Ruim 50 jaar ervaring
Persoonlijk advies op maat
Wereldwijd aanbod
Lake Superior
U bevindt zich hier: Home
Reisaanbod
Zeecruises
Great Lakes

Vaar over de mooiste en grootste meren

zeecruises

Great Lakes

Cruise over de grote meren van de Verenigde Staten én Canada! Een bijzondere ervaring met de luxe van Hapag-Lloyd Cruises. 

Lake Superior
Lake Ontario
Volgend vertrek
22-06-2023
Reisduur
15 dagen
Vertrekpunt
Milwaukee
Rederij
Hapag-Lloyd Cruises
Schip
HANSEATIC Inspiration
Destin
Vanaf 9.170,-
Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.
Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Programma en excursies Cruiseschip Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

De grote meren van de Verenigde Staten en Canada

Cruisen op de grote meren van de Verenigde Staten en Canada is een bijzondere ervaring. De landschappen lijken een decor van een schilderij. Lake Superior, Huron, Erie en Ontario zijn ’s werelds grootste meren en hebben een grote rol gespeeld in het ontstaan van de Verenigde Staten en Canada. Ontdek deze niet alledaagse bestemming met de luxe van Hapag-Lloyd Cruises.

Cruise Hanseatic Inspiration
Lake Huron
Cruise Hanseatic Inspiration
Milwaukee
Cruise Hanseatic Inspiration
Killarney National Park
Cruise Hanseatic Inspiration
Windsor
Cruise Hanseatic Inspiration
Hanseatic Inspiration
Cruise Hanseatic Inspiration
Lake Erie
Cruise Hanseatic Inspiration
Toronto
Cruise Hanseatic Inspiration
Lake Ontario
Veeg naar links

Programma en excursies

Dag 1 - Milwaukee, inscheping

Na aankomst in Milwaukee gaat u aan boord van de Hanseatic Inspiration, Hier blijft het schip 1 dag liggen en zal de volgende dag om 18.00 uur vertrekken.

Cruise Hanseatic Inspiration

Dag 2 - Milwaukee, vertrek

Vandaag verlaat u Milwaukee en zet u koers richting Fayette, u vertrekt om 18.00 uur. Voordat u vertrekt kunt u een tour door Milwakee maken en het Milwaukee Art Museum of het Harley Davidson museum bezoeken.

Cruise Hanseatic Inspiration

Dag 3 - Fayette

U komt aan in Fayette om 12.30 uur en vertrekt om 19.00 uur. Fayette was een 19e eeuws staal- en ijzerstadje. Er zijn nog veel houten gebouwen uit deze tijd te bewonderen.

Cruise Hanseatic Inspiration

Dag 4 - Mackinac Island/Lake Huron

U komt aan om 07.00 uur en vertrekt om 19.00 uur. Prachtige tocht naar MacKinac Island, een autovrij eiland dat u prima per fiets kunt verkennen. Een andere bezoektip: het Fort Mackinac. 

MacKinac

Dag 5 - Cruisen op Lake Superior

Prachtige dag omgeven door natuur en vergezichten. Geniet aan boord of in de Spa. Cruise Hanseatic Inspiration

Dag 6 - Duluth

Vandaag komt u aan om 07.00 en vertrekt u om 18.00 uur. Een van oorsprong immigrantenstad met nog oude elementen die hier aan herinneren, dat is Duluth. Bezoek Gooseberry Falls en het Split Rock Lighthouse.

Cruise Hanseatic Inspiration

Dag 7 - Thunder Bay

Aankomst om 09.00 uur en vertrek om 20.00 uur. Vanuit Thunder Bay kunt u prachtige wandelingen maken in het Sleeping Giant Provincial Park of bezoek de Niagara watervallen van het Noorden, 'Kakabeka Falls' en het historische Fort William.

Cruise Hanseatic Inspiration

Dag 8 en 9 - Cruisen op Lake Superior

Geniet van de prachtige uitzichten over Lake Superior voordat u door de sluizen bij Ste. Marie gaat. Cruise Hanseatic Inspiration

Dag 10 - Killarney

Aankomst om 12.30 uur en vertrek om 19.00 uur. Dit stadje heeft, zoals de naam al verraadt, Ierse roots. Bezoek het natuurgebied op George Island, te bereiken met een ferry, dat onbewoond is. Killarney (2)

Dag 11 - Parry Sound

Aankomst om 07.00 uur en vertrek om 19.00 uur. Maak van hieruit een boottocht naar de 'Thirty Thousand Islands', een prachtig natuurgebied. Cruise Hanseatic Inspiration

Dag 12 - Tobermory

Aankomst om 07.00 uur en vertrek om 14.00 uur. Tobermory is een vissersdorpje, gelegen in een smalle baai aan Lake Huron. Maak een excursie langs de rotsachtige kustlijn van het Bruce Trail. Cruise Hanseatic Inspiration

Dag 13 - Windsor

Aankomst om 08.30 uur en vertrek om 19.00 uur. Windsor is een klein stadje dat een beetje overschaduwd is door Detroit, ook hier is veel terug te vinden van de auto-industrie. Bezoek het Henry Ford museum. Windsor (2)

Dag 14 - Cruisen op Lake Erie

Na een tocht over Lake Erie vaart u door het Welland kanaal, na 8 sluizen met 20 bruggen en een hoogteverschil van meer dan 100 meter. Een mooie ervaring! Cruise Hanseatic Inspiration

Dag 15 - Toronto, ontscheping

Vandaag komt u aan in Toronto om 08.00 uur. Hier eindigt uw reis. Mocht u er nog even langer van willen genieten, kunnen wij van Robinson Cruises een langer verblijf voor u verzorgen. Ook kunnen wij uw terugvlucht voor u regelen. Cruise Hanseatic Inspiration
Toon meer
Toon minder

Welkom aan boord van Hanseatic Inspiration

Maak kennis met de nieuwe expeditieklasse van Hapag Lloyd: de HANSEATIC nature en HANSEATIC inspiration. Deze nieuwste schepen zijn 'inspired by nature': de kleuren, de vormen, de grote panoramavensters in de suites: het hele schip is één met de natuur en brengt u zo dicht mogelijk bij de mooiste natuurverschijnselen. De glazen balkons op het zonnedek geven u het gevoel boven het water te zweven. Met de zon op het gezicht en de wind door uw haren beleeft u als ontdekkingsreiziger de mooiste expedities op deze schepen met een groot open dek. 

Cruise Hanseatic Inspiration
Hanseatic Inspiration
Cruise Hanseatic Inspiration
Receptie
Cruise Hanseatic Inspiration
Balkonhut
Cruise Hanseatic Inspiration
Hamptons Restaurant
Cruise Hanseatic Inspiration
Observation Lounge
Cruise Hanseatic Inspiration
Restaurant
Cruise Hanseatic Inspiration
Nikkei restaurant
Cruise Hanseatic Inspiration
Ontspan in de comfortabele spa
Cruise Hanseatic Inspiration
Pooldek
Veeg naar links

Reisinformatie

Praktische informatie

U heeft voor deze reis een paspoort nodig, dat na terugkomst nog minstens 6 maanden geldig moet zijn. Heeft u niet de Nederlandse of Belgische nationaliteit dan adviseren wij u contact op te nemen met het consulaat. U bent er zelf verantwoordelijk voor om tijdens uw reis in het bezit te zijn van de juiste documenten, maar we adviseren u uiteraard graag hierover.

Voor bepaalde landen worden extra reisdocumenten en vaccinaties verplicht gesteld. Bij boeking ontvangt u alle informatie m.b.t. deze reisvoorwaarden.

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
15-daagse cruise Great Lakes
Vanaf 9.170,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

De reissom is per persoon en gebaseerd op een verblijf in een garantie buitenhut. Toeslagen voor andere type accommodaties vindt u onder het tabblad 'toeslagen'. 

Vertrekdatum
Prijs per persoon
22 juni 2023
v.a. 9.170,-

De reissom is p.p. en gebaseerd op een 2-pers. garantie buitenhut

Vraag voor de overige Suites de beschikbaarheid en prijzen bij ons op, de beschikbaarheid is beperkt.

• Unieke cruise met Hanseatic Inspiration in een garantie buitenhut
• Alle havengelden en taksen
• Deelname aan activiteiten en entertainment aan boord (als hygiëne- en veiligheidsvoorschriften dit toelaten)
• Gebruik van Spa aan boord (exclusief behandelingen)
• Alle maaltijden aan boord (in specialiteitenrestaurants kan een toeslag gelden)
• Roomservice aan boord
• Bagageservice bij in- en ontschepen
• Duits- en Engelstalige begeleiding aan boord
• Gevulde minibar in de hut

• Toeslagen voor andere type accommodaties
• Vluchten en transfers
• Eventuele brandstoftoeslag
• Ruimbagage (bij boeking te reserveren)
• Persoonlijke uitgaven
• Optionele excursies of activiteiten
• Overige drankjes en maaltijden
• Fooien
• Wi-Fi aan boord
• Reis- en/of annuleringsverzekering
• 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen

 

Tarieven en voorwaarden vliegtickets
Vliegtickets zijn beschikbaar in diverse klassen. In elke klasse gelden verschillende voorwaarden en tarieven. Bij het berekenen van onze verkoopprijzen gaan wij uit van de prijzen voor de vliegtickets zoals deze op dat moment beschikbaar zijn. Wij zijn gerechtigd om eventuele vlucht-, brandstof- en bagagetoeslagen door te berekenen indien de vliegtickets niet meer voor ditzelfde tarief boekbaar zijn als de tarieven die ons bij de calculatie van de prijzen bekend waren. De tarieven kunnen namelijk dagelijks variëren. Op het moment dat u definitief boekt, bekijken wij nogmaals het dan geldende tarief. Zodra u met dit dagtarief akkoord gaat, zetten wij de vluchten 24 uur voor dit tarief voor u in optie. Wij sturen u dan per omgaande digitaal de factuur, zodat u de aanbetaling in orde kunt maken. Na ontvangst van uw aanbetaling kunnen wij uw vliegtickets definitief bevestigen bij onze leverancier. De vliegtickets die Robinson Cruises voor u boekt zijn gebaseerd op de voordeligste klasse. Dit betekent dat de tickets non-refundable zijn, waardoor de tickets niet kosteloos gewijzigd kunnen worden. Annulering van de vliegtickets leidt tot annuleringskosten die kunnen oplopen tot de volledige ticketkosten. Bedragen voor vluchten zijn niet-restitueerbaar (geen geld terug). Mocht u een vliegticket wensen te boeken met gunstigere voorwaarden en meer vrijheid, dan maken wij dit graag voor u in orde. De prijs van het vliegticket zal derhalve vaak wel hoger zijn. Natuurlijk kunnen wij ook vliegtickets in Businessclass voor u reserveren tegen een toeslag.

Betaling
Robinson Cruises is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw cruise in goede handen is. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Na ontvangst van de bevestiging / factuur dient u een bedrag (aanbetaling) te voldoen gelijk aan 25% van de totaal overeengekomen reissom en de premie van de verzekering (incl. 21% assurantiebelasting en poliskosten € 3,50) en eventuele kosten van een non-refundable vliegticket. Voor sommige cruises hanteren wij een afwijkende aanbetaling zoals vermeld in de optie/offerte. Het restant van de reissom moet uiterlijk 95 dagen voor aanvang van deze reis, zonder dat u hiervan bericht krijgt, in ons bezit zijn. Bij niet tijdige betaling zijn wij gerechtigd de geboekte reis te annuleren. Reeds betaalde gelden worden dan niet gerestitueerd; de annuleringsbepalingen zijn dan onverminderd van toepassing. Bij boeking binnen 95 dagen voor aanvang van de reis moet terstond de gehele reissom worden voldaan.

Reisdocumentatie
Ca. 10 dagen voordat uw cruise vertrekt ontvangt u van ons uw reisdocumentatie per post thuis gestuurd.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in vaarroute, vaarschema en/of excursieprogramma om nautische, veiligheids-, volksgezondheids- en/of organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een boeking ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd en de kosten van uw non-refundable vliegtickets:
a. Bij annulering tot de 215e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 15% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
b. Bij annulering vanaf de 214e dag (inclusief) tot de 155e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 30% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
c. Bij annulering vanaf de 154e dag (inclusief) tot de 95e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 45% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
d. Bij annulering vanaf de 94e dag (inclusief) tot de 50e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 60% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
e. Bij annulering vanaf de 49e dag (inclusief) tot de 35e dag (inclusief) voor vertrek: 70% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
f. Bij annulering vanaf de 34e dag (inclusief) tot de 15e dag (inclusief) voor vertrek: 85% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
g. Bij annulering vanaf de 14e dag (inclusief) tot de vertrekdag of later: de volledige reissom + uw non-refundable vliegticket.

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Robinson Zeecruises 2023-2024
Luxe brochure
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Ruim 100 pagina’s cruise-inspiratie
  • Bijzondere landarrangementen
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere luxe zeecruises