Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
12_AMADEUS_Imperial_Bar interior

Maak kennis met onze cruiseleaders

Deskundige begeleiding van uw riviercruise

 

Cruiseleader FC_Abram Muller
Donau- en Wolgacruises
Abram Muller

Abram Muller heeft een achtergrond in Slavische Talen en Ruslandkunde en is gespecialiseerd in Slowakije en de geschiedenis van Midden- en Oost-Europa. Jarenlang begeleidde hij als gids groepen van Friendship Cruises in Bratislava, inmiddels is Abram als cruiseleader te vinden op zowel Donau- als Wolgacruises. 

Alexandra Kox-Rinner
Alexandra Kox-Rinner

Alexandra’s grootste passie is reizen. Ze heeft vele reizen over de hele wereld gemaakt. Ze heeft als manager in de food- en retail wereld gewerkt. En de laatste jaren heeft ze als docent internationale studiereizen ontwikkeld en ook begeleid. Ze houdt enorm van culinair eten en heeft een passie voor wijn. Graag neemt ze u mee op een heerlijke riviercruise en excursies, om samen op ontdekkingsreis te gaan!

Annelies Borghs
Annelies Borghs

Annelies Borghs werkt al sinds 2008 als cruiseleader voor Friendship Cruises en geniet ervan om te ontdekken hoe boeiend de landen langs de Europese rivieren zijn. Het geeft haar veel voldoening om na afloop van een riviercruise de tevreden gasten uit te zwaaien. 

Cruiseleader Annemarie Aardewerk
Annemarie Aardewerk

Annemarie Aardewerk heeft jarenlange ervaring als reisbegeleidster en gids in de internationale reiswereld en is daardoor vertrouwd met de organisatie, service en samenwerking als voorwaarden voor een aangename reis. Met veel enthousiasme zet zij zich ervoor in dat u een onvergetelijke riviercruise beleeft. 

Arie Vermeij
Arie Vermeij

NAVO-generaal b.d. Arie Vermeij heeft per 1 oktober 2014 zijn carrière bij Defensie afgesloten, maar heeft daarvoor gedurende bijna 40 jaar in verschillende functies kennis en ervaring opgedaan over veiligheidssituaties in de wereld. Hij is o.a. op uitzending geweest naar Libanon, Bosnië, Afghanistan, Irak en Afrika. 

Cruiseleaders_FC_Ger van den Munckhof
Ger van den Munckhof

Na jarenlang gewerkt te hebben als milieuadviseur besloot Ger van den Munckhof het roer om te gooien en te gaan werken als reisleider / gids cultuurreizen. Inmiddels werkt hij al 24 jaar als gids en leidt hij graag mensen rond in steden en musea. Hij laat u graag kennismaken met mooie historische plekken om zo samen natuurschoon en kunst te beleven en te delen. 

Hedwig van der Linden
Hedwig van der Linden

Naast diverse werkzaamheden in de kunst- en cultuursector deelt Hedwig graag haar kennis met u tijdens een luxe riviercruise. Het meest inspirerende aan haar werk vindt zij het samen genieten van prachtige landschappen, mooie steden en verrassende kunst, en daarbij ervaringen en gedachten uit te wisselen. Luxe schepen, heerlijk verzorgde maaltijden, gezelligheid en een goed gesprek maken de riviercruises met Friendship Cruises tot een waardevolle belevenis! 

Reisleiders en cruiseleaders bol
Jacqueline van Rooij

Jacqueline neemt u graag mee naar de streken rond de Donau. Met een uitgebreide ervaring in het leiden van muziek- en cultuurreizen en als afgestudeerd musicoloog komen haar passies samen in reizen, muziek, cultuur en geschiedenis. Samen met haar partner Ben verheugt zij zich erop om u aan boord te mogen verwelkomen en u te begeleiden in het ontdekken van nieuwe bestemmingen. 

