Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Amadeus Silver II Rijn (2)

Rijn in
ultra-luxe 

Brochure aanvragen Brochure aanvragen
Navigatie
Unieke belevenis Vaarschema Excursies Riviercruiseschip Prijsinformatie
Brochure aanvragen Brochure aanvragen

13-daagse Vierlandencruise naar Bazel

In 55 jaar heeft Friendship Cruises niet eerder met een dergelijk luxe schip gevaren. Op geen ander hotelschip vindt u zoveel luxe, comfort en grandeur als op de Advance. Met gepaste trots presenteren wij u daarom onze extra ingekochte cruise over de romantische Rijn. Tijdens deze Vierlandencruise vaart u vanuit Arnhem via Duitsland en Frankrijk naar Bazel in Zwitserland, waarbij u onderweg kennismaakt met bekende steden als Keulen, Koblenz, Mainz, Heidelberg, Straatsburg en Bazel. U bevaart het allermooiste stukje van de Rijn, die zich al slingerend een weg baant door het fraaie Siebengebirge. Vanaf het Zonnedek en vanuit de diverse salons en restaurants beleeft u de Rijn vol historie in optima forma. De excursie naar de Zwitserse Alpenwereld met bezoek aan Luzern, het Vierwoudstedenmeer en de Pilatus is de parel in de kroon van uw Vierlandencruise.

2.400 voordeel!
Normaal €5.898,- p.p.
Nu vanaf €3.498,- p.p. 

 

Riviercruise Rijn & Moezel - Keulen
Keulen
Riviercruise Rijn & Moezel - Keulen
Keulen
Riviercruise Rijn & Moezel - Koblenz
Koblenz
Riviercruise Rijn & Moezel - Koblenz
Koblenz
Riviercruise Rijn & Moezel - Loreley Passage
Loreley Passage
Riviercruise Rijn & Moezel - Loreley Passage
Loreley Passage
Riviercruise Rijn & Moezel - Rüdesheim
Rüdesheim
Riviercruise Rijn & Moezel - Mannheim
Mannheim
Riviercruise Rijn & Moezel - Heidelberg
Heidelberg
Riviercruise Rijn & Moezel - Mainz
Mainz
Riviercruise Rijn & Moezel - Speyer
Speyer
Riviercruise Rijn & Moezel - Straatsburg
Straatsburg
Riviercruise Rijn & Moezel - Elzas
Elzas wijnstreek
Riviercruise Rijn & Moezel - Basel
Bazel
Riviercruise Rijn & Moezel - Basel
Bazel
Riviercruise Rijn & Moezel - Luzern
Luzern
Riviercruise Rijn & Moezel - Tandradbaan Pilatusberg
Tandradbaan naar de Pilatusberg
Riviercruise Rijn & Moezel - Pilatusberg
Pilatusberg
Veeg naar links

Geheel gereserveerd voor Friendship Cruises
• Nederlandse boordtaal
• Eigen Friendship Cruises cruiseleaders
• Quiet Vox headset systemen tijdens uw excursies

Vaarschema

Uw route in beeld

Routekaartje Vierlandencruise Advance

Dag 1 – Arnhem - Keulen

Inscheping in Arnhem aan het einde van de morgen. Terwijl u geniet van de lunch gooien we de trossen los en laten we Arnhem achter ons. Vanaf het water bekijkt u de wereld van een heel andere kant. Onderweg naar Keulen  passeren we o.a. Lobith, Emmerich, Wesel, Xanten en Düsseldorf. Ooit vormde de Rijn de noordelijke grens van het Romeinse Rijk. Aan deze periode dankt Keulen haar Latijnse naam Colonia Agrippina. 

Foto+Rotterdam

Dag 2 – Keulen - Königswinter

Aankomst Keulen. Morgenexcursie themawandeling Romeinen in Keulen of excursie Schloss Augustusburg. Tijdens een individuele wandeling ontdekken de liefhebbers de imposante Dom van Keulen. Al dinerend vaart u van Keulen naar Königswinter. 
Morgenexcursie themawandeling Romeinen door Keulen € 30,- p.p. of bezoek Schloss Augustusburg € 45,- p.p.
Individuele excursietip in Keulen: bezoek Imhoff-Schokoladenmuseum 

Keulen, shutterstock_294527597

Dag 3 – Königswinter - Koblenz

Varend van Remagen naar Koblenz, waar we rond de lunch afmeren, verandert het landschap. De voorlopers van het Siebengebirge dienen zich aan. Middagexcursie stadswandeling Koblenz. De liefhebbers gaan met de kabelbaan naar het aan de overkant van de Rijn gesitueerde Schloss Ehrenbreitstein. U maakt hier de mooiste panorama foto’s van Confluenza, de Latijnse naam voor Koblenz. 
Middagexcursie stadswandeling Koblenz € 20,- p.p.
Individuele excursietip: Schloss Ehrenbreitstein in Koblenz

Koblenz uitzicht

Dag 4 – Koblenz - Rüdesheim - Mainz

Tijdens het ontbijt gooien we de trossen los en varen we door het mooiste gedeelte van de Midden-Rijn: de Burchten- en Kastelenroute. De Rijn slingert zich een weg door het gebergte. Halverwege de morgen passeren we de Loreley. Aan zowel bak- als stuurboord wordt u omringd door glooiende wijnhellingen. Houd uw camera bij de hand. Vanmiddag maakt u de mooiste foto’s vanaf het zonnedek. Dan komt Rüdesheim in zicht. Bezoek klooster Eberbach en proef de wijn van de cicstercienzer monniken. Als u van muziek houdt; neem dan een kijkje in Siegfried’s Musikkabinett met z’n fraaie collectie oude muziekinstrumenten en draaiorgels. ‘s Avonds zet de Advance koers naar Mainz.   
Middagexcursie stadswandeling Rüdesheim incl. Rüdesheimer Kaffee € 30,- p.p. of bezoek Klooster Eberbach met wijnproeverij € 75,- p.p.
Individuele excursietip: Siegfried’s Musikkabinett of per kabelbaan naar het Niederwald Monument

Loreley Passage

Dag 5 – Mainz - Speyer

Op weg van Mainz naar Speyer passeert u o.a. Worms en Nierstein. Middagexcursie stadswandeling Speyer. De liefhebbers nemen een kijkje in de immense en karakteristieke Dom zu Speyer. Aan het einde van de middag zetten we koers naar Straatsburg.
Middagexcursie stadswandeling Speyer € 20,- p.p.
Individuele excursietip: bezoek aan het Technik Museum in Speyer

