Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
shutterstock_1433527982 Brussel
Home
Reisaanbod
Riviercruises
Paascruise zuidelijke Nederlanden

Met concert
Wibi Soerjadi

Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Vaarschema Excursies Riviercruiseschip Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Heerlijke voorjaarscruise

Welkom aan boord voor een prachtige voorjaarscruise door de zuidelijke Nederlanden. De Advance maakt deel uit van een serie van vier ultra-luxe suiteschepen. Met oog voor klasse en detail is alles met zorg gekozen. Als een statige zwaan beroert ze het water. Wandelend op de boulevard valt de Advance van verre op. Uw cruise begint en eindigt in Rotterdam. Na de inscheping aan boord zetten we koers naar onze zuiderburen. Ontdek Antwerpen aan de Schelde, verken hoofdstad Brussel en geniet van het historisch Gent. Ook een bezoek aan het sfeervolle Veere en vestingstadje Willemstad staan op het programma. Speciaal voor onze passagiers organiseren wij op 2e paasdag een exclusief paasconcert in de Koepelkerk in Willemstad, met een optreden van Nederlands bekendste pianist Wibi Soerjadi. Een waar hoogtepunt tijdens uw cruise! Tot slot staat ook ‘Statenstad’ Dordrecht op het programma.

Advance - Zonnedek (6)
Welkom aan boord van de Advance!
Pianist Wibi Soerjadi (3)
Inclusief bijzonder concert van Wibi Soerjadi
Rotterdam 1
Rotterdam
Antwerpen
Antwerpen
shutterstock_1433527982 Brussel
Brussel
Gent 2
Gent
Veere, shutterstock_1908058744
Veere
Willemstad
Willemstad
Dordrecht, shutterstock
Dordrecht
Veeg naar links

Deze cruise is geheel gereserveerd voor gasten van Friendship Cruises
• Nederlandse boordtaal
• In- en ontscheping in Rotterdam
• Nederlandssprekende Friendship Cruises cruiseleaders
• Quiet Vox headset systemen tijdens uw excursies

Inclusief Paasconcert op 2e paasdag in Willemstad – speciaal georganiseerd voor Friendship Cruises passagiers!

Laat u verrassen in Willemstad tijdens een schitterend concert van Wibi Soerjadi!

Wibi Soerjadi trad veelvuldig op in gerenommeerde zalen in binnen- en buitenland, waaronder de Grote Zaal van Carnegie Hall in New York, Het Concertgebouw Amsterdam, de Musikverein en het Konzerthaus in Wenen, de Musikhalle Hamburg, en de zalen van onder andere Valencia, Verona, Berlijn, Peking en Guan Zhou. Hij concerteerde met vele toonaangevende orkesten waaronder het Residentie Orkest, het Rotterdams Philharmonisch Orkest, Orquesta de Valencia, Orquesta Sinfonica Ciudad de Oviedo, het Tchaikovsky Symphony Orchestra Moscow, het Gewandhausorchester Leipzig en het London Philharmonic Orchestra.

1000,- voordeel!
Normaal 2.998,- p.p.
Nu vanaf 1.998,- p.p.

Vaarschema

Uw route in beeld

Paascruise

Dag 1 - Rotterdam – Antwerpen

Uw prachtige cruise begint in Rotterdam. De inscheping staat gepland om ca. 10.30 uur. U reist op eigen gelegenheid of per taxiservice naar de kade in Rotterdam. De Advance gooit om 12.30 uur haar trossen los en vaart richting Antwerpen. Aan boord wordt u welkom geheten met een heerlijke lunch en welkomstdiner, een goed begin van uw cruise!

Rotterdam 1

Dag 2 - Antwerpen - Brussel

Vanmorgen heeft u de mogelijkheid deel te nemen aan de stadswandeling door Antwerpen, eindigend bij de St. Pauluskerk. U kunt er ook voor kiezen om deel te nemen aan een rondleiding door de St. Pauluskerk. Deze kerk met haar schitterende interieur is een bezoek meer dan waard. U vindt hier o.a. schilderijen van Jordaens, Rubens en Van Dyck. De tour eindigt met een orgeldemo, een muzikale afsluiting van uw bezoek.
Na de lunch
zet uw hotelschip koers naar Brussel, waar u aan het begin van de avond aanmeert.