Jeanette van Ginkel
Jeanette van Ginkel

Feest aan boord: zo ervaart Jeanette van Ginkel de riviercruises van Friendship Cruises. Luxe schepen, interessante excursies, heerlijke maaltijden, aardige collega's en fijne gasten. Mensen met verschillende achtergronden die ontspannen op reis zijn en verhalen delen. Maar ook: bekende plaatsen zien vanaf het water, een nieuw perspectief. 

Cruiseleader Karel Verburg
Karel Verburg

Karel Verburg werkte vanuit zijn studie Oost-Europese geschiedenis in Oost Europa, eerst als journalist, later als medewerker van de Internationale Inlichtingen- en Veiligheidsdiensten. Hij neemt u graag mee in de boeiende geschiedenis van het oosten van Europa op onder andere de Oostzeecruises. 

Leendert Booyens
Leendert Booyens

Als cruiseleader maakt Leendert niet slechts van zijn hobby zijn beroep, hij beschouwt het als zijn missie om uw verwachting van de reis gestalte te geven. Samen het avontuur aangaan, verwonderd te zijn over de rijke geschiedenis en cultuur van de landen die u met elkaar bezoekt en het creëren van onuitwisbare herinneringen. Laat u meevoeren en inspireren! 

Leo Delfgaauw
Leo Delfgaauw

Naast zijn werk als kunsthistoricus vindt Leo het een uitdaging om u tijdens uw riviercruise meer informatie te kunnen geven over de historische en culturele achtergronden van alle bezienswaardigheden. Gecombineerd met de ontspanning en het plezier aan boord van de luxe schepen beleeft u een heerlijke manier van reizen waarbij u kennismaakt met prachtige landschappen, overweldigende natuur en culturele bezienswaardigheden. 

Cruiseleaders_FC_Marjan de Haan
Marjan de Haan

Vaarreizen: de mooiste manier om vakantie te vieren, te beleven en te proeven. Genieten van de gastvrijheid aan boord, de heerlijke maaltijden, de mooie plaatsen en de excursies uit het goed voorbereide programma. Als cruiseleader geniet Marjan van de ontmoeting met elkaar en draagt zij graag bij aan een goed verloop van een uw onvergetelijke reis. 

Roland Bos
Roland Bos

De afgelopen 30 jaar begeleidde Roland Bos al talloze steden- en cultuurreizen, sinds 2017 maakt hij deel uit van het cruiseleadersteam bij Friendship Cruises. Samen met u gaat hij op ontdekkingsreis, om met de prachtige hotelschepen de meest indrukwekkende routes over de grote rivieren van Europa te bevaren. 

Cruiseleaders_FC_Suzanne van Vliet
Suzanne van Vliet

Sinds 2014 is Suzanne fulltime werkzaam als reisleidster, waarbij ze heeft gewerkt in verschillende werelddelen. In 2014 begeleidde ze ook haar eerste riviercruise bij Friendship Cruises, een ervaring die naar meer smaakte. Inmiddels begeleidt ze jaarlijks met veel plezier en enthousiasme één of meerdere cruises. 

Wilbert Broeren
Wilbert Boeren

Vanuit zijn liefde voor cultuur en historie en kennis van de natuur neemt Wilbert u graag mee op reis. Nieuwe plaatsen ontdekken en u kennis laten maken met 'het andere'. Zijn andere drijfveren zijn respect voor elkaar en voor de wereld met al die verschillende volken en culturen en de fascinerende natuur. 

Cruiseleaders_FC_Yolanda
Yolanda van Greevenbroek

Tijdens het begeleiden van een Friendship riviercruise komen voor Yolanda twee passies samen: reizen én het zorgen voor haar gasten. Frankrijk voelt als haar tweede thuis, maar ook de Rijn en de Douro hebben een speciaal plekje in haar hart veroverd. Wat haar betreft is een riviercruise echt een droomvakantie! 

Meer reisinformatie