Ruim 50 jaar ervaring
Persoonlijk advies op maat
Wereldwijd aanbod
Zaanse schans - HERO
U bevindt zich hier: Home
Reisaanbod
Riviercruises
6-daagse Voorjaarscruise door de Lage Landen

Ontdek de Nederlandse en Belgische wateren

riviercruises

6-daagse Voorjaarscruise door de Lage Landen

Varen in 5-sterren luxe door Nederland en België

5-sterren luxe
Exclusief gereserveerd voor Friendship Cruises
Volgend vertrek
30-03-2022
Reisduur
6 dagen
Vertrekpunt
Rotterdam
Schip
HS Treasures*****
Destin_logo_color
Friendship
riviercruises
Vanaf 898,-
Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Vaarschema Excursies Riviercruiseschip Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

6-daagse Voorjaarscruise door de Lage Landen

Geniet van een schitterende voorjaarscruise over de Nederlandse en Belgische wateren aan boord van 5-sterren superior hotelschip Treasures. Aan boord van dit luxe hotelschip vindt u bijna louter suites. Uw cruise begint en eindigt in onze prachtige havenstad Rotterdam. We ontdekken Antwerpen, de historische parel aan de Schelde. Ook maakt u kennis met de Statenstad Dordrecht op het drierivierenpunt, het VOC-stadje Hoorn en maken we een unieke excursie vanuit Amsterdam naar de Zaanse Schans. Daarnaast biedt Friendship Cruises u de mogelijkheid om de uitvoering van de Matthäus Passion bij te wonen in de Laurenskerk te Rotterdam. Een waar hoogtepunt tijdens uw cruise!

https://www.destintravel.nl/hubfs/Bestemmingen%20-%20Nederland%20-%20Rotterdam/Foto+Rotterdam.jpg
Rotterdam
https://www.destintravel.nl/hubfs/Bestemmingen%20-%20Nederland%20en%20Belgi%C3%AB/Willemstad%20DJI_0311-HDR-1.jpg
Willemstad
https://fs.hubspotusercontent00.net/hubfs/9318009/Bestemmingen%20-%20Nederland%20en%20Belgi%C3%AB/Willemstad+01.jpg
Willemstad
https://fs.hubspotusercontent00.net/hubfs/9318009/Bestemmingen%20-%20Belgi%C3%AB%20-%20Antwerpen/Antwerpen%201.jpg
Antwerpen
https://www.destintravel.nl/hubfs/Bestemmingen%20-%20Nederland%20-%20Dordrecht/Dordrecht%2c%20shutterstock.jpg
Dordrecht
https://www.destintravel.nl/hubfs/Bestemmingen%20-%20Nederland%20en%20Belgi%C3%AB/Dordrecht.jpg
Dordrecht
https://www.destintravel.nl/hubfs/2.%20Friendship%20Cruises%20-%20Algemeen/Matthaus_425x315.jpg
Matthäus Passion
https://www.destintravel.nl/hubfs/2.%20Friendship%20Cruises%20-%20Algemeen/Matthaus%20Passion-Olga-Zinovieva-BeleefKlassiek.jpg
Matthäus Passion in Rotterdam
https://www.destintravel.nl/hubfs/3.%20Hannick%20Reizen%20-%20Orkesten/Matthaus%20Passion-Concertgebouw-BeleefKlassiek.jpg
Uitvoering van de Matthäus Passion in Concertgebouw
https://www.destintravel.nl/hubfs/Bestemmingen%20-%20Nederland%20en%20Belgi%C3%AB/Hoorn+-+shutterstock_1614334792.jpg
Hoorn
https://www.destintravel.nl/hubfs/Bestemmingen%20-%20Nederland%20en%20Belgi%C3%AB/Hoorn+vooraanzicht.jpg
Hoorn
https://www.destintravel.nl/hubfs/Bestemmingen%20-%20Nederland%20en%20Belgi%C3%AB/Riviercruise%20Nederland%20en%20Belgie%20Amsterdam.jpg
Amsterdam
https://www.destintravel.nl/hubfs/Vaargebieden%20-%20Rijn,%20Main,%20Donau/Amsterdam%20hart%20van%20europa.jpg
Amsterdam
https://www.destintravel.nl/hubfs/Bestemmingen%20-%20Nederland%20en%20Belgi%C3%AB/Zaanse%20schans%2001.jpg
Zaanse Schans
Veeg naar links

