Ruim 50 jaar ervaring
Persoonlijk advies op maat
Wereldwijd aanbod
Barcelonapw
U bevindt zich hier: Home
Reisaanbod
Zeecruises
Europese pracht

Ontdek de Franse westkust met Holland America Line

zeecruises

Europese pracht

Ontdek de Franse westkust met de Nieuw Statendam van Holland America Line, bezoek Gibraltar en het historische Cartagena. 

Franse westkust
Lissabon
Volgend vertrek
06-05-2023
Reisduur
9 dagen
Vertrekpunt
Barcelona
Rederij
Holland America Line
Schip
Nieuw Statendam
Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Programma en excursies Cruiseschip Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Cruise vanuit Barcelona naar Amsterdam

Tijdens deze comfortabele cruise met de Nieuw Statendam ziet u niet alleen de Franse westkust met haar historische steden, maar ook het oude Lissabon, de apenrots van Gibraltar en het prachtige Cartagena. Holland America Line verzorgt u met hun ‘signature of excellence’.    

Cruise Nieuw Statendam
Le Havre
Cruise Nieuw Statendam
Barcelona
Cruise Nieuw Statendam
Cartagena
Cruise Nieuw Statendam
Gibraltar
Cruise Nieuw Statendam
Nieuw Statendam
Cruise Nieuw Statendam
Lissabon
Cruise Nieuw Statendam
Brest
Cruise Nieuw Statendam
Nieuw Statendam
Veeg naar links

Programma en excursies

Dag 1 - Barcelona, inscheping

Inscheping in Barcelona aan boord van de Nieuw Statendam 16.00 uur. Indien gewenst kan Robinson Cruises de vlucht voor u verzorgen.

Cruise Nieuw Statendam

Dag 2 - Cartagena

Aankomst om 10.00 uur, vertrek op dezelfde dag om 17.00 uur. Het oude Cartagena heeft veel overblijfselen uit een rijk verleden; het oude Romeinse theater, maar ook het Bateria de Castillos.

Cruise Nieuw Statendam

Dag 3 - Gibraltar

Aankomst 09.00 uur, vertrek 17.00 uur. Gibraltar staat natuurlijk bekend om haar beroemde apenrots, maar heeft nog veel meer te bieden, denk bijvoorbeeld aan de St. Michaels Cave.

Cruise Nieuw Statendam

Dag 4 - Lissabon

Aankomst om 12:00 uur, vertrek om 18:00 uur. In Lissabon kunt u een bezoek aan de Alfama wijk niet overslaan, maar ook een bezoek aan het klooster van Los Jeronimos en de Toren van Belém is zeker de moeite waard. 

Cruise Nieuw Statendam

Dag 5 - Op zee

Laat de wind door uw haren gaan op het top dek van de Nieuw Statendam of geniet van een culinaire lunch aan boord van dit schip.

Cruise Nieuw Statendam

Dag 6 - Brest

Aankomst 12.00 uur, vertrek 18.00 uur.  Brest is een oude stad waar veel te voet te ontdekken is. Bezoek het kasteelmuseum, het grote Aquarium Ocean polis of maak een ritje per kabelbaan. 

Cruise Nieuw Statendam

Dag 7 - Le Havre

Aankomst 12.00 uur, vertrek 23.00 uur. Vanuit Le Havre kunt u gemakkelijk een bezoek brengen aan de kust van Normandië met de D-day Invasiestranden.

Cruise Nieuw Statendam

Dag 8 - Op zee

Ontspan nog even volop van alle faciliteiten van dit prachtige nieuwe schip wanneer u deze dag op zee doorbrengt.  Cruise Nieuw Statendam

Dag 9 - Amsterdam, ontscheping

Vandaag komt u aan in Amsterdam. Hier eindigt uw prachtige Europese reis na aankomst om 07.00 uur. IJmuiden Haven
Toon meer
Toon minder

Welkom aan boord van de Nieuw Statendam

Vanaf december 2018 zet het ms Nieuw Statendam het nautische erfgoed, de kenmerkende service en de klassieke stijl voort waar Holland America Line om bekendstaat - terwijl de 21e-eeuwse elegantie naar een nieuw niveau getild wordt. Het is het zusterschip van het ms Koningsdam en is de tweede van de schepen in de Pinnacle-klasse.

Cruise Nieuw Statendam
Nieuw Statendam
Cruise Nieuw Statendam
Nieuw Statendam
Cruise Nieuw Statendam
Nieuw Statendam
Cruise Nieuw Statendam
Nieuw Statendam
Cruise Nieuw Statendam
Nieuw Statendam
Cruise Nieuw Statendam
Nieuw Statendam
Cruise Nieuw Statendam
Nieuw Statendam
Cruise Nieuw Statendam
Nieuw Statendam
Veeg naar links

Reisinformatie

Praktische informatie

U heeft voor deze reis een paspoort nodig, dat na terugkomst nog minstens 6 maanden geldig moet zijn. Heeft u niet de Nederlandse of Belgische nationaliteit dan adviseren wij u contact op te nemen met het consulaat. U bent er zelf verantwoordelijk voor om tijdens uw reis in het bezit te zijn van de juiste documenten, maar we adviseren u uiteraard graag hierover.

