Ruim 50 jaar ervaring
Persoonlijk advies op maat
Wereldwijd aanbod
Le Lyrial©Studio Ponant
U bevindt zich hier: Home
Reisaanbod
Zeecruises
Het beste van Kroatië

Hoogtepunten van de Dalmatische kust

zeecruises

Het beste van Kroatië

Luxe, intieme cruise vanuit Venetië langs de kust van Kroatië met Le Lyrial.

Luxe
intieme cruise
Volgend vertrek
08-06-2023
+2 vertrekdata
Reisduur
8 dagen
Vertrekpunt
Venetië
Rederij
Ponant Cruises
Schip
Le Lyrial
Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Programma en excursies Cruiseschip Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Luxe, intieme cruise vanuit Venetië

Met een kop koffie in uw hand geniet u op het dek van uw cruiseschip van het uitzicht op het beroemde San Marcoplein van Venetië… Dit is niet voor iedereen meer weggelegd! Varen door dit gedeelte van Venetië kan sinds kort alleen nog maar met kleine, intieme cruiseschepen. Ponant vaart met Le Lyrial nog wel vanuit Venetië, een prachtig vertrek. Dit is slechts één van de vele hoogtepunten, want de idyllische stadjes langs de Dalmatische kust zijn stuk voor stuk parels die u met dit intieme schip allemaal kunt gaan ontdekken. Gaat u mee?

Cruise Le Lyrial
Dubrovnik
Venetie uitzicht
Venetië
Cruise Le Lyrial
Baai van Kotor, Montenegro
Cruise Le Lyrial
Dubrovnik
Venetië shutterstock_1921085999
Venetië
Cruise Le Lyrial
Split
Cruise Le Lyrial
Korcula
Veeg naar links

Programma en excursies

Dag 1 - Venetië

U vertrekt vanuit het mooie Venetië om 17.30 uur. Natuurlijk kunnen wij ook de vlucht naar Venetië voor u verzorgen. 

Cruise Le Lyrial

Dag 2 - Sibenik

Sibenik is een havenstad met een prachtige oude binnenstad. Zo kunt u er een aantal kerken en kathedralen bezoeken, maar ook de St. Anne of St. Michael burcht. Ook het nabij gelegen Krka Nationaal park is de moeite waard.

Sibenik

Dag 3 - Split en Korcula

In het prachtige havenstadje Korcula valt veel te ontdekken, zo kunt u via de Revelin Toren bij het Middeleeuwse gedeelte komen waar u o.a. het geboortehuis van Marco Polo en de St. Mark's kathedraal kunt bewonderen. Ook Split is een prachtige stad waar veel te zien is uit de oudheid. Bezoek hier o.a. het paleis van Diocletianus. 

Cruise Le Lyrial

Dag 4 - Dubrovnik, Kroatië

In het oude Dubrovnik is veel bewaard gebleven wat de moeite waard is om te zien. Wanner u een indruk van bovenaf wilt hebben, kunt u een wandeltocht over de stadsmuur maken.

Cruise Le Lyrial

Dag 5 - Kotor, Montenegro

Alleen al het cruisen naar Kotor is een belevenis. Wanneer u door de stad loopt, waant u zich in vroegere tijden. De trappen beklimmen richting de ruïnes van het kasteel is een aanrader wanneer u van een prachtig uitzicht wil genieten.

Cruise Le Lyrial

Dag 6 - Hvar, Kroatië

Op dit eiland kunt u de oudste stad van Kroatië, Stari Grad, bezoeken, het is op de UNESO werelderfgoedlijst geplaatst.

Cruise Le Lyrial

Dag 7 - Rovinj, Kroatië

In Rovinj vindt u veel Venetiaanse invloeden in de architectuur. Maak een wandeltocht door het historische centrum.

Cruise Le Lyrial

Dag 8 - Venetië

Aankomst om 08:00 uur, na ontscheping eindigt uw reis. Indien gewenst kan Robinson Cruises uw terugvlucht verzorgen.