Dom van Speyer

Dag 6 – Straatsburg - Bazel

's Morgens heeft u de gelegenheid om per touringcar deze Franse stad te ontdekken, met als afsluiting een boottocht over de rivier de Ill dwars door Straatsburg. Bij terugkomst aan boord gooit de kapitein de trossen los om naar Bazel te varen. Neem plaats op het comfortabele zonnedek en geniet van een fijne middag aan boord.
Morgenexcursie stadstour, wandeling en boottocht Straatsburg € 65,- p.p.

shutterstock_1861393951 Palais Rohan Straatsburg

Dag 7 - Bazel komt in zicht

Al varend over het gekanaliseerde gedeelte van de Boven-Rijn passeren we een aantal sluiscomplexen. Na Breisach komt Bazel in zicht. Vanmiddag kunt u het historische hart van Bazel ontdekken. De liefhebbers nemen een kijkje in de Basler-Munster, vanwaar u een mooi uitzicht heeft over het lager gelegen Rijndal. 
Morgenexcursie stadstour Bazel € 75,- p.p. 

 

Basel,

Dag 8 – Bazel en de Zwitserse Alpenwereld

Indrukwekkende dagexcursie Alpenwereld. Als een prachtige parel glinstert Luzern aan het Vierwoudstedenmeer. Na een wandeling door het historische hart en de Kapellbrücke schepen we in voor een boottocht over het Vierwoudstedenmeer, omringd door de Alpentoppen van de Munch, Eiger en Jungfrau. In Alpnachstadt stappen we over op de Rigi Bergbahn naar de top van de Pilatus. Aan de andere zijde dalen we met de grote gondel af naar Kriens* waar de touringcar gereed staat voor de terugreis naar de Advance in Bazel. Rond dinertijd keert de Advance haar steven voor de eerste etappe van de Dalvaart naar Breisach. 

*De excursie Zwitserse Bergen en Meren kan vanwege afwijkende dienstregeling van boot- en bergbanen ook in omgekeerde volgorde gerealiseerd worden.

Dagexcursie Alpenwereld: Vierwoudstedenmeer en de Pilatus berg € 195,- p.p.

Luzern shutterstock_1191212797

Dag 9 – Breisach

Vanmorgen een individueel bezoek aan Breisach. De Dom domineert het stadje en is een bezoek waard. U kunt er ook voor kiezen om mee te gaan op een prachtige tour door de Elzas Wijnstreek. Per Comfort Class touringcar maakt u een rondrit door delen van de beroemde wijnroute door pittoreske landschappen en romantische wijndorpen met als afsluiting een wijnproeverij. Halverwege de middag varen we van Breisach naar Mannheim.
Excursie Elzas wijnstreek € 60,- p.p.

Mannheim

Dag 10 – Mannheim - Mainz

Na het ontbijt kunt u vanuit Mannheim deelnemen aan de excursie naar Heidelberg aan de Neckar; de oudste Universiteitsstad van Duitsland. Tijdens de lunch zet de Advance koers naar Mainz, een prachtige vaarmiddag. 
Morgenexcursie Heidelberg aan de Neckar € 70,- p.p.

Heidelberg shutterstock_1525312376

Dag 11 – Mainz - Loreley Passage - Boppard

Morgenexcursie stadswandeling Mainz met bezoek Gutenberg Museum. Vanmiddag staat de passage van de Loreley/Burchten en Kastelen route op het programma. Wij meren af in Boppard; midden in het hart van het Siebengebirge aan de voet van de Loreley. 
Morgenexcursie stadswandeling Mainz met bezoek Gutenberg Museum € 25,- p.p.

Schiller platz, Mainz shutterstock_1914779764

Dag 12 – Boppard - Andernach - Remagen - Bonn - Düsseldorf

Op tijd gooien we de trossen los. Even later, bij Koblenz, voegt de Moezel zich bij de Rijn. Aan deze “samenstroming” heeft Koblenz haar Latijnse naam Confluenza te danken. Even na het ontbijt meren we af in Andernach. Van hieruit kunt u deelnemen aan de excursie naar de Abdij van Maria Laach. Ondertussen vaart de Advance door naar Remagen waar de excursiepassagiers weer terug aan boord komen. Terwijl u van de lunch geniet komt de Beethoven Stadt Bonn in zicht. De stad leent zich voor een individuele wandeling. Op weg naar Düsseldorf passeren we Keulen. We werpen nog een keer een blik op de twee imponerende torens van deze karakteristieke Dom.
Morgenexcursie Vulkaan-Eifel incl. bezoek klooster Benedictine in Maria Laach € 50,- p.p.

Maria Laach

Dag 13 – Düsseldorf - Arnhem

Varen van Düsseldorf naar Arnhem. Alweer het laatste traject van uw Vierlandencruise.
Onderweg passeren we o.a Xanten, met haar bekende Romeinse nederzetting, en Emmerich. Vroeg in de middag meert de Advance af aan de Rijnkade in Arnhem.

*De in bovenstaand programma genoemde excursies zijn niet inbegrepen in de reissom.

 

Düsseldorf 4
Toon meer
Toon minder

 

Excursies

Een riviercruise is de meest comfortabele manier om nieuwe landen, culturen en mensen te leren kennen. Friendship Cruises biedt u dan ook de mogelijkheid om deel te nemen aan interessante excursies. Van stadswandelingen door indrukwekkende hoofdsteden tot bezoeken aan pittoreske historische dorpjes of boeiende musea, ontdekkingstochten in de natuur en culinaire verrassingen uit de regio, elk uitstapje is uniek en onvergetelijk! De belevenis is elke dag weer anders. Ervaren lokale gidsen nemen u maar al te graag mee en delen vol oprecht enthousiasme hun grenzeloze kennis van de streek. Zo proeft u de sfeer en cultuur in optima forma. Hieronder vindt u een overzicht van de excursies die u kunt maken tijdens deze cruise, en hoe u deze kunt boeken.

Bij reservering kunt u een keuze maken uit maar liefst 13 interessante excursies. Zo weet u precies waar u aan toe bent! Wanneer u vooraf geen gebruik maakt van de excursies, kunt u de excursies ook los aan boord boeken. U betaalt de prijzen zoals onderstaand per excursie vermeld. Wij kunnen u in dat geval niet garanderen dat er nog plaats is op alle excursies. Bij de planning van de excursies hebben we er rekening mee gehouden dat u zowel op de berg- als op de dalvaart telkens aan andere uitstapjes kunt deelnemen. Er is dus volop keuze!