Deze afvaart is geheel exclusief gereserveerd voor Friendship Cruises passagiers!
• Nederlandse boordtaal
• Nederlandssprekende Friendship Cruises cruiseleaders
• Nederlandssprekende gidsen tijdens uw excursies
• Quiet Vox headset systemen tijdens uw excursies

Optioneel bezoek aan de Matthäus Passion in Rotterdam, Laurenskerk, Vrijdag 1 april 2022
Traditiegetrouw wordt in de tijd voor Pasen de Matthaus Passion op veel plekken in Nederland uitgevoerd. De muziek van Bach raakt tot in het diepst van de ziel. The Bach Choir & Orchestra onder leiding van dirigent Pieter Jan Leusink zijn specialisten in het uitvoeren van deze compositie. De Laurenskerk vormt een uniek toneel voor grootse meesterwerken.
VIP-arrangement inclusief:
• Gereserveerde VIP plaatsen recht voor de uitvoerenden
• Ontvangst met koffie / thee
• Pauzedrankjes inbegrepen
• Inclusief geschenkpakket met waardecheque, programmablad, tekstboek met alle zangteksten en vertalingen én geschreven toelichting per deel door dirigent Pieter Jan Leusink, CD van de uitvoering en online download link.
Prijs: € 90,- p.p. inclusief transfer per Comfort Class touringcar

Meer bedenktijd nodig? Neem een vrijblijvende optie! Wij houden dan een plaatsje voor u vrij op deze reis.

Bij annulering door Friendship Cruises van uw cruise door Nederland en België vanwege corona geen voucher, maar geld terug!
Als uw reis vanwege coronamaatregelen geen doorgang vindt, krijgt u de door u betaalde reissom teruggestort op uw bankrekening.

Vaarschema

Dag 1 - Rotterdam – Willemstad

Uw prachtige cruise begint in Rotterdam. De inscheping aan boord van uw hotelschip vindt plaats om ca. 15.30 uur. U reist met eigen vervoer of per taxiservice naar de kade in Rotterdam. We heten u welkom met een heerlijk welkomstdiner aan boord, een goed begin van uw cruise! Tijdens de maaltijd en in de sfeervolle salon maakt u kennis met uw medepassagiers. Ondertussen vaart uw hotelschip naar Willemstad aan het Hollandsch Diep, aankomst na het diner.

 

Hollands Welvaren

Dag 2 - Willemstad – Antwerpen

Vanmorgen geniet u van een heerlijke vaarochtend aan boord van uw hotelschip. Tijdens de lunch komt Antwerpen in zicht. Vanmiddag kunnen de liefhebbers van boord voor de stadswandeling Antwerpen eindigend bij de St. Pauluskerk. U kunt er ook voor kiezen om deel te nemen aan een rondleiding door de St. Pauluskerk. Deze kerk met haar schitterende interieur is een bezoek meer dan waard. Na afloop staat er voor iedere passagier een orgeldemo op het programma. Een muzikale afsluiting van de dag!
Middagexcursie stadswandeling Antwerpen € 20,- p.p.
Rondleiding St. Pauluskerk € 10,- p.p. Aansluitend een orgeldemo (inbegrepen)

Antwerpen

Dag 3 - Antwerpen - Dordrecht - Rotterdam - Hoorn

Aan het einde van de ochtend arriveert u in Dordrecht. De liefhebbers gaan na de lunch van boord voor de stadswandeling Dordrecht met bezoek aan de Grote Kerk. De liefhebbers wonen vanavond de uitvoering van de Matthäus Passion bij in de Laurenskerk in Rotterdam. Deze kerk vormt een uniek toneel voor grootse meesterwerken. The Bach Choir & Orchestra onder leiding van dirigent Pieter Jan Leusink zijn specialisten in het uitvoeren van deze compositie. Onderwijl vaart uw hotelschip naar Rotterdam en genieten de overige passagiers van een heerlijk diner aan boord. Na afloop van het concert brengt de transfer u terug naar uw hotelschip in Rotterdam. Eenmaal terug aan boord zet uw hotelschip koers naar Hoorn.
Middagexcursie stadswandeling Dordrecht met bezoek aan de Grote Kerk € 25,- p.p.
Avondconcert Matthäus Passion € 90,- p.p. incl. transfer per Comfort Class touringcar, ontvangst met koffie/thee, gereserveerde zitplaatsen, pauzedrankjes, geschenkpakket.

