Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Rovos Rail Pullman compartiment overdag
Home
Alle reizen
Treinreizen
Victoria Falls - Kaapstad

Nostalgische  treinreis Zuidelijk Afrika

 

treinreizen

Victoria Falls - Kaapstad

In 13 dagen per luxe privétrein, the Pride of Africa, van Victoria Falls naar Kaapstad

De ‘rook die dondert’: Victoria Falls
Alle excursies inbegrepen
Uitstekende maaltijden en service
Volgend vertrek
01-08-2024
+14 vertrekdata
Reisduur
13 dagen
Vertrekpunt
Victoria Falls
Trein
Pride of Africa
Destin
Vanaf 6.398,-
Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.
Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Programma en excursies Uw trein Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Droomreis door Zuidelijk Afrika

Vanuit Amsterdam vliegt u rechtstreeks naar Johannesburg, waar u 1 nacht verblijft. De volgende dag vliegt u door naar Victoria Falls in Zimbabwe. Hier overnacht u in het luxe en historische Victoria Falls Hotel, vlakbij de beroemde watervallen. Vervolgens stapt u aan boord van de beroemde 'Pride of Africa' van Rovos Rail. De trein vertrekt in zuidoostelijke richting. Onderweg wordt gestopt voor een safari in het Hwange National Park. Reis verder door Zimbabwe naar Zuid-Afrika en geniet van de steeds wisselende landschappen en de uitmuntende service aan boord van de trein. In Pretoria wordt u verwelkomd op het eigen station van Rovos Rail en bezoekt u de stad. U overnacht 2 nachten in Pretoria. Terug aan boord rijdt de trein zuidwaarts en bezoekt u de diamantstad Kimberley en het historische Matjiesfontein voordat u aankomt in Kaapstad.
Op een aantal vertrekdata doet de trein van Victoria Falls naar Pretoria er 1 dag langer over. U brengt dan een extra bezoek aan Matobo National Park. Het verblijf in Pretoria is dan een dag korter. 

Rovos Rail Pride of Africa
Pride of Africa
Rovos Rail Pride of Africa
Pride of Africa Pullman Cabin
JB 2014-03 Safari on Rails 529
Op safari
JB 2014-03 Safari on Rails 424
Victoria Falls
JB 2014-03 Safari on Rails 869
Het treinstation van Rovos Rail
JB 2014-03 Safari on Rails 637
Op safari
JB 2014-03 Safari on Rails 373 - kopie
Op de brug bij Victoria Falls
JB 2016-04 Namibië Safari 017
The Big Hole in Kimberley
JB 2014-03 Safari on Rails 1013
Matjiesfontein
zebra
Zebra
Cape Town 2
Kaapstad
Veeg naar links

Programma en excursies

Dag 1 - Amsterdam - Johannesburg

Vertrek per KLM voor de rechtstreekse dagvlucht naar Johannesburg. In de loop van de avond aankomst op de internationale luchthaven van Johannesburg. Overnachting in het Hotel City Lodge Airport Johannesburg op 5 minuten lopen van het aankomstgebouw.

Johannesburg_Skyline01 2

Dag 2 - Johannesburg - Victoria Falls

Ontbijt in het hotel. Aan het eind van de ochtend vliegt u naar Victoria Falls (Zimbabwe) waar u rond 13.00 uur aankomt. Aansluitend transfer naar het beroemde Victoria Falls Hotel voor een nacht verblijf. Om 16.00 gaat u aan boord voor een Sunset Cruise op de Zambesi. Overnachting in het Victoria Falls Hotel.