* Inhoud excursies onder voorbehoud. Voor elke excursie is een minimum aantal deelnemers vereist.

Sommige excursies vinden gelijktijdig plaats. U kunt niet deelnemen aan beide excursies. U vindt het uitgebreide programma bij het tabblad Vaarschema.

Excursie Romeinse themawandeling door Keulen (dag 2) 
Ontdekt vandaag Keulen zoals de Romeinen dat vroeger deden onder leiding van een deskundige gids. Tijdens deze historische wandeling ontdekt u de Romeinse stadsmuren die dwars door het midden van de voormalige Romeinse stad lopen en die vandaag de dag nog steeds het centrum van Keulen is. Wandelden de Romeinen ook langs de "Hohe Straße"? Wat is er bijzonder aan de "Hafenstraße"? Vanaf de eens zo machtige noordelijke stadspoort loopt u zo naar de artistiek gereconstrueerde en bijna volledig onderhouden Romeinse toren. Zo krijgt u het gevoel mee van de voormalige Romeinse provinciehoofdstad en komt u bovendien veel te weten over het leven binnen deze muren.
Aangezien de meeste verborgen schatten van onze Romeinse voorouders te zien zijn in het Romeins-Germaans museum brengen we ook een bezoek aan dit unieke museum. Alleen al de tentoonstelling van Romeins glaswerk is wereldwijd uniek. Bovendien is de monumentale grafsteen van Poblicius en het uitstekend bewaard gebleven Dionysos-mozaïek niet alleen een spectaculair bewijs van een zeer geavanceerde cultuur in het verleden, maar ook voorbeelden van de meest recente archeologische geschiedenis.
Excursieprijs: € 30,- p.p.
Inclusief: stadswandeling o.l.v. een deskundige lokale gids.

Zwaarte excursie: 4
Deze excursie vindt tegelijkertijd plaats met het bezoek aan Schloss Augustusburg.

Excursie bezoek Schloss Augustusburg (dag 2)
Het 18e-eeuwse slot Augustusburg is het voormalig buitenverblijf van de aartsbisschop van Keulen. Beroemde kunstenaars uit Europa werkten mee aan de bouw, waaronder Balthasar Neumann die het schitterende trappenhuis ontwierp. Architectuur, beeldhouwkunst, schilderkunst en parkontwerp maken dit kasteel tot een hoogtepunt in de Duitse barok en rococo. U vindt er vooral veel wit en goud, marmer, pilaren, fresco’s met Bijbelse taferelen en talloze prachtige schilderijen. Vanaf 1949 werd slot Augustusburg gedurende een lange periode gebruikt als receptieruimte door de Duitse president en de Duitse regering. De tuinen en gebouwen zijn opgenomen op de Unesco Werelderfgoedlijst.
Excursieprijs: € 45,- p.p.
Inclusief: vervoer per touringcar, rondleiding o.l.v. een deskundige lokale gids en entree Augustusburg.
Zwaarte excursie: 3
Deze excursie vindt tegelijkertijd plaats met de stadswandeling Keulen.

Individuele excursietip Keulen
(dag 2)
bezoek Imhoff-Schokoladenmuseum  

Het Imhoff-Schokoladenmuseum is het best bezochte museum van Keulen. Tijdens een bezoek aan het museum maakt u kennis met de historie van de cacao- en chocoladeindustrie, het productieproces en de speciale chocoladeproducten. De eigen chocoladelijn van Imhoff, Lindt chocolade, is zeker de moeite waard om te proeven en mee te nemen naar huis voor bij de koffie en/of thee. Een leuk aandenken!
Indicatieprijs entree museum: ca. € 14,50 p.p.
Deze excursie maakt u op individuele basis, betaling is ter plaatse. 

Excursie stadswandeling Koblenz (dag 3)
Ontdek één van de mooiste en oudste steden in Duitsland, met een rijke geschiedenis van meer dan 2.000 jaar. De Romeinse naam voor Koblenz is Confluenza, wat samenstroming betekent. De Moezel voegt zich hier bij de Rijn. Onder leiding van een deskundige lokale gids maakt u een korte wandeling door de romantische straten tussen de basiliek St. Kastor en de Onze-Lieve-Vrouwekerk. U bezichtigt de belangrijkste bezienswaardigheden van Koblenz, alsmede het symbool van de stad: de Schängel fontein bij het stadhuis. Deze excursie zou niet compleet zijn zonder een bezoek aan het standbeeld van keizer Wilhelm I op het Deutsches Eck, de samenloop van de Rijn en de Moezel.
Excursieprijs: € 20,- p.p.
Inclusief: stadswandeling o.l.v. een deskundige lokale gids.

Zwaarte excursie: 4

Individuele excursietip Koblenz:
Bezoek Schloss Ehrenbreitstein per
kabelbaan (dag 3)
Recht tegenover de samenvloeiing van Rijn en Moezel, op een steile rots (118 m boven de Rijn) bevindt zich een der sterkste en machtigste vestingen van Europa uit de tijd na 1815: de Festung Ehrenbreitstein. Deze imposante vesting heeft een bouwgeschiedenis die terug gaat tot het jaar 1000. Van de 12e eeuw tot 1799, toen de vesting in handen van de Fransen viel, behoorde zij aan de aartsbisschoppen van Trier. Tegenwoordig biedt het complex onderdak aan musea, filmarchief en een jeugdherberg. Boven op de vesting hebt u een prachtig uitzicht over de Rijn, Deutsches Eck en de Moezel. De vesting is te bereiken via een kabelbaan.
Indicatieprijs entree Schloss Ehrenbreitstein: ca. € 9,- p.p.
Indicatieprijs retourticket kabelbaan: ca. € 10,- p.p.
Deze individuele excursie zal gelijktijdig worden uitgevoerd met de excursie stadswandeling Koblenz. U kunt niet deelnemen aan beide excursies, betaling is ter plaatse.