Matthaus Passion-Olga-Zinovieva-BeleefKlassiek

Dag 4 - Hoorn

Na een ontspannen ochtend varen aan boord van uw hotelschip leggen we aan het einde van de morgen aan in Hoorn. Vanmiddag nodigen wij u graag uit om de prachtige stad Hoorn te ontdekken. Een boeiende wandeling door het verleden van de machtige Verenigde Oost-Indische Compagnie. Als afsluiting van de stadswandeling brengt u een bezoek aan het Sint Jans Gasthuis. Terug aan boord geniet u van een heerlijk diner. Uw hotelschip blijft vanavond afgemeerd liggen in Hoorn.
Morgenexcursie stadswandeling Hoorn met bezoek Sint Jans Gasthuis € 35,- p.p.

 

Hoorn+vooraanzicht

Dag 5 - Hoorn - Amsterdam - Rotterdam

Vanmorgen vroeg verlaat hotelschip Treasures het VOC-stadje Hoorn en zet koers naar de hoofdstad, waar u aan het einde van de ochtend arriveert. Per touringcar reizen we naar de Zaanse Schans. De Zaanse Schans is een uniek dorp in Zaandam, vol houten huisjes, molens, schuren en werkplaatsen. U hoort alles over de Zaanstreek, Albert Heijn, kruidenierswinkels en koffiefabrieken. Aansluitend stapt u aan boord van de rondvaartboot. U vaart in ca. 2 uur over de Zaan terug naar Amsterdam. Terug aan boord geniet u van een heerlijk diner in het restaurant. Na het diner kunt u Amsterdam vanaf de grachten bewonderen. U stapt aan boord van één van de diverse salonboten met elk hun eigen uitstraling en comfort. U geniet van een heerlijke avondrondvaart over de Amsterdamse grachten onder het genot van een hapje en een drankje. Net voor middernacht worden de trossen van hotelschip Treasures voor de laatste keer los gegooid en leggen we het laatste stukje af terug naar Rotterdam.
Middagexcursie Zaanse Schans € 75,- p.p.
Avondexcursie rondvaart Amsterdam € 55,- p.p.

Amsterdam

Dag 6 - Rotterdam (ontscheping)

Alweer de laatste dag van uw cruise door Nederland en België. Vroeg in de morgen komt uw hotelschip aan in Rotterdam. De ontscheping vindt plaats na het ontbijt, om ca. 09.00 uur in Rotterdam. U neemt afscheid van uw hotelschip en haar bemanning. Vanaf de kade in Rotterdam keert u met eigen vervoer of per taxiservice huiswaarts. We hopen dat u heeft genoten van een prachtige cruise door Nederland en België.

*De in bovenstaand programma genoemde excursies zijn niet inbegrepen in de reissom.

Hollands Welvaren
Toon meer
Toon minder

Excursies

Een riviercruise is de meest comfortabele manier om nieuwe landen, culturen en mensen te leren kennen. Friendship Cruises biedt u dan ook de mogelijkheid om deel te nemen aan interessante excursies. Van stadswandelingen door indrukwekkende hoofdsteden tot bezoeken aan pittoreske historische dorpjes of boeiende musea, ontdekkingstochten in de natuur en culinaire verrassingen uit de regio, elk uitstapje is uniek en onvergetelijk! De belevenis is elke dag weer anders. Ervaren lokale gidsen nemen u maar al te graag mee en delen vol oprecht enthousiasme hun grenzeloze kennis van de streek. Zo proeft u de sfeer en cultuur in optima forma. Hieronder vindt u een overzicht van de excursies die u kunt maken tijdens deze cruise, en hoe u deze kunt boeken.