JB 2013-10 Safari on Rails 452

Dag 3 - Victoria Falls, Zimbabwe

Ontbijt in het hotel. Een groot deel van de dag is vrij om activiteiten naar eigen keuze te ondernemen. Vanuit het Victoria Falls Hotel is het een korte wandeling naar de bovenrand van de watervallen waar de enorme watermassa’s naar beneden storten. Andere mogelijkheden zijn een helikoptervlucht, een partijtje golf of een bezoek aan een krokodillenfarm. Lunch op eigen gelegenheid. 
Om 17.00 uur vertrekt u van het kleine Victoria Falls station aan boord van de ‘Pride of Africa’ van Rovos Rail. De trein rijdt in zuidoostelijke richting naar Hwange National Park. Maak het u gemakkelijk in uw eigen comfortabele compartiment of geniet van een aperitief in de observatiewagen met zijn open achterdek terwijl de zon langzaam ondergaat.
Om 19.30 uur wordt het diner geserveerd in de twee restaurantrijtuigen. Overnachting aan boord van de trein.

JB 2014-03 Safari on Rails 422

Dag 4 - Op safari in Hwange National Park

Vroege wake-up call. Na een klein ontbijt vertrekt u om 06.00 uur in open voertuigen voor een safari in Hwange National Park, op zoek naar de Big Five. Rond 10.00 uur keert u terug in de trein, gevolgd door een brunch die wordt geserveerd in de restaurantrijtuigen. De trein rijdt via Gwaai en Dete richting Bulawayo, de tweede stad van Zimbabwe en hoofdstad van Matabeleland.
Om 16.30 uur wordt de middagthee geserveerd in de lounge- en observatierijtuigen. Het diner wordt geserveerd in de restaurantrijtuigen. Grensformaliteiten vinden plaats in Beitbridge op de grens met Zuid-Afrika. Overnachting aan boord van de trein.

JB 2015-10 Safari on Rails 406

Dag 5 - Per trein door Zuid-Afrika

Tot 10.00 uur kunt u ontbijten in de restaurantrijtuigen. De trein rijdt verder zuidwaarts richting Polokwane.
De lunch wordt geserveerd als de trein de Steenbokskeerkring passeert.
Geniet van de middagthee die voor u klaar staat in de lounge- en observatierijtuigen. De trein doorkruist het Warmbaths en Nylstroom. Het diner wordt geserveerd in de restaurantrijtuigen terwijl de trein richting Highveld rijdt. Overnachting aan boord van de trein.

JB 2015-10 Safari on Rails 377 - kopie

Dag 6 - Aankomst Pretoria

Het ontbijt wordt geserveerd in de restaurantrijtuigen terwijl de trein richting Pretoria rijdt.
Rond 10.00 uur aankomst in Pretoria op het eigen Rovos Rail Station, dat de uitstraling en sfeer van de jaren ’30 heeft. Na aankomst in Pretoria transfer naar het Sheraton Hotel. De rest van de dag is ter vrije besteding. Lunch en diner op eigen gelegenheid. Overnachting in het Sheraton Hotel.

RVR-StationBuilding2-HRes

Dag 7 - Pretoria, stadstour

Ontbijt in het hotel. In de ochtend maakt u een stadstour door Pretoria. Aansluitend lunch in een lokaal restaurant. De middag is ter vrije besteding. Diner op eigen gelegenheid. Overnachting in het Sheraton Hotel.

Pretoria - Zuid-Afrika

Dag 8 - Pretoria, vertrek per Pride of Africa

Ontbijt in het hotel. Vervolgens is de transfer naar het treinstation van Rovos Rail.
Om 11.00 uur vertrekt de ‘Pride of Africa’. De rit gaat nu zuidwaarts via Johannesburg en langs de goudmijnen van Witwatersrand. Geniet van de middagthee in de lounge- en observatierijtuigen. Het diner wordt geserveerd in de restaurantrijtuigen. Overnachting aan boord van de trein.

Rovos Rail bediening

Dag 9 - Diamantstad Kimberley

Het ontbijt wordt geserveerd in de restaurantrijtuigen terwijl de trein naar Kimberley rijdt. Aankomst in Kimberley voor een bezoek aan het diamantmijnmuseum. De diamantrush in Kimberley beleefde aan het eind van de 19e eeuw een ware diamantrush. U kunt ook de gerestaureerde gebouwen uit de Belle Epoque bezichtigen en een blik werpen in de Big Hole waaruit bijna 15 miljoen karaat diamanten gedolven zijn. Terug aan boord wordt de lunch geserveerd. De trein vervolgt zijn weg door de fascinerende leegte van de Karoo-woestijn die door de ondergaande zon rood kleurt. Het diner wordt geserveerd in de restaurantrijtuigen. Overnachting aan boord van de trein.