Excursie stadswandeling Rüdesheim incl. Rüdesheimer Kaffee (dag 4)
Het stadje Rüdesheim am Rhein ligt in een romantisch gebied langs de Rijn dat deel uitmaakt van het UNESCO werelderfgoed. Rüdesheim is een populaire stad aan de Rijn. Het heeft een lange traditie en verschijnt voor het eerst in de 15e eeuw. Door de ligging van deze stad, werd dit in de 19e eeuw een populaire bestemming voor gastronomie en vertier. Onder leiding van een deskundige lokale gids ontdekt u de historische oude stad met schilderachtige straatjes, geladen met overblijfselen van drie kastelen en oude vestingwerken. Deze historische stadswandeling sluiten we af met een echte Rüdesheimer Kaffee welke ter plaatse voor u geflambeerd wordt. Rüdesheimer Kaffee is een alcoholische koffiedrank uit Rüdesheim am Rhein, uitgevonden in 1957 door de Duitse televisiekok Hans Karl Adam. Het is een populair drankje in koffiehuizen.
Excursieprijs: € 30,- p.p.
Inclusief: stadswandeling o.l.v. een deskundige lokale gids en een kopje Rüdesheimer Kaffee.

Zwaarte excursie: 4
Deze excursie vindt tegelijkertijd plaats met het bezoek Schloss Johannisberg.

Middagexcursie klooster Eberbach incl. wijnproeverij (dag 4)
Bezoek klooster Eberbach en proef de wijn van de cistercienzer monniken. Weinig gebouwen zijn zo representatief voor een eeuwenoude wijncultuur als klooster Eberbach bij Eltvill in de Rheingau. Negen eeuwen klooster en wijnlandgoed: er is veel om over te praten. De gids neemt u mee op reis door de geschiedenis en vertelt u over het leven van de monniken, de onrustige geschiedenis en het huidige gebruik van het klooster. 
U begint met een glaasje wijn in de hand en wandelt door het klooster. De wijnen worden tijdens de tour geproefd in de verschillende kamers. 
Laat u betoveren door de bijna 900 jaar oude abdij! 
Excursieprijs: € 75,- p.p.
Inclusief: transfer per touringcar, rondleiding o.l.v. een deskundige lokale gids en wijnproeverij.
Zwaarte excursie: 4
Deze excursie vindt tegelijkertijd plaats met de stadswandeling Rüdesheim.

Individuele excursietip: Siegfried’s Musikkabinett (dag 4)
Vanaf uw hotelschip maakt u een korte wandeling naar het Siegfried’s Mechanisches Musikkabinett voor een muzikaal avontuur met historische, zelf spelende muziekinstrumenten. Het museum is opgericht door Siegfried Wendel in 1969. Naarmate de collectie groeide, volgden enkele verhuizingen totdat het in de jaren zeventig naar de huidige locatie in het Brömserhof vertrok, een voormalige ridderzetel in Rüdesheim, op vijftig meter van het toeristische gebied in de Drosselgasse.
Deze excursie maakt u op individuele basis, betaling is ter plaatse.

Individuele excursietip: per kabelbaan naar het Niederwald Monument (dag 4)
Op de met wijngaarden begroeide berg boven Rüdesheim domineert het Momument van Niederwald. Johannes Schilling uit Dresden ontwierp het vrouwenbeeld is 38 meter hoog en symboliseert de hernieuwde stichting van het Duitse Keizerrijk na de Duits-Franse Oorlog van 1870 tot 1871. Ze draagt de kroon van de keizer in haar opgeheven rechterhand en het Rijkszwaard in de linkerhand. Niet alleen het beeld is indrukwekkend om te zien, ook de omgeving en het uitzicht op de Rijn zijn onvoorstelbaar mooi. Het monument is te bereiken via een kabelbaan.
Indicatieprijs retourticket kabelbaan: ca. € 9,- p.p.
Deze excursie maakt u op individuele basis, betaling is ter plaatse.

Excursie stadswandeling Speyer (dag 5)
Vandaag ontdekt u onder leiding van een deskundige lokale gids Speyer. Speyer, de vooraanstaande keizersstad aan de Rijn, kent een rijk en turbulent verleden. Het karakter van de stad wordt gevormd door de religieuze architectuur boordevol geschiedenis, imposante gevels in verschillende stijlen, kronkelende steegjes en romantische pleinen. Andere hoogtepunten tijdens deze stadswandeling zijn de Heilige Geestkerk, de Oude Poort (Altpoertel) en de Joodse rituele baden. Aan het einde van uw stadswandeling brengt u indien gewenst individueel een bezoek aan de Dom van Speyer. De Dom van Speyer is de grootste kerk in Romaanse stijl ter wereld.
Excursieprijs: € 20,- p.p.
Inclusief: stadswandeling o.l.v. een deskundige lokale gids.

Zwaarte excursie: 4

Individuele excursietip: bezoek aan het Technik Museum in Speyer (dag 5)
Een goede individuele excursietip is een bezoek aan het Technik Museum in Speyer, waar de ene sensatie op de ander volgt! Ontdek de techniek van onderwater tot in de ruimte: hoe ziet het er in de buik van een duikboot uit? Wat heeft een reddingsschip nodig aan boord? Hoe groot is een jumbojet? Hoe klinkt het grootste Welte-orgel ter wereld? Hoe belandde een Chinese stoomlocomotief in Speyer of kwam de spaceshuttle Buran in de ruimte? Ontdek naast de grootste ruimtevaarttentoonstelling van Europa en een belangrijke marinetentoonstelling, ook de meest verschillende vliegtuigen, klassieke oldtimers, racemotorfietsen, historische brandweerwagens, enorme stoomlocomotieven, mechanische instrumenten, curiosa en mode.
Indicatieprijs entree Technik Museum: ca. € 17,- p.p.
Deze excursie maakt u op individuele basis, betaling is ter plaatse.

Excursie stadstour, wandeling en boottocht Straatsburg (dag 6)
Ga op ontdekkingstocht in het prachtige Straatsburg. Na een korte stadstour per Comfort Class touringcar heeft u vrije tijd voor een wandeling door het beeldschone oude deel van Straatsburg. Tijdens een boottocht over de Ill ontdekt u de bekende historische wijk ‘Petite France’. De vroegere molen en de leerlooiersbuurt houden de middeleeuwse charme in ere. Sommige van de typische halfhouten huisjes langs de oevers zijn maar liefst vijfhonderd jaar oud. Daarnaast geniet u van een uniek zicht op de Ponts Couverts (overdekte bruggen), het Palais Rohan, het indrukwekkende Europees Parlement en nog veel meer wonderen waarmee Straatsburg u zal verrassen.
Excursieprijs: € 65,- p.p.
Inclusief: stadstour per touringcar, vrije tijd en boottocht, o.l.v. een deskundige lokale gids.