Bij reservering kunt u een keuze maken uit maar liefst 7 interessante excursies. Deze excursies boekt u los en betaalt u direct bij reservering van uw cruise. Zo weet u precies waar u aan toe bent! Wanneer u vooraf geen gebruik maakt van de excursies, kunt u de excursies ook los aan boord boeken. U betaalt de prijzen zoals onderstaand per excursie vermeld. Wij kunnen u in dat geval niet garanderen dat er nog plaats is op alle excursies.

Sommige excursies vinden gelijktijdig plaats. U kunt niet deelnemen aan beide excursies. U vindt het uitgebreide programma bij het tabblad Vaarschema.

Middagexcursie stadswandeling Historisch Antwerpen
Antwerpen, de stad van Rubens en van Barok, is de grootste havenstad van België. In het midden van de 16e eeuw werd Antwerpen gezien als één van de belangrijkste steden van Europa. Kortom, Antwerpen is een bezoek meer dan waard! Antwerpen was al eens de culturele hoofdstad van Europa. Dat was niet voor niets, want Antwerpen bevat een groot aantal historische gebouwen, zoals het Steen, de gildehuizen aan de Grote Markt en de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal. Ontdek het historische centrum tijdens een stadswandeling onder leiding van een deskundige gids. De stadswandeling eindigt bij de Sint-Pauluskerk. Als afsluiting van uw stadswandeling krijgt u hier nog een prachtige orgeldemo te horen.
Excursieprijs: € 20,- p.p.
Inclusief: stadswandeling o.l.v. een deskundige lokale gids en orgeldemo St. Pauluskerk.
Zwaarte excursie: 4
Deze excursie wordt gelijktijdig uitgevoerd met de rondleiding door de St. Pauluskerk. U kunt niet deelnemen aan beide excursies.

Middagexcursie rondleiding Sint- Pauluskerk in Antwerpen
De Antwerpse Sint-Pauluskerk ligt in het oude stadscentrum, op een steenworp van de rivier de Schelde, in de stadswijk waar vroeger de zeelui woonden. Deze kerk met haar schitterende interieur is een bezoek meer dan waard. Deze voormalige kloosterkerk van de dominicanen uit 1639, herbergt prachtige barokaltaren, meer dan 200 beelden en ruim 50 schilderijen. Onder de schilderijen bevinden zich topwerken van Jordaens, Rubens en Van Dyck. Als afsluiting van uw rondleiding krijgt u nog een prachtige orgeldemo te horen.
Excursieprijs: € 10,- p.p.
Inclusief: rondleiding o.l.v. een deskundige lokale gids en orgeldemo Sint-Pauluskerk.
Zwaarte excursie: 3
Deze excursie wordt gelijktijdig uitgevoerd met de stadswandeling Antwerpen. U kunt niet deelnemen aan beide excursies.

Middagexcursie stadswandeling Dordrecht
Dordrecht is een klein eiland, omringt door samenvloeiingen van onder andere de rivieren Hollands Diep, Dordtsche Kil en Oude Maas. Dordrecht was vroeger de eerste handelshaven van Nederland, waar vanaf de 14e eeuw veel commerciële-, militaire- en privéscheepsbouw heeft plaatsgevonden. Tot op de dag van vandaag zijn deze prestigieuze tijden nog steeds zichtbaar in de stad. Tijdens een wandeling door de historische binnenstad, vertelt een deskundige gids u graag meer over de Dordtsche geschiedenis. Hoogtepunten zijn de havens en ouderwetse grachten, typische houten bruggetjes en Hollandse huisjes. Maar ook vele monumenten en prachtige kerken bepalen het karakter van deze eeuwenoude havenstad. De excursie eindigt bij de Grote Kerk voor een korte rondleiding o.l.v. uw deskundige gids.
Excursieprijs: € 25,- p.p.
Inclusief: stadswandeling o.l.v. een deskundige lokale gids, rondleiding Grote Kerk
Zwaarte excursie: 4

