Ruim 50 jaar ervaring
Persoonlijk advies op maat
Wereldwijd aanbod
Amadeus Silver II Rijn (2)
U bevindt zich hier: Home
Ontdek Destin
Friendship Cruises
Riviercruises Duitsland

Riviercruises Duitsland

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Riviercruises Duitsland met 4- of 5-sterren luxe hotelschip

Er lopen een aantal schitterende rivieren door Duitsland heen, waaronder de Rijn, de Main en de Moezel. Maar ook onze Donau cruises voeren door Duitsland. Door de vele rivieren die Duitsland rijk is, is dit een perfect land om te ontdekken tijdens een riviercruise. U treft hier oogstrelende natuurgebieden met hoge bergen en dichte bossen.

Wij bieden riviercruises door Duitsland aan waarbij u in zes of zeven dagen een aantal van de mooiste en belangrijkste Duitse steden bezoekt, waaronder Dresden, Berlijn, Keulen, Düsseldorf en Frankfurt. Een van onze riviercruises door Duitsland is dan ook zeker aan te bevelen als u dit prachtige land beter wilt leren kennen. Maak een zomercruise of een kerstcruise Rijn en Moezel door Duitsland en geniet van al het moois dat onze oosterburen te bieden hebben.

Maak excursies tijdens de riviercruise Duitsland

Omdat wij verschillende cruises door Duitsland aanbieden, verschillen uiteraard ook de excursies die u gaat maken. Bij een van onze riviercruises door Duitsland maakt u bijvoorbeeld een stadswandeling door Keulen en een tocht per touringcar door het Zevengebergte. Bij een van de andere cruises heeft u een wijnproeverij in Cochem. Bij weer een andere riviercruise door Duitsland gaat u op excursie naar de steden Bonn en Düsseldorf, waar u onder leiding van een deskundige gids diverse hoogtepunten van de stad aandoet. Ook een excursie per touringcar naar Frankfurt am Main is een van de hoogtepunten van uw reis per boot. Langs de Elbe gaat u onder meer op excursie naar Dresden. Elke riviercruise laat u kennismaken met een geheel nieuwe kant van Duitsland.

Wat extra uniek is, is het maken van een kerstcruise Rijn en Moezel, Donau of Elbe door Duitsland. Dan ervaart u het land weer op een geheel andere wijze. Uiteraard mag tijdens zo’n kerstcruise door Duitsland een bezoek aan een van de kerstmarkten niet ontbreken. Friendship Cruises staat bekend om de fantastische riviercruises Duitsland in de kerstperiode. Dit laten wij u graag ervaren, dus informeer gerust naar onze unieke kerst riviercruises door Duitsland.

Riviercruises door Duitsland met luxe 4- of 5-sterren cruiseschip

Bij Friendship Cruises varen we alleen met de beste kwaliteit hotelschepen. Dat wil zeggen, als u een cruise door Duitsland maakt met Friendship Cruises, verblijft u aan boord van een 4- of 5-sterren cruiseschip. Hierdoor bent u tijdens uw bootreis door Duitsland verzekerd van alle luxe die u zich maar kunt wensen.

Elk hotelschip is voorzien van een sfeervol restaurant en een gezellige bar. Op al onze schepen staat de bemanning gedurende de gehele cruise naar Duitsland voor u klaar om de cruise onvergetelijk te maken, dus laat u gerust in de watten leggen. En niet alleen de verzorging aan boord is uitstekend, ook uw eigen kamer is van alle gemakken voorzien. Het zal u gedurende de reis aan niets ontbreken.

 

FC_Ellis_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze riviercruises en onze luxe hotelschepen.

 

Bel +31 (0)88 - 13 07 300
Friendship Cruises 2022_Kerst en vooruitblik 2023
Luxe brochure
De mooiste riviercruises in Europa en wereldwijd
  • Ruim 100 pagina's cruise-inspiratie
  • 5-sterren luxe hotelschepen
  • Gratis bij u thuisbezorgd 
Brochure aanvragen