Cruise Le Lyrial
Toon meer
Toon minder

Welkom aan boord van Le Lyrial

Le Lyrial, voor het eerst geïntroduceerd in 2015 en het vierde schip van de Zusterschepen, is de belichaming van deze nieuwe generatie cruiseschepen van kleine omvang. Zijn exterieur- en interieurlijnen, allemaal sobere understatement en verfijning, maken het een jacht van een zeldzaam en innovatief soort. Voor de interieurdecoratie hebben we ons laten inspireren door de tinten en kleuren van onze bestemmingen en een palet van blauw gebruikt, van de zachte, lichtgevende grijsachtige tonen van het poolijs tot de levendige tonen en turkooizen van mediterrane inhammen en baaien.

Cruise Le Lyrial
Le Lyrial
Cruise Le Lyrial
Le Lyrial-dek
Cruise Le Lyrial
Le Lyrial-restaurant
Cruise Le Lyrial
Le Lyrial-lounge
Cruise Le Lyrial
Le Lyrial
Cruise Le Lyrial
Le Lyrial-lounge
Cruise Le Lyrial
Le Lyrial-restaurant
Cruise Le Lyrial
Le Lyrial Suite
Veeg naar links

Reisinformatie

Uw hotel

Indien gewenst kunnen wij voorafgaand of na uw cruise een verblijf in Venetië voor u verzorgen in het Bauer Palazzo hotel. Dit 5-sterren hotel ligt in het hart van Venetië aan het Canale Grande, het San Marco Plein is op slechts 2 minuten lopen. Het hotel beschikt over een restaurant, bar en dakterras met prachtig uitzicht over Venetië. 

Cruise Le Lyrial
Hotel Bauer
Cruise Le Lyrial
Hotel Bauer Il Palazzo
Cruise Le Lyrial
Hotel Bauer Il Palazzo - restaurant
Cruise Le Lyrial
Hotel Bauer Il Palazzo - terras
Cruise Le Lyrial
Hotel Bauer Il Palazzo - kamer
Cruise Le Lyrial
Hotel Bauer Il Palazzo - kamer
Veeg naar links

Praktische informatie

U heeft voor deze reis een paspoort nodig, dat na terugkomst nog minstens 6 maanden geldig moet zijn. Heeft u niet de Nederlandse of Belgische nationaliteit dan adviseren wij u contact op te nemen met het consulaat. U bent er zelf verantwoordelijk voor om tijdens uw reis in het bezit te zijn van de juiste documenten, maar we adviseren u uiteraard graag hierover.

Voor bepaalde landen worden extra reisdocumenten en vaccinaties verplicht gesteld. Bij boeking ontvangt u alle informatie m.b.t. deze reisvoorwaarden.

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
8-daagse cruise vanuit Venetië langs de Kroatische kust
Vanaf 3.960,- p.p.

De reissom is per persoon en gebaseerd op een verblijf in een Superior Stateroom. Toeslagen voor andere type accommodaties vindt u onder het tabblad 'toeslagen'. 

Vertrekdatum
Prijs per persoon
8 juni 2023
v.a. 4.150,-
15 juni 2023
v.a. 3.960,-
20 augustus 2023
v.a. 3.960,-

De reissom is p.p. en gebaseerd op een 2-pers. Superior Stateroom

Overige toeslagen 2-pers. Deluxe Stateroom en Prestige Stateroom op aanvraag. 

Toeslag voor alleengebruik op aanvraag.


• Luxe cruise met Le Lyrial in een Superior Stateroom
• Alle havengelden en taksen
• Deelname aan activiteiten en entertainment aan boord (als hygiëne- en veiligheidsvoorschriften dit toelaten)
• Verzorging op basis van all-inclusive tijdens de cruise
• Captain’s dinner, welkomst cocktail en galadiner
• 24-uur roomservice
• Bagageservice bij in- en ontschepen
• Engelstalige begeleiding aan boord
• Wi-Fi tijdens de cruise