Matthäus Passion in de Laurenskerk te Rotterdam
Traditiegetrouw wordt in Nederland in de periode voorafgaand aan Pasen op vele locaties in Nederland de Matthaus Passion uitgevoerd. Dit meesterwerk van Bach raakt de luisteraar tot in het diepst van de ziel. Het lijdens- en stervensverhaal van Jezus staat centraal. Vanavond heeft u de mogelijkheid om dit concert bij te wonen in de Laurenskerk in Rotterdam. Deze kerk vormt een uniek toneel voor grootse meesterwerken. The Bach Choir & Orchestra onder leiding van dirigent Pieter Jan Leusink zijn specialisten in het uitvoeren van deze compositie.
Excursieprijs: € 90,- p.p.
Inclusief: vervoer per Comfort Class touringcar, gereserveerde VIP plaatsen voor het concert, aparte ontvangst met koffie/ thee, pauzedrankje. Inclusief geschenkpakket met waardecheque, programmablad, tekstboek met alle zangteksten en vertalingen én geschreven toelichting per deel door dirigent Pieter Jan Leusink, CD van de uitvoering en online download link.
Zwaarte excursie: 1

Morgenexcursie stadswandeling Hoorn met bezoek Sint Jans Gasthuis
Hoorn is een prachtige stad die u een keer moet zien, horen, proeven en voelen. Het verleden van de machtige Verenigde Oost-Indische Compagnie, die in de 17e en 18e eeuw met zijn prachtige schepen handelsbetrekkingen onderhield met Aziatische landen, komt u nog overal tegen in Hoorn. Dat geeft de stad een bijzondere sfeer. In het oude centrum ziet u nog steeds gebouwen uit het tijdperk van de VOC, maar ook in de oude haven vindt u nog een stukje glorie terug. In het historische centrum kunt u tot op heden de prachtige monumenten en imposante bouwwerken bewonderen. De binnenstad van Hoorn is dan ook een beschermd stadsgezicht en hier zijn 347 Rijksmonumenten te vinden. U kunt Hoorn heel goed te voet ontdekken. Naast de imposante gebouwen zijn er veel standbeelden in de stad te vinden en u kunt een wandeling maken langs de unieke en bekende winkels. Hoorn is niet alleen een monumentenstad, maar ook een echte havenstad en een stad van pracht en praal! Tijdens de stadswandeling brengt u ook een bezoek aan het Sint Jans Gasthuis. Kloosters waren in de vroege middeleeuwen vaak de enige plek, die pelgrims en reizigers onderdak boden. Ook namen zij de zorg voor zieken op zich voor wie andere zalen aanwezig waren. Tevens is het als bouwwerk een belangrijk voorbeeld uit de overgangstijd van gothiek naar de vroeg-renaissance. In het Gasthuis is sinds 1982 een kunstcentrum gevestigd.
Excursieprijs: € 35,- p.p.
Inclusief: rondleiding o.l.v. een deskundige gids en entree Sint Jans Gasthuis.
Zwaarte excursie: 4

Middagexcursie boottocht over de Zaan naar de Zaanse Schans
De Zaanstreek is één van de oudste industriegebieden van Europa en werd ooit de provisiekast van Nederland genoemd. Op het hoogtepunt rond 1720 waren er 600 molens tegelijkertijd in bedrijf. Er was in Europa geen streek te vinden waar op zo'n klein oppervlak zoveel nijverheid te vinden was. Denk o.a. aan weverijen, zeildoekmakerijen, papier, tabak, kaarsen, cacao, kuiperijen, smederijen, zagerijen, zeevaart en handel. Ook de walvisvaart was belangrijk. Dit is ook de bakermat van de grootgrutters zoals Albert Heijn. U wordt vanaf uw hotelschip in Amsterdam per touringcar naar de Zaanse Schans gebracht. Over Zaans erfgoed moet u niet alleen lezen in geschiedenisboeken, nee, dat moet u beleven! Dat moet architect Jaap Schipper gedacht hebben toen hij in 1946 met het plan voor de Zaanse Schans kwam. Als u een goede indruk wilt krijgen van het leven in de 17e en 18e eeuw in Holland, dan moet u zeker deelnemen aan deze historische excursie naar de Zaanse Schans. De Zaanse Schans is een vrij toegankelijk woon-werkgebied anno 1850. Wandel langs het bakkerijmuseum en geniet van de geur van verse koeken, of kijk even binnen bij het pakhuis waar klompen gemaakt worden. De kaasmakerij, tinnegieterij en de diverse molens mag u ook zeker niet missen. In de omgeving van de Zaanse Schans werden in de 17e eeuw meer dan 600 molens geplaatst. De molens werden onder meer gebruikt voor het malen van specerijen, het produceren van verf, houten planken, verf en olie. Een aantal van deze molens bestaan nog en kunt u bezoeken. U ziet van buiten maar ook van binnen hoe de door wind aangedreven machines werken. De Zaanse Schans is een uniek dorp in Nederland, vol houten huisjes, molens, schuren en werkplaatsen. Na het bezoek aan de Zaanse Schans stapt u aan boord van de onrvaartboot. U vaart in ca. 2 uur over de Zaan terug naar Amsterdam, gegarandeerd genieten! 
Excursieprijs: € 75,- p.p.
Inclusief: vervoer per touringcar naar de Zaanse Schans, tour o.l.v. deskundige gids, entree Zaanse Schans, boottocht over de Zaan van Zaanse Schans – Amsterdam
Zwaarte excursie: 3