Zwaarte excursie: 3

Morgenexcursie stadstour Bazel (dag 7)
Tijdens deze gecombineerde stadstour per touringcar en stadswandeling onder leiding van een deskundige gids ontdekt u Bazel. De Mittlere Brücke is het meest herkenbare symbool van de stad. Het stadhuis, waar nog steeds de kantonale regering huist, domineert de Marktplatz. De Basel Minster, de kathedraal van Bazel met haar twee torenspitsen en kleurrijke dakpannen, is één van de voornaamste herkenningspunten en bezienswaardigheden van de stad. Het prachtige Haus zum Kirch Garten was ooit het huis van een welvarende zijdelint fabrikant. Op het Theaterplatz spuit de Tingueli fontein. De negen bewegende beelden zorgen voor een prachtig waterballet. De Spalentor is een van de drie overgebleven stadspoorten van de stadsvesting. 
Excursieprijs: € 75,- p.p.
Inclusief: vervoer per touringcar, en deskundige gids.
Zwaarte excursie: 3

Excursie Vierwoudstedenmeer en de Pilatus berg (dag 8)
Per Comfort Class touringcar reist u vanaf uw hotelschip in Bazel richting Luzern. Alvorens u aan boord stapt van een klassiek Dampfschiff voor een prachtige rondvaart over het Vierwoudstedenmeer maakt u een wandeling over de bekende houten Kapellbrücke midden in het historische hart van Luzern. Al varend heeft u vanaf het water een prachtig uitzicht op de imposante bergwereld. Het Vierwoudstedenmeer ligt in het hart van de Zwitserse Alpen. Bij helder weer heeft u zicht op de Jungfrau, Eiger en Mönch, drie imposante ‘’Viertausenders’’. Na de rondvaart stapt u in Alpnachstad over op de steilste tandradbaan ter wereld, naar de top van de Pilatus berg. Hier geniet u van het adembenemende uitzicht over de Zwitserse Alpenpracht en het Vierwoudstedemeer. Na vrije tijd aan de top daalt u eerst enkele minuten af in een kabelbaan naar het overstapstation en vervolgens in een gondelbaan voor een 30 minuten lange rit naar Kriens. Aansluitend reist u per Comfort Class touringcar terug naar uw hotelschip in Bazel. Een onvergetelijke excursiedag!
Excursieprijs: € 195,- p.p.
Inclusief: vervoer per touringcar, rondvaart over het Vierwoudstedenmeer, snack aan boord, per tandradbaan naar de Pilatus berg, per kabelbaan en gondel terug naar Kriens, tour o.l.v. uw cruiseleader.

Zwaarte excursie: 4

Excursie Elzas wijnstreek met wijnproeverij (dag 9)
U maakt een schitterende rit per touringcar over delen van de beroemde wijnroute door pittoreske landschappen en romantische wijndorpen. Na deze mooie tour door de natuur komt u aan in Obernai. Na aankomst in Obernai wordt u rondgeleid door een deskundige gids en heeft u ook nog vrije tijd om dit historische stadje op eigen gelegenheid te verkennen. Als afsluiting van de tour geniet u van een wijnproeverij. 
Excursieprijs: € 60,- p.p.
Inclusief: vervoer per touringcar, o.l.v. een deskundige gids en wijnproeverij.
Zwaarte excursie: 3

Excursie Heidelberg aan de Neckar (dag 10)
De Comfort Class touringcar brengt u naar Heidelberg, de wereldberoemde universiteitsstad aan de rivier de Neckar. Heidelberg is één van de weinige Duitse steden met een uitstekend behouden gebleven centrum in barokstijl. Al vroeg werd de stad populair onder romantici om inspiratie op te doen voor hun boeken, liederen of schilderijen. Allereerst bezoekt u het kasteel van Heidelberg. Deze prachtige voormalige residentie, opgetrokken uit rood zandsteen, is nu de mooiste ruïne in heel Duitsland. U neemt ook een kijkje in de tuinen van het slot. Vanaf het grote terras heeft u een schitterend uitzicht over de stad en de Neckar. Na dit onvergetelijke bezoek maakt u een wandeling door de betoverende oude stad, waar u onder meer de Karl Theodor Brug of ‘Oude Brug’, de laatgotische Heilige Geestkerk en het stadhuis bewondert.
Excursieprijs: € 70,- p.p.
Inclusief: vervoer per touringcar, entree Schloss Heidelberg en rondleiding o.l.v. een deskundige lokale gids.
Zwaarte excursie: 3

Excursie stadswandeling Mainz met bezoek Gutenberg Museum (dag 11)
De geschiedenis van Mainz gaat terug tot in de prehistorie. Het werd gesticht door de Romeinen en zij noemden het Mogontiacum. Vanaf de 8e eeuw is deze Duitse stad een bisdom en de bisschop had wereldrijke macht. De Franse revolutionaire troepen namen in 1792 de stad in en riepen het vervolgens uit tot de Mainser Vrijstaat. In datzelfde jaar werd de stad heroverd. Jammer genoeg werd deze stad in augustus 1942 voor een groot deel verwoest door de Engelse bombardementen. Na de Tweede Wereldoorlog werd Duitsland opnieuw ingedeeld en raakte Mainz drie stadsdelen kwijt aan Wiesbaden. Aan de treinstations in die wijken is wel nog te zien dat het ooit toebehoorde aan de stad, door de namen die zij dragen. De binnenstad is na de oorlog opnieuw opgebouwd en daarbij is het middeleeuwse stratenpatroon behouden. De Dom van Mainz en de St. Stefanuskerk werden gebouwd in opdracht van één van de belangrijkste (aarts)bisschoppen, namelijk Willigis.  Na de stadswandeling bezoekt u het Gutenberg Museum. De geschiedenis van het drukken komt tot leven in de gereconstrueerde werkplaats van Gutenberg. Vier millennia geschiedenis van geschreven cultuur van over de hele wereld en belangrijke prenten uit de 15e eeuw tot vandaag. Het Gutenberg Museum is een wereldberoemd gerenommeerd museum van schrijven en drukken. Het museum is een eerbetoon aan de uitvinder van de prentkunst Johannes Gutenberg. De belangrijkste bezienswaardigheden zijn onder meer een reconstructie van de oude werkplaats van de uitvinder met een bruikbare pers en exemplaren van de wereldberoemde Gutenbergbijbel.
Excursieprijs: € 25,- p.p.
Inclusief: stadswandeling o.l.v. een deskundige lokale gids, entree en rondleiding Gutenberg museum.