JB 2014-03 Safari on Rails 926

Dag 10 - Historisch Matjiesfontein

Rond 08.15 uur stopt de trein in het Victoriaanse stadje Matjiesfontein, waar het lijkt alsof de tijd stil heeft gestaan. Maak een wandeling door het dorpje, bezichtig het historische Lord Milner Hotel of bezoek het stations- en het kleine automuseum. Aan het eind van de ochtend vervolgt 'the Pride of Africa' zijn reis naar Kaapstad over een prachtig traject door de Hex River Mountains. Lunch en middag thee aan boord van de trein. Na het passeren van de grote tunnel rijdt u door het weldadig groene wijngebied rond Paarl.

JB 2013-10 Safari on Rails 1041

Dag 11 - Aankomst Kaapstad

Om 10.00 uur aankomst op het station van Kaapstad. Transfer naar het Commodore Hotel. Lunch en diner op eigen gelegenheid (niet inbegrepen). Overnachting in het Commodore Hotel.

CAPE_TOWN- web

Dag 12 - Kaapstad

Ontbijt in het hotel. U heeft tot aan vertrek de beschikking over de kamer. De dag is ter vrije besteding. Een bezoek aan de altijd gezellige Waterfront is zeker de moeite waard. Bij helder weer is de kabelbaan naar de Tafelberg een aanrader. Alternatieven zijn een excursie naar Robbeneiland, de Botanische Tuinen van Kirstenbosch of een helikoptervlucht boven de stad. Lunch en diner op eigen gelegenheid (niet inbegrepen).
In de avond volgt de transfer van het hotel naar de luchthaven van Kaapstad. Rond middernacht vertrekt u per KLM voor de rechtstreekse vlucht naar Amsterdam.

IMG_1064

Dag 13 - Aankomst Amsterdam

In de loop van de ochtend aankomst op Schiphol.

KLM
Lees meer
Lees minder

Rovos Rail

Sinds de oprichting in 1989 is Rovos Rail hét symbool voor stijlvolle treinreizen in Zuidelijk Afrika. De 'Pride of Africa' is dan ook de meest luxueuze trein op het zuidelijk halfrond. Deze trein is uw rijdende hotel op uw reis door Zuidelijk Afrika. Aan boord geniet u van vijfsterren service en een uiterst comfortabel compartiment. Met deze trein beleeft u zelf de gouden eeuw van het treinreizen! 

Er zijn 3 type cabins aan boord van Rovos Rail.  een Pullman/Pullman Gold (7m2), DeLuxe (10m2) en Royal Suite (16m2). 

treinreis-afrika-rovos-rail
Luxe restaurantrijtuig
treinreis-afrika-rovos-rail
Deluxe suite (11 m2)
Rovos Rail Restaurant 's avonds
Rovos Rail Restaurant 's avonds
treinreis-afrika-rovos-rail
Pullman Suite (7 m2)
treinreis-afrika-rovos-rail
Royal Suite (16 m2)
treinreis-afrika-rovos-rail
Persoonlijke service aan boord
treinreis-afrika-rovos-rail
Reis met gelijkgestemden
Veeg naar links

Reisinformatie

Uw hotels

Tijdens deze 13-daagse reis verblijft u 6 nachten in de trein in een accommodatie naar keuze.
De overige 5 nachten verblijft u in 3- of 4-sterren hotels:

 • 1 nacht City Lodge Airport Hotel, Johannesburg Airport, 3* 
 • 1 nacht Victoria Falls Hotel in Victoria, 5*
 • 2 nachten Sheraton Hotel in Pretoria, 5*
 • 1 nacht Commodore Hotel in Kaapstad, 4*  

Praktische informatie

De trein
U reist aan boord van de 'Pride of Africa' van Rovos Rail. Geniet van het comfort en de nostalgie aan boord, die oude tijden doet herleven. Lees hier meer over deze bijzondere trein.

