Ruim 50 jaar ervaring
Persoonlijk advies op maat
Wereldwijd aanbod
Europa 2_
U bevindt zich hier: Home
Reisaanbod
Zeecruises
Dalmatische kust & Griekenland

Luxe cruise vanuit Athene naar Venetië

zeecruises

Cruise Dalmatische Kust & Griekenland

Een prachtige cruise met de Europa 2 langs o.a. Kotor en Dubrovnik en diverse Griekse eilanden

Santorini
Kefalonia
Corfu
Volgend vertrek
10-06-2023
Reisduur
11 dagen
Vertrekpunt
Athene
Rederij
Hapag Lloyd Cruises
Schip
EUROPA 2
Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Programma en excursies Cruiseschip Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Luxe cruise vanuit Athene

Afwisselende cruise langs bekende en minder bekende Griekse Eilanden en de Kroatische kust. U vaart met de prachtige Europa 2, niet voor niets keer op keer uitgeroepen tot het beste cruiseschip ter wereld. De verzorging aan boord is echt ongekend, het zal u aan niets ontbreken!

Cruise Europa 2
Dubrovnik
Cruise Europa 2
Europa 2
Cruise Europa 2
Venetië
Cruise Europa 2
Kotor
Cruise Europa 2
Santorini
Cruise Europa 2
Athene
Cruise Europa 2
Opatija
Cruise Europa 2
Corfu
Veeg naar links

Programma en excursies

Uw route in beeld

Dalmatische-Kust-&-Griekenland

 

Dag 1 - Piraeus (Athene), inscheping

Na inscheping vertrekt de Europa 2 om 20.00 uur vanuit de haven van Athene, Piraeus. U kunt uw vluchten door Robinson Cruises laten verzorgen.

Cruise Europa 2

Dag 2 - Santorini

Aankomst om 08.00 uur en vertrek om 23.00 uur. U gaat voor Santorini per tender naar de kust, waar u de hooggelegen plaatsen Oia en Thira kunt bezoeken. Van hieruit heeft u prachtig uitzicht.

Cruise Europa 2

Dag 3 - Monemvasia

Aankomst om 08.00 uur, vertrek om 18.00 uur. Monemvasia is een Middeleeuws stadje op een schiereiland en wordt daarom ook wel het 'Gibraltar van het Oosten' genoemd. Zeker de moeite waard om de oude straatjes te verkennen.

Monemvasia

Dag 4 - Op zee

Geniet van een relaxte dag op zee en alles wat de Europa 2 u te bieden heeft. Een drankje in de jacuzzi bijvoorbeeld.

Europa 2 buitendek

Dag 5 - Kefalonia

Aankomst 07.00 uur, vertrek 19.00 uur. Dit eiland staat bekend om haar wijnen, kaas en honing. Proef de lekkernijen van het eiland tijdens een proeverij. Ook was het eiland decor voor de film 'Captain Corelli's Mandolin', u kunt de stranden uit de film bezoeken.

Kefalonia 1

Dag 6 - Corfu

Aankomst 08.00 uur,  vertrek 18.00 uur. Corfu stad heeft veel Venetiaanse invloeden, wandel door de prachtige straatjes. Of bezoek op het eiland het Archilleon, het vakantieverblijf van de Oostenrijkse keizerin Sissi.

Corfu (2)

Dag 7 - Kotor, Dubrovnik

Aankomst Kotor 08.00 uur en vertrek om 15.00 uur. Het Middeleeuwse stadje Kotor ligt prachtig in een soort fjord. U kunt vanuit de stad naar de ruïnes van een oud fort lopen, waarbij u een prachtig uitzicht heeft over de stad en baai.
Aankomst in Dubrovnik om 19.00 uur.

58. Kotor

Dag 8 - Dubrovnik

Vertrek om 19.00 uur. Dubrovnik heeft een volledig ommuurde binnenstad. Het is een prachtige wandeling om over de muur te lopen en de stad zo te bekijken.

Cruise Europa 2

Dag 9 - Trogir

Aankomst 08.00 uur, vertrek 18.00 uur. Trogir is een stadje wat oorspronkelijk op een eiland lag, maar inmiddels ook op het vasteland ligt. Het staat op de UNESCO werelderfgoedlijst vanwege haar prachtige oude stadsdeel.

 

Trogir

Dag 10 - Opatija

Aankomst 08.00 uur, vertrek 21.00 uur. Opatija is een chique badplaats die vele oude villa's herbergt uit het Oostenrijks-Hongaars verleden. Het wordt ook wel het 'Wenen aan zee' genoemd.

Opatija shutterstock_1726999930

Dag 11 - Triëste, Venetië

Aankomst 07.00, vertrek om 14.00 uur. Een kort verblijf in het prachtige Triëste met een mooie oude binnenstad. Om 20.00 uur komt u na aan in Venetië. U overnacht aan boord van de Europa 2. Trieste

Dag 12 - Venetië

Uw reis eindigt na ontscheping in Venetië. Natuurlijk kan Robinson Cruises hier een hotel of vlucht voor u verzorgen.

Italie - Venetie (7)
Toon meer
Toon minder

Welkom aan boord van Europa 2

Welkom aan boord van de EUROPA 2! Net als bij haar zusterschip, de EUROPA, zult u zich direct thuis voelen wanneer u aan boord komt. De filosofie van de EUROPA 2 is om u de vrijheid te brengen die u nastreeft. Doordat deze filosofie in alles verweven is wordt cruisen met dit schip weer een hele nieuwe ervaring! Met een maximum van 500 passagiers is de EUROPA 2 klein genoeg om te genieten van uiterst persoonlijke service en aan te kunnen leggen in kleinere havens. Ook dit cruiseschip van rederij Hapag Lloyd werd gewaardeerd met een uiterst hoge score in de Berlitz Cruise Guide. 

Cruise Europa 2
Europa 2
Cruise Europa 2
Veranda Suite
Cruise Europa 2
Atrium
Cruise Europa 2
Spa
Cruise Europa 2
Buitendek
Cruise Europa 2
Zonnedek
Cruise Europa 2
Yacht Club terras
Cruise Europa 2
Pooldek
Veeg naar links

Praktische informatie

U heeft voor deze reis een paspoort nodig, dat na terugkomst nog minstens 6 maanden geldig moet zijn. Heeft u niet de Nederlandse of Belgische nationaliteit dan adviseren wij u contact op te nemen met het consulaat. U bent er zelf verantwoordelijk voor om tijdens uw reis in het bezit te zijn van de juiste documenten, maar we adviseren u uiteraard graag hierover.

Voor bepaalde landen worden extra reisdocumenten en vaccinaties verplicht gesteld. Bij boeking ontvangt u alle informatie m.b.t. deze reisvoorwaarden.

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
11-daagse cruise Dalmatische Kust & Griekenland
Vanaf 6.356,- p.p.

De reissom is per persoon en gebaseerd op een verblijf in een Ocean Suite . Toeslagen voor andere type Suites vindt u onder het tabblad 'toeslagen'. 

Vertrekdatum
Prijs per persoon
10 juni 2023
v.a. 6.356,-

De reissom is p.p. en gebaseerd op een 2-pers. Ocean Suite 

Toeslagen overige Suites en alleengebruik op aanvraag. 

• Unieke cruise met Europa 2 in een Ocean Suite
• Alle havengelden en taksen
• Deelname aan activiteiten/lezingen aan boord (als hygiëne- en veiligheidsvoorschriften dit toelaten)
• Gebruik van Spa aan boord (exclusief behandelingen)
• Alle maaltijden
• Roomservice
• Bagageservice bij in- en ontschepen
• Duits- en Engelstalige begeleiding aan boord
• Gratis vervoer naar de stad in de meeste havens
• Gevulde minibar in de hut

• Toeslagen voor andere type accommodaties
• Vluchten en transfers
• Eventuele brandstoftoeslag
• Ruimbagage (bij boeking te reserveren)
• Persoonlijke uitgaven
• Overige drankjes en maaltijden
• Wi-Fi
• Optionele excursies of activiteiten
• Reis- en/of annuleringsverzekering
• Calamiteitenfonds 2,50 per boeking en SGR consumentenbijdrage 5,- per persoon
• ANVR boekingskosten 30,- per boeking

 

Tarieven en voorwaarden vliegtickets
Vliegtickets zijn beschikbaar in diverse klassen. In elke klasse gelden verschillende voorwaarden en tarieven. Bij het berekenen van onze verkoopprijzen gaan wij uit van de prijzen voor de vliegtickets zoals deze op dat moment beschikbaar zijn. Wij zijn gerechtigd om eventuele vlucht-, brandstof- en bagagetoeslagen door te berekenen indien de vliegtickets niet meer voor ditzelfde tarief boekbaar zijn als de tarieven die ons bij de calculatie van de prijzen bekend waren. De tarieven kunnen namelijk dagelijks variëren. Op het moment dat u definitief boekt, bekijken wij nogmaals het dan geldende tarief. Zodra u met dit dagtarief akkoord gaat, zetten wij de vluchten 24 uur voor dit tarief voor u in optie. Wij sturen u dan per omgaande digitaal de factuur, zodat u de aanbetaling in orde kunt maken. Na ontvangst van uw aanbetaling kunnen wij uw vliegtickets definitief bevestigen bij onze leverancier. De vliegtickets die Robinson Cruises voor u boekt zijn gebaseerd op de voordeligste klasse. Dit betekent dat de tickets non-refundable zijn, waardoor de tickets niet kosteloos gewijzigd kunnen worden. Annulering van de vliegtickets leidt tot annuleringskosten die kunnen oplopen tot de volledige ticketkosten. Bedragen voor vluchten zijn niet-restitueerbaar (geen geld terug). Mocht u een vliegticket wensen te boeken met gunstigere voorwaarden en meer vrijheid, dan maken wij dit graag voor u in orde. De prijs van het vliegticket zal derhalve vaak wel hoger zijn. Natuurlijk kunnen wij ook vliegtickets in Businessclass voor u reserveren tegen een toeslag.

Betaling
Robinson Cruises is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw cruise in goede handen is. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Na ontvangst van de bevestiging / factuur dient u een bedrag (aanbetaling) te voldoen gelijk aan 25% van de totaal overeengekomen reissom en de premie van de verzekering (incl. 21% assurantiebelasting en poliskosten € 3,50) en eventuele kosten van een non-refundable vliegticket. Voor sommige cruises hanteren wij een afwijkende aanbetaling zoals vermeld in de optie/offerte. Het restant van de reissom moet uiterlijk 50 dagen voor aanvang van deze reis, zonder dat u hiervan bericht krijgt, in ons bezit zijn. Bij niet tijdige betaling zijn wij gerechtigd de geboekte reis te annuleren. Reeds betaalde gelden worden dan niet gerestitueerd; de annuleringsbepalingen zijn dan onverminderd van toepassing. Bij boeking binnen 50 dagen voor aanvang van de reis moet terstond de gehele reissom worden voldaan.

Reisdocumentatie
Ca. 10 dagen voordat uw cruise vertrekt ontvangt u van ons uw reisdocumentatie per post thuis gestuurd.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in vaarroute, vaarschema en/of excursieprogramma om nautische, veiligheids-, volksgezondheids- en/of organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een boeking ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd en de kosten van uw non-refundable vliegtickets:
a. Bij annulering tot de 215e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 15% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
b. Bij annulering vanaf de 214e dag (inclusief) tot de 155e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 30% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
c. Bij annulering vanaf de 154e dag (inclusief) tot de 95e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 45% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
d. Bij annulering vanaf de 94e dag (inclusief) tot de 50e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 60% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
e. Bij annulering vanaf de 49e dag (inclusief) tot de 35e dag (inclusief) voor vertrek: 70% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
f. Bij annulering vanaf de 34e dag (inclusief) tot de 15e dag (inclusief) voor vertrek: 85% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
g. Bij annulering vanaf de 14e dag (inclusief) tot de vertrekdag of later: de volledige reissom + uw non-refundable vliegticket.

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Robinson Zeecruises 2023-2024
Luxe brochure
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Ruim 100 pagina’s cruise-inspiratie
  • Bijzondere landarrangementen
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere luxe zeecruises