Ruim 50 jaar ervaring
Persoonlijk advies op maat
Wereldwijd aanbod
MSC13019735
U bevindt zich hier: Home
Reisaanbod
Zeecruises
Franse Antillen & St. Maarten

Tropische
eilanden

Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Programma en excursies Cruiseschip Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Cruise in luxe Yacht Club naar St. Maarten, Guadeloupe en Antigua

Ontdek tijdens deze 8-daagse cruise een andere kant van de Franse Antillen, St. Maarten en Antigua. Niet alledaagse Caribische eilanden die stuk voor stuk een tropische verrassing zijn! U verblijft in de luxe MSC Yacht Club aan boord van de MSC Seaside. Een schip-in-een-schip en een oase van rust, comfort en luxe. Naast tal van extra voorzieningen heeft u o.a. een 24 uur butler service, all-inclusive verzorging en de beschikking over een eigen Yacht Club lounge, restaurant en zwembad. Vluchten in Business Class zijn inbegrepen in de prijs!

MSC13019146
MSC13019730
St. Maarten
St. Maarten
Barbados
Antigua-1
MSC13019156
MSC Seaside (17)
Veeg naar links

Programma en excursies

Dag 1 - Fort de France, Martinique

Vlucht van Brussel naar Fort de France, Martinique. Transfer van de luchthaven naar de haven en vertrek van de MSC Seaside om 23.00 uur. 

Cruise Seabourn Ovation

Dag 2 - Point a Pitre, Guadeloupe

Aankomst 09.00 uur en vertrek om 20.00 uur. Pointe a Pitre is de grootste stad van Guadeloupe en ligt precies midden tussen de twee grote eilanden die Guadeloupe kent; Basse-Terre en Grande-Terre. Er zijn een aantal koloniale overblijfselen te vinden en er heerst een Franse sfeer. U kunt een bezoek brengen aan het bewaarde Fort Napoleon. Guadeloupe

Dag 3 - Op zee

Geniet van een relaxte dag op zee. Ontdek de MSC Seaside en zie wat dit prachtige schip u te bieden heeft. Of geniet van de rust aan het zwembad van de Yachtclub. MSC17013376

Dag 4 - Philipsburg, St. Maarten

U komt aan om 07.00 uur, vertrek 21.00 uur. St. Maarten kent een Frans en Nederlands gedeelte, met ieder hun eigen charme. Proef de Franse sfeer in Marigot en de Nederlandse sfeer in Philipsburg.

Philipsburg.Sint.Maarten

Dag 5 - St. John's, Antigua en Barbuda

Vandaag komt u aan om 07.00 uur en vertrekt om 21.00 uur. Antigua staat bekend om haar prachtige regenwouden en de vele soorten vogels die hier voorkomen. Maak een tocht naar de zuidkust en ga zwemmen met pijlstaartroggen. Antigua

Dag 6 - Basseterre, Saint Kitts en Nevis

Aankomst 07.00 uur, vertrek 21.00 uur. St. Kitts heeft naast prachtige stranden en meer dan 100 verschillende soorten vogels, ook een oud fort, Brimstone Hill, dat de moeite waard is voor een bezoek.  

St. Kitts

Dag 7 - Roseau, Dominica

Aankomst 07.00 uur, vertrek 20.00 uur. Dominica is een groen eiland met ongerepte jungle, een beetje het verborgen eiland van de Caribbean. Mangrove bossen, watervallen en tropisch regenwoud wisselen elkaar af.

Dominica (2)

Dag 8 - Fort de France, Martinique

Aankomst 07.00 uur, na ontscheping wordt u naar de luchthaven van Fort de France gebracht voor uw terugvlucht naar Brussel. Aankomst de volgende dag. Cruise Seabourn Ovation

Dag 9 - Aankomst in Brussel

Aankomst in Brussel en einde van uw reis.
Toon meer
Toon minder

Welkom aan boord van de MSC Seaside

De MSC Seaside is een prachtig schip met veel open ruimtes, panoramaliften en glazen vloeren. Het schip heeft niet voor niets de bijnaam 'schip dat de zon volgt'. Exclusieve luxe vindt u in de  MSC Yacht Club, een schip-in-een-schip concept bestaande uit exclusieve suites, 24-uur butlerservice, speciale voorzieningen en privédekken. Krijg exclusieve toegang tot de vrijetijdsvoorzieningen van wereldklasse, zoals een volwaardig casino en een theater zo groot als op Broadway.

MSC18015179
MSC Seaside
MSC Seaside
Yacht Club Suite
MSC Seaside
MSC Seaside zwembad
MSC Seaside
MSC Seaside
MSC Seaside
MSC Seaside
MSC Seaside
MSC Seaside
Yacht Club
MSC Seaside
Yacht Club
Veeg naar links

Reisinformatie

Praktische informatie

U heeft voor deze reis een paspoort nodig, dat na terugkomst nog minstens 6 maanden geldig moet zijn. Heeft u niet de Nederlandse of Belgische nationaliteit dan adviseren wij u contact op te nemen met het consulaat. U bent er zelf verantwoordelijk voor om tijdens uw reis in het bezit te zijn van de juiste documenten, maar we adviseren u uiteraard graag hierover.

Voor bepaalde landen worden extra reisdocumenten en vaccinaties verplicht gesteld. Bij boeking ontvangt u alle informatie m.b.t. deze reisvoorwaarden.

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
8-daagse Franse Antillen & Grenada cruise
Vanaf 2.669,- p.p.

De reissom is per persoon en gebaseerd op een verblijf in een Yacht Club Interior Suite. Toeslagen voor andere type Suites vindt u onder het tabblad 'toeslagen'. 

Route 28 januari is in afwijkende volgorde.

Vertrekdatum
Prijs per persoon
28 januari 2023
v.a. 3.159,-
11 februari 2023
v.a. 2.989,-
25 februari 2023
v.a. 3.049,-
11 maart 2023
v.a. 3.249,-
25 maart 2023
v.a. 2.669,-

De reissom is p.p. en gebaseerd op een 2-pers. Yachtclub Interior Suite

Toeslagen ovcerige Suites en alleengebruik op aanvraag. 

• Luxe cruise met de MSC Seaside in een Yacht Club Interior Suite
• Alle havengelden en taksen
• Deelname aan activiteiten en entertainment aan boord (als hygiëne- en veiligheidsvoorschriften dit toelaten)
• Verzorging op basis van volpension tijdens de cruise
• 24-uur butlerservice en concierge service
• roomservice
• Premium drankpakket
• Bagageservice bij in- en ontschepen
• Engelstalige begeleiding aan boord
• Wi-Fi tijdens de cruise
• Toegang tot Thermal Suite en wellnessruimte Aurea Spa
• Vluchten vanuit Brussel Charleroi naar Fort de France v.v. in Business Class
• Ruimbagage 
• Transfers

• Toeslagen voor andere type accommodaties
• Eventuele brandstoftoeslag
• Persoonlijke uitgaven
• Fooien
• Overige maaltijden en dranken
• Optionele excursies of activiteiten
• Reis- en/of annuleringsverzekering
• Calamiteitenfonds 2,50 per boeking en SGR consumentenbijdrage 5,- per persoon
• ANVR boekingskosten 30,- per boeking

 

Tarieven en voorwaarden vliegtickets
Vliegtickets zijn beschikbaar in diverse klassen. In elke klasse gelden verschillende voorwaarden en tarieven. Bij het berekenen van onze verkoopprijzen gaan wij uit van de prijzen voor de vliegtickets zoals deze op dat moment beschikbaar zijn. Wij zijn gerechtigd om eventuele vlucht-, brandstof- en bagagetoeslagen door te berekenen indien de vliegtickets niet meer voor ditzelfde tarief boekbaar zijn als de tarieven die ons bij de calculatie van de prijzen bekend waren. De tarieven kunnen namelijk dagelijks variëren. Op het moment dat u definitief boekt, bekijken wij nogmaals het dan geldende tarief. Zodra u met dit dagtarief akkoord gaat, zetten wij de vluchten 24 uur voor dit tarief voor u in optie. Wij sturen u dan per omgaande digitaal de factuur, zodat u de aanbetaling in orde kunt maken. Na ontvangst van uw aanbetaling kunnen wij uw vliegtickets definitief bevestigen bij onze leverancier. De vliegtickets die Robinson Cruises voor u boekt zijn gebaseerd op de voordeligste klasse. Dit betekent dat de tickets non-refundable zijn, waardoor de tickets niet kosteloos gewijzigd kunnen worden. Annulering van de vliegtickets leidt tot annuleringskosten die kunnen oplopen tot de volledige ticketkosten. Bedragen voor vluchten zijn niet-restitueerbaar (geen geld terug). Mocht u een vliegticket wensen te boeken met gunstigere voorwaarden en meer vrijheid, dan maken wij dit graag voor u in orde. De prijs van het vliegticket zal derhalve vaak wel hoger zijn. Natuurlijk kunnen wij ook vliegtickets in Businessclass voor u reserveren tegen een toeslag.

Betaling
Robinson Cruises is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw cruise in goede handen is. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Na ontvangst van de bevestiging / factuur dient u een bedrag (aanbetaling) te voldoen gelijk aan 25% van de totaal overeengekomen reissom en de premie van de verzekering (incl. 21% assurantiebelasting en poliskosten € 3,50) en eventuele kosten van een non-refundable vliegticket. Voor sommige cruises hanteren wij een afwijkende aanbetaling zoals vermeld in de optie/offerte. Het restant van de reissom moet uiterlijk 65 dagen voor aanvang van deze reis, zonder dat u hiervan bericht krijgt, in ons bezit zijn. Bij niet tijdige betaling zijn wij gerechtigd de geboekte reis te annuleren. Reeds betaalde gelden worden dan niet gerestitueerd; de annuleringsbepalingen zijn dan onverminderd van toepassing. Bij boeking binnen 65 dagen voor aanvang van de reis moet terstond de gehele reissom worden voldaan.

Reisdocumentatie
Ca. 10 dagen voordat uw cruise vertrekt ontvangt u van ons uw reisdocumentatie per post thuis gestuurd.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in vaarroute, vaarschema en/of excursieprogramma om nautische, veiligheids-, volksgezondheids- en/of organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een boeking ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd en de kosten van uw non-refundable vliegtickets:
a. Bij annulering tot de 65e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 25% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
b. Bij annulering vanaf de 64e dag (inclusief) tot de 46e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 55% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
c. Bij annulering vanaf de 45e dag (inclusief) tot de 20e dag (inclusief) voor vertrek: 85% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
d. Bij annulering vanaf de 19e dag (inclusief) tot de 10e dag (inclusief) voor vertrek: 95% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
e. Bij annulering vanaf de 9e dag (inclusief) tot de vertrekdag of later: de volledige reissom + uw non-refundable vliegticket.

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Robinson Zeecruises 2023-2024
Luxe brochure
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Ruim 100 pagina’s cruise-inspiratie
  • Bijzondere landarrangementen
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere luxe zeecruises