Ruim 50 jaar ervaring
Persoonlijk advies op maat
Wereldwijd aanbod
Ijsland5
U bevindt zich hier: Home
Reisaanbod
Zeecruises
Ongerept IJsland

Ervaar de schoonheid van IJsland

zeecruises

Ongerept IJsland

Ervaar de indrukwekkende schoonheid van IJsland tijdens deze 15-daagse cruise met Seabourn! In- en ontscheping vindt plaats in Kopenhagen. 

Bezoek Gothenburg in Zweden
Volgend vertrek
23-07-2023
+1 vertrekdata
Reisduur
15 dagen
Vertrekpunt
Kopenhagen
Rederij
Seabourn
Schip
Seabourn Ovation
Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Programma en excursies Cruiseschip Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Luxe cruise vanuit Kopenhagen 

IJsland, land van vulkanen, geisers en watervallen… Van Blue Lagoon tot Noorderlicht en vuur tot ijs. Het is een bijzondere bestemming die u vanaf het water heel goed kunt zien. Deze luxe cruise met de Seabourn Ovation laat u IJsland zien met het comfort en de luxe zoals Seabourn dat kan. Ervaar IJsland en al haar natuurschoon, vanaf de kustlijn is het indrukwekkend. U heeft voldoende tijd om dit land écht te ervaren en ook de minder bekende plekken te ontdekken!

Cruise Seabourn Ovation
Papegaaiduiker
IJsland1
IJsland
Cruise Seabourn Ovation
Geysir
Cruise Seabourn Ovation
Vik
Cruise Seabourn Ovation
Gulfoss
Cruise Seabourn Ovation
Reykjavik
Cruise Seabourn Ovation
Kopenhagen
Cruise Seabourn Ovation
Seabourn Ovation
Veeg naar links

Programma en excursies

Dag 1 - Kopenhagen, inscheping

Na aankomst in Kopenhagen scheept u in en vertrekt u om 17.00 uur met de Seabourn Ovation.

Kopenhagen

Dag 2 - Gothenburg, Zweden

U komt aan om 08.00 uur en vertrekt weer om 18.00 uur. Gothenburg is de tweede stad van Zweden en zeker zo mooi als Stockholm. Er zijn veel traditionele huizen terug te vinden in de wijk Haga. Bezoek Skansen Lejonet, een oud fort, of de markthallen. Gothenburg

Dag 3 en 4 - Op zee

Relaxte dagen om van de faciliteiten van de Seabourn Ovation te genieten. Of doe mee aan een kookworkshop!

Seabourn Ovation 2018 (122) - Sushi

Dag 5 - Djupivogur

Aankomst 08.00 uur, vertrek 17.00 uur. Bewonder hier de ei-sculpturen van Sigurdur Gudmundsson of breng een bezoek aan Vatnajökull National Park.

Cruise Seabourn Ovation

Dag 6 - Heimaey

Aankomst 08.00 uur, vertrek 17.00 uur. Bewonder de grote populatie papegaaiduikers die op dit eiland nestelen, symbool voor dit eiland.

No1-Macareux-moines-Grimsey-Island

Dag 7 - Grundarfjordur

Aankomst om 08.00 uur en vertrek om 17.00 uur. Grundarfjordur ligt op het schiereiland Snaefellsnes met bijbehorend National Park. Hier is de bekende en in het oog springende Mount Kirkjufell te vinden, ook wel kerkberg genoemd vanwege haar herkenbare top. grundarfjordur-kirkjufell-iceland

Dag 8 - Reykjavik

Aankomst om 07.00 uur en vertrek om 17.00 uur. Reykjavik is de hoofdstad van IJsland en ook uitgangspunt voor de beroemde Golden Circle: u ziet hier veel van de bezienswaardigheden waar IJsland beroemd om is. Geysir, de beroemde geiser, maar ook Thingvellir National Park en de Gulfoss watervallen. IJsland1

Dag 9 - Isafjordur

Aankomst 07.00 uur, vertrek 18.00 uur. In Isafjordur kunt u het Maritieme museum bezoeken of de houten huisjes in het oudste vissersdorp Sudureyri. Ook kunt u hier weer prachtige natuurverschijnselen zien zoals de waterval Dynjandi.

Isafjordur

Dag 10 - Akureyri

Aankomst 08.00 uur, vertrek 22.00 uur. Akureyri is het centrum van het noorden van IJsland en van hieruit kunt u o.a. de bekende Godafoss watervallen bewonderen.

IJsland - Akureyri kerk

Dag 11 - Seydisfjordur

Aankomst 10.00 uur, vertrek 18.00 uur. Maak vanuit Seydisfjordur een excursie naar Skalanes Nature Reserve met haar vele unieke vogelsoorten.

Cruise Seabourn Ovation

Dag 12 en 13 - Op zee

Een paar dagen om bij te komen van alle indrukken die u tot nu toe heeft opgedaan. Geniet van een boek of ontspan in de Spa.

Seabourn Ovation 2018 (4)

Dag 14- Skagen, Denemarken

Aankomst 09.00 uur, vertrek 18.00 uur. Bezoek de gezellige Lystbaadehavn met restaurantjes en cafés of het Bamse museum, de Skagen Krike en het natuurhistorisch museum.

Skagen (2)

Dag 15 - Kopenhagen

Kopenhagen, ontscheping en einde van uw cruise met de Seabourn Ovation.

Aft Pool Deck 5
Toon meer
Toon minder

Welkom aan boord van Seabourn Ovation

De Seabourn Ovation bouwt voort op het succes van de Odyssey-klasse schepen van deze luxe rederij. Deze bekroonde scheepscategorie heeft een revolutie teweeggebracht in ultra-luxe cruises met verbeterde accommodaties en innovatieve voorzieningen. De schepen vervoeren slechts 604 gasten naar een aantal van de meest wenselijke bestemmingen op aarde in hoog comfort. Elk schip biedt all-suite accommodaties, de kenmerkende watersport Marina van Seabourn, een open-bar beleid met premium wijn, champagne en sterke drank en gerenommeerde menu's.

Seabourn Ovation
Seabourn Ovation
Seabourn Ovation
The Club
Seabourn Ovation
Sushi
Seabourn Ovation
Restaurant
Seabourn Ovation
Observation Lounge
Seabourn Ovation
Wintergarden Suite
Seabourn Ovation
Restaurant
Veeg naar links

Reisinformatie

Praktische informatie

U heeft voor deze reis een paspoort nodig, dat na terugkomst nog minstens 6 maanden geldig moet zijn. Heeft u niet de Nederlandse of Belgische nationaliteit dan adviseren wij u contact op te nemen met het consulaat. U bent er zelf verantwoordelijk voor om tijdens uw reis in het bezit te zijn van de juiste documenten, maar we adviseren u uiteraard graag hierover.

Voor bepaalde landen worden extra reisdocumenten en vaccinaties verplicht gesteld. Bij boeking ontvangt u alle informatie m.b.t. deze reisvoorwaarden.

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
15-daagse cruise Ongerept IJsland
Vanaf 5.432,- p.p.

De reissom is per persoon en gebaseerd op een verblijf in een Suite cat. V1. Toeslagen voor andere type Suites vindt u onder het tabblad 'toeslagen'. 

Vertrekdatum
Prijs per persoon
23 juli 2023
v.a. 6.537,-
20 augustus 2023
v.a. 5.432,-

De reissom is p.p. en gebaseerd op een 2-pers. Suite cat. V1

Overige toeslagen voor Suites en alleengebruik op aanvraag. 

• Luxe cruise met Seabourn Ovation in een Suite cat. V1
• Alle havengelden en taksen
• Deelname aan activiteiten en entertainment aan boord (als hygiëne- en veiligheidsvoorschriften dit toelaten)
• Verzorging op basis van all-inclusive tijdens de cruise
• 24-uur roomservice
• Bagageservice bij in- en ontschepen
• Engelstalige begeleiding aan boord
• Wi-Fi tijdens de cruise
• Fooien tijdens de cruise
• Vervoer per shuttlebus in diverse havens

• Toeslagen voor andere type accommodaties
• Vluchten en transfers
• Eventuele brandstoftoeslag
• Ruimbagage (bij boeking te reserveren)
• Persoonlijke uitgaven
• Overige maaltijden en dranken
• Optionele excursies of activiteiten
• Reis- en/of annuleringsverzekering
• Calamiteitenfonds 2,50 per boeking en SGR consumentenbijdrage 5,- per persoon
• ANVR boekingskosten 30,- per boeking

 

Tarieven en voorwaarden vliegtickets
Vliegtickets zijn beschikbaar in diverse klassen. In elke klasse gelden verschillende voorwaarden en tarieven. Bij het berekenen van onze verkoopprijzen gaan wij uit van de prijzen voor de vliegtickets zoals deze op dat moment beschikbaar zijn. Wij zijn gerechtigd om eventuele vlucht-, brandstof- en bagagetoeslagen door te berekenen indien de vliegtickets niet meer voor ditzelfde tarief boekbaar zijn als de tarieven die ons bij de calculatie van de prijzen bekend waren. De tarieven kunnen namelijk dagelijks variëren. Op het moment dat u definitief boekt, bekijken wij nogmaals het dan geldende tarief. Zodra u met dit dagtarief akkoord gaat, zetten wij de vluchten 24 uur voor dit tarief voor u in optie. Wij sturen u dan per omgaande digitaal de factuur, zodat u de aanbetaling in orde kunt maken. Na ontvangst van uw aanbetaling kunnen wij uw vliegtickets definitief bevestigen bij onze leverancier. De vliegtickets die Robinson Cruises voor u boekt zijn gebaseerd op de voordeligste klasse. Dit betekent dat de tickets non-refundable zijn, waardoor de tickets niet kosteloos gewijzigd kunnen worden. Annulering van de vliegtickets leidt tot annuleringskosten die kunnen oplopen tot de volledige ticketkosten. Bedragen voor vluchten zijn niet-restitueerbaar (geen geld terug). Mocht u een vliegticket wensen te boeken met gunstigere voorwaarden en meer vrijheid, dan maken wij dit graag voor u in orde. De prijs van het vliegticket zal derhalve vaak wel hoger zijn. Natuurlijk kunnen wij ook vliegtickets in Businessclass voor u reserveren tegen een toeslag.

Betaling
Robinson Cruises is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw cruise in goede handen is. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Na ontvangst van de bevestiging / factuur dient u een bedrag (aanbetaling) te voldoen gelijk aan 25% van de totaal overeengekomen reissom en de premie van de verzekering (incl. 21% assurantiebelasting en poliskosten € 3,50) en eventuele kosten van een non-refundable vliegticket. Voor sommige cruises hanteren wij een afwijkende aanbetaling zoals vermeld in de offerte. Het restant van de reissom moet uiterlijk 125 dagen voor aanvang van de reis, zonder dat u hiervan bericht krijgt, in ons bezit zijn. Bij niet tijdige betaling zijn wij gerechtigd de geboekte reis te annuleren. Reeds betaalde gelden worden dan niet gerestitueerd; de annuleringsbepalingen zijn dan onverminderd van toepassing.
Bij boeking binnen 125 dagen voor aanvang van de reis moet terstond de gehele reissom worden voldaan. Vluchten zijn gebaseerd op de laagste boekingsklasse, indien deze niet meer beschikbaar is geldt een meerprijs.

Reisdocumentatie
Ca. 10 dagen voordat uw cruise vertrekt ontvangt u van ons uw reisdocumentatie per post thuis gestuurd.

Voorwaarden:
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in vaarroute, vaarschema en/of excursieprogramma om nautische, veiligheids-, volksgezondheids- en/of organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een boeking ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd:
a. Bij annulering tot de 155e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 15% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
b. Bij annulering vanaf de 154e dag (inclusief) tot de 125e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 25% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
c. Bij annulering vanaf de 124e dag (inclusief) tot de 95e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 35% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
d. Bij annulering vanaf de 94e dag (inclusief) tot de 65e dag (inclusief) voor vertrek: 60% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
e. Bij annulering vanaf de 64e dag (inclusief) tot de 35e dag (inclusief) voor vertrek: 85% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
f. Bij annulering vanaf de 34e dag (inclusief) tot de vertrekdag of later: de volledige reissom + uw non-refundable vliegticket.

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Robinson Zeecruises 2023-2024
Luxe brochure
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Ruim 100 pagina’s cruise-inspiratie
  • Bijzondere landarrangementen
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere luxe zeecruises