Zwaarte excursie: 4

Excursie Vulkaan-Eifel incl. bezoek klooster Benedictine in Maria Laach (dag 12)
Uw excursie begint met een mooie busrit per Comfort Class touringcar vanaf Remagen door het Ahrdal naar Maria Laach, temidden van de wijngaarden. In Maria Laach brengt u een bezoek aan de Abdijkerk Benedictine. De abdijkerk is het belangrijkste bouwwerk in de Staufische stijl en één van de mooiste kloosters in Duitsland. De voltooiing van de abdijkerk heeft maar liefst meer dan 80 jaar geduurd. Direct achter de abdij is een militaire begraafplaats gelegen, hier liggen 36 militairen begraven die tijdens de Tweede Wereldoorlog het leven lieten. Het kloosterhotel wordt nog steeds bewoond en gerund door monniken. Naast de gartnerei is een bezoek aan de schitterende 'boekwinkel' de moeite meer dan waard. Zelden zult u zo'n uitgebreide collectie aan boeken en cadeaus hebben gezien. Een leuk idee om hier een aardigheidje te kopen voor de thuisblijvers. Na de tour in Maria Laach rijdt u via het Ahrdal terug naar uw hotelschip.
Excursieprijs: € 50,- p.p.
Inclusief: vervoer per touringcar en rondleiding o.l.v. een deskundige lokale gids.
Zwaarte excursie: 3

Zwaarte excursies
Graag informeren wij u zo volledig mogelijk over de excursies tijdens uw reis. Bij sommige excursies maakt u lange wandelingen of bewandelt u oneffen paden. De uitleg hieronder zal u een goede indruk geven over de zwaarte van de excursies. Natuurlijk kunt u altijd even overleggen met Friendship Cruises of de cruiseleader of een bepaalde excursie ook geschikt is voor u. De zwaarte van de excursies vindt u in het dag-tot-dag-programma terug onder de beschrijving van de excursie.
1) De excursie wordt uitgevoerd per touringcar. Er zullen ook enkele stops worden gemaakt. De keuze is aan u of u dan de touringcar verlaat, bijvoorbeeld om foto’s te nemen. U bewandelt alleen korte en effen paden.
2) De excursie wordt uitgevoerd per touringcar. Tevens maakt u een korte wandeling. U dient voor deze excursie soms enkele treden op en af te kunnen lopen.
3) De excursie wordt uitgevoerd per touringcar. Tevens maakt u een lange wandeling. U dient voor deze excursie goed ter been te zijn. Enkele trappen lopen is geen probleem voor u.
4) Deze excursie is een stadswandeling. U dient voor deze excursie goed ter been te zijn. Trappen zijn geen probleem voor u.
5) Deze excursie is een lange stadswandeling. U dient voor deze excursie goed ter been te zijn. Oneffen paden en trappen zijn geen probleem voor u.

De toegekende zwaarte is slechts een indicatie en blijft derhalve persoonsgebonden.

Lees meer
Lees minder

Riviercruiseschip Advance

Welkom aan boord van Europa's meest luxe hotelschip. De Advance maakt deel uit van een serie van vier ultra-luxe suiteschepen. Getalenteerde ontwerpers hebben een iconisch varend hotel ontworpen. Kosten noch moeite zijn gespaard bij de selectie van de materialen, de designs en de meubilering. Met oog voor klasse en detail is alles met zorg gekozen. De inrichting is zeer smaakvol en ingetogen chique. Wandelend op de boulevard valt de Advance van verre op. Als een statige zwaan beroert ze het water.

Advance - Exterieur (3)
HS Advance
Royale Entree
Royale Entree
Advance - Lounge (1)
Sfeervolle salon
Advance - Lounge (6)
Sfeervolle salon
Advance - Luxe restaurant (1)
Luxe restaurant
Advance - Bistro (1)
Bistro
Advance - Suite (1)
Owner's Suite (47 m²), Riversidedek
Advance - Suite (2)
Zitgedeelte Owner's Suite (47 m²), Riversidedek
Advance - Large stateroom (3)
Riverside-/Seahorse Suite (24 m²) met panorama schuifpui en Frans balkon
Advance - Stateroom (2)
Symphony-/Melody Suite (18 m²) met panorama schuifpui en Frans balkon
Advance - Zonnedek (7)
Zonnedek
Advance - Zonnedek (6)
Zonnedek
Advance - Pool (1)
Binnenzwembad
Veeg naar links

Prijsinformatie

Reissom
Toeslagen
Inbegrepen
Niet inbegrepen
Voorwaarden
13-daagse Vierlandencruise naar Bazel
Vanaf 3.498,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

2.400 voordeel!
Normaal 5.898,- p.p.
Nu vanaf 3.498,- p.p.

Voor vragen neemt u gerust even contact met ons op via friendship@destintravel.nl of bel ons tijdens kantooruren op 088-13 07 300.

Vertrekdatum
Prijs per persoon
26 augustus 2023
v.a. 3.498,-

De reissom is p.p. en gebaseerd op een 2-pers. Melody Suite (18 m²), Seahorsedek.

Toeslag 2-pers. Symphony Suite (18 m²), Riversidedek € 998,- p.p.
Toeslag 2-pers. Seahorse Suite (24 m²), Seahorsedek € 1.298,- p.p.
Toeslag 2-pers. Riverside Suite (24 m²), Riversidedek € 1.498,- p.p.
Toeslag 2-pers. Owner's Suite (47 m²), Riversidedek € 3.998,- p.p.

Toeslagen voor alleengebruik
Toeslag 2-pers. Melody Suite voor alleengebruik (18 m²), Seahorsedek € 1.998
Toeslag 2-pers. Symphony Suite voor alleengebruik (18 m²), Riversidedek € 2.498,- p.p.
Toeslag 2-pers. Seahorse Suite voor alleengebruik (24 m²), Seahorsedek € 3.698,- p.p.
Toeslag 2-pers. Riverside Suite voor alleengebruik (24 m²), Riversidedek € 4.498,- p.p.

 • Deskundige Nederlandssprekende cruiseleaders
 • Volpension verzorging aan boord in restaurant, bar en bistro:
  • Bistro:
   09.00 - 11.30 uur: Ontbijt
   11.00 - 18.00 uur: Taart, ijs, charcuterie, verschillende soorten koffie, milkshakes
   19.00 - 21.00 uur: Tapas
  • Vista Grill
   Dagelijkse selectie van vers vlees en verse vis (afhankelijk van de weersomstandigheden)
  • Waterside Restaurant
   07.00 - 09.00 uur: Ontbijt (buffet met live cooking)
   12.00 - 13.00 uur: Lunch (buffet met live cooking)
   18.30 - 21.00 uur: Culinair dineren
  • Vista Bar
   Vanaf 11.30 uur tot 's avonds: Selectie non-alcoholische dranken (afhankelijk van weers- en nautische omstandigheden, o.a. bij passage van sluizen en bruggen)
 • Watertaps door het gehele schip
 • Fris, sappen, koffie en thee gedurende de gehele dag
 • Lokale wijnen en bieren gedurende de maaltijden
 • Roomservice
 • Drankjes (non-alcoholisch) in de minibar o.a. soda, vruchtensappen en fris
 • Quiet Vox systeem tijdens alle excursies
 • Muziek verzorgd door een boordmuzikant in de panoramabar
 • Gratis Wi-Fi aan boord
 • Alle haven- en lokale belastingen.

• Toeslagen voor andere type accommodaties
• Eventuele brandstoftoeslag
• Fooien voor de bemanning € 12,- per persoon per dag, wordt op uw boordaccount in rekening gebracht 

• Excursies (bij boeking te reserveren)
• Taxiservice (bij boeking te reserveren)
• Verzekeringen
• 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen
• Drankjes en andere uitgaven van persoonlijke aard.

Mobiliteit
Wij wijzen u erop dat u over een normale basisconditie dient te beschikken en een goede mobiliteit noodzakelijk is. U dient gemakkelijk afstanden te kunnen lopen, trappen te kunnen nemen en zelfstandig op en af uw hotelschip te geraken. 
Het gebruik van een rollator/rolstoel aan boord van onze riviercruiseschepen is niet toegestaan, het meenemen hiervan is op aanvraag. Het aantal opvouwbare rollators/rolstoelen is per afvaart strikt gelimiteerd in verband met de veiligheid aan boord en het comfort voor de medereizigers. Alleen na schriftelijke goedkeuring en bevestiging kunt u de rollator/rolstoel meenemen. De bemanning parkeert deze voor u op het Zonnedek. Zodra u de wal op gaat, staat uw rollator/rolstoel gereed op de kade. Een elektrische rolstoel/scootmobiel is in het geheel niet toegestaan.
Excursie(s)(pakketten) kunnen niet vooraf geboekt worden i.c.m. gebruik rollator/rolstoel.

Betaling
Friendship Cruises is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw cruise in goede handen is. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Zodra u van ons de bevestiging, welke tevens de factuur is, heeft ontvangen, verzoeken wij u 15% van de totale reissom aan ons over te maken. Het restant van de reissom dient uiterlijk 6 weken voor aanvang van de reis in ons bezit te zijn. Indien u uw cruise boekt binnen 6 weken voor aanvang van de reis dan dient u na ontvangst van de bevestiging/factuur de totale reissom per direct aan ons te voldoen. 

Reisdocumentatie
14 tot 10 dagen voordat uw cruise vertrekt ontvangt u van ons uw reisdocumentatie per post thuis gestuurd. 

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Het minimum aantal vereiste deelnemers voor het arrangement incl. Comfort Class touringcar en cruiseleader bedraagt ca. 80 personen. Annuleringstermijn touroperator 20 dagen voor vertrek. Wijzigingen in vaarroute, vaarschema en/of excursieprogramma om nautische, veiligheids-, volksgezondheids- en/of organisatorische redenen voorbehouden. Voor elke excursie is een minimum aantal deelnemers vereist.
Indien een aanmelding ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd:
- Bij annulering tot 96 dagen voor vertrek: 15% van de reissom.
- Bij annulering vanaf 96 dagen (inclusief) tot 75 dagen (exclusief) voor vertrek: 20% van de reissom.
- Bij annulering vanaf 75 dagen (inclusief) tot 55 dagen (exclusief) voor vertrek: 40% van de reissom.
- Bij annulering vanaf 55 dagen (inclusief) tot 35 dagen (exclusief) voor vertrek: 55% van de reissom.
- Bij annulering vanaf 35 dagen (inclusief) tot 25 dagen (exclusief) voor vertrek: 85% van de reissom.
- Bij annulering vanaf 25 dagen (inclusief) tot 15 dagen (exclusief) voor vertrek: 90% van de reissom.
- Bij annulering vanaf 15 dagen (inclusief) tot de dag van vertrek (exclusief) voor vertrek: 95% van de reissom.
- Bij annulering op de vertrekdag of later: de volledige reissom.

Vervoersvoorwaarden
Klik hier voor de vervoersvoorwaarden van de rederij die van toepassing zijn tijdens uw verblijf aan boord. 

Reissom
13-daagse Vierlandencruise naar Bazel
Vanaf 3.498,- p.p.

Excl. 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen.

2.400 voordeel!
Normaal 5.898,- p.p.
Nu vanaf 3.498,- p.p.

Voor vragen neemt u gerust even contact met ons op via friendship@destintravel.nl of bel ons tijdens kantooruren op 088-13 07 300.

Vertrekdatum
Prijs per persoon
26 augustus 2023
v.a. 3.498,-
Toeslagen

De reissom is p.p. en gebaseerd op een 2-pers. Melody Suite (18 m²), Seahorsedek.

Toeslag 2-pers. Symphony Suite (18 m²), Riversidedek € 998,- p.p.
Toeslag 2-pers. Seahorse Suite (24 m²), Seahorsedek € 1.298,- p.p.
Toeslag 2-pers. Riverside Suite (24 m²), Riversidedek € 1.498,- p.p.
Toeslag 2-pers. Owner's Suite (47 m²), Riversidedek € 3.998,- p.p.

Toeslagen voor alleengebruik
Toeslag 2-pers. Melody Suite voor alleengebruik (18 m²), Seahorsedek € 1.998
Toeslag 2-pers. Symphony Suite voor alleengebruik (18 m²), Riversidedek € 2.498,- p.p.
Toeslag 2-pers. Seahorse Suite voor alleengebruik (24 m²), Seahorsedek € 3.698,- p.p.
Toeslag 2-pers. Riverside Suite voor alleengebruik (24 m²), Riversidedek € 4.498,- p.p.

Inbegrepen
 • Deskundige Nederlandssprekende cruiseleaders
 • Volpension verzorging aan boord in restaurant, bar en bistro:
  • Bistro:
   09.00 - 11.30 uur: Ontbijt
   11.00 - 18.00 uur: Taart, ijs, charcuterie, verschillende soorten koffie, milkshakes
   19.00 - 21.00 uur: Tapas
  • Vista Grill
   Dagelijkse selectie van vers vlees en verse vis (afhankelijk van de weersomstandigheden)
  • Waterside Restaurant
   07.00 - 09.00 uur: Ontbijt (buffet met live cooking)
   12.00 - 13.00 uur: Lunch (buffet met live cooking)
   18.30 - 21.00 uur: Culinair dineren
  • Vista Bar
   Vanaf 11.30 uur tot 's avonds: Selectie non-alcoholische dranken (afhankelijk van weers- en nautische omstandigheden, o.a. bij passage van sluizen en bruggen)
 • Watertaps door het gehele schip
 • Fris, sappen, koffie en thee gedurende de gehele dag
 • Lokale wijnen en bieren gedurende de maaltijden
 • Roomservice
 • Drankjes (non-alcoholisch) in de minibar o.a. soda, vruchtensappen en fris
 • Quiet Vox systeem tijdens alle excursies
 • Muziek verzorgd door een boordmuzikant in de panoramabar
 • Gratis Wi-Fi aan boord
 • Alle haven- en lokale belastingen.
Niet inbegrepen

• Toeslagen voor andere type accommodaties
• Eventuele brandstoftoeslag
• Fooien voor de bemanning € 12,- per persoon per dag, wordt op uw boordaccount in rekening gebracht 

• Excursies (bij boeking te reserveren)
• Taxiservice (bij boeking te reserveren)
• Verzekeringen
• 21,25 p.p. (boekingskosten, calamiteitenfonds en SGR-bijdrage) o.b.v. 2 personen
• Drankjes en andere uitgaven van persoonlijke aard.

Voorwaarden

Mobiliteit
Wij wijzen u erop dat u over een normale basisconditie dient te beschikken en een goede mobiliteit noodzakelijk is. U dient gemakkelijk afstanden te kunnen lopen, trappen te kunnen nemen en zelfstandig op en af uw hotelschip te geraken. 
Het gebruik van een rollator/rolstoel aan boord van onze riviercruiseschepen is niet toegestaan, het meenemen hiervan is op aanvraag. Het aantal opvouwbare rollators/rolstoelen is per afvaart strikt gelimiteerd in verband met de veiligheid aan boord en het comfort voor de medereizigers. Alleen na schriftelijke goedkeuring en bevestiging kunt u de rollator/rolstoel meenemen. De bemanning parkeert deze voor u op het Zonnedek. Zodra u de wal op gaat, staat uw rollator/rolstoel gereed op de kade. Een elektrische rolstoel/scootmobiel is in het geheel niet toegestaan.
Excursie(s)(pakketten) kunnen niet vooraf geboekt worden i.c.m. gebruik rollator/rolstoel.

Betaling
Friendship Cruises is aangesloten bij de ANVR en SGR. Voor u de garantie dat uw cruise in goede handen is. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Zodra u van ons de bevestiging, welke tevens de factuur is, heeft ontvangen, verzoeken wij u 15% van de totale reissom aan ons over te maken. Het restant van de reissom dient uiterlijk 6 weken voor aanvang van de reis in ons bezit te zijn. Indien u uw cruise boekt binnen 6 weken voor aanvang van de reis dan dient u na ontvangst van de bevestiging/factuur de totale reissom per direct aan ons te voldoen. 

Reisdocumentatie
14 tot 10 dagen voordat uw cruise vertrekt ontvangt u van ons uw reisdocumentatie per post thuis gestuurd. 

Voorwaarden
Op deze reis zijn de ANVR- en SGR-voorwaarden van toepassing, evenals de Algemene Voorwaarden zoals vermeld op deze website. Echter voor deze cruise hanteren wij afwijkende (aan)betalings- en annuleringsvoorwaarden. Het minimum aantal vereiste deelnemers voor het arrangement incl. Comfort Class touringcar en cruiseleader bedraagt ca. 80 personen. Annuleringstermijn touroperator 20 dagen voor vertrek. Wijzigingen in vaarroute, vaarschema en/of excursieprogramma om nautische, veiligheids-, volksgezondheids- en/of organisatorische redenen voorbehouden. Voor elke excursie is een minimum aantal deelnemers vereist.
Indien een aanmelding ongedaan wordt gemaakt, zijn per persoon de volgende annuleringskosten verschuldigd:
- Bij annulering tot 96 dagen voor vertrek: 15% van de reissom.
- Bij annulering vanaf 96 dagen (inclusief) tot 75 dagen (exclusief) voor vertrek: 20% van de reissom.
- Bij annulering vanaf 75 dagen (inclusief) tot 55 dagen (exclusief) voor vertrek: 40% van de reissom.
- Bij annulering vanaf 55 dagen (inclusief) tot 35 dagen (exclusief) voor vertrek: 55% van de reissom.
- Bij annulering vanaf 35 dagen (inclusief) tot 25 dagen (exclusief) voor vertrek: 85% van de reissom.
- Bij annulering vanaf 25 dagen (inclusief) tot 15 dagen (exclusief) voor vertrek: 90% van de reissom.
- Bij annulering vanaf 15 dagen (inclusief) tot de dag van vertrek (exclusief) voor vertrek: 95% van de reissom.
- Bij annulering op de vertrekdag of later: de volledige reissom.

Vervoersvoorwaarden
Klik hier voor de vervoersvoorwaarden van de rederij die van toepassing zijn tijdens uw verblijf aan boord. 

CTA Blok_Friendship_Hilde
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze riviercruises en onze luxe hotelschepen.

 

Bel +31 (0)88 - 13 07 300
Brochure Destin Riviercruises 2024_Mockup
Luxe brochure
De mooiste riviercruises in Europa en wereldwijd
 • Ruim 180 pagina's cruise-inspiratie
 • 5-sterren luxe hotelschepen
 • Gratis bij u thuisbezorgd 
Brochure aanvragen

Vergelijkbare reizen

Bekijk ook onze andere luxe riviercruises