Ruim 50 jaar ervaring
Persoonlijk advies op maat
Wereldwijd aanbod
St Malo
U bevindt zich hier: Home
Reisaanbod
Zeecruises
West-Europa

West-Europa
expeditie

zeecruises

Ontdek de West-Europese kust per expeditieschip

Vanuit Lissabon vaart u met de gloednieuwe SH Diana naar Amsterdam. Een 10-daagse reis langs o.a. Bilbao & St. Malo. 

Nieuwe rederij
Onbekendere havens
Volgend vertrek
25-04-2023
Reisduur
10 dagen
Vertrekpunt
Lissabon
Rederij
Swan Hellenic
Schip
SH Diana
Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Programma en excursies Cruiseschip Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Cruise vanuit Lissabon naar Amsterdam

Welkom aan boord van de SH Diana, het nieuwste expeditieschip van luxerederij Swan Hellenic! In kleinschalig gezelschap vaart u van Lissabon naar Amsterdam. Vanwege de kleine omvang van het schip komt u ook op minder bekende plaatsen als Gijon en Concarneau. Het deskundige personeel van Swan Hellenic zorgt ervoor dat het u aan boord aan niets ontbreekt. Een ervaring om nooit te vergeten!

Portugal, Lissabon, Belem Tower
Lissabon
Sh Diana
Vigo (Spanje)
Sh Diana
Gijon in de Spaanse regio Asturië
Sh Diana
Bilbao
Sh Diana
Het Guggenheim Museum in Bilbao
Sh Diana
Figueira da Foz in Portugal
Sh Diana
St. Malo (Frankrijk)
Sh Diana
Honfleur
Veeg naar links

Programma en excursies

Dag 1 - Lissabon

Na aankomst in Lissabon gaat u aan boord van de SH Diana en vertrekt u aan het einde van de dag.

Lissabon Rossio Square

Dag 2 - Figueira da Foz

Deze stad is het oudste resort aan Portugals Atlantische kust. Het was in de jaren '20 een toeristische hotspot. Wandel over de boulevard of bezoek de restaurants en barretjes van de oude wijk Buarcos.

Figueira

Dag 3 - Fisterra, Vigo

De stad Fisterra ligt op het meest Westelijke stukje van Spanje. Het is dus letterlijk Land's End. Ook de pelgrims op weg naar Santiago de Compostela kwamen hier, deze plaats is van hieruit per excursie goed te bezoeken.

Fisterra

Dag 4 - Op zee

Geniet van de faciliteiten die de SH Diana u te bieden heeft, bijvoorbeeld in de jacuzzi met een drankje of in de sauna.

Jacuzzi Sunny Day

Dag 5 - Gijon

Gijon heeft o.a. een botanische tuin en zee-aquarium. Maar het is ook een oude stad met sfeervolle visserswijk en tal van gezellige pleintjes. Gijon

Dag 5 - Bilbao

Bilbao is het centrum van het Spaanse Baskenland dat bekend staat om haar architectuur en natuurlijk het Guggenheim Museum. Bezoek het museum of breng een bezoek aan La Ribera markt. Wijnliefhebbers kunnen een bezoek brengen aan één van de Rioja wijngaarden in de buurt.

Bilbao Centrum

Dag 6 - Concarneau

Concarneau is een pittoresk Middeleeuws Frans havenstadje. De oude stad is ommuurd en de moeite waard om doorheen te wandelen. Het nabij gelegen Pont Aven staat bekend om haar schilders, o.a. Paul Gaugain heeft hier een school voor kunst opgezet.

Concarneau

Dag 7 - St. Malo

St. Malo is een stadje uit de geschiedenisboeken, wandel door de smalle straatjes en waan u terug in de tijd.

St Malo

Dag 8 - Honfleur

Slenter over de gezellige boulevard en bezoek één van de nabij gelegen stranden.

Honfleur skyline

Dag 9 - Zeebrugge

Vanuit Zeebrugge kunt u een excursie maken naar het schilderachtige Brugge met haar prachtige kanalen. Brugge-shutterstock_384534466

Dag 10 - Amsterdam

In de ochtend aankomst in Amsterdam, einde van uw cruise. Amsterdam skyline
Toon meer
Toon minder

Welkom aan boord van
SH Diana

De nieuwe SH Diana is uw 'home away from home'! Het is het derde en grootste expeditieschip in de vloot van Swan Hellenic. Een in Scandinavisch design gebouwd boutiqueschip met een intieme sfeer aan boord. Het schip is vernoemd naar de oude Romaanse godin van licht, de maan en wilderness, Diana, en is smaakvol ingericht. Om u zoveel mogelijk van de omgeving te kunnen laten zien zijn de ruimtes zo ingericht dat u vanuit de publieke ruimtes steeds een prachtig uitzicht heeft. 

Observation Lounge Sitting Area 4
Observation Lounge
Observation Lounge 6
Observation Lounge
Observation Lounge Barman Champagne 2
Welkom aan boord!
Jacuzzi Sunny Day
Jacuzzi
Balcony Brekfast detail
Geniet van een heerlijk ontbijt op uw veranda
Swan Restaurant 7
Luxe restaurant
Club Lounge
Club Lounge
SH Minerva Buitenhut
Buitenhut op zusterschip SH Minerva
Veeg naar links

Reisinformatie

 

Praktische informatie

U heeft voor deze reis een paspoort nodig, dat na terugkomst nog minstens 6 maanden geldig moet zijn. Heeft u niet de Nederlandse of Belgische nationaliteit dan adviseren wij u contact op te nemen met het consulaat. U bent er zelf verantwoordelijk voor om tijdens uw reis in het bezit te zijn van de juiste documenten, maar we adviseren u uiteraard graag hierover.

Voor bepaalde landen worden extra reisdocumenten en vaccinaties verplicht gesteld. Bij boeking ontvangt u alle informatie m.b.t. deze reisvoorwaarden.

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
10-daagse cruise langs West-Europa
Vanaf 3798,- p.p.

De reissom is per persoon en gebaseerd op een verblijf in een Suite categorie OD . Toeslagen voor andere type Suites vindt u onder het tabblad 'toeslagen'. 

Vertrekdatum
Prijs per persoon
25 april 2023
v.a. 3.798,-

De reissom is p.p. en gebaseerd op een 2-pers. Suite cat. OD4

Toeslag 2-pers. Suite cat. OM4 € 198,- p.p.
Toeslag 2-pers. Suite cat. BM4 € 898,- p.p.

Overige toeslagen en toeslagen alleengebruik op aanvraag, informeer naar de mogelijkheden. 

• Luxe expeditiecruise met SH Diana in een Oceanview Suite cat. OD4
• Alle havengelden en taksen
• Deelname aan activiteiten en entertainment aan boord (als hygiëne- en veiligheidsvoorschriften dit toelaten)
• Verzorging op basis van all-inclusive 
• Roomservice
• Bagageservice bij in- en ontschepen
• Engelstalige begeleiding aan boord
• Wi-Fi tijdens de cruise
• Fooien tijdens de cruise
• Een excursie per haven
• Vlucht Amsterdam-Lissabon in Economy Class 
• Transfer Lissabon luchthaven-haven

• Toeslagen voor andere type accommodaties
• Eventuele brandstoftoeslag
• Persoonlijke uitgaven
• Overige maaltijden en dranken
• Optionele excursies of activiteiten
• Reis- en/of annuleringsverzekering
• Calamiteitenfonds 2,50 per boeking en SGR consumentenbijdrage 5,- per persoon
• ANVR boekingskosten 30,- per boeking

 

Tarieven en voorwaarden vliegtickets
Vliegtickets zijn beschikbaar in diverse klassen. In elke klasse gelden verschillende voorwaarden en tarieven. Bij het berekenen van onze verkoopprijzen gaan wij uit van de prijzen voor de vliegtickets zoals deze op dat moment beschikbaar zijn. Wij zijn gerechtigd om eventuele vlucht-, brandstof- en bagagetoeslagen door te berekenen indien de vliegtickets niet meer voor ditzelfde tarief boekbaar zijn als de tarieven die ons bij de calculatie van de prijzen bekend waren. De tarieven kunnen namelijk dagelijks variëren. Op het moment dat u definitief boekt, bekijken wij nogmaals het dan geldende tarief. Zodra u met dit dagtarief akkoord gaat, zetten wij de vluchten 24 uur voor dit tarief voor u in optie. Wij sturen u dan per omgaande digitaal de factuur, zodat u de aanbetaling in orde kunt maken. Na ontvangst van uw aanbetaling kunnen wij uw vliegtickets definitief bevestigen bij onze leverancier. De vliegtickets die Robinson Cruises voor u boekt zijn gebaseerd op de voordeligste klasse. Dit betekent dat de tickets non-refundable zijn, waardoor de tickets niet kosteloos gewijzigd kunnen worden. Annulering van de vliegtickets leidt tot annuleringskosten die kunnen oplopen tot de volledige ticketkosten. Bedragen voor vluchten zijn niet-restitueerbaar (geen geld terug). Mocht u een vliegticket wensen te boeken met gunstigere voorwaarden en meer vrijheid, dan maken wij dit graag voor u in orde. De prijs van het vliegticket zal derhalve vaak wel hoger zijn. Natuurlijk kunnen wij ook vliegtickets in Businessclass voor u reserveren tegen een toeslag.

Betaling
Robinson Cruises is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw cruise in goede handen is. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Na ontvangst van de bevestiging / factuur dient u een bedrag (aanbetaling) te voldoen gelijk aan 25% van de totaal overeengekomen reissom en de premie van de verzekering (incl. 21% assurantiebelasting en poliskosten € 3,50) en eventuele kosten van een non-refundable vliegticket. Voor sommige cruises hanteren wij een afwijkende aanbetaling zoals vermeld in de optie/offerte. Het restant van de reissom moet uiterlijk 135 dagen voor aanvang van deze reis, zonder dat u hiervan bericht krijgt, in ons bezit zijn. Bij niet tijdige betaling zijn wij gerechtigd de geboekte reis te annuleren. Reeds betaalde gelden worden dan niet gerestitueerd; de annuleringsbepalingen zijn dan onverminderd van toepassing. Bij boeking binnen 135 dagen voor aanvang van de reis moet terstond de gehele reissom worden voldaan.

Reisdocumentatie
Ca. 10 dagen voordat uw cruise vertrekt ontvangt u van ons uw reisdocumentatie per post thuis gestuurd.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in vaarroute, vaarschema en/of excursieprogramma om nautische, veiligheids-, volksgezondheids- en/of organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een boeking ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd en de kosten van uw non-refundable vliegtickets:
a. Bij annulering tot de 135e dag (exclusief) voor de vertrekdag: de aanbetaling of 25% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
b. Bij annulering vanaf de 134e dag (inclusief) tot de 95e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 55% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
c. Bij annulering vanaf de 94e dag (inclusief) tot de 65e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 80% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
d. Bij annulering vanaf de 64e dag (inclusief) tot de vertrekdag of later: de volledige reissom + uw non-refundable vliegticket.

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Robinson Zeecruises 2023-2024
Luxe brochure
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Ruim 100 pagina’s cruise-inspiratie
  • Bijzondere landarrangementen
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere luxe zeecruises