Kledingadvies
Overdag nette vrijetijdskleding. Naast lichte zomerkleding adviseren wij u om wat warme kleding in te pakken voor de Kaap, het noordelijke binnenland van Zuid-Afrika en voor de wildsafari’s in open voertuigen die meestal plaatsvinden rond zonsopgang en zonsondergang.
Het diner aan boord van de trein is formeel. Voor heren is een net overhemd met stropdas een minimumvereiste. Een jasje is optioneel. Voor dames raden wij een cocktailjurk, avondjurk of een pak aan. 
Wasserij-service aan boord is bij de prijs inbegrepen.

Informatie over paspoort en visum
U heeft voor deze reis een paspoort nodig dat nog minstens 6 maanden geldig is na afloop van de reis en minimaal 6 lege pagina's bevat. Voor sommige landen heeft u een visum nodig. Wij informeren u hier graag over.

Stoomlocomotieven
De mogelijkheden voor het inzetten van stoomlocomotieven in zuidelijk Afrika zijn de laatste jaren verder ingeperkt. Voorzieningen voor het innemen van water en kolen zijn vrijwel overal verdwenen. Stoomlocomotieven rijden daarom alleen nog op het eigen spooremplacement van Rovos Rail in Pretoria dat u tijdens deze reis zult bezoeken.

Het spoortraject
Het spoortraject waarover de trein rijdt, wordt niet consequent onderhouden. Mocht u ‘s nachts wakker worden in de veronderstelling dat de trein met hoge snelheid rijdt, wees er dan van verzekerd dat die indruk wordt veroorzaakt door de staat van het spoortraject. De snelheid van de trein is beperkt tot 60 km per uur; op minder goede delen wordt de snelheid verminderd tot 20 km per uur. Als u het te lawaaiig vindt, zijn er oordopjes beschikbaar.

Dienstregeling, routes en excursies
Onderweg kunnen zich soms situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het land waar u zich op dat moment bevindt en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Rovos Rail en Incento zijn niet aansprakelijk als de trein door onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen niet volgens schema dienstregeling kan rijden. We doen ons best om volledig te voldoen aan onze verplichtingen maar met de vele logistieke beslommeringen is het niet ongewoon om onderweg vertraging op te lopen. Excursies kunnen daardoor niet altijd worden gegarandeerd en kunnen alleen worden uitgevoerd als de tijd en omstandigheden dit toelaten. Rovos Rail behoudt zich het recht voor om af te wijken van de oorspronkelijke programmabeschrijving op onze website/brochure als de omstandigheden dit noodzakelijk maken.

Gezondheid
Laat u zich door uw huisarts of de GGD ruim vóór vertrek informeren omtrent de benodigde vaccinaties.

Lees meer
Lees minder

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
13-daagse reis Victoria Falls - Kaapstad
Vanaf 6.398,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

Deze reis kunt u maken op basis van een Pullman Suite , Deluxe Suite of Royal Suite aan boord van de 'Pride of Africa' van Rovos Rail. Deze reis is naar wens uit te breiden met extra hotelovernachtingen voorafgaand aan of na uw treinreis.  

* Op deze vertrekdata is de treinreis van Victoria Falls naar Pretoria 5 dagen / 4 nachten. Op dag 5 wordt er een extra stop gemaakt voor een bezoek aan Matobo National Park. Op dag 6 brengt u door aan boord van de trein. Dag 7 aankomst Pretoria. U verblijft 1 nacht i.p.v. 2 nachten in Pretoria. Daardoor vervalt de stadstour en lunch in Pretoria. 

Genoemde prijzen zijn richtprijzen in Euro per persoon op basis van een 2-persoonscompartiment. Deze prijzen kunnen, afhankelijk van de actuele valuta-wisselkoersen, afwijken van de definitieve prijzen op het moment van boeken. 

