Ruim 50 jaar ervaring
Persoonlijk advies op maat
Wereldwijd aanbod
shutterstock_1260046525 Boedapest
U bevindt zich hier: Home
Ontdek Destin
Friendship Cruises
Riviercruises Hongarije

Riviercruises Hongarije

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Ga mee op één van onze riviercruises door Hongarije en ontdek de Donau

Riviercruises Hongarije kunt u maken over de Donau. De rivier doorkruist heel Hongarije en voert van het noorden naar het zuiden. Ontdek de Hongaarse cultuur, ongerepte natuur en het prachtige Boedapest als u meegaat tijdens één van de riviercruises door Hongarije. Boedapest is mede door haar ligging één van de mooiste steden ter wereld. Het cruisen over de Donau maakt van riviercruises Hongarije een onvergetelijke ervaring.

Compleet verzorgde riviercruises Hongarije

U vaart met een 4-, 5 en 6-sterren hotelschip tijdens de riviercruises Hongarije. U ervaart tijdens de cruise alle luxe die u normaliter ook ervaart in een hotel aan de wal. U verblijft immers aan boord van een luxe varend hotel. De bemanning staat altijd voor u klaar, om uw vragen te beantwoorden of te helpen. Het uitzicht vanaf het zonnedek op het panorama landschap van Hongarije is prachtig. U zult zich verbazen over de schoonheid die riviercruises Hongarije te bieden hebben. Uw royale cabine is voorzien van een eigen badkamer met douche en toilet en beschikt o.a. over een televisie, kluis, föhn en airconditioning.

Excursies riviercruises Hongarije

De excursie die u zeker niet mag missen tijdens een riviercruise door Hongarije is het bezichtigen van de stad Boedapest. Hier kunt u een wandeling maken op de westelijke oever door Boeda en op de oostelijke oever door Pest. Boeda wordt gedomineerd door twee heuvels de Burchtheuvel (Várhegy) en de Gellértberg. Op de Burchtheuvel kunt u de Burcht en de Vissersbastion (Halászbástya) bewonderen. In Pest moet u naar het Parlementsgebouw. Boeda en Pest worden verbonden door 11 bruggen over de Donau. De Kettingburg is de bekendste en mooiste brug van Boedapest. Ook een wandeling door het aartsbisdom Esztergom mag niet ontbreken tijdens riviercruises Hongarije.

FC_Ellis_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze riviercruises en onze luxe hotelschepen.

 

Bel +31 (0)88 - 13 07 300
Friendship Cruises 2022_Kerst en vooruitblik 2023
Luxe brochure
De mooiste riviercruises in Europa en wereldwijd
  • Ruim 100 pagina's cruise-inspiratie
  • 5-sterren luxe hotelschepen
  • Gratis bij u thuisbezorgd 
Brochure aanvragen