Morgenexcursie stadswandeling Antwerpen € 25,- p.p.
Morgenexcursie rondleiding St. Pauluskerk inclusief orgeldemo € 25,- p.p.

Antwerpen

Dag 3 - Brussel - Gent

U bezoekt vandaag de grootste stad en tevens de hoofdstad van België: Brussel. Het centrum van Brussel straalt pracht en praal uit. U vindt hier bijzondere oude en nieuwe gebouwen, prachtige winkels en indrukwekkende lanen en parken. 's Middags heeft u de gelegenheid de stad op eigen gelegenheid verder te ontdekken. Vanavond geniet u van een heerlijk diner aan boord. Om 17.00 uur zet de kapitein koers naar Gent waar u de volgende morgen aankomt.
Morgenexcursie stadstour en stadswandeling  Brussel € 50,- p.p.

shutterstock_1433527982 Brussel

Dag 4 - Gent - Terneuzen

Tijdens het ontbijt komt uw hotelschip aan in Gent waar u de gelegenheid heeft om mee te gaan op een prachtige excursie door de stad. Ontdek het gezellige en levendige Gent tijdens een stadswandeling. Uw hotelschip blijft ook vanmiddag nog afgemeerd liggen in Gent. U kunt mee op excursie naar Brugge, van oudsher een rijke textielstad. De prachtige patriciërshuizen en de Sint-Baafskathedraal zijn hier de getuigen van. Brugge biedt eveneens een aaneenschakeling van prachtige middeleeuwse gebouwen en pittoreske grachten. Tijdens het diner zet uw hotelschip koers naar Terneuzen, waar we 's avonds laat aanmeren. 
Morgenexcursie stadswandeling Gent € 25,- p.p.
Middagexcursie stadswandeling Brugge € 50,- p.p.
 

 

Brugge shutterstock_1053306839

Dag 5 - Terneuzen - Veere

U geniet vanmorgen van een ontspannen vaarochtend aan boord van hotelschip Advance. Net na de lunch arriveren we in het nostalgische Veere. Hier kunt u mee op de middagexcursie stadswandeling Veere. De rijke geschiedenis van Veere blijkt uit de vele bezienswaardigheden in dit kleine stadje. Zo stamt de grote kerk in Veere uit 1384 en werd het destijds gebruikt als hospitaal door de soldaten van Napoleon. Daarnaast straalt het stadhuis ook pracht en praal uit door de het klokkenspel welk dateert van het einde van de 16de eeuw. Uw hotelschip blijft vanavond afgemeerd in Veere.  
Middagexcursie stadswandeling Veere € 20,- p.p.

Veere, shutterstock_1908058744

Dag 6 - Veere - Willemstad - Dordrecht

Wanneer u geniet van het ontbijt worden de trossen losgegooid voor een heerlijke vaarochtend vanuit Veere naar Willemstad. Willemstad is een oude vestingstad aan het Volkerak en het Hollands Diep. Vanmiddag nodigen wij u graag uit voor een stadswandeling door dit prachtige vestingstadje. Een boeiende excursie te voet onder leiding van een deskundige gids. Aansluitend vindt een geheel exclusief paasconcert van Wibi Soerjadi plaats in de Koepelkerk in Willemstad. De Koepelkerk is geheel gereserveerd voor passagiers van Friendship Cruises. U geniet hier van een concert van Nederlands meest succesvolle pianist. Wibi Soerjadi trad veelvuldig op in gerenommeerde zalen in binnen- en buitenland. Het concert in Willemstad is dan ook zeker een hoogtepunt tijdens uw cruise. Na terugkomst aan boord geniet u van het diner. Onderwijl zet uw hotelschip koers naar Dordrecht.
Middagexcursie stadswandeling vestingstadje Willemstad € 20,- p.p.

Pianist Wibi Soerjadi (2)

Dag 7 - Dordrecht - Rotterdam

Het is alweer de laatste dag van uw Paascruise door Nederland en België. Deze morgen kunnen de liefhebbers van boord voor een stadswandeling door Dordrecht. U duikt in de geschiedenis van Dordrecht. In de middeleeuwen ontwikkelde de stad zich als belangrijke handelsstad en stapelplaats en was het één van de zes grote steden van Holland.  Vanmiddag vaart u vanuit Dordrecht naar Rotterdam, waar de ontscheping om ca. 14.30 uur plaatsvindt. U neemt afscheid van de Advance en haar bemanning. Vanaf de kade in Rotterdam keert u met eigen vervoer of per taxiservice huiswaarts. We hopen dat u heeft genoten van een prachtige cruise!
Morgenexcursie stadswandeling Dordrecht € 25,- p.p.

