Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
SBN_Santorini
Home
Ontdek Destin
Robinson Cruises

Robinson Cruises

Onvergetelijke zeecruises aan boord van de mooiste schepen boekt u bij uw cruisespecialist Robinson Cruises. Ervaar een land, regio of continent als nooit tevoren! 

Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Robinson Cruises Aanbod zeecruises Over Robinson Rederijen Reisinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Onvergetelijke luxe zeecruises


Een onvergetelijke cruise naar Antarctica, de Caribbean of de landen rondom de Middellandse Zee? Geniet aan boord van de allermooiste schepen van adembenemende uitzichten, culinaire creaties en uiterst gastvrije service. De mogelijkheden zijn eindeloos, van talloze cruise-only reizen tot een aantal unieke totaalarrangementen waarbij u uw cruise combineert met een verblijf aan land. Bijzondere ervaringen gegarandeerd!

Selectie luxe cruises

Cruise over de wereldwijde zeeën, met een gevoel van vrijheid en ultieme onbezorgdheid. Rimpelloos, diepblauw water, een oneindige horizon: welkom aan boord! 

Dit maakt Robinson Cruises uniek

Robinson Cruises werkt samen met vijftien rederijen, die u allen graag verwelkomen aan boord van hun stijlvolle schepen. Deze vijftien luxe rederijen staan garant voor een uitgebreid en uiterst divers cruise-aanbod. Hierdoor is er altijd iets beschikbaar wat bij u past! Omdat wij als geen ander weten hoe graag onze gasten vanuit Nederland vertrekken, hebben wij ook een uitgebreide selectie cruises beschikbaar waarbij u in- of ontscheept in Amsterdam, Rotterdam of IJmuiden.  

Unieke totaalarrangementen

Een tiental cruises die u op onze website terugvindt hebben wij gecombineerd met een onderscheidend landarrangement. Op deze manier ontstaan unieke combinatiereizen naar absolute wereldbestemmingen met alle denkbare luxe en comfort. Een cruise rondom Australië wordt gecombineerd met een uitgebreid verblijf in Sydney. De onvergetelijke kennismaking met Antarctica combineert u met een bruisend verblijf in Buenos Aires. Zo worden alle reizen bij Robinson Cruises onbegrensd speciaal. 

Uw luxe cruise op maat

Zit uw droomcruise er toevallig niet tussen? Het hele jaar door zijn we voor u op zoek naar unieke en luxe zeecruise-arrangementen. Het kan echter ook voorkomen dat u zelf al een cruise of bestemming in gedachten heeft die u niet direct terugvindt in ons aanbod op de website of in de brochure. Geen zorgen, ook dan kunnen onze Travel Consultants u van dienst zijn! Door onze directe contacten met 15 luxe rederijen wereldwijd kunnen wij nagenoeg elke cruise geheel naar uw wensen samenstellen. Zo zullen wij er alles aan doen om u te helpen met het vinden van de perfecte cruise!

Wat onze klanten zeggen over Robinson Zeecruises - Destin

Gemiddelde klantwaardering: 8,9

Balkon-1

"’s Morgens lekker op je balkon zitten met een kopje koffie. De zeebries in je gezicht, terwijl je de bootjes voorbij ziet varen. Dat is gewoon pure ontspanning.”

Fam. Van Geloven - Klanten Robinson Zeecruises
Lees het verhaal

Onze selectie van rederijen

Cruisen in luxe en grandeur: dat is wat u op deze website terugvindt. Wij hebben een selectie gemaakt van rederijen die u deze luxe en grandeur kunnen garanderen aan boord van hun stijlvolle schepen. U verdient als onze klant namelijk niets minder dan de beste reisbeleving. Bekijk ook de lopende acties en aanbiedingen van onze rederijen op deze pagina

Reisinformatie