Vertrekdata 2024 & 2025
Prijs per persoon o.b.v. een Pullman Suite
3 mei, 12 juli*, 26 juli, 9 augustus*, 27 september 2024
v.a. 6.398,-
4, 11, 18 en 25 oktober, 1 en 29* november 2024
v.a. 6.798,-
10* en 24* januari, 14 en 21 februari, 7 en 14, 28* maart, 11* en 25* april, 18* en 25* juli, 15* en 29 augustus, 12, 19 en 26 september 2025
v.a. 6.798,-
Vertrekdata 2024 & 2025
Prijs per persoon o.b.v. een Deluxe Suite
3 mei, 12 juli*, 26 juli, 9 augustus*, 27 september 2024
v.a. 8.198,-
4, 11, 18 en 25 oktober, 1 en 29* november 2024
v.a. 8.698,-
10* en 24* januari, 14 en 21 februari, 7 en 14, 28* maart, 11* en 25* april, 18* en 25* juli, 15* en 29 augustus, 12, 19 en 26 september 2025
v.a. 8.698,-
Vertrekdata 2024 & 2025
Prijs per persoon o.b.v. een Royal Suite
3 mei, 12 juli*, 26 juli, 9 augustus*, 27 september 2024
v.a. 9.898,-
4, 11, 18 en 25 oktober, 1 en 29* november 2024
v.a. 10.698,-
10* en 24* januari, 14 en 21 februari, 7 en 14, 28* maart, 11* en 25* april, 18* en 25* juli, 15* en 29 augustus, 12, 19 en 26 september 2025
v.a. 10.698,-

Toeslag 2-pers. Pullman compartiment (7 m2) voor alleengebruik 2024 tot 1 oktober: v.a. 2.498,- 
Toeslag 2-pers. Deluxe compartiment (11 m2) voor alleengebruik 2024 tot 1 oktober: v.a. 3.398,- 

Toeslag 2-pers. Pullman compartiment (7 m2) voor alleengebruik 2024 /2025: v.a. 2.898,- 
Toeslag 2-pers. Deluxe compartiment (11 m2) voor alleengebruik 2024/2025: v.a. 3.898,- 

Toeslag 2-pers. royal suite (16 m2) voor alleengebruik 2024/2025: op aanvraag

Toeslagen voor KLM-vluchten in Business Class: op aanvraag. 

 • Vluchten Amsterdam - Johannesburg en Kaapstad - Amsterdam per KLM in economy class
 • Vlucht Johannesburg - Victoria - Falls in economy class
 • Luchthavenbelastingen en brandstofheffingen
 • Accommodatie aan boord van de trein
 • Alle maaltijden inclusief drankjes aan boord van de trein
 • 24-uurs roomservice en barfaciliteiten (incl. drankjes aan boord)
 • Excursies o.l.v. een Engelssprekende gids conform programma
 • Entreegelden van te bezoeken bezienswaardigheden
 • Government taxes
 • 5 nachten o.b.v. 3-, 4- en 5-sterren hotels inclusief ontbijtbuffet
 • Transfers luchthaven Victoria Falls - hotel, treinstation Kaapstad - hotel en hotel Kaapstad - luchthaven Kaapstad   

De vluchttarieven zijn gebaseerd op de laagste boekingsklasse. Indien deze niet meer beschikbaar zijn, kunnen wij tegen een meerprijs hogere boekingsklasses reserveren

 • Uitgaven van persoonlijke aard
 • Fooien
 • Drankjes en maaltijden  buiten de trein
 • à 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

 

 

De Algemene Voorwaarden (ANVR-Reizigersvoorwaarden plus de aanvullende reisvoorwaarden van Incento) zijn van toepassing.
Op deze reis zijn, in afwijking van de aanvullende reisvoorwaarden de volgende betalings- en annuleringsvoorwaarden van toepassing:

Betalingen:

 • Bij boeking dient een aanbetaling van 25% van de totale reissom te worden voldaan.
 • Het restantbedrag dient uiterlijk 60 dagen voor vertrek voldaan te zijn.