• Toeslagen voor andere type accommodaties
• Vluchten en transfers
• Eventuele brandstoftoeslag
• Ruimbagage (bij boeking te reserveren)
• Persoonlijke uitgaven
• Overige maaltijden en dranken
• Optionele excursies of activiteiten
• Reis- en/of annuleringsverzekering
• Calamiteitenfonds 2,50 per boeking en SGR consumentenbijdrage 5,- per persoon
• ANVR boekingskosten 30,- per boeking

 

Tarieven en voorwaarden vliegtickets
Vliegtickets zijn beschikbaar in diverse klassen. In elke klasse gelden verschillende voorwaarden en tarieven. Bij het berekenen van onze verkoopprijzen gaan wij uit van de prijzen voor de vliegtickets zoals deze op dat moment beschikbaar zijn. Wij zijn gerechtigd om eventuele vlucht-, brandstof- en bagagetoeslagen door te berekenen indien de vliegtickets niet meer voor ditzelfde tarief boekbaar zijn als de tarieven die ons bij de calculatie van de prijzen bekend waren. De tarieven kunnen namelijk dagelijks variëren. Op het moment dat u definitief boekt, bekijken wij nogmaals het dan geldende tarief. Zodra u met dit dagtarief akkoord gaat, zetten wij de vluchten 24 uur voor dit tarief voor u in optie. Wij sturen u dan per omgaande digitaal de factuur, zodat u de aanbetaling in orde kunt maken. Na ontvangst van uw aanbetaling kunnen wij uw vliegtickets definitief bevestigen bij onze leverancier. De vliegtickets die Robinson Cruises voor u boekt zijn gebaseerd op de voordeligste klasse. Dit betekent dat de tickets non-refundable zijn, waardoor de tickets niet kosteloos gewijzigd kunnen worden. Annulering van de vliegtickets leidt tot annuleringskosten die kunnen oplopen tot de volledige ticketkosten. Bedragen voor vluchten zijn niet-restitueerbaar (geen geld terug). Mocht u een vliegticket wensen te boeken met gunstigere voorwaarden en meer vrijheid, dan maken wij dit graag voor u in orde. De prijs van het vliegticket zal derhalve vaak wel hoger zijn. Natuurlijk kunnen wij ook vliegtickets in Businessclass voor u reserveren tegen een toeslag.

Betaling
Robinson Cruises is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw cruise in goede handen is. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Na ontvangst van de bevestiging / factuur dient u een bedrag (aanbetaling) te voldoen gelijk aan 25% van de totaal overeengekomen reissom en de premie van de verzekering (incl. 21% assurantiebelasting en poliskosten € 3,50) en eventuele kosten van een non-refundable vliegticket. Voor sommige cruises hanteren wij een afwijkende aanbetaling zoals vermeld in de optie/offerte. Het restant van de reissom moet uiterlijk 65 dagen voor aanvang van deze reis, zonder dat u hiervan bericht krijgt, in ons bezit zijn. Bij niet tijdige betaling zijn wij gerechtigd de geboekte reis te annuleren. Reeds betaalde gelden worden dan niet gerestitueerd; de annuleringsbepalingen zijn dan onverminderd van toepassing. Bij boeking binnen 65 dagen voor aanvang van de reis moet terstond de gehele reissom worden voldaan.

Reisdocumentatie
Ca. 10 dagen voordat uw cruise vertrekt ontvangt u van ons uw reisdocumentatie per post thuis gestuurd.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in vaarroute, vaarschema en/of excursieprogramma om nautische, veiligheids-, volksgezondheids- en/of organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een boeking ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd en de kosten van uw non-refundable vliegtickets:
a. Bij annulering tot de 75e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 15% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
b. Bij annulering vanaf de 75e dag (inclusief) tot de 47e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 25% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
c. Bij annulering vanaf de 46e dag (inclusief) tot de vertrekdag of later: de volledige reissom + uw non-refundable vliegticket.

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Robinson Zeecruises 2023-2024
Luxe brochure
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Ruim 100 pagina’s cruise-inspiratie
  • Bijzondere landarrangementen
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere luxe zeecruises