*De in bovenstaand programma genoemde excursies zijn niet inbegrepen in de reissom.

Dordrecht 01
Toon meer
Toon minder

Excursies

Een riviercruise is de meest comfortabele manier om nieuwe landen, culturen en mensen te leren kennen. Friendship Cruises biedt u dan ook de mogelijkheid om deel te nemen aan interessante excursies. Van stadswandelingen door indrukwekkende hoofdsteden tot bezoeken aan pittoreske historische dorpjes of boeiende musea, ontdekkingstochten in de natuur en culinaire verrassingen uit de regio, elk uitstapje is uniek en onvergetelijk! De belevenis is elke dag weer anders. Ervaren lokale gidsen nemen u maar al te graag mee en delen vol oprecht enthousiasme hun grenzeloze kennis van de streek. Zo proeft u de sfeer en cultuur in optima forma. Hieronder vindt u een overzicht van de excursies die u kunt maken tijdens deze cruise, en hoe u deze kunt boeken.

Bij reservering kunt u een keuze maken uit maar liefst 7 interessante excursies. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Wanneer u vooraf geen gebruik maakt van de mogelijkheid om excursies te reserveren, kunt u de excursies ook los aan boord boeken. U betaalt de prijzen zoals onderstaand per excursie vermeld. Wij kunnen u in dat geval niet garanderen dat er nog plaats is op alle excursies. 

* Inhoud excursies onder voorbehoud. Voor elke excursie is een minimum aantal deelnemers vereist.

Morgenexcursie stadswandeling Historisch Antwerpen
Antwerpen, de stad van Rubens en van Barok, is de grootste havenstad van België. In het midden van de 16e eeuw werd Antwerpen gezien als één van de belangrijkste steden van Europa. Kortom, Antwerpen is een bezoek meer dan waard! Antwerpen was al eens de culturele hoofdstad van Europa. Dat was niet voor niets, want Antwerpen bevat een groot aantal historische gebouwen, zoals het Steen, de gildehuizen aan de Grote Markt en de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal. Ontdek het historische centrum tijdens een stadswandeling onder leiding van een deskundige gids.
Excursieprijs: € 25,- p.p.
Inclusief: stadswandeling o.l.v. een deskundige lokale gids.
Zwaarte excursie: 4

Morgenexcursie rondleiding Sint- Pauluskerk in Antwerpen
De Antwerpse Sint-Pauluskerk ligt in het oude stadscentrum, op een steenworp van de rivier de Schelde, in de stadswijk waar vroeger de zeelui woonden. Deze kerk met haar schitterende interieur is een bezoek meer dan waard. Deze voormalige kloosterkerk van de dominicanen uit 1639, herbergt prachtige barokaltaren, meer dan 200 beelden en ruim 50 schilderijen. Onder de schilderijen bevinden zich topwerken van Jordaens, Rubens en Van Dyck. Als afsluiting van uw rondleiding krijgt u nog een prachtige orgeldemo te horen.
Excursieprijs: € 25,- p.p.
Inclusief: entree, rondleiding o.l.v. een deskundige lokale gids en orgeldemo Sint-Pauluskerk.
Zwaarte excursie: 3
Deze excursie wordt gelijktijdig uitgevoerd met de stadswandeling Antwerpen. U kunt niet deelnemen aan beide excursies.

