Bel ons
Menu
Sluit
Bel ons
Menu
Sluit
Amadeus Silver II Rijn (2)

Riviercruise Duitsland

Brochure aanvragen Brochure aanvragen

Cruise Duitsland over de Rijn, Main, Moezel, Saar, Donau of Elbe

Wanneer u aan Duitsland denkt, denkt u waarschijnlijk snel aan grote steden als Hamburg, Berlijn en Keulen. Maar wat ook niet vergeten mag worden, zijn de prachtige rivieren die door dit land heen stromen, zoals de Rijn, Donau, Saar en Lech. Door de vele rivieren die Duitsland rijk is, is het land uitermate geschikt om te ontdekken tijdens een riviercruise. U treft hier oogstrelende natuurgebieden met hoge bergen, dichte bossen en uitgestrekte (wijn)oevers. 

Wanneer u denkt aan een luxe riviercruise door Duitsland kunt u denken aan kortere reizen van 8 dagen, maar ook reizen van 15 dagen over de verschillende rivieren. Er zijn diverse mogelijkheden! 

Amadeus Cara_Suite met Keulen
Luxe suite tijdens uw riviercruise Duitsland
Schloss Heidelberg
Schloss Heidelberg
Keulen, Kerk
Keulse Dom
Königswinter
Königswinter
Veeg naar links

Maak excursies tijdens de bootreis Duitsland

Afhankelijk van de cruise Duitsland die u boekt, maakt u verschillende excursies. Bij een riviercruise over de Rijn kunt u bijvoorbeeld denken aan een stadswandeling door Keulen, of bij een cruise over de Moezel aan een bezoek aan de Rijksburcht in Cochem. Kiest u voor een andere riviercruise over de Rijn, dan gaat u op excursie naar steden als Bonn en Düsseldorf, waar u onder leiding van een deskundige gids diverse hoogtepunten van de stad aandoet. Ook een excursie per touringcar naar Frankfurt am Main is één van de hoogtepunten van uw reis per boot. Langs de Elbe gaat u onder meer op excursie naar Dresden. Elke riviercruise Duitsland laat u kennismaken met een geheel nieuwe kant van het land.

Bent u op zoek naar iets extra's? Denk dan eens aan het maken van een kerstcruise Rijn en Moezel of Donau door Duitsland. Een geheel nieuwe ervaring! Uiteraard mag tijdens zo’n kerstcruise door Duitsland een bezoek aan één van de kerstmarkten niet ontbreken.

Luxe riviercruise door Duitsland met 4- of 5-sterren luxe cruiseschip

Bij Destin Travel varen we alleen met de beste kwaliteit hotelschepen. Dat wil zeggen, als u een cruise door Duitsland maakt, verblijft u aan boord van een 5-sterren luxe hotelschip. Hierdoor bent u tijdens uw bootreis door Duitsland verzekerd van alle luxe die u zich maar kunt wensen.

Elk hotelschip is voorzien van een sfeervol restaurant en een gezellige bar. Op al onze schepen staat de bemanning gedurende de gehele cruise naar Duitsland voor u klaar om uw reis onvergetelijk te maken, dus laat u gerust in de watten leggen. En niet alleen de verzorging aan boord is uitstekend, ook uw eigen kamer is van alle gemakken voorzien. Het zal u gedurende de reis aan niets ontbreken.

Bekijk alle schepen

Een cruise Duitsland met Destin Travel

Het gehele jaar door organiseren wij cruises naar Duitsland. De Travel Consultants van Destin Travel helpen u graag met het samenstellen van de perfecte reis en kunnen u over alle mogelijkheden inlichten. Met Destin Travel weet u zeker dat u altijd de beste service geniet. Bekijk hier alle mogelijkheden voor een riviercruise Duitsland.

CTA Blok_Friendship_Hilde
Wij staan voor u klaar
Onze Travel Consultants geven u graag advies

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze riviercruises en onze luxe hotelschepen.

 

Bel +31 (0)88 - 13 07 300
Brochure Destin Riviercruises_Vooruitblik 2025_MU
Luxe brochure
De mooiste riviercruises in Europa en wereldwijd
  • Vooruitblik op ons aanbod riviercruises 2025
  • 5-sterren luxe hotelschepen
  • Gratis bij u thuisbezorgd 
Brochure aanvragen