Annuleringskosten:
Ingeval de boeking wordt geannuleerd, zijn de volgende annuleringskosten verschuldigd:

 • bij annulering tot en met 31 dagen voor vertrek; 25% van de reissom;
 • bij annulering vanaf 30 dagen voor vertrek; de volledige reissom.

Voorbehoud
Onderweg kunnen zich soms situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het land waar u zich op dat moment bevindt en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Rovos Rail en Incento zijn niet aansprakelijk als de trein door onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen niet volgens schema dienstregeling kan rijden. We doen ons best om volledig te voldoen aan onze verplichtingen maar met de vele logistieke beslommeringen is het niet ongewoon om onderweg vertraging op te lopen. Excursies kunnen daardoor niet altijd worden gegarandeerd en kunnen alleen worden uitgevoerd als de tijd en omstandigheden dit toelaten. Rovos Rail behoudt zich het recht voor om af te wijken van de oorspronkelijke programmabeschrijving op onze website/brochure als de omstandigheden dit noodzakelijk maken.

 

Reissom
13-daagse reis Victoria Falls - Kaapstad
Vanaf 6.398,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

Deze reis kunt u maken op basis van een Pullman Suite , Deluxe Suite of Royal Suite aan boord van de 'Pride of Africa' van Rovos Rail. Deze reis is naar wens uit te breiden met extra hotelovernachtingen voorafgaand aan of na uw treinreis.  

* Op deze vertrekdata is de treinreis van Victoria Falls naar Pretoria 5 dagen / 4 nachten. Op dag 5 wordt er een extra stop gemaakt voor een bezoek aan Matobo National Park. Op dag 6 brengt u door aan boord van de trein. Dag 7 aankomst Pretoria. U verblijft 1 nacht i.p.v. 2 nachten in Pretoria. Daardoor vervalt de stadstour en lunch in Pretoria. 

Genoemde prijzen zijn richtprijzen in Euro per persoon op basis van een 2-persoonscompartiment. Deze prijzen kunnen, afhankelijk van de actuele valuta-wisselkoersen, afwijken van de definitieve prijzen op het moment van boeken. 

Vertrekdata 2024 & 2025
Prijs per persoon o.b.v. een Pullman Suite
3 mei, 12 juli*, 26 juli, 9 augustus*, 27 september 2024
v.a. 6.398,-
4, 11, 18 en 25 oktober, 1 en 29* november 2024
v.a. 6.798,-
10* en 24* januari, 14 en 21 februari, 7 en 14, 28* maart, 11* en 25* april, 18* en 25* juli, 15* en 29 augustus, 12, 19 en 26 september 2025
v.a. 6.798,-
Vertrekdata 2024 & 2025
Prijs per persoon o.b.v. een Deluxe Suite
3 mei, 12 juli*, 26 juli, 9 augustus*, 27 september 2024
v.a. 8.198,-
4, 11, 18 en 25 oktober, 1 en 29* november 2024
v.a. 8.698,-
10* en 24* januari, 14 en 21 februari, 7 en 14, 28* maart, 11* en 25* april, 18* en 25* juli, 15* en 29 augustus, 12, 19 en 26 september 2025
v.a. 8.698,-
Vertrekdata 2024 & 2025
Prijs per persoon o.b.v. een Royal Suite
3 mei, 12 juli*, 26 juli, 9 augustus*, 27 september 2024
v.a. 9.898,-
4, 11, 18 en 25 oktober, 1 en 29* november 2024
v.a. 10.698,-
10* en 24* januari, 14 en 21 februari, 7 en 14, 28* maart, 11* en 25* april, 18* en 25* juli, 15* en 29 augustus, 12, 19 en 26 september 2025
v.a. 10.698,-
Toeslagen

Toeslag 2-pers. Pullman compartiment (7 m2) voor alleengebruik 2024 tot 1 oktober: v.a. 2.498,- 
Toeslag 2-pers. Deluxe compartiment (11 m2) voor alleengebruik 2024 tot 1 oktober: v.a. 3.398,- 

Toeslag 2-pers. Pullman compartiment (7 m2) voor alleengebruik 2024 /2025: v.a. 2.898,- 
Toeslag 2-pers. Deluxe compartiment (11 m2) voor alleengebruik 2024/2025: v.a. 3.898,- 

Toeslag 2-pers. royal suite (16 m2) voor alleengebruik 2024/2025: op aanvraag

Toeslagen voor KLM-vluchten in Business Class: op aanvraag. 

