagen voor vertrek: de aanbetaling (25% van de reissom)
 • bij annulering op 60 dagen of korter voor vertrek: de volledige reissom

Voorbehoud
Hoewel alles in het werk wordt gesteld om elke reis soepel te laten verlopen kunnen zich soms onderweg situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het betreffende land en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Wij vragen uw begrip en geduld als bepaalde programmapunten hierdoor moeten worden aangepast. Omdat de exacte vertrek- en aankomsttijden pas 1 tot 4 weken voor vertrek door de spoorwegen worden bevestigd, kunnen sommige excursies worden gewijzigd ten opzichte van de oorspronkelijke beschrijving op onze website. Golden Eagle en Incento zijn niet aansprakelijk als de trein door onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen niet volgens schema dienstregeling kan rijden. We doen ons best om volledig te voldoen aan onze verplichtingen maar met de vele logistieke beslommeringen is het niet ongewoon om onderweg vertraging op te lopen. Excursies kunnen daardoor niet altijd worden gegarandeerd en kunnen alleen worden uitgevoerd als de tijd en omstandigheden dit toelaten. Golden Eagle behoudt zich het recht voor om af te wijken van de oorspronkelijke programmabeschrijving op onze website/brochure als de omstandigheden dit noodzakelijk maken.

Reissom
12-daagse reis Ontdekkingstocht per luxe trein door Oost Europa
Vanaf 16.795,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

De reissom is er persoon. U kunt aan boord van de Golden Eagle Danube Express kiezen voor een 2-persoons Deluxe Class compartiment of een 2-persoons Superior Deluxe Class compartiment.

Vertrekdata 2024
Prijs per persoon Deluxe Class
3 september
v.a. 16.795,-
Vertrekdata 2024
Prijs per persoon Superior Deluxe Class
3 september
v.a. 20.995,-
Vertrekdata 2025
Prijs per persoon Deluxe Class
18 augustus
v.a. 17.595,-
Vertrekdata 2025
Prijs per persoon Superior Deluxe Class
18 augustus
v.a. 22.595
Toeslagen

Toeslag Deluxe Class compartiment voor alleengebruik 2024: v.a. 8.200,-
Toeslag  Superior Deluxe Class  voor alleengebruik: v.a. 14.200,-

Toeslag Deluxe Class compartiment voor alleengebruik 2025: v.a. 8.600,-
Toeslag  Superior Deluxe Class  voor alleengebruik 2025: v.a. 15.200,-

Toeslagen voor KLM-vluchten per Business Class zijn op aanvraag. 

Inbegrepen
 • Reis per Golden Eagle Danube Express privétrein van  Boedapest naar Wenen , inclusief 8 nachten accommodatie in een privé-compartiment in de geboekte categorie
 • 2 overnachtingen in een 5* hotel aan het begin van uw reis in Budapest
 • 1 overnachting in een 5* hotel aan het eind van uw reis in Wenen
 • Alle maaltijden tijdens de reis
 • Alle wijnen en andere dranken tijdens de maaltijden
 • 24 uur per dag thee, koffie, vruchtensappen en mineraalwater aan boord van de trein
 • Alle excursies en bezoeken inclusief entreegelden en o.l.v. Engelssprekende gidsen
 • Alle transfers en bagageservice in de hotels en op de stations
 • Diensten van ervaren tourmanagers tijdens de gehele reis
 • Diensten van een meereizende arts tijdens de gehele reis
 • Alle fooien in en buiten de trein
 • Gedetailleerde routegids, programma en informatiepakket
Niet inbegrepen
 • Vlucht met de KLM Amsterdam-Boedapest en Wenen-Amsterdam economy class
 • Optionele verlengingen voor of na de reis
 • Drankjes in het barrijtuig
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen

Toeslag KLM vluchten in de business class op aanvraag.

Voorwaarden

De Algemene Voorwaarden ( ANVR-Reizigersvoorwaarden plus de aanvullende reisvoorwaarden van Incento) zijn van toepassing.
Op deze reis zijn, in afwijking van de aanvullende reisvoorwaarden de volgende betalings- en annuleringsvoorwaarden van toepassing.

Betaling:

 • bij boeking dient een aanbetaling van 25% van de totale reissom te worden voldaan
 • het restant dient uiterlijk 60 dagen voor vertrek te zijn voldaan


Annuleringskosten:
Ingeval de boeking wordt geannuleerd, zijn de volgende annuleringskosten verschuldigd:

 • bij annulering tot 60 dagen voor vertrek: de aanbetaling (25% van de reissom)
 • bij annulering op 60 dagen of korter voor vertrek: de volledige reissom

Voorbehoud
Hoewel alles in het werk wordt gesteld om elke reis soepel te laten verlopen kunnen zich soms onderweg situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het betreffende land en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Wij vragen uw begrip en geduld als bepaalde programmapunten hierdoor moeten worden aangepast. Omdat de exacte vertrek- en aankomsttijden pas 1 tot 4 weken voor vertrek door de spoorwegen worden bevestigd, kunnen sommige excursies worden gewijzigd ten opzichte van de oorspronkelijke beschrijving op onze website. Golden Eagle en Incento zijn niet aansprakelijk als de trein door onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen niet volgens schema dienstregeling kan rijden. We doen ons best om volledig te voldoen aan onze verplichtingen maar met de vele logistieke beslommeringen is het niet ongewoon om onderweg vertraging op te lopen. Excursies kunnen daardoor niet altijd worden gegarandeerd en kunnen alleen worden uitgevoerd als de tijd en omstandigheden dit toelaten. Golden Eagle behoudt zich het recht voor om af te wijken van de oorspronkelijke programmabeschrijving op onze website/brochure als de omstandigheden dit noodzakelijk maken.Incento_Lien_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies!

Wilt u meer weten over onze beroemde treinen of heeft u advies nodig over uw volgende treinreis?

Bel +31 (0)88 - 13 07 320
Brochure Destin Treinreizen 2024_Mockup
Luxe brochure
De mooiste treinreizen ter wereld
 • Ruim 100 pagina's treinreisinspiratie
 • Beroemde en nostalgische treinen
 • Gratis bij u thuisbezorgd 

 

Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere luxe treinreizen aan boord van bijzondere en nostalgische privétreinen