Morgenexcursie stadstour Brussel
U reist per touringcar naar het centrum van Brussel. Uw stadstour begint in het groene gebied Laken, waar u het Heizelstadion, de Onze-Lieve-Vrouwekerk van Laken, het beroemde Atomium en het Kasteel van Laken vindt. Hierna begeeft u zich naar het oostelijke deel van de stad, waar u het Jubelpark met de indrukwekkende U-vormige gebouwen bezoekt. Ook het centrum met het Koninklijk Paleis, het stadspark en het Paleis van Justitie worden niet overgeslagen. U maakt een wandeling door het centrum van Brussel, beroemd om de Grote Markt, waarna u nog wat vrije tijd heeft om de stad op eigen gelegenheid te ontdekken. Na deze wandeling reist u per touringcar weer terug naar uw hotelschip.
Excursieprijs: € 50,- p.p.
Inclusief: vervoer per Comfort Class touringcar, stadstour en stadswandeling o.l.v. een deskundige lokale gids.
Zwaarte excursie: 3

Morgenexcursie stadswandeling Gent
Breng een bezoek aan Gent, een van de meest aantrekkelijke steden van België met veel erfgoederen en middeleeuwse gebouwen. U bewondert het fort Gravensteen, dat in de 12e eeuw is gebouwd door de graaf van Vlaanderen nadat hij terugkeerde van zijn kruistochten. Nu is Gravensteen een van Europa’s grootste kastelen met een gracht eromheen. Tijdens de excursie wandelt u ook door het mooie stadscentrum langs onder meer de middeleeuwse klokkentoren met 54 klokken. De Sint-Baafskathedraal mag ook niet ontbreken op de route. In deze kerk vindt u een aantal indrukwekkende kunststukken, waaronder het barokke hoogaltaar van wit, zwart en rood geflambeerd marmer, een topwerk van Rubens, de ‘Calvary Triptych’, tombes van de Gentse bisschoppen en het wereldberoemde Lam Gods geschilderd door Hubert and Jan van Eyck.
Excursieprijs: € 25,- p.p.
Inclusief: stadswandeling o.l.v. een deskundige gids.
Zwaarte excursie: 4

Middagexcursie stadswandeling Brugge
Per touringcar gaat u naar Brugge. Vanwege de grachten lijkt de stad veel op Amsterdam. Brugge staat om deze reden ook wel bekend als het ‘Venetië van het Noorden’ en het is een van de mooiste steden in Europa. Het historische marktplein in het hart van het oude Brugge, waaromheen de rivier de Reie slingert, is door UNESCO benoemd tot cultureel werelderfgoed. U waant zich in de Middeleeuwen wanneer u door het doolhof van kronkelende kasseinensteegjes en romantische grachten loopt. Naast vele andere bezienswaardigheden zijn de markt, de ‘Burg’ (de plek waar vroeger het kasteel van Brugge stond) en de Basiliek van het Heilig Bloed in het bijzonder de moeite waard om te bezichtigen.
Excursieprijs: € 50,- p.p.
Inclusief: vervoer per Comfort Class touringcar, stadswandeling o.l.v. een deskundige lokale gids.
Zwaarte excursie: 4

Middagexcursie stadswandeling Veere
Welkom in Veere, een schilderachtig stadje gelegen aan de oevers van het Veerse Meer in Zeeland. Een stadswandeling door deze stad voert u mee door smalle geplaveide straatjes omzoomd door charmante 16e-eeuwse huizen, langs de imposante Grote Kerk en de statige Campveerse Toren die de haven domineert. Vergeet niet het Stadhuis te bewonderen, een architectonisch juweeltje met zijn elegante gevel. 
Excursieprijs: € 20,- p.p.
Inclusief: stadswandeling o.l.v. een deskundige lokale gids.
Zwaarte excursie: 4

Middagexcursie stadswandeling Willemstad
De stad van Willem van Oranje, vader des vaderlands: vesting Willemstad. Het is de naam die Ruigenhil kreeg nadat Willem in 1584 werd vermoord. Nog steeds hoor je hier de verhalen van beide plaatsnamen: van Willem én van ruig. Als u terug wilt gaan in de tijd, dan bent u in Willemstad aan het juiste adres. Willem’s stad is één van meest strategisch gelegen vestingsteden van Willem van Oranje. De band met Oranje is er nog steeds; ook nu nog draagt Koning Willem-Alexander de titel “Heer van Willemstad”. Willemstad is één groot monument. Gedurende een wandeling trekken de roerigste perioden uit de vaderlandse geschiedenis aan u voorbij. Oude vuurmonden turen over de hoge stadswallen. Schrik echter niet, de kanonnen dreigen niet...ze heten u welkom!
Excursieprijs: € 20,- p.p.
Inclusief: stadswandeling o.l.v. een deskundige lokale gids.
Zwaarte excursie: 4

Morgenexcursie stadswandeling Dordrecht
Dordrecht is een klein eiland, omringd door samenvloeiingen van onder andere de rivieren Hollands Diep, Dordtsche Kil en Oude Maas. Dordrecht was vroeger de eerste handelshaven van Nederland, waar vanaf de 14e eeuw veel commerciële-, militaire- en privéscheepsbouw heeft plaatsgevonden. Tot op de dag van vandaag zijn deze prestigieuze tijden nog steeds zichtbaar in de stad. Tijdens een wandeling door de historische binnenstad, vertelt een deskundige gids u graag meer over de Dordtsche geschiedenis. Hoogtepunten zijn de havens en ouderwetse grachten, typische houten bruggetjes en Hollandse huisjes. Maar ook vele monumenten en prachtige kerken bepalen het karakter van deze eeuwenoude havenstad. 
Excursieprijs: € 25,- p.p.
Inclusief: stadswandeling o.l.v. een deskundige lokale gids
Zwaarte excursie: 4

Zwaarte excursies
Graag informeren wij u zo volledig mogelijk over de excursies tijdens uw reis. Bij sommige excursies maakt u lange wandelingen of bewandelt u oneffen paden. De uitleg hieronder zal u een goede indruk geven over de zwaarte van de excursies. Natuurlijk kunt u altijd even overleggen met Friendship Cruises of de cruiseleader of een bepaalde excursie ook geschikt is voor u. De zwaarte van de excursies vindt u in het dag-tot-dag-programma terug onder de beschrijving van de excursie.
1) De excursie wordt uitgevoerd per touringcar. Er zullen ook enkele stops worden gemaakt. De keuze is aan u of u dan de touringcar verlaat, bijvoorbeeld om foto’s te nemen. U bewandelt alleen korte en effen paden.
2) De excursie wordt uitgevoerd per touringcar. Tevens maakt u een korte wandeling. U dient voor deze excursie soms enkele treden op en af te kunnen lopen.
3) De excursie wordt uitgevoerd per touringcar. Tevens maakt u een lange wandeling. U dient voor deze excursie goed ter been te zijn. Enkele trappen lopen is geen probleem voor u.
4) Deze excursie is een stadswandeling. U dient voor deze excursie goed ter been te zijn. Trappen zijn geen probleem voor u.
5) Deze excursie is een lange stadswandeling. U dient voor deze excursie goed ter been te zijn. Oneffen paden en trappen zijn geen probleem voor u.

De toegekende zwaarte is slechts een indicatie en blijft derhalve persoonsgebonden.

Lees meer
Lees minder

Suiteschip Advance

Welkom aan boord van Europa's meest luxe hotelschip. De Advance maakt deel uit van een serie van vier ultra-luxe suiteschepen. Getalenteerde ontwerpers hebben een iconisch varend hotel ontworpen. Kosten noch moeite zijn gespaard bij de selectie van de materialen, de designs en de meubilering. Met oog voor klasse en detail is alles met zorg gekozen. De inrichting is zeer smaakvol en ingetogen chique. Wandelend op de boulevard valt de Advance van verre op. Als een statige zwaan beroert ze het water.

HS Advance
HS Advance
HS Advance
Royale entree
HS Advance
Sfeervolle salon
HS Advance
Sfeervolle salon
HS Advance
Luxe Restaurant
HS Advance
Bistro
Advance - Suite (1)
Owner's Suite (47 m²), Riversidedek
HS Advance
Zitgedeelte Owner's Suite (47 m²), Riversidedek
Advance_Large-stateroom
Riverside/Seahorse Suite (24 m²) met panorama schuifpui en Frans balkon, Riverside-/Seahorsedek
HS Advance
Symphony/Melody Suite (18 m²) met panorama schuifpui en Frans balkon, Riverside-/Seahorsedek
HS Advance
Zonnedek
HS Advance
Zonnedek
HS Advance
Binnenzwembad
Veeg naar links

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
7-daagse Paascruise door de zuidelijke Nederlanden
Vanaf 1.998,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

1000,- voordeel!
Normaal 2.998,- p.p.
Nu vanaf 1.998,- p.p.

Voor vragen neemt u gerust even contact met ons op via friendship@destintravel.nl of bel ons tijdens kantooruren op 088-13 07 300.

Vertrekdatum
Prijs per persoon
27 maart 2024
v.a. 1.998,-

De reissom is p.p. en gebaseerd op een 2-pers. Melody Suite (18 m²), Seahorsedek.

Toeslag 2-pers. Symphony Suite (18 m²), Riversidedek € 598,- p.p.
Toeslag 2-pers. Seahorse Suite (24 m²), Seahorsedek € 698,- p.p.
Toeslag 2-pers. Riverside Suite (24 m²), Riversidedek € 998,- p.p.
Toeslag 2-pers. Owner's Suite (47 m²), Riversidedek € 2.698,- p.p.

Toeslag 2-pers. Melody Suite voor alleengebruik  (18 m²), Seahorsedek € 1.198,- 
Toeslag 2-pers. Symphony Suite voor alleengebruik (18 m²), Riversidedek € 1.498,- 
Toeslag 2-pers. Seahorse Suite voor alleengebruik (24 m²), Seahorsedek € 2.298,- 
Toeslag 2-pers. Riverside Suite voor alleengebruik (24 m²), Riversidedek € 2.798,- 

 • 7-daagse cruise aan boord van 5-sterren superior suiteschip Advance.
 • Deskundige Nederlandssprekende cruiseleaders.
 • Volpension verzorging aan boord.
  • Culinair dineren in het Waterside restaurant waar alle maaltijden zijn inbegrepen (ontbijtbuffet, lunch en diner);
  • Onbeperkt water, koffie en thee;
  • Welkomstfles mousserende wijn in alle suites;
  • Lokale bieren en regionale wijnen, frisdranken en sappen in de minibar;
  • Onbeperkt alcoholvrije dranken, lokale wijnen en (tap)bieren bij de maaltijden;
  • Onbeperkt sappen, frisdranken en water;
  • Onbeperkt koffie en thee, inclusief koffie- en theespecialiteiten;
  • Welkomstcocktail;
  • Welkomstdiner;
  • Afscheidsdiner.
 • Quiet Vox systeem tijdens alle excursies.
 • Gratis wifi aan boord.
 • Muziek door boordmusicus in de lounge.
 • Alle haven- en lokale belastingen.

• Toeslagen voor andere type accommodaties.
• Eventuele brandstoftoeslag.
• Excursies (bij boeking te reserveren). 
• Taxiservice (bij boeking te reserveren). 
• Verzekeringen
• 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen
• Overige drankjes en andere uitgaven van persoonlijke aard.
• Fooien (voor de Advance geldt een richtlijn van € 12,- per persoon per dag)

Mobiliteit
Wij wijzen u erop dat u over een normale basisconditie dient te beschikken en een goede mobiliteit noodzakelijk is. U dient gemakkelijk afstanden te kunnen lopen, trappen te kunnen nemen en zelfstandig op en af uw hotelschip te geraken. 
Het gebruik van een rollator/rolstoel aan boord van onze riviercruiseschepen is niet toegestaan, het meenemen hiervan is op aanvraag. Het aantal opvouwbare rollators/rolstoelen is per afvaart strikt gelimiteerd in verband met de veiligheid aan boord en het comfort voor de medereizigers. Alleen na schriftelijke goedkeuring en bevestiging kunt u de rollator/rolstoel meenemen. De bemanning parkeert deze voor u op het Zonnedek. Zodra u de wal op gaat, staat uw rollator/rolstoel gereed op de kade. Een elektrische rolstoel/scootmobiel is in het geheel niet toegestaan.
Excursie(s)(pakketten) kunnen niet vooraf geboekt worden i.c.m. gebruik rollator/rolstoel. 

Betaling
Friendship Cruises is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw cruise in goede handen is. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Zodra u van ons de bevestiging, welke tevens de factuur is, heeft ontvangen, verzoeken wij u 15% van de totale reissom aan ons over te maken. Het restant van de reissom dient uiterlijk 6 weken voor aanvang van de reis in ons bezit te zijn. Indien u uw cruise boekt binnen 6 weken voor aanvang van de reis dan dient u na ontvangst van de bevestiging/factuur de totale reissom per direct aan ons te voldoen. 

Reisdocumentatie
14 tot 10 dagen voordat uw cruise vertrekt ontvangt u van ons uw reisdocumentatie per post thuis gestuurd. 

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Het minimum aantal vereiste deelnemers voor het arrangement en cruiseleaders bedraagt ca. 90 personen. Annuleringstermijn touroperator 20 dagen voor vertrek. Wijzigingen in vaarroute, vaarschema en/of excursieprogramma om nautische, veiligheids-, volksgezondheids- en/of organisatorische redenen voorbehouden. Voor elke excursie is een minimum aantal deelnemers vereist.
Indien een aanmelding ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd:
- Bij annulering tot 96 dagen voor vertrek: 15% van de reissom.
- Bij annulering vanaf 96 dagen (inclusief) tot 75 dagen (exclusief) voor vertrek: 20% van de reissom.
- Bij annulering vanaf 75 dagen (inclusief) tot 55 dagen (exclusief) voor vertrek: 40% van de reissom.
- Bij annulering vanaf 55 dagen (inclusief) tot 35 dagen (exclusief) voor vertrek: 55% van de reissom.
- Bij annulering vanaf 35 dagen (inclusief) tot 25 dagen (exclusief) voor vertrek: 85% van de reissom.
- Bij annulering vanaf 25 dagen (inclusief) tot 15 dagen (exclusief) voor vertrek: 90% van de reissom.
- Bij annulering vanaf 15 dagen (inclusief) tot de dag van vertrek (exclusief) voor vertrek: 95% van de reissom.
- Bij annulering op de vertrekdag of later: de volledige reissom.

Vervoersvoorwaarden
Klik hier voor de vervoersvoorwaarden van de rederij die van toepassing zijn tijdens uw verblijf aan boord. 

Reissom
7-daagse Paascruise door de zuidelijke Nederlanden
Vanaf 1.998,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

1000,- voordeel!
Normaal 2.998,- p.p.
Nu vanaf 1.998,- p.p.

Voor vragen neemt u gerust even contact met ons op via friendship@destintravel.nl of bel ons tijdens kantooruren op 088-13 07 300.

Vertrekdatum
Prijs per persoon
27 maart 2024
v.a. 1.998,-
Toeslagen

De reissom is p.p. en gebaseerd op een 2-pers. Melody Suite (18 m²), Seahorsedek.

Toeslag 2-pers. Symphony Suite (18 m²), Riversidedek € 598,- p.p.
Toeslag 2-pers. Seahorse Suite (24 m²), Seahorsedek € 698,- p.p.
Toeslag 2-pers. Riverside Suite (24 m²), Riversidedek € 998,- p.p.
Toeslag 2-pers. Owner's Suite (47 m²), Riversidedek € 2.698,- p.p.

Toeslag 2-pers. Melody Suite voor alleengebruik  (18 m²), Seahorsedek € 1.198,- 
Toeslag 2-pers. Symphony Suite voor alleengebruik (18 m²), Riversidedek € 1.498,- 
Toeslag 2-pers. Seahorse Suite voor alleengebruik (24 m²), Seahorsedek € 2.298,- 
Toeslag 2-pers. Riverside Suite voor alleengebruik (24 m²), Riversidedek € 2.798,- 

Inbegrepen
 • 7-daagse cruise aan boord van 5-sterren superior suiteschip Advance.
 • Deskundige Nederlandssprekende cruiseleaders.
 • Volpension verzorging aan boord.
  • Culinair dineren in het Waterside restaurant waar alle maaltijden zijn inbegrepen (ontbijtbuffet, lunch en diner);
  • Onbeperkt water, koffie en thee;
  • Welkomstfles mousserende wijn in alle suites;
  • Lokale bieren en regionale wijnen, frisdranken en sappen in de minibar;
  • Onbeperkt alcoholvrije dranken, lokale wijnen en (tap)bieren bij de maaltijden;
  • Onbeperkt sappen, frisdranken en water;
  • Onbeperkt koffie en thee, inclusief koffie- en theespecialiteiten;
  • Welkomstcocktail;
  • Welkomstdiner;
  • Afscheidsdiner.
 • Quiet Vox systeem tijdens alle excursies.
 • Gratis wifi aan boord.
 • Muziek door boordmusicus in de lounge.
 • Alle haven- en lokale belastingen.
Niet inbegrepen

• Toeslagen voor andere type accommodaties.
• Eventuele brandstoftoeslag.
• Excursies (bij boeking te reserveren). 
• Taxiservice (bij boeking te reserveren). 
• Verzekeringen
• 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen
• Overige drankjes en andere uitgaven van persoonlijke aard.
• Fooien (voor de Advance geldt een richtlijn van € 12,- per persoon per dag)

Voorwaarden

Mobiliteit
Wij wijzen u erop dat u over een normale basisconditie dient te beschikken en een goede mobiliteit noodzakelijk is. U dient gemakkelijk afstanden te kunnen lopen, trappen te kunnen nemen en zelfstandig op en af uw hotelschip te geraken. 
Het gebruik van een rollator/rolstoel aan boord van onze riviercruiseschepen is niet toegestaan, het meenemen hiervan is op aanvraag. Het aantal opvouwbare rollators/rolstoelen is per afvaart strikt gelimiteerd in verband met de veiligheid aan boord en het comfort voor de medereizigers. Alleen na schriftelijke goedkeuring en bevestiging kunt u de rollator/rolstoel meenemen. De bemanning parkeert deze voor u op het Zonnedek. Zodra u de wal op gaat, staat uw rollator/rolstoel gereed op de kade. Een elektrische rolstoel/scootmobiel is in het geheel niet toegestaan.
Excursie(s)(pakketten) kunnen niet vooraf geboekt worden i.c.m. gebruik rollator/rolstoel. 

Betaling
Friendship Cruises is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw cruise in goede handen is. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Zodra u van ons de bevestiging, welke tevens de factuur is, heeft ontvangen, verzoeken wij u 15% van de totale reissom aan ons over te maken. Het restant van de reissom dient uiterlijk 6 weken voor aanvang van de reis in ons bezit te zijn. Indien u uw cruise boekt binnen 6 weken voor aanvang van de reis dan dient u na ontvangst van de bevestiging/factuur de totale reissom per direct aan ons te voldoen. 

Reisdocumentatie
14 tot 10 dagen voordat uw cruise vertrekt ontvangt u van ons uw reisdocumentatie per post thuis gestuurd. 

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Het minimum aantal vereiste deelnemers voor het arrangement en cruiseleaders bedraagt ca. 90 personen. Annuleringstermijn touroperator 20 dagen voor vertrek. Wijzigingen in vaarroute, vaarschema en/of excursieprogramma om nautische, veiligheids-, volksgezondheids- en/of organisatorische redenen voorbehouden. Voor elke excursie is een minimum aantal deelnemers vereist.
Indien een aanmelding ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd:
- Bij annulering tot 96 dagen voor vertrek: 15% van de reissom.
- Bij annulering vanaf 96 dagen (inclusief) tot 75 dagen (exclusief) voor vertrek: 20% van de reissom.
- Bij annulering vanaf 75 dagen (inclusief) tot 55 dagen (exclusief) voor vertrek: 40% van de reissom.
- Bij annulering vanaf 55 dagen (inclusief) tot 35 dagen (exclusief) voor vertrek: 55% van de reissom.
- Bij annulering vanaf 35 dagen (inclusief) tot 25 dagen (exclusief) voor vertrek: 85% van de reissom.
- Bij annulering vanaf 25 dagen (inclusief) tot 15 dagen (exclusief) voor vertrek: 90% van de reissom.
- Bij annulering vanaf 15 dagen (inclusief) tot de dag van vertrek (exclusief) voor vertrek: 95% van de reissom.
- Bij annulering op de vertrekdag of later: de volledige reissom.

Vervoersvoorwaarden
Klik hier voor de vervoersvoorwaarden van de rederij die van toepassing zijn tijdens uw verblijf aan boord. CTA Blok_Friendship_Hilde
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze riviercruises en onze luxe hotelschepen.

 

Bel +31 (0)88 - 13 07 300
Brochure Destin Riviercruises_Vooruitblik 2025_MU
Luxe brochure
De mooiste riviercruises in Europa en wereldwijd
 • Vooruitblik op ons aanbod riviercruises 2025
 • 5-sterren luxe hotelschepen
 • Gratis bij u thuisbezorgd 
Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere luxe riviercruises