Inbegrepen
 • Vluchten Amsterdam - Johannesburg en Kaapstad - Amsterdam per KLM in economy class
 • Vlucht Johannesburg - Victoria - Falls in economy class
 • Luchthavenbelastingen en brandstofheffingen
 • Accommodatie aan boord van de trein
 • Alle maaltijden inclusief drankjes aan boord van de trein
 • 24-uurs roomservice en barfaciliteiten (incl. drankjes aan boord)
 • Excursies o.l.v. een Engelssprekende gids conform programma
 • Entreegelden van te bezoeken bezienswaardigheden
 • Government taxes
 • 5 nachten o.b.v. 3-, 4- en 5-sterren hotels inclusief ontbijtbuffet
 • Transfers luchthaven Victoria Falls - hotel, treinstation Kaapstad - hotel en hotel Kaapstad - luchthaven Kaapstad   

De vluchttarieven zijn gebaseerd op de laagste boekingsklasse. Indien deze niet meer beschikbaar zijn, kunnen wij tegen een meerprijs hogere boekingsklasses reserveren

Niet inbegrepen
 • Uitgaven van persoonlijke aard
 • Fooien
 • Drankjes en maaltijden  buiten de trein
 • à 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

 

 

Voorwaarden

De Algemene Voorwaarden (ANVR-Reizigersvoorwaarden plus de aanvullende reisvoorwaarden van Incento) zijn van toepassing.
Op deze reis zijn, in afwijking van de aanvullende reisvoorwaarden de volgende betalings- en annuleringsvoorwaarden van toepassing:

Betalingen:

 • Bij boeking dient een aanbetaling van 25% van de totale reissom te worden voldaan.
 • Het restantbedrag dient uiterlijk 60 dagen voor vertrek voldaan te zijn.

Annuleringskosten:
Ingeval de boeking wordt geannuleerd, zijn de volgende annuleringskosten verschuldigd:

 • bij annulering tot en met 31 dagen voor vertrek; 25% van de reissom;
 • bij annulering vanaf 30 dagen voor vertrek; de volledige reissom.

Voorbehoud
Onderweg kunnen zich soms situaties voordoen die horen bij de cultuur en gewoontes van het land waar u zich op dat moment bevindt en die de voortgang van de reis kunnen belemmeren. Een gevoel voor humor is in deze omstandigheden dan de beste benadering. Rovos Rail en Incento zijn niet aansprakelijk als de trein door onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen niet volgens schema dienstregeling kan rijden. We doen ons best om volledig te voldoen aan onze verplichtingen maar met de vele logistieke beslommeringen is het niet ongewoon om onderweg vertraging op te lopen. Excursies kunnen daardoor niet altijd worden gegarandeerd en kunnen alleen worden uitgevoerd als de tijd en omstandigheden dit toelaten. Rovos Rail behoudt zich het recht voor om af te wijken van de oorspronkelijke programmabeschrijving op onze website/brochure als de omstandigheden dit noodzakelijk maken.

 Incento_Lien_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies!

Wilt u meer weten over onze beroemde treinen of heeft u advies nodig over uw volgende treinreis?

Bel +31 (0)88 - 13 07 320
Brochure Destin Treinreizen 2024_Mockup
Luxe brochure
De mooiste treinreizen ter wereld
 • Ruim 100 pagina's treinreisinspiratie
 • Beroemde en nostalgische treinen
 • Gratis bij u thuisbezorgd 

 

Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere luxe treinreizen door zuidelijk Afrika