Voor bepaalde landen worden extra reisdocumenten en vaccinaties verplicht gesteld. Bij boeking ontvangt u alle informatie m.b.t. deze reisvoorwaarden.

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
9-daagse cruise Europese pracht
Vanaf 1.039,- p.p.

 De reissom is per persoon en gebaseerd op een verblijf in een Binnenhut cat. N. Toeslagen voor andere type accommodaties vindt u onder het tabblad 'toeslagen'. 

Vertrekdatum
Prijs per persoon
6 mei 2023
v.a. 1.039,-

De reissom is p.p. en gebaseerd op een 2-pers.  Binnenhut cat. N.

Toeslagen overige hutten en alleengebruik op aanvraag. 

• Unieke cruise met Nieuw Statendam in een binnenhut cat. N
• Alle havengelden en taksen
• Deelname aan activiteiten aan boord (als hygiëne- en veiligheidsvoorschriften dit toelaten)
• Water, koffie & thee tijdens openingstijden in buffetrestaurant
• Alle maaltijden (in sommige specialiteitenrestaurants kan een toeslag gelden)
• Roomservice
• Ontvangst door de kapitein met galadiner
• Bagageservice bij in- en ontschepen
• Engelstalige begeleiding aan boord

• Toeslagen voor andere type accommodaties
• Eventuele brandstoftoeslag
• Wi-Fi
• Fooien
• Vluchten en transfers
• Persoonlijke uitgaven
• Overige maaltijden en dranken
• Optionele excursies of activiteiten
• Reis- en/of annuleringsverzekering
• Calamiteitenfonds 2,50 per boeking en SGR consumentenbijdrage 5,- per persoon
• ANVR boekingskosten 30,- per boeking

 

Tarieven en voorwaarden vliegtickets
Vliegtickets zijn beschikbaar in diverse klassen. In elke klasse gelden verschillende voorwaarden en tarieven. Bij het berekenen van onze verkoopprijzen gaan wij uit van de prijzen voor de vliegtickets zoals deze op dat moment beschikbaar zijn. Wij zijn gerechtigd om eventuele vlucht-, brandstof- en bagagetoeslagen door te berekenen indien de vliegtickets niet meer voor ditzelfde tarief boekbaar zijn als de tarieven die ons bij de calculatie van de prijzen bekend waren. De tarieven kunnen namelijk dagelijks variëren. Op het moment dat u definitief boekt, bekijken wij nogmaals het dan geldende tarief. Zodra u met dit dagtarief akkoord gaat, zetten wij de vluchten 24 uur voor dit tarief voor u in optie. Wij sturen u dan per omgaande digitaal de factuur, zodat u de aanbetaling in orde kunt maken. Na ontvangst van uw aanbetaling kunnen wij uw vliegtickets definitief bevestigen bij onze leverancier. De vliegtickets die Robinson Cruises voor u boekt zijn gebaseerd op de voordeligste klasse. Dit betekent dat de tickets non-refundable zijn, waardoor de tickets niet kosteloos gewijzigd kunnen worden. Annulering van de vliegtickets leidt tot annuleringskosten die kunnen oplopen tot de volledige ticketkosten. Bedragen voor vluchten zijn niet-restitueerbaar (geen geld terug). Mocht u een vliegticket wensen te boeken met gunstigere voorwaarden en meer vrijheid, dan maken wij dit graag voor u in orde. De prijs van het vliegticket zal derhalve vaak wel hoger zijn. Natuurlijk kunnen wij ook vliegtickets in Businessclass voor u reserveren tegen een toeslag.

Betaling
Robinson Cruises is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw cruise in goede handen is. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Na ontvangst van de bevestiging / factuur dient u een bedrag (aanbetaling) te voldoen gelijk aan 25% van de totaal overeengekomen reissom en de premie van de verzekering (incl. 21% assurantiebelasting en poliskosten € 3,50). Voor sommige cruises hanteren wij een afwijkende aanbetaling zoals vermeld in de offerte. Het restant van de reissom moet uiterlijk 50 dagen voor aanvang van de reis, zonder dat u hiervan bericht krijgt, in ons bezit zijn. Bij niet tijdige betaling zijn wij gerechtigd de geboekte reis te annuleren. Reeds betaalde gelden worden dan niet gerestitueerd; de annuleringsbepalingen zijn dan onverminderd van toepassing. Bij boeking binnen 50 dagen voor aanvang van de reis moet terstond de gehele reissom worden voldaan. 

Reisdocumentatie
Ca. 10 dagen voordat uw cruise vertrekt ontvangt u van ons uw reisdocumentatie per post thuis gestuurd.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in vaarroute, vaarschema en/of excursieprogramma om nautische, veiligheids-, volksgezondheids- en/of organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een boeking ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd en de kosten van uw non-refundable vliegtickets:
a. Bij annulering tot de 50e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 25% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
b. Bij annulering vanaf de 49e dag (inclusief) tot de 35e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 60% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
c. Bij annulering vanaf de 34e dag (inclusief) tot de 20e dag (inclusief) voor vertrek: 85% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
d. Bij annulering vanaf de 19e dag (inclusief) tot de vertrekdag of later: de volledige reissom + uw non-refundable vliegticket.

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Robinson Zeecruises 2023-2024
Luxe brochure
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Ruim 100 pagina’s cruise-inspiratie
  • Bijzondere landarrangementen
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere luxe zeecruises