Avondexcursie rondvaart Amsterdam

Genieten op het water in Amsterdam. Stap aan boord van een comfortabele salonboot voor een grachtenrondvaart. Elke salonboot is uniek in zijn soort en varieert in capaciteit van ca. 15 tot 30 personen. De schipper verwelkomt u en schenkt tijdens de minicruise een glaasje bubbels. De prachtige, hoge patriciërshuizen van rijke kooplieden en de grote pakhuizen langs de kades brengen u even terug naar de Gouden Eeuw. De grachtenpanden hebben steeds verschillende gevels, zoals de bekende klok-, tuit- of halsgevel. Een rondvaart door Amsterdam is zo bijzonder, omdat onze hoofdstad meer grachten telt dan Venetië, en meer bruggen dan Parijs. De rondvaartboot voert u langs de bekende plaatsen zoals het Anne Frank Huis, het Van Goghmuseum en de Heineken Experience. Ook vaart u langs de Zevenbogenbruggengracht, de Magere Brug over de Amstel, het VOC-schip en de haven. Afhankelijk van de belangstelling varen we met 1 of meerdere schepen, zoals:
• Stan Huygens: een karakteristiek intiem schip, van voormalige eigenaar Freddy Heineken, met een prachtig strak design.
• Mona Lisa: gebouwd in 1931 en via verschillende wateren teruggekomen naar haar thuishaven Amsterdam.
• De Jonckvrouw: een klassiek scheepje, met een rijke geschiedenis in Amsterdam. Anders dan andere klassieke salonboten heeft de Jonckvrouw een modernere bouwstijl; chique maar zonder tierlantijn.
Excursieprijs: € 55,- p.p.
Inclusief: privé grachtenrondvaart per salonboot, glaasje prosecco en iets lekkers.
Zwaarte excursie: 2

Zwaarte excursies

Graag informeren wij u zo volledig mogelijk over de excursies tijdens uw reis. Bij sommige excursies maakt u lange wandelingen of bewandelt u oneffen paden. De uitleg hieronder zal u een goede indruk geven van de zwaarte van de excursies. Natuurlijk kunt u altijd even overleggen met Friendship Cruises of uw cruiseleader of een bepaalde excursie ook geschikt is voor u. De zwaarte van de excursies vindt u per dag terug onder de beschrijving van de excursie in dit dag-tot-dag programma.

1) De excursie wordt uitgevoerd per touringcar. Er zullen ook enkele stops worden gemaakt. De keuze is aan u of u dan de touringcar verlaat, bijvoorbeeld om foto’s te nemen. U bewandelt alleen korte en effen paden.
2) De excursie wordt uitgevoerd per touringcar. Tevens maakt u een korte wandeling. U dient voor deze excursie soms enkele treden op en af te kunnen lopen.
3) De excursie wordt uitgevoerd per touringcar. Tevens maakt u een lange wandeling. U dient voor deze excursie goed ter been te zijn. Enkele trappen lopen is geen probleem voor u.
4) Deze excursie is een (stads)wandeling. U dient voor deze excursie goed ter been te zijn. Trappen zijn geen probleem voor u.
5) Deze excursie bevat een lange (stads)wandeling. U dient voor deze excursie goed ter been te zijn. Oneffen paden en trappen zijn geen probleem voor u.
De toegekende zwaarte is slechts een indicatie en blijft derhalve persoonsgebonden.
Lees meer
Lees minder

Riviercruiseschip Treasures

Hotelschip Treasures draagt met trots haar vijf sterren superior. Aan boord van dit schip vindt u bijna louter royale suites. De prachtige kleurstelling en inrichting geven hotelschip Treasures een warme en chique uitstraling. Vanuit de sfeervolle salon met comfortabele fauteuils geniet u van het prachtige uitzicht en de uitstekende verzorging aan boord. De bemanning staat dagelijks voor u klaar om u heerlijk te verwennen. De uitstekende faciliteiten zorgen ervoor dat het u aan boord van hotelschip Treasures aan niets zal ontbreken. Wij leggen graag de loopplank voor u uit!

https://www.destintravel.nl/hubfs/2.%20Riviercruiseschepen%20-%20Treasures/Treasures%203.jpg
HS Treasures
https://www.destintravel.nl/hubfs/2.%20Riviercruiseschepen%20-%20Treasures/Royale%20entree.jpg
Royale entree
https://www.destintravel.nl/hubfs/2.%20Riviercruiseschepen%20-%20Treasures/Restaurant-3482.jpg
Luxe restaurant
https://www.destintravel.nl/hubfs/2.%20Riviercruiseschepen%20-%20Treasures/Panoramasalon-3439.jpg
Panoramabar
https://www.destintravel.nl/hubfs/2.%20Riviercruiseschepen%20-%20Treasures/Restaurant-3669.jpg
Bistro bar
https://www.destintravel.nl/hubfs/2.%20Riviercruiseschepen%20-%20Treasures/A%20grandsuite%20317-3649.jpg
A-grandsuite (28m²) met panorama schuifpui en Frans balkon, Diamantdek
https://www.destintravel.nl/hubfs/2.%20Riviercruiseschepen%20-%20Treasures/B-minisuite%20201-3594.jpg
A-/B-minisuite (17m²) met panorama schuifpui en Frans balkon
https://www.destintravel.nl/hubfs/2.%20Riviercruiseschepen%20-%20Treasures/B-Suite%20213-3579-1.jpg
B-suite (21²) met panorama schuifpui en Frans balkon, Rubindek
https://www.destintravel.nl/hubfs/2.%20Riviercruiseschepen%20-%20Treasures/C-minisuite%20101.jpg
C-minisuite (17 m²) met kleinere vensters die niet geopend kunnen worden, Smaragddek
https://www.destintravel.nl/hubfs/2.%20Riviercruiseschepen%20-%20Treasures/C-cabine%20105-1.jpg
C-cabine (14 m²) met kleinere vensters die niet geopend kunnen worden
https://www.destintravel.nl/hubfs/2.%20Riviercruiseschepen%20-%20Treasures/Fitnessfaciliteiten-3405.jpg
Fitness
Veeg naar links

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
6-daagse cruise
Vanaf 898,- p.p.

MEER BEDENKTIJD NODIG? NEEM EEN OPTIE!
Twijfelt u nog een beetje? Heeft u wel plannen om een cruise te gaan maken, maar kunt u nog niet definitief beslissen? Neem dan een vrijblijvende optie!
Wij houden dan een plaatsje voor u vrij op deze reis. Want we hebben graag dat u met ons mee gaat. Op deze manier heeft u meer tijd om er nog even over na te denken en voorkomt u de teleurstelling van prijsverhoging of een volgeboekte reis.

Neemt u gerust even contact met ons op. We noteren uw naam graag als optie op één van onze cruises. Mail ons gerust op friendship@destintravel.nl of bel ons tijdens kantooruren op 088-13 07 300.

Vertrekdatum
Prijs per persoon
30 maart 2022
v.a. 898,-

De reissom is p.p. en gebaseerd op een 2-pers. C-cabine (14 m²), Smaragddek.

Toeslag 2-pers. C-minisuite (17 m²), Smaragddek: € 198,- p.p.
Toeslag 2-pers. B-minisuite (17 m²), Rubindek: € 298,- p.p.
Toeslag 2-pers. B-suite (21 m²), Rubindek: € 398,- p.p.
Toeslag 2-pers. A-cabine (14 m²), Diamantdek: €298,- p.p.
Toeslag 2-pers. A-minisuite (17 m²), Diamantdek: € 498,- p.p.
Toeslag 2-pers. A-grandsuite (28 m²), Diamantdek: € 898,- p.p.

Toeslag 2-pers. C-cabine voor alleengebruik (14 m²), Smaragddek: € 498,-
Toeslag 2-pers. B-suite voor alleengebruik (21 m²), Rubindek: € 898,-
Toeslag 2-pers. A-grandsuite voor alleengebruik (28 m²), Diamantdek: € 2398,-

• Deskundige Nederlandssprekende cruiseleaders.
• Volpension verzorging aan boord.
       • Culinair dineren in het panorama-restaurant waar alle maaltijden zijn inbegrepen (ontbijt, lunch, diner en midnight-snack).
       • Koffie met gebak bij inscheping
       • Welkomstcocktail met snacks.
       • Welkomstdiner.
       • Koffie met gebak in de middag.
       • Happy hour.
       • Afscheidscocktail met snacks.
       • Captains Dinner.
• Quiet Vox systeem tijdens alle excursies.
• Gratis Wi-Fi aan boord.
• Muziek verzorgd door een boordmuzikant in de panoramabar.
• Alle haven- en lokale belastingen.

• Toeslagen voor andere type accommodaties.
• Eventuele brandstoftoeslag.
• Excursies (bij boeking te reserveren).
• Taxiservice (bij boeking te reserveren).
• Verzekeringen, calamiteitenfonds € 2,50 en ANVR boekingskosten € 30,- per factuur.
• SGR consumentenbijdrage € 5,- per persoon.
• Drankjes, fooien en andere uitgaven van persoonlijke aard.

Betaling
Friendship Cruises is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw cruise in goede handen is. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Zodra u van ons de bevestiging, welke tevens de factuur is, heeft ontvangen, verzoeken wij u 15% van de totale reissom aan ons over te maken. Het restant van de reissom dient uiterlijk 6 weken voor aanvang van de reis in ons bezit te zijn. Indien u uw cruise boekt binnen 6 weken voor aanvang van de reis dan dient u na ontvangst van de bevestiging/factuur de totale reissom per direct aan ons te voldoen. 

Reisdocumentatie
14 tot 10 dagen voordat uw cruise vertrekt ontvangt u van ons uw reisdocumentatie per post thuis gestuurd. 

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Het minimum aantal vereiste deelnemers voor het arrangement incl. Comfort Class touringcar en cruiseleader bedraagt ca. 120 personen. Annuleringstermijn touroperator 20 dagen voor vertrek. Wijzigingen in vaarroute, vaarschema en/of excursieprogramma om nautische, veiligheids-, volksgezondheids- en/of organisatorische redenen voorbehouden. Voor elke excursie is een minimum aantal deelnemers vereist.
Indien een aanmelding ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd:
- Bij annulering tot 96 dagen voor vertrek: 15% van de reissom.
- Bij annulering vanaf 96 dagen (inclusief) tot 75 dagen (exclusief) voor vertrek: 20% van de reissom.
- Bij annulering vanaf 75 dagen (inclusief) tot 55 dagen (exclusief) voor vertrek: 40% van de reissom.
- Bij annulering vanaf 55 dagen (inclusief) tot 35 dagen (exclusief) voor vertrek: 55% van de reissom.
- Bij annulering vanaf 35 dagen (inclusief) tot 25 dagen (exclusief) voor vertrek: 85% van de reissom.
- Bij annulering vanaf 25 dagen (inclusief) tot 15 dagen (exclusief) voor vertrek: 90% van de reissom.
- Bij annulering vanaf 15 dagen (inclusief) tot de dag van vertrek (exclusief) voor vertrek: 95% van de reissom.
- Bij annulering op de vertrekdag of later: de volledige reissom.

FC_Ellis_CTA Blok
Wij staan voor u klaar
Onze reisprofessionals geven u graag advies

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze riviercruises en onze luxe hotelschepen.

 

Bel +31 (0)88 - 13 07 300
Mockup brochure Friendship 22
Luxe brochure
De mooiste riviercruises in Europa en wereldwijd
  • Ruim 100 pagina's cruise-inspiratie
  • 5-sterren luxe hotelschepen
  • Gratis bij u thuisbezorgd 
Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere luxe riviercruises