Ruim 50 jaar ervaring
Persoonlijk advies op maat
Wereldwijd aanbod
Seabourn - Pool deck sunset
U bevindt zich hier: Home
Reisaanbod
Zeecruises
Cruise Zuid-Spanje en Marokko

Luxe cruise vanuit Barcelona

zeecruises

Zuid-Spanje & Marokko

Luxe cruise langs de zuidkust van Spanje en Marokko met de Seabourn Sojourn

Vertrek en aankomst Barcelona
Volgend vertrek
16-07-2023
Reisduur
11 dagen
Vertrekpunt
Barcelona
Rederij
Seabourn
Schip
Seabourn Sojourn
Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Programma en excursies Cruiseschip Reisinformatie Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Ontdek Andalusië in stijl!

Maak kennis met de veelzijdigheid van Andalusië tijdens deze cruise met de luxe Seabourn Sojourn. Naast de Zuid-Spaanse kust met haar cultureel erfgoed ziet u ook oriëntaals Marokko, en het hippe eiland Ibiza. Een reis vol afwisseling! Ook aan boord van de Seabourn Sojourn ontbreekt het u aan niets: er is volop persoonlijke aandacht voor elke passagier en het eten is van hoog culinair niveau. Een unieke route met een uiterst luxueus schip! 

Cruise Seabourn Sojourn
Sevilla
Cruise Seabourn Sojourn
Barcelona
Cruise Seabourn Sojourn
Barcelona
Cruise Seabourn Sojourn
Gibraltar
Cruise Seabourn Sojourn
Granada
Cruise Seabourn Sojourn
Marokko
Spanje, Ibiza stad
Ibiza
Cruise Seabourn Sojourn
Seabourn Sojourn
Veeg naar links

Programma en excursies

Dag 1 - Barcelona

De Seabourn Sojourn vertrekt om 17.00 uur uit de haven van Barcelona. Naar wens verzorgen wij ook de vlucht naar Barcelona voor u. 

Cruise Seabourn Sojourn

Dag 2 - Port Vendres

Aankomst 07:00 uur, vertrek 16:00 uur. Een volle dag om deze bijzondere stad te ontdekken, bekend om haar authentieke Franse sfeer.

Frankrijk, Port Vendres

Dag 3 - Op zee

Geniet van de rust aan boord van de Seabourn Sojourn. Bezoek de Spa of lees een boek aan het zwembad.

Cruise Seabourn Sojourn

Dag 4 - Malaga

Aankomst 08:00 uur, vertrek 23.00 uur. Bezoek de binnenstad van Malaga of maak een excursie naar het prachtige binnenland van Andalusië, Sevilla of Cordoba bijvoorbeeld.

Malaga

Dag 5 - Gibraltar

Aankomst 08.00 uur, vertrek 17.00 uur. Gibraltar staat natuurlijk bekend om haar beroemde apenrots, maar heeft nog veel meer te bieden, denk bijvoorbeeld aan de St. Michaels Cave.

Cruise Seabourn Sojourn

Dag 6 - Casablanca, Marokko

Aankomst om 07.00 uur, vertrek om 21.00 uur. Wandel door de gezellige straatjes van de Kasbah van Casablanca en zie de eeuwenoude binnenstad. Marokko - Casablanca Moskee Hassan II

Dag 7 - Tangier, Marokko

Aankomst 10.00 uur, vertrek 19.00 uur.  Loop door de oude medina en proef de sfeer in Tangier. U kunt een excursie maken naar de Rifbergen en Chefchaouen.

Cruise Seabourn Sojourn

Dag 8 - Melilla, Spanje

Aankomst 10.00 uur, vertrek 18.00 uur.  Melilla is een Spaanse Enclave in Marokko. Er is veel van de oude binnenstad bewaard gebleven, maak een wandeltocht of bezoek het Hernandez Parl.

Cruise Seabourn Sojourn

Dag 9 - Cartagena

Aankomst 08:00 uur, vertrek 18:00 uur. Het oude Cartagena heeft veel overblijfselen uit een rijk verleden; het oude Romeinse theater, maar ook het Bateria de Castillos.

Cruise Seabourn Sojourn

Dag 10 - Ibiza

Aankomst 08.00 uur, vertrek 18.00 uur. Ibiza stad heeft een prachtige oude binnenstad en fort, dit is gemakkelijk te bewandelen en u heeft een prachtig uitzicht over de stad.

Spanje, Ibiza view beach

Dag 11 - Barcelona

Aankomst in Barcelona om 07.00 uur. Robinson Cruises kan de terugvlucht naar Amsterdam voor u regelen.

Seabourn Sojourn exterieur
Toon meer
Toon minder

Welkom aan boord van de Seabourn Sojourn

De Seabourn Sojourn behoort samen met de Seabourn Quest en Seabourn Odyssey tot de Odyssey-klasse.  Ultra-luxe cruises met verbeterde accommodaties zoals allemaal suites met balkon en innovatieve voorzieningen toen ze tussen 2009 en 2011 werden geïntroduceerd. Misschien wel het beste van alles, elk schip biedt all-suite accommodaties, de kenmerkende watersport Marina van Seabourn, een open-bar beleid met premium wijn, champagne en sterke drank en gerenommeerde menu's.

De Seabourn Sojourn biedt bubbelbaden en zwembaden en een zonneterras met dubbele zonnebedden, The Retreat, met een negen holesputting green. Bij het zwembad vindt u de Patio Grill en de Patio Bar, ideaal wanneer u trek heeft in een pizza of andere snack. Op het zonnedek boven treft u de populaire Sky Bar van Seabourn. Net erachter is De panoramische Observation Lounge op dek 10 biedt 270 ° uitzicht op zee. De club is een levendige plek om te dansen voor en na het diner, terwijl de grotere Grand Salon wordt gebruikt  voor lezingen, productie-vocalshows, cabaretvoorstellingen en klassieke concerten. 

Seabourn Sojourn exterieur
Seabourn Sojourn
Cruise Seabourn Sojourn
Seabourn Sojourn Restaurant
Cruise Seabourn Sojourn
Seabourn Sojourn
Cruise Seabourn Sojourn
Seabourn Sojourn zwembad
Cruise Seabourn Sojourn
Seabourn Sojourn The Grill
Cruise Seabourn Sojourn
Seabourn Sojourn Marina
Cruise Seabourn Sojourn
Seabourn Sojourn
Cruise Seabourn Sojourn
Seabourn Sojourn Veranda Suite
Veeg naar links

Reisinformatie

Uw hotel

Wij kunnen voorafgaand of na uw cruise een verblijf voor u verzorgen u in het Majestic hotel in Barcelona. Dit 5-sterrenhotel van wereldklasse ligt centraal aan de Paseo de Gracia. Het hotel beschikt over een buitenzwembad en dakterras en uitgebreid welness centrum, restaurant, cocktailbar en pianobar.

Cruise Seabourn Sojourn
Hotel Majestic
Cruise Seabourn Sojourn
Hotel Majestic zwembad
Cruise Seabourn Sojourn
Hotel Majestic dakterras
Cruise Seabourn Sojourn
Hotel Majestic zwembad
Cruise Seabourn Sojourn
Hotel Majestic lobby
Cruise Seabourn Sojourn
Hotel Majestic kamer
Veeg naar links

Praktische informatie

U heeft voor deze reis een paspoort nodig, dat na terugkomst nog minstens 6 maanden geldig moet zijn. Heeft u niet de Nederlandse of Belgische nationaliteit dan adviseren wij u contact op te nemen met het consulaat. U bent er zelf verantwoordelijk voor om tijdens uw reis in het bezit te zijn van de juiste documenten, maar we adviseren u uiteraard graag hierover.

Voor bepaalde landen worden extra reisdocumenten en vaccinaties verplicht gesteld. Bij boeking ontvangt u alle informatie m.b.t. deze reisvoorwaarden.

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
11-daagse cruise vanuit Barcelona langs Zuid-Spanje
Vanaf 4.349,- p.p.

De reissom is per persoon en gebaseerd op een verblijf in een Suite cat. A. Toeslagen voor andere type Suites vindt u onder het tabblad 'toeslagen'. 

Vertrekdatum
Prijs per persoon
16 juli 2023
v.a. 4.349,-

De reissom is p.p. en gebaseerd op een 2-pers. Suite cat. A

Toeslagen op aanvraag. 

• Luxe cruise met de Seabourn Sojourn in een Suite cat. A
• Alle havengelden en taksen
• Deelname aan activiteiten en entertainment aan boord (als hygiëne- en veiligheidsvoorschriften dit toelaten)
• Verzorging op basis van all-inclusive tijdens de cruise
• 24-uur roomservice
• Bagageservice bij in- en ontschepen
• Engelstalige begeleiding aan boord
• Fooien tijdens de cruise
• Wi-Fi tijdens de cruise
• Vervoer per shuttlebus in de meeste havens

• Toeslagen voor andere type accommodaties
• Vluchten en transfers
 • Eventuele brandstoftoeslag
• Ruimbagage (bij boeking te reserveren)
• Persoonlijke uitgaven
• Overige maaltijden en dranken
• Optionele excursies of activiteiten
• Reis- en/of annuleringsverzekering
• Calamiteitenfonds 2,50 per boeking en SGR consumentenbijdrage 5,- per persoon
• ANVR boekingskosten 30,- per boeking

 

Tarieven en voorwaarden vliegtickets
Vliegtickets zijn beschikbaar in diverse klassen. In elke klasse gelden verschillende voorwaarden en tarieven. Bij het berekenen van onze verkoopprijzen gaan wij uit van de prijzen voor de vliegtickets zoals deze op dat moment beschikbaar zijn. Wij zijn gerechtigd om eventuele vlucht-, brandstof- en bagagetoeslagen door te berekenen indien de vliegtickets niet meer voor ditzelfde tarief boekbaar zijn als de tarieven die ons bij de calculatie van de prijzen bekend waren. De tarieven kunnen namelijk dagelijks variëren. Op het moment dat u definitief boekt, bekijken wij nogmaals het dan geldende tarief. Zodra u met dit dagtarief akkoord gaat, zetten wij de vluchten 24 uur voor dit tarief voor u in optie. Wij sturen u dan per omgaande digitaal de factuur, zodat u de aanbetaling in orde kunt maken. Na ontvangst van uw aanbetaling kunnen wij uw vliegtickets definitief bevestigen bij onze leverancier. De vliegtickets die Robinson Cruises voor u boekt zijn gebaseerd op de voordeligste klasse. Dit betekent dat de tickets non-refundable zijn, waardoor de tickets niet kosteloos gewijzigd kunnen worden. Annulering van de vliegtickets leidt tot annuleringskosten die kunnen oplopen tot de volledige ticketkosten. Bedragen voor vluchten zijn niet-restitueerbaar (geen geld terug). Mocht u een vliegticket wensen te boeken met gunstigere voorwaarden en meer vrijheid, dan maken wij dit graag voor u in orde. De prijs van het vliegticket zal derhalve vaak wel hoger zijn. Natuurlijk kunnen wij ook vliegtickets in Businessclass voor u reserveren tegen een toeslag.

Betaling
Robinson Cruises is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw cruise in goede handen is. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Na ontvangst van de bevestiging / factuur dient u een bedrag (aanbetaling) te voldoen gelijk aan 25% van de totaal overeengekomen reissom en de premie van de verzekering (incl. 21% assurantiebelasting en poliskosten € 3,50) en eventuele kosten van een non-refundable vliegticket. Voor sommige cruises hanteren wij een afwijkende aanbetaling zoals vermeld in de optie/offerte. Het restant van de reissom moet uiterlijk 65 dagen voor aanvang van deze reis, zonder dat u hiervan bericht krijgt, in ons bezit zijn. Bij niet tijdige betaling zijn wij gerechtigd de geboekte reis te annuleren. Reeds betaalde gelden worden dan niet gerestitueerd; de annuleringsbepalingen zijn dan onverminderd van toepassing. Bij boeking binnen 65 dagen voor aanvang van de reis moet terstond de gehele reissom worden voldaan.

Reisdocumentatie
Ca. 10 dagen voordat uw cruise vertrekt ontvangt u van ons uw reisdocumentatie per post thuis gestuurd.

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Wijzigingen in vaarroute, vaarschema en/of excursieprogramma om nautische, veiligheids-, volksgezondheids- en/of organisatorische redenen voorbehouden.
Indien een boeking ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd en de kosten van uw non-refundable vliegtickets:
a. Bij annulering tot de 65e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 25% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
b. Bij annulering vanaf de 64e dag (inclusief) tot de 46e dag (inclusief) voor de vertrekdag: 55% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
c. Bij annulering vanaf de 45e dag (inclusief) tot de 20e dag (inclusief) voor vertrek: 85% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
d. Bij annulering vanaf de 19e dag (inclusief) tot de 10e dag (inclusief) voor vertrek: 95% van de reissom + uw non-refundable vliegticket.
e. Bij annulering vanaf de 9e dag (inclusief) tot de vertrekdag of later: de volledige reissom + uw non-refundable vliegticket.

Robinson_Dieke_CTAblok
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Wilt u meer weten over onze unieke reisarrangementen of heeft u advies nodig over uw volgende cruise?

Bel +31 (0)88 - 13 07 310
Brochure Robinson Zeecruises 2023-2024
Luxe brochure
Unieke cruises met de mooiste schepen
  • Ruim 100 pagina’s cruise-inspiratie
  • Bijzondere landarrangementen
  • Gratis bij u thuisbezorgd
Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere luxe zeecruises