Ruim 50 jaar ervaring
Persoonlijk advies op maat
Wereldwijd aanbod
Heidelberg
U bevindt zich hier: Home
Ontdek Destin
Friendship Cruises
Bootreis Duitsland

Bootreis Duitsland

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Vaar met een bootreis Duitsland over Europa's mooiste rivieren

Duitsland is vele rivieren rijk. De bootreis Duitsland vaart over prachtige rivieren als de Rijn en Moezel, en Donau. De schitterende natuurgebieden die het land herbergt, hebben imposante bergen met burchten en kastelen en dichte bossen. Tijdens de bootreis Duitsland brengt u een bezoek aan de mooiste Duitse steden en dorpen. U bezoekt tijdens onze bootreizen o.a. Keulen, Koblenz, Mannheim en Neurenberg, waar u kennis kunt maken met de kunst en cultuur van Duitsland.

Excursies tijdens een bootreis Duitsland

In Duitsland is veel te beleven, tijdens de bootreis Duitsland zult u zich niet vervelen. In de steden Keulen, Bonn of Trier kunt u een stadswandeling maken door de parken en langs historische gebouwen. Als u een uitdaging wilt, kunt u de Loreley beklimmen.  Op de top heeft u een panoramisch uitzicht over de Rijn. De bootreis Duitsland geeft u een uitgelezen kans om een Moezelwijnproeverij te doen bij de wijnboer. In de steden Koblenz, Rüdesheim en Frankfurt zijn kastelen, ruïnes en historische gebouwen te bezoeken. Deze gebouwen laten u kennis maken met het imposante verleden van Duitsland. Dit en veel meer beleeft u als u kiest voor een Duitsland bootreis, een bootreis Duitsland die u niet alleen in de zomer kunt maken, maar u kunt bij Friendship Cruises ook kiezen voor een prachtige kerstcruise Rijn en Moezel.

Luxe cruiseschip voor bootreis Duitsland

Een bootreis Duitsland wordt gemaakt met de hoogste kwaliteit hotelschepen. U verblijft tijdens onze bootreizen altijd aan boord van een 4- of 5-sterren cruiseschip, waar u kunt genieten van de beste service. Tijdens uw bootreis Duitsland geniet u van het heerlijke eten en drinken in het sfeervolle restaurant of in de gezellige bar. Uw cabine is voorzien van alle gemakken die u ook in een luxe hotelkamer zou vinden. Zo heeft u een eigen badkamer met douche en toilet en is uw cabine voorzien van televisie, radio, telefoon en airconditioning. Gedurende de reis staat de voltallige bemanning voor u klaar om van uw bootreis Duitsland een onvergetelijke ervaring te maken.

FC_Ellis_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze riviercruises en onze luxe hotelschepen.

 

Bel +31 (0)88 - 13 07 300
Friendship Cruises 2022_Kerst en vooruitblik 2023
Luxe brochure
De mooiste riviercruises in Europa en wereldwijd
  • Ruim 100 pagina's cruise-inspiratie
  • 5-sterren luxe hotelschepen
  • Gratis bij u thuisbezorgd